Cum să-i facem pe toți să te observe la școala ta de liceu

Și a petrecut cinci, zece, douăzeci de ani de la ultima dată când ai văzut pe cei care au făcut parte din viața ta când ai fost un adolescent. Colegii tăi de liceu au organizat o întâlnire și vrei să participi ca partener cu care toată lumea vrea să fie. Fie că doriți să accentueze succesul sau corpul tau mare, preparat este cheia pentru a vă asigura că toată lumea știe cine ar trebui să fie rege sau regina acestui an.

pași

Imaginea intitulată
1
Aveți grijă de corpul vostru Doriți să arătați cel mai bine pentru petrecerea mare, chiar dacă acum sunteți proprietarul mândru al unei echipe de baseball din liga majoră.
 • Vizitați dermatologul. Cu siguranta vei dori sa te vezi ca cel mai tanar coleg de camera la petrecerea de liceu de 10 ani. Fie o exfoliere sau un pic de Botox va îndeplini sarcina, programați această programare cu câteva săptămâni sau luni înainte de întâlnire, astfel încât orice "muncă" că ar trebui să vă faceți sănătoși și rezultatul final să iasă în evidență.
 • Faceți întâlniri pentru a vă repara părul, dinții și pielea. Reînnoiți-vă aspectul pentru a fi cel mai frumos sau cel mai frumos al petrecerii. Femeile ar trebui să meargă cu un profesionist care să le evalueze machiajul - bărbații ar trebui să-și reconsidere dacă ideea de a participa la întâlnire cu mustață similară cu cea a lui Tom Selleck este cu adevărat bună. De asemenea, considerați că stilurile de coafură sunt foarte importante pentru a obține un aspect minunat. Actualizați coafura și tăiați și, dacă este necesar, mergeți cu un profesionist pentru a vă vopsii părul. Cu toate acestea, părul gri deosebit te-ar putea ajuta să subliniezi că ești imaginea succesului. Nu neglija dentistul. Un zâmbet alb proaspat va dura câțiva ani de pe fața dumneavoastră și vă va oferi aspectul elegant de care aveți nevoie.
 • Intrați în formă fizică bună. Nu trebuie să fiți mușchi sau să vă arătați abdomenul de spălat rufe "Situația" (Michael Sorrentino), dar veți dori să fie observat că ați avut grijă de corpul vostru în toți acești ani. Ca și în cazul vizitei la dermatolog, ar trebui să începeți această sarcină cu câteva luni înainte, mai ales dacă trebuie să pierdeți în greutate drastic. Cel mai probabil, nu veți obține rezultatele dorite cu o dietă riguroasă, deci planificați înainte și începeți o dietă sensibilă și un regim de exerciții fizice.
 • Găsiți îmbrăcămintea potrivită. Vrei să dea o notificare, dar nu-i ia în considerare un fan al modei, deci este vital pentru a găsi tinuta potrivita pentru noaptea cea mare. Luați în considerare consultanța cu un expert în magazinul de modă pentru a vă ajuta să găsiți hainele perfecte pentru atingerea obiectivului dvs. sau cereți partenerului dvs. să meargă la cumpărături cu dvs.
 • Imaginea intitulată
  2
  Ia partenerul corect. În filme, personajele ajung să invite o escorta foarte atractivă pentru a le însoți, dacă nu au cineva să aducă - totuși, tovarășii care arată ca William Baldwin sau Julia Roberts nu sunt disponibili de zeci. În schimb, utilizați o abordare mai strategică pentru a găsi persoana potrivită pentru a vă lua brațul când faceți acea intrare mare.
 • Soțul tău Dacă aveți de gând să invitați soțul / soția, asigurați-vă că arată atât de uimitor ca și dumneavoastră. Fără a fi nepoliticos, evaluați în mod secret partenerul dvs. și apoi veniți acasă cu o echipă specială sau întrebați-l "suport" și să vă alăturați eforturilor de a mânca bine și de a vă exercita.
 • Partenerul sau iubita ta Poate că noul tău prieten sau prietena este data ideală. Mai ales dacă este o iubire recentă, deoarece a avea de partea dvs. nu ar putea fi doar o modalitate foarte bună de a fi observată, dar va oferi securitatea suplimentară de care aveți nevoie pentru a arăta tuturor ce este o persoană minunată.
 • Un prieten sau coleg de la locul de muncă, mai ales dacă este o persoană notorie sau faimă. Dacă nu aveți un partener, luați în considerare invitarea celui mai important prieten sau coleg pe care îl cunoașteți. Puteți câștiga câteva puncte suplimentare dacă puteți găsi pe cineva proeminent în comunitate sau în societate pentru a vă însoți.
 • Cine are nevoie de un partener? Poate că sunteți o persoană sigură, unică și de succes, ceea ce înseamnă că puteți participa la întâlnire și puteți fi observat de unul singur. Asigurați-vă că sunteți pregătiți să vă confruntați cu camera singură, deoarece nu doriți să participați singur și să arăți ca un burlac trist.
 • Imaginea intitulată


