Cum să-i aduci un băiat să te invite să mergi cu el la petrecerea absolvenților

Dacă tipul cu care ați vrea să mergeți la petrecere nu a cerut încă acest lucru, luați inițiativa și încercați să îi arătați că doriți să mergeți. În loc să le spui direct, dați-le sugestii pentru a vă arăta interesul și a le încuraja să vă invite.

pași

Metoda 1
Abordare ocazională

Imagine intitulată Obțineți un tip care să vă ceară să primiți pasul 01
1
Vorbește despre cât de entuziasmat sunteți despre petrecerea absolvenților. Nu-l menționați în fiecare conversație, dar dacă o menționați la fiecare două zile, ați putea să-i dați mai mult sau mai puțin să înțeleagă ideea. Menționați cât de neliniștiți trebuie să mergeți. Vorbiți despre toate detaliile, inclusiv modul în care arată rochia dvs. și accesoriile pe care intenționați să le purtați sau, dacă tot nu aveți, vorbiți despre tipul de rochie pe care doriți să o purtați. Descrieți-o astfel încât băiatul să fie dornic să vă vadă că îl folosiți. De asemenea, asigurați-vă că vorbiți despre cât de multă distracție credeți că va fi petrecerea.
 • Imagine intitulată Obțineți un tip care să vă ceară să primiți pasul 02
  2
  Asigurați-vă că știți că sunteți disponibil. Când vorbiți despre petrecerea absolvenților, asigurați-vă că tipul pe care-l doriți vă știe că, în acest moment, nu aveți pe nimeni să mergeți. Menționați cât de îngrijorați sunteți pentru ziua petrecerii și să menționați că încă nu aveți pe cine să mergeți sau cine "pentru moment" Te gândești să mergi singur cu prietenii tăi. Folosește termeni precum "pentru moment" pentru a sugera că sunteți deschis la ideea de a merge cu un băiat, în loc să mergeți cu grupul de prieteni. Nu spune ceva disperat, cum ar fi: "Nu știu ce o să fac dacă nimeni nu mă invită să plec".
 • Imagine intitulată Începeți o conversație cu un pas tip 05
  3
  Întreabă-l ce intenționează să facă pentru partidul absolvenților. Dacă băiatul pe care vrei să mergi cu tine deja are cineva să meargă la petrecere, indiferent cât de multe sugestii îl arunci la el, nu te va invita să pleci. Aflați dacă este disponibil sau dacă este o cauză pierdută, întrebându-i ce planuri are pentru partid. Nu cereți impulsiv: "Aveți deja pe cineva care să participe la petrecerea absolvenților?" În schimb, pe măsură ce vorbiți ocazional despre propriile planuri, întrebați-le dacă intenționează să meargă sau nu sau dacă sunt încântați să meargă. În timp ce vorbesc mai mult despre petrecere, puteți obține treptat informații.
 • Imagine cu titlul Fii un sot mai bun Pasul 01
  4
  Pune ideea în cap. Dacă aflați că tipul care vă place este disponibil pentru a merge la petrecerea absolvenților, arătați-i că veți fi interesați să mergeți cu el. Acest lucru poate fi dificil, cu excepția cazului în care sunt deja foarte buni prieteni. Trebuie să fii capabil să glumești despre asta spunând ceva de genul: "Aș fi cel mai bine îmbrăcat cuplu dacă am fi împreună" sau "Am putea să arătăm tuturor ce înseamnă să ne distrăm bine". Doar menționați-o ușor și nu vorbiți prea mult despre acest lucru sau să fiți foarte direct cu comentariul. Când glumești despre subiect, îți pui în cap ideea de a te invita fără să-l apese sau să-l apese.
 • Metoda 2
  Aruncați-i indicii

