Cum să faci fabuloasă ultima ta zi de școală

Ultima zi de școală poate fi răceală, distractivă, oribilă, aventuroasă sau chiar plictisitoare. Totul depinde de ceea ce faci. Sperăm că acest articol vă poate ajuta.

pași

Imaginea intitulată
1
Nu este timpul să vă fie rușine. Dacă aceasta a fost ceea ce ați făcut în ultimele nouă luni, încercați să fiți mai mulți în ziua de azi, ca și cum nu contează să faceți o mizerie sau să fiți ridiculizați, deoarece nu veți vedea persoanele pe care le veți deranja până anul viitor .
 • Imagine intitulată A avea o ultimă zi minunată de școală Pasul 2
  2
  Pentru a începe ziua, ridicați-vă un pic mai devreme pentru că, probabil, nu veți avea parte de următoarele câteva luni. Îmbrăcați-vă în haine confortabile, care nu vă deranjează să vă încurcați (dacă aveți o zi bună, este posibil să fiți scoși din școală). Luați un mic dejun bun și purtați un valiză cu unele lucruri de care aveți nevoie, inclusiv o pungă de hârtie, dacă nu ați curățat dulapul încă. Plecați acasă sau intrați în mașină ca întotdeauna. Dacă aveți un frate sau o soră care este în ultimul său an de studiu și astăzi este și ultima sa zi de cursuri, fiți drăguți și amabili cu el și cu părinții voștri, deoarece va fi dificil pentru ei.
 • Imagine intitulată A avea o zi minunată de școală treia
  3
  Dacă dorești, întreabă-l pe profesor dacă poți sta lângă prietenii tăi, pentru că este ultima zi de cursuri, ei pot fi complet docili și îți permit să faci ceea ce vrei, mai ales cu ei.
 • Imagine intitulată A avea o ultimă zi minunată a școlii Pasul 4
  4
  Profitați de această zi! Vorbiți cu prietenii, conduceți școala etc. (dacă nu intri în probleme). Nu scăpați de sub control, deoarece dacă școala dvs. aplică "detenții de la prânz", pot să o facă în continuare, în ciuda faptului că este ultima zi. Vă puteți imagina să luați masa de prânz cu profesorul dvs. numai în ultima zi a școlii? Cât de plictisitor! Amintiți-vă că sunt ultimele treisprezece sau paisprezece zile de școală în viața voastră (dacă intenționați să mergeți la colegiu), așa că asigurați-vă că nu ruinați totul prin comiterea unor lucruri nebunești.
 • Imagine intitulată
  5
  Cel mai probabil, în funcție de gradul în care vă aflați, este că îl petreceți vizionând filme sau jucând. Dacă doriți, luați un notebook pentru a scrie ceea ce doriți să faceți în această vară cu prietenii. Poate vrei să te duci la grădina zoologică sau la un parc acvatic - tot ce vrei să faci, ia-ți notă de asta, pentru că, de obicei, filmele școlare și jocurile de masă pot deveni plictisitoare pe măsură ce se referă la școală.
 • Imagine intitulată A avea o ultimă zi minunată de școală Pasul 6
  6
  Înainte de a părăsi școala, schimbă numere de telefon cu prietenii tăi. Dacă nu, probabil că nu veți ține legătura cu ei, ceea ce ar putea fi teribil pentru prietenia ta. Păstrați legătura cu vechii dvs. prieteni și cu cei noi! Nu vă fie rușine să întrebați numărul de oameni, ei pot dori, de asemenea, a ta. Adresați-vă tuturor! Dacă persoana care vă place este în aceeași clasă ca și dvs. și / sau în aceeași școală, cereți-le doar. Nu vei ști niciodată dacă dorește și telefonul tău.
 • Imagine intitulată A avea o zi minunată de școală în etapa 7
  7
  Când părăsiți sala de clasă pentru ultima oară, precum și atunci când vă mutați dintr-o clasă în alta (în funcție de gradul în care vă aflați), nu uitați să vă spuneți la revedere cadrelor didactice. S-ar putea să nu știți acum, dar ți-au plăcut prezența și s-au bucurat de amintirile pe care le-au împărtășit cu tine. Trebuie să o faceți, chiar dacă nu au fost atât de amabili cu voi. Puteți lumina ziua!
 • Imagine intitulată A avea o zi minunată de școală ultima etapă 8