  3
  Arătați-vă abilitățile speciale Fără a arăta ca un braggart, ea atrage atenția asupra acelor talente sau abilități care pot face pe alții să se ridice pentru a le aprecia.
 • Depășiți frica de karaoke. Dacă apare ocazia și chiar aveți o voce bună, luați microfonul și interpretați versiunea voastră "Spun o mică rugăciune", de Dione Warwick.
 • Dansați ca și cum lumea se va sfârși. Partenerul vostru și dvs. ați luat cursuri de dans și ați dobândit o abilitate care să le asigure un loc în "Dansând cu stelele"? Faceți pașii cei mai buni și grupul vă va înconjura într-un timp foarte scurt.
 • Talentul muzical Dacă ți-ai lustruit abilitățile muzicale, te alături trupei și joci chitara ritmică sau lucrezi cu un solo de pian.
 • Oferiți sfaturi bune și bune. Poate că sunteți un consultant de modă pentru designeri importanți sau tocmai ați programat o aplicație excelentă. Fără a vă uita critic sau se comportă ca o povară, oferiți sfaturi despre industria dvs. dacă vă întrebați. Nu dați recomandări nesolicitate, dar rămâneți dispuși să răspundeți la întrebări dacă va veni timpul.
 • Imaginea intitulată
  4
  Prindeți publicul. Toată lumea este mai atrasă de oamenii care sunt interesați de ei. Arătați-vă interesul pentru modul în care ex-partenerii dvs. au reușit, acest lucru îi va face să observe cât de uimitor sunteți.
 • Puneți întrebări Cu toții ne place să vorbim despre noi înșine, oferim astfel foștilor dvs. parteneri platforma de a vă spune ce au făcut de când au părăsit liceul. Asigurați-vă că întrebările sunt sincere, pentru a înțelege că într-adevăr dragoste pentru a afla cât de bine au făcut de când au absolvit și să înțeleagă că doriți doar cele mai bune.
 • Găsiți un teren comun. Dacă vorbești cu cineva care are o fermă, spune-le tot despre dragostea ta pentru cai, dacă este cazul. Adresați întrebări specifice cunoștințelor, astfel încât fostul dvs. partener să știe că știți subiectul și că sunteți interesat.
 • Nu te întinde prea mult. Amintiți-vă că un cocktail este o întâlnire și că toată lumea dorește să aibă ocazia de a vorbi cu o varietate de participanți. După o conversație de 10 sau 15 minute, permiteți partenerului dvs. să știe că ați fost fericit să îl vedeți și că veți vorbi cu alți prieteni. Faptul de a prelungi conversația doar pentru câteva minute vă va permite să lăsați o impresie bună și de durată - poate că scurtarea schimbului va lăsa fostul dvs. partener care vrea să vorbească puțin mai mult.
 • sfaturi

  • Niciodată nu mințiți și nu faceți povestiri care să fie observate într-o întâlnire - minciuna voastră ar putea fi expusă foarte ușor și veți fi amintiți mai degrabă ca mincinos decât ca cineva care sa dovedit a fi minunat.
  • Nu participați la întâlnire pentru a căuta răzbunare. Dacă unii dintre foștii dvs. parteneri v-au făcut să treceți prin ore dificile la școală, nu încercați să le sabotezeți sau să fiți neplăcuți cu ei. Dacă încă aveți o pradă împotriva lor, nu vă gândiți să nu participați la întâlnire și să așteptați să vă liniștiți sentimentele - ați putea alege și focalizarea spirituală și înțelegeți că karma are numele, numerele de telefon și adresele celor care te-au rănit. .
  • Țineți întâlnirea în perspectivă, înțelegeți că faptul că ați observat de foștii dvs. parteneri nu este decisiv pentru succesul sau eșecul dvs. în acest an. Nu înnebuni încercarea de a orbi pe toată lumea în cameră sau de a merge la extreme, de exemplu, pentru a cheltui prea mulți bani pentru a excela de la alții.

  avertismente

  • Evitați să vă exprimați "surpriză și șoc" dacă întâlnești un fost partener care sa schimbat considerabil ... pentru mai rău.
  • Nu întreba niciodată o femeie "când copilul se va naște", dacă nu ți-a spus înainte de a fi însărcinată. Dacă nu ați văzut-o într-o vreme și ați câștigat greutate (și nu este însărcinată), ați putea deveni nepoliticos.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vorbești cu soțul tău despre mutareCum să vorbești cu soțul tău despre mutare
  Cum să te facă să te iubeștiCum să te facă să te iubești
  Cum să te ocupi de rudele care nu-ți plac soțul / soțiaCum să te ocupi de rudele care nu-ți plac soțul / soția
  Cum să te descurci cu soția ta geloasă a cumnatului tăuCum să te descurci cu soția ta geloasă a cumnatului tău
  Cum să ne ocupăm de soacraCum să ne ocupăm de soacra
  Cum să se ocupe de un soț care a fost căsătorit anteriorCum să se ocupe de un soț care a fost căsătorit anterior
  Cum să ceri un divorțCum să ceri un divorț
  Cum se face o întâlnire cu un partener profesional prin telefonCum se face o întâlnire cu un partener profesional prin telefon
  Cum să te ocupi de un soț paternalistCum să te ocupi de un soț paternalist
  Cum să săruți o fată la filme dacă sunteți în liceuCum să săruți o fată la filme dacă sunteți în liceu
  » » Cum să-i facem pe toți să te observe la școala ta de liceu

  © 2011—2020 ertare.com