  Imagine intitulată Cereți unei fete să fie prietena ta Pasul 08
  1


  Știți mai bine. Dacă încă nu sunteți un bun prieten al tipului cu care doriți să mergeți, încercați să deveniți prietenul dvs. puțin înainte de a termina, făcând planurile sale de a merge la petrecere. Începeți să-l abordați cu teme ocazionale, cum ar fi ceva despre clasă sau despre cultura popului și construiți puțin câte puțin o prietenie decentă. Nu-l abordați imediat cu ideea de a merge la petrecere. Nu atingeți subiectul, astfel încât să nu vă simțiți presați să aveți de a face cu sentimentele unui străin virtual. Când vine timpul să alegeți cu cine să mergeți, prietenul dvs. nou și senzațional, sau dumneavoastră, ar putea veni în minte.
 • Imagine cu titlul Fii un bun prieten Pasul 16
  2
  Ieșiți împreună înainte de a merge la petrecerea absolvenților. Dacă au o relație prietenoasă, invitați-i să vizioneze un film sau un joc câteva weekend-uri înainte de petrecere. Evitați să numiți activitatea ca o întâlnire. În schimb, acționați ca și cum ați fi interesat să ieșiți împreună cu el ca prieten sau să lăsați planul pe care l-au ieșit în acea zi să fie dubioși. Dacă este necesar, îl puteți invita să meargă într-un grup mai mare. Ideea este pur și simplu să se distreze împreună. Dacă aveți un timp bun, poate doriți să fiți invitați la petrecere.
 • Imagine cu titlul Propune unui băiat care nu este un prieten Pasul 04
  3
  Scrie notele ei "anonim". Dacă doriți să încercați ceva mai distractiv, lansați indicii, puneți note fără semnături în mai multe locuri. Inserați o notă în dulap, la masa unde vă luați prânzul sau în orice alt loc unde credeți că ați putea să-i vedeți. Notele ar trebui să spună ceva de genul: "Există cineva care așteaptă în secret să o duci la petrecere". Asigurați-vă că notele îi sunt adresate, astfel încât să știe fără îndoială că sunt pentru el. Aruncați indicii pentru identitatea dvs., dar niciodată nu le spuneți cine sunteți într-o manieră concisă. Dacă întrebați în mod direct dacă ați fost cel care a scris notele, confirmați-vă suspiciunile - în caz contrar, o altă fată ar putea încerca să ia creditul.
 • Imagine intitulată Obțineți un tip care să vă ceară să primiți pasul 08
  4
  Împreună cu doi prieteni. Dacă puteți obține cel puțin unul dintre prietenii dvs. pentru a merge la petrecere cu unul dintre prietenii dvs., veți crea posibilitatea de a merge împreună ca grup. Când acești doi prieteni vor vorbi cu tine și cu tipul pe care-l placi, poți să-ți propui în mod obișnuit ideea de a merge împreună ca grup. De asemenea, puteți să întrebați prietenul dvs. pentru a propune ideea sau pentru a întreba pe băiatul cu care va merge să o propună. Acest lucru funcționează foarte bine, mai ales dacă are mai mulți prieteni care vor merge cu câțiva prieteni de-al tău.
 • Imaginea intitulată
  5
  Adresați-vă prietenilor să intervină pentru dvs. Dacă au prieteni în comun, cereți-le să-și pună capul în ideea de a vă invita să mergeți cu ei la petrecere. Poate că băiatul nu și-a dat seama că ești interesat să mergi cu el la petrecere, dar dacă un prieten de-al tău ți-a menționat numele și, în mod obișnuit, sugerează că te invită la dans, ar putea înțelege aluzia. Prietenul tău nu trebuie să menționezi că ai spus că vrei să mergi cu el, dar trebuie să precizezi că e sigur că vei spune da dacă te-a invitat.
 • sfaturi

  • Dacă nimic nu funcționează, puteți să o cereți. Dacă tipul care vă place este puțin timid, dar pare interesat, îl puteți invita să meargă indirect la petrecere. Dar spune-le într-un mod care nu compromite - în loc să cereți direct "Vrei să mergi cu mine?" sau de a spune "Vreau să merg cu tine", întrebați-l "dacă" Aș fi interesat să merg cu tine. Acest lucru vă va oferi un indiciu foarte bun că sunteți interesat, dar vă permite să nu acordați o importanță prea mare dacă spune că nu.

  avertismente

  • Încearcă să nu exagerezi. Sugestiile de aruncare sunt eficiente numai dacă nu deveniți prea persistente în legătură cu aceasta. Găsiți echilibrul dintre a nu da nici un indiciu și fiind prea evident.
  • De asemenea, trebuie să știți când să vă opriți. Dacă semnați că nu sunteți interesat, ar trebui să primiți mesajul și să nu mai oferiți indicii.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să flirtezi cu o fată drăguțăCum să flirtezi cu o fată drăguță
  Cum să vorbești cu tipul pe care-l iubești și chiar să-l rogi să plece (pentru fete)Cum să vorbești cu tipul pe care-l iubești și chiar să-l rogi să plece (pentru fete)
  Cum sa vorbesti cu un tip care iti placeCum sa vorbesti cu un tip care iti place
  Cum să vorbești cu un băiat pe care-l admiri din afarăCum să vorbești cu un băiat pe care-l admiri din afară
  Cum sa vorbesti cu o fata care iti place daca ai un iubitCum sa vorbesti cu o fata care iti place daca ai un iubit
  Cum să faci un băiat mai în vârstă să te simți atras de tineCum să faci un băiat mai în vârstă să te simți atras de tine
  Cum de a face un băiat să vă invitCum de a face un băiat să vă invit
  Cum să faci un băiat să ceară numărul tău de telefonCum să faci un băiat să ceară numărul tău de telefon
  Cum să faci prieteni cu un băiatCum să faci prieteni cu un băiat
  Cum să inviți un băiat să plece chiar dacă mori de teamăCum să inviți un băiat să plece chiar dacă mori de teamă
  » » Cum să-i aduci un băiat să te invite să mergi cu el la petrecerea absolvenților

  © 2011—2020 ertare.com