  8
  Dacă dintr-un motiv oarecare, profesorul tău ți-a dat un loc de muncă în ultima zi a școlii, ceea ce ar fi foarte ciudat, fă-o și nu te pune accentul pe asta. Faptul că este ultima zi a clasei nu înseamnă că anul școlar sa încheiat. Sunteți la școală, nu contează dacă este prima sau ultima zi, deci dacă aveți o misiune sau altceva ce trebuie să faceți în acea zi, mergeți la muncă. Ultimul lucru pe care îl veți dori sau care va fi nevoie este să fiți pedepsiți pentru calificative proaste în timpul verii. Ar fi oribil! Nu discutați, nu lucrați din greu și nu terminați lucrarea. Dacă glumiți mai puțin, o veți termina mai repede și timpul va înceta să zboare.
 • Imaginea intitulată
  9
  La prânz, puteți face ceva foarte frumos pentru cineva care are puțini prieteni. Poate că nu știi, dar doar cu un zâmbet sau un salut, ai putea să-ți luminezi ziua. Ultima zi de școală ar trebui să fie distractivă pentru toată lumea, nu doar pentru tine. Dacă vedeți pe cineva singur, stați lângă el sau întrebați-i dacă ar dori să mănânce cu dvs. sau cu grupul de prieteni. Dacă o respingeți, amintiți-vă că ați încercat-o. De cele mai multe ori, o fac doar pentru a fi timizi, pentru că ei cred că nu merită sau simt că te distrați de ei. Încearcă să ajuți pe cineva care pare să aibă nevoie de ajutor sau de compania unui prieten.
 • Imaginea intitulată
  10
  Dacă aveți o cameră foto sau un telefon mobil, nu uitați să faceți fotografii din această zi. Deci credeți că arăți groaznic, va trebui să vă amintiți acele momente.
 • Imagine intitulată A avea o ultimă zi minunată a școlii Pasul 11
  11
  Este posibil ca, din anumite motive, este o zi tristă pentru dvs. și pentru prietenii dvs. Nici o problemă dacă plângi, nu lăsa asta să-ți ruineze ziua. Păstrați comunicarea cu prietenii care se mișcă. Spuneți la revedere școlii, prietenilor sau oricui considerați necesar. Nu păstrați nimic pentru că nu veți vedea acești oameni timp de câteva luni.
 • Imagine intitulată A avea o zi minunată de școală ultima etapă 12
  12
  Înainte de a pleca, asigurați-vă că ați scos valiza, scoateți ceea ce nu aveți nevoie. Dacă există ceva ce o să faceți fără, eliberați-l sau scapați de el, dar nu lăsați-l în cutie.
 • Imaginea intitulată
  13
  Când părăsiți școala în autobuz sau în mediul în care mergeți, îmbrățișați-vă prietenii, asigurați-vă că aveți telefonul tuturor și că vă pregătiți să începeți vara!
 • sfaturi

  • Dacă în ultima zi de școală intri în probleme mari, nu-ți lăsa să-ți ruineze ziua, gândindu-te și subliniind despre asta. Se presupune a fi o zi distractivă și interesantă, nu una plictisitoare și tristă. :)
  • Dacă uitați să primiți telefonul unuia dintre prietenii dvs., dar aveți contul dvs. Facebook, cereți-l online.

  avertismente

  • Nu comite nimic nebun, vei avea probleme cu profesorii tăi.
  • Evitați luptele sau argumentele.
  • Nu purtați multe lucruri dacă intenționați să lăsați valiza curată.
  • Dacă aveți un inamic la școală, vă cereți scuze pentru tot ce sa întâmplat și continuați. Este un început nou și, la urma urmei, puteți deveni un bun prieten.

  Lucruri de care ai nevoie

  • O valiză sau o pungă de plastic
  • Anuarul (opțional)
  • Camera sau telefonul (opțional)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să petreceți ultimele zile ale vacanței de varăCum să petreceți ultimele zile ale vacanței de vară
  Cum să intrați în echipa de baschet a școliiCum să intrați în echipa de baschet a școlii
  Cum să ignorați persoanele care nu vă placCum să ignorați persoanele care nu vă plac
  Cum să intri într-o școală de filmCum să intri într-o școală de film
  Cum să te motivezi să ai o performanță bună în studiile taleCum să te motivezi să ai o performanță bună în studiile tale
  Cum să aflați dacă școala va fi anulată din cauza vremii nefavorabileCum să aflați dacă școala va fi anulată din cauza vremii nefavorabile
  Cum se schimbă în vestiarul școliiCum se schimbă în vestiarul școlii
  Cum să faci o impresie bună în prima zi la o nouă școalăCum să faci o impresie bună în prima zi la o nouă școală
  Cum să dezvolți o rutină bună dimineața înainte de a merge la școală (pentru fete)Cum să dezvolți o rutină bună dimineața înainte de a merge la școală (pentru fete)
  Cum să te bucuri de școalăCum să te bucuri de școală
  » » Cum să faci fabuloasă ultima ta zi de școală

  © 2011—2020 ertare.com