Cum de a face orice băiat să se îndrăgostească de tine

Să ne confruntăm cu asta, nu putem garanta că toți copiii din lume se îndrăgostesc de tine. Cu toate acestea, există multe lucruri pe care le puteți face pentru a face aproape orice tip vrea să te întâlnească și să te îndrăgești complet cu tine. Vrei să ieși cu băiatul care te interesează sau vrei doar să posede calitățile care ar face ca orice băiat să vrea să te cucerească? Dacă vreți să faceți orice băiat să se îndrăgostească de dvs. din orice motiv, urmați acești pași.

pași

Partea 1
Fii cea mai bună versiune a ta

Imagine intitulată Obțineți orice băiat să se îndrăgească cu dvs. Pasul 1
1
Iubește-ți aparența. Dacă vrei ca un băiat să se îndrăgostească de tine, trebuie să vină să iubești totul despre tine, interiorul tău și exteriorul tău, dar exteriorul tău este un bun punct de plecare. Dacă vă place cum arată și sunteți mândru de aspectul dvs., acest băiat va fi capabil să realizeze și să înceapă să vă adoră apariția. Dacă nu sunteți mulțumit de aspectul dvs., este posibil să trebuiască să vă luptați pentru ceva timp să vă iubiți, înainte de a încerca să atrageți un băiat.
 • Purtați haine care vă fac să vă simțiți frumos și confortabil. Dacă vă simțiți inconfortabil sau dacă sunteți conștient de sine purtând îmbrăcăminte strânsă, acest lucru va fi observat.
 • Aveți grijă corect. Adoptați măsuri cum ar fi exercițiul fizic, mâncați bine, fixați părul și unghiile și faceți o perioadă de timp pentru a aplica o loțiune cu aromă va crește atracția pe care o simte un bărbat pentru dvs. și vă va face să vă simțiți mai bine cu voi înșivă.
 • Imagine intitulată Obțineți orