Cum de a face un băiat să te sărute

Este o problemă cu care se confruntă fetele de pretutindeni. Cum să-i dai băiatului să te sărute? Vestea bună este că, dacă voi doi ați petrecut mult timp împreună și știți că le placeți, probabil sunteți puțin nervoși și aveți nevoie doar de o mică împingere în direcția cea bună. Tot ce trebuie să faceți este să vă jucați bine cărțile și să le trimiteți semnalele corecte și își vor pune buzele împreună odată. Puteți să o realizați în felul următor.

pași

Metoda 1
Pregătește-te

Imagine cu numele
1
Pregătește-ți buzele. Primul pas în obținerea unui băiat să te sărute este să ai buze complet atrăgătoare și irezistibile. Nimeni nu vrea să sărute buzele uscate și crăpate - cumpărați astfel un balsam de buze bun și folosiți-l frecvent pentru a vă menține buzele perfect hidratate. Înainte de sărutul real, trebuie să aplicați un strat ușor de balsam pentru a avea buze moi și aromă delicată. Cu toate acestea, ar trebui să evitați rujurile strălucitoare și luciile lipicioase ale buzelor, deoarece acestea pot fi neplăcute și chiar pot ruina sărutul.
 • Pentru a le hidrata, utilizați jeleu de petrol sau un balsam de buze. De asemenea, puteți încerca să le exfoliați frecându-le ușor cu un prosop umed sau cu o periuță de dinți. Acest lucru le va lăsa foarte moi.
 • Dacă aveți o întâlnire, încercați să vă pregătiți buzele cu câteva zile în avans. În caz contrar, ar trebui să aveți un balsam în geantă pentru situații de urgență.
 • Imagine cu numele
  2
  Îmbracă-te cât de bine poți. Întotdeauna încercați să vă arătați cel mai bine împotriva tipului pe care doriți să îl sărutați. Vă veți simți mult mai sigur dacă părul dvs. arată bine sau dacă purtați fusta preferată și siguranța este foarte importantă atunci când vă sărutați. Încercați să purtați o bluză sau o cămașă care evidențiază culoarea ochilor dvs. sau aplicați o mică rimel pentru a evidenția genele lungi.
 • Rețineți că aspectul cel mai bun nu înseamnă că ar trebui să cădeți în extravaganțe. Nu trebuie să purtați prea mult machiaj și cu siguranță nu trebuie să purtați haine foarte dezvăluitoare. Băieții preferă fetele care sunt naturale și se simt confortabile cu ele însele, astfel încât să vă strălucească frumusețea naturală.
 • De asemenea, este bine să mirosi bine. Dacă aveți o întâlnire, asigurați-vă că părul proaspăt spălat și ați aplica un pic de parfum preferat (nu foarte puternic), pe încheieturi și în spatele urechilor.
 • Imagine cu numele
  3
  Ia o respirație proaspătă. El este, probabil, mai mult de spus, dar ar trebui să încercați să aibă cele mai proaspete respirația posibilă ori de câte ori există o oportunitate de a da un sarut. Puteți face acest lucru perindându-vă dinții cât mai des posibil, mai ales după ce ați mâncat. Trebuie să aveți, de asemenea, în unele sac bomboane mentolate, astfel încât să puteți apuca unul, ca lucrurile arata promitatoare. Nu-ți fie teamă să-i ofere o bomboană de mentă prea- ar putea lua ca un indiciu, care este exact ceea ce vrei!
 • Încercați să continue dimensiunea sac periuta de dinti si pasta de dinti de călătorie, dacă te gândești la mânca ceva cu tipul iti place. În acest fel, puteți merge la baie pentru a vă răbi respirația repede după ce ați mâncat. Dacă este posibil, utilizați și puțin apă de gură.
 • De asemenea, încercați să nu mâncați alimente cu prea multă usturoi, prea picant sau orice alimente care vă poate face burp (pentru că nu este atractivă), nici înainte, nici în timpul unei întâlniri.
 • Imagine cu titlul Obțineți un băiat să vă sărutați Pasul 4
  4
  Alege locul potrivit. Vrei să-ți amintești primul sărut cu băiatul ăsta ca ceva romantic, nu? Apoi, asigurați-vă că alegeți locul potrivit. Zilele mari și zgomotoase în fața prietenilor tăi nu sunt un loc bun. Veți simți mai multă presiune și, fără îndoială, veți fi inconfortabil. În schimb, încercați să mergeți la un loc privat (dar nu foarte izolat), cum ar fi un parc, docul sau cabina de colț într-o cantină.
 • Ceea ce ar trebui să cauți este să fii undeva unde pot să vorbească și să se vadă unul pe celălalt (ca să înțeleagă toate semnele care îi spun "Sărută-mă!"), deci cinema nu este cea mai bună opțiune.
 • Dacă aveți deja multă încredere, îl puteți invita la casa dvs. pentru a viziona împreună un film. Asigurați-vă că niciunul dintre părinții sau frații tăi nu poate întrerupe în orice moment. Ar fi foarte inconfortabil!
 • Imagine cu numele
  5
  Relaxați-vă. Nu trebuie să vă faceți griji prea mult despre sărut. Sigur, nervii sunt normali, dar dacă sunteți prea nervos, puteți acționa agitat sau distras, ceea ce vă poate trimite semnale greșite. Sărutul trebuie să fie ceva distractiv, plăcut, natural, necomplicat sau înfricoșător. Dar dacă acești fluturi se simt mai mult ca molii carnivori, există câteva tehnici de relaxare de ultim moment pe care le puteți încerca:
 • Respira adânc de câteva ori. Dacă simțiți că panica crește, luați câteva respirații adânci, inspirați prin nas și expirând prin gură. Concentrați-vă asupra respirației și nimic altceva și te simți imediat mai calm, deoarece respiratia profunda este asociat cu scăderea substanțe chimice care provoacă anxietate, cum ar fi adrenalina, și a crescut endorfine care cresc relaxarea si umor.
 • Gândiți-vă "ceea ce este cel mai rău care se poate întâmpla" Serios! Gândiți-vă la ceea ce ar putea merge prost cu un simplu sărut. Ți-e frică să nu te săruți bine sau să nu-i placi dacă nu-i dai un sărut? Amintiți-vă că sărutul este ceva natural, deci este foarte puțin probabil să nu reușiți bine, mai ales dacă vă placeți unul pe celălalt. Și, deși sărutul nu este atât de excelent, dacă acest lucru este suficient pentru ca acest băiat să piardă interesul pentru o fată uimitoare pentru orice altceva, atunci nu merită oricum.
 • Rade. Ei spun că râsul este cel mai bun medicament și funcționează și pentru nervi. Râsul te va face să te simți mai relaxat și mai fericit imediat și va face ca întreaga situație să fie mai puțin dificilă. Încercați să intergelați o glumă (chiar dacă este rea), făcând o față amuzantă sau făcând niște mișcări de dans prostești pentru a sparge gheața și a le face să râdă. Lucrurile vor fi mult mai naturale după aceea.
 • Metoda 2
  Trimiteți semnalele corecte

  Imagine cu numele
  1
  Lăudați-l. Odată ce ați pregătit și ați decis că seara asta este noaptea, este timpul să începeți să trimiteți semnalele care spun "sărută-mă". Lăudați-l pe băiat este bine să începeți. El se va simți foarte bine despre el însuși și te va face să-i placă și mai mult, ceea ce va spori și mai mult posibilitatea unui sărut.
  • Spuneți ceva plăcut, dar sincer, cum ar fi "Îmi plac ochii" sau "Ești unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am întâlnit vreodată", sau dacă vrei să fii și mai evident, poți să-i spui că-i iubești buzele!
 • Imagine cu numele
  2
  Zâmbiți și faceți contact vizual. Băieții sunt atrasi de fetele fericite și încrezător, așa că arată aceste trăsături fermecătoare de personalitate zâmbind foarte mult și privindu-le direct în ochii lor. Dacă zâmbești foarte mult, vei fi fericit și fără griji, și dacă râzi de glumele lor, îi vei flatar eu. Dacă faceți contact vizual, veți arăta că sunteți interesat și că nu vă este frică să atingeți ceea ce doriți.
 • Nu clipi rapid, dar încercați să priviți direct în ochi pentru câteva secunde și apoi să zâmbiți și să priviți departe. Vei fi cuplat!
 • Imagine cu numele
  3
  Atenție directă la buzele tale. Acest lucru vă va atrage atenția într-un mod nu foarte subtil și vă va face să vă gândiți să vă sărutați. Încearcă să nu fii prea evident - trebuie să faci să pară că o faci fără să te gândești.
 • Încercați să aplicați balsamul de buze în fața lui sau să mușcați ușor buza când știți că vă vede. În curând veți avea atenția exact acolo unde doriți.
 • Imagine cu titlul Obțineți un băiat să vă sărutați Pasul 9
  4


  Faceți contact fizic. Uneori, băieții se pot simți inconfortabil sau nesiguri de a face primul pas, dar pur și simplu făcând un contact fizic, îi spui că este bine să te sărut. Încercați să îi dați o lovitură jucăușă, alergând degetele prin păr, ținând mâna sau oferindu-i o îmbrățișare spontană. Veți simți imediat mai confortabil cu voi înșivă și, sperăm, veți prinde mesajul că doriți să vă duceți la nivelul următor.
 • Imagine cu numele
  5
  Folosește un truc. Utilizați o scuză pentru a fi aproape și intim cu el. Ia departe unele de păr scămoșată imaginar, îl provoc la un duel de priviri sau spune că ești rece și întrebați dacă puteți snuggle cu el. Cu cât este mai aproape de contact, cu atât mai mult veți arăta că sunteți interesat și va fi mult mai ușor pentru el să se aplece să vă sărute.
 • Imagine intitulată Obțineți un băiat să vă sărutați Pasul 11
  6
  Dă-i un indiciu Copiii pot fi câteodată încețiți, deci, dacă nu luați niciunul dintre semnalele tale subtile, ar putea fi momentul să vă dați un indiciu mai evident. Poți să faci doar un contact vizual și să te sprijini sau să încerci să-i dai un pupic sărutat pe obraz - cu asta îl vei provoca să meargă mai departe.
 • Dacă sunteți foarte sigur, puteți încerca un comentariu îndrăzneț cum ar fi "acum poți să mă săruți" sau "Ce mai astepti? Sărută-mă!". Veți crede probabil că este o surpriză unică în viață!
 • Metoda 3
  Sărut ca profesionist

  Imagine cu numele
  1
  Înclinați capul. Este important să aveți tehnica potrivită pentru primul sărut. Începeți prin înclinarea ușor a capului într-o parte, suficient pentru a vă asigura că nasul nu se ciocnește cu a ta. Înclinați-vă în direcția opusă cu el: dacă își înclină capul spre dreapta, vă aplecați spre stânga.
  • Dacă este mai înalt decât tine, ar trebui să-i înclini capul ușor în sus pentru a vă asigura că poate ajunge cu ușurință la buze.
  • Țineți minte, nu vă înclinați prea mult capul sau vă va arăta că aveți o crampe în gât.
 • Imagine cu numele
  2
  Închide ochii Închiderea ochilor atunci când sărutări face experiența mult mai romantică și senzorială. Cu toate acestea, nu ar trebui să închidă ochii până când nu știi exact unde să Negării dacă închideți ochii prea devreme în condiții de siguranță, puteți ajunge saruta nasul sau bărbia! Încercați să vă închideți ochii în timpul sărutului - dacă vă deschideți ochii și el face și el, poate fi un pic ciudat și ar putea ruina momentul.
 • Uneori, îți închizi ochii în mod natural, dar de altă dată va trebui să-ți reamintești.
 • Lăsați ochii închiși pentru o secundă când se separă, apoi zâmbiți încet și deschideți-i.
 • Imagine cu numele
  3
  Fii subtil. Nu fi agresiv, cel puțin nu pentru primul sărut. Primul sărut cu băiatul ar trebui să fie moale și lent - nu căutați efectul de spălare. Încearcă să nu-ți pui buzele. Mutați buza inferioară ușor în sus și în jos. Amintiți-vă să respirați prin nas și să încercați să rămâneți relaxați!
 • Nu există nici o presiune pentru a săruta stilul francez în prima rundă, dar dacă o faci, ar trebui să încerci să-ți maszi limba cu atenție.
 • Dacă încă nu sunteți sigur, încercați să o urmați.
 • Imagine cu numele
  4
  Păstrați-l aproape. Faceți sărutul mai intim prin punerea mâinilor pe umeri, în păr sau în jurul gâtului. Organele ar trebui să fie la o distanță foarte apropiată, dar confortabile. Dacă își pune mâinile în jurul taliei tale sau își prindă mâinile cu fața, este cu adevărat cuplat.
 • Imagine cu numele
  5
  Faceți-l scurt și dulce. Primul sărut nu trebuie să vă lase cu o maxilară greață - trebuie să-l lăsați mereu să mai vreați. Încercați să păstrați sărutul în 20 de secunde: suficient pentru a vă prinde și a fi dornic să o faceți din nou. Nu vă fie frică să plecați dacă nu doriți să continuați sau dacă nu vă simțiți bine cum vă duceți.
 • Imagine cu numele
  6
  Lăudați-l din nou. Amintiți-vă că a fost la fel de nervos ca să te sărute, pe măsură ce l-ai sărutat - așa că, odată ce s-au separat, liniștește-l cu un zâmbet și confirma că ți-a plăcut sărutul. Doar spune-i ceva simplu, cum ar fi "A fost foarte amuzant" sau "sarut excelent". Vă veți simți fericiți și ușurați, precum și mult mai siguri să vă aplecați pentru a doua rundă. Acum aveți exact unde vreți!
 • avertismente

  • Nu lăsa niciodată un sărut depășind ceea ce vrei. Nu trebuie să lăsați niciodată un tip să vă facă să faceți ceva pentru care nu sunteți pregătiți. Dacă lucrurile merg prea departe, faceți un pas înapoi și spuneți-i că nu. Dacă el este un domn, el va înțelege.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se aplică balsam de buzeCum se aplică balsam de buze
  Cum se aplică luciu de buzeCum se aplică luciu de buze
  Cum se aplică culoarea pe buzeCum se aplică culoarea pe buze
  Cum se aplică o colorantă pentru buzeCum se aplică o colorantă pentru buze
  Cum să transformi rujul în matCum să transformi rujul în mat
  Cum sa scapi de buzele solzoase cu vaselinaCum sa scapi de buzele solzoase cu vaselina
  Cum sa faci balsam de nuca de cocos pentru buzeCum sa faci balsam de nuca de cocos pentru buze
  Cum să-ți faci buzele moiCum să-ți faci buzele moi
  Cum sa hidratezi buzeleCum sa hidratezi buzele
  Cum de a face buzele subtiri sa arate mai plineCum de a face buzele subtiri sa arate mai pline
  » » Cum de a face un băiat să te sărute

  © 2011—2020 ertare.com