Cum să obțineți versiunea perfectă pentru anul școlar următor

Te-ai saturat sa te intorci la scoala in fiecare an si ca oamenii sa-ti spuna ca aratati la fel sau ca nu v-ati schimbat deloc? Sunteți gata să le impresionați? Poate anul trecut a fost rău pentru tine și vrei să-ți cureți reputația. Dacă da, acest articol este pentru tine!

pași

Imagine cu titlul Achieve a Perfect
1
Intrați în formă. Nimic nu este mai bine decât să meargă la școală, arătând sănătoasă și tonifiată. Dacă sunteți supraponderal, nu încercați să fiți subțiri, ci să aveți o greutate sănătoasă! Chiar dacă aveți deja, ar trebui să faceți ceva timp vara pentru a vă exercita. Acest lucru vă va face să arătați și să vă simțiți mai bine!
 • Imagine cu titlul Achieve a Perfect
  2
  Scapa de acnee. Dacă aveți o acnee pronunțată (sau acnee), care nu dispare și te deranjează, scapă de ea. Dacă aveți acnee prea pronunțată, este important să mergeți la medicul dumneavoastră și să recomandați un produs care funcționează TRULY. În alte cazuri, în care acneea dvs. nu este atât de pronunțată, încercați să utilizați o curățare facială sau un regim de acnee. Pasta de dinți poate funcționa și ca tratament în ultimul moment.
 • Imagine cu titlul Achieve a Perfect
  3
  Creați propriul stil. De obicei purtați sweatpants și un tricou când mergeți la școală? Întoarceți-vă bine! Oamenii nu te recunosc pentru că mereu arată în același mod. Încercați să găsiți haine care te potrivesc. Căutați rafturi, locuri de îmbrăcăminte uzată și magazine de epocă pentru a obține haine la un preț accesibil. Veți arăta grozav și nimeni nu va ști cât de puțin ați plătit pentru asta!
 • Imagine cu titlul Achieve a Perfect


  4
  Mențineți o bună igienă. Chiar dacă aveți o igienă bună, puteți oricând să vă îmbunătățiți. Nu mergeți la școală cu o piele nisipoasă (ca și cum nu ați fi plasat nici o cremă de piele, cremă de corp sau ulei). Fixați bine părul, purtați haine curate, periați dinții și scălda. Utilizați deodorant sau parfum. De exemplu, dacă vă place cum o persoană miroase când utilizați deodorant sau colin, același lucru se va întâmpla probabil cu alți oameni cu voi.
 • Imagine cu titlul Achieve a Perfect
  5
  Au o personalitate remarcabilă. Acesta este ultimul pas! Nu deveniți o persoană complet diferită. În loc să devii altcineva, încercați să dezvăluiți aspecte ale personalității voastre care sunt cu adevărat naturale și adevărate. Oamenii sunt ușor atrași de oameni care sunt foarte originali. Trebuie să faceți următoarele:
 • Dacă sunteți o persoană foarte timidă, încercați să ieșiți din cochilie. Dacă sunteți întotdeauna grave sau plictisitoare, fiți distractiv și jucăuș. Dacă te duci neobservat, fă ceva care te face să iesi în evidență (bine!).
 • sfaturi

  • Nu schimbați complet doar pentru a obține acceptarea de la alte persoane. Fă-o pentru tine
  • Alege haine care arată minunat pentru tine și nu te simți rău dacă un prieten arată bine cu ceva care nu te potrivește. Toată lumea are diferite tipuri de corpuri, astfel încât sunt diferite lucruri care arată bine oamenilor diferiți. Continuă. Alege haine care te fac să te simți bine despre tine și să scapi de cei care nu.
  • Deși este important să vă vedeți cât de mult posibil, nu lăsați modul în care vă vedeți cum controlați modul în care gândiți și acționați. Așa cum se spune, frumusețea este înăuntru.

  avertismente

  • Nu utilizați prea multe medicamente pentru acnee, deoarece combinarea acestora poate provoca o reacție cutanată proastă.
  • Nu schimbați complet modul în care vă aflați. Fii tu!
  • Utilizarea prea multor parfumuri sau deodorante poate fi periculoasă pentru persoanele cu astm și alte probleme respiratorii. Prin urmare, aplicați-o o singură dată în aer și mergeți între ele.

  Lucruri de care ai nevoie

  • haine frumoase
  • cremă anti-acnee
  • Un zâmbet frumos!
  • o personalitate bună
  • un spirit deschis
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să scapi de cicatrici de acnee fără substanțe chimiceCum să scapi de cicatrici de acnee fără substanțe chimice
  Cum sa scapi de acnee in gatCum sa scapi de acnee in gat
  Cum sa scapi de o imperfectiune rapid si usor folosind acid salicilicCum sa scapi de o imperfectiune rapid si usor folosind acid salicilic
  Cum sa scapi de acnee intr-o saptamanaCum sa scapi de acnee intr-o saptamana
  Cum sa scapi rapid de acneeCum sa scapi rapid de acnee
  Cum să scapi de semnele roșii de acneeCum să scapi de semnele roșii de acnee
  Cum să eliminați acneea cu peroxid de hidrogenCum să eliminați acneea cu peroxid de hidrogen
  Cum să eliminați acneea din feseCum să eliminați acneea din fese
  Cum să eliminați acneea peste noapte folosind gheațăCum să eliminați acneea peste noapte folosind gheață
  Cum să eliminați rapid acneea chisticăCum să eliminați rapid acneea chistică
  » » Cum să obțineți versiunea perfectă pentru anul școlar următor

  © 2011—2020 ertare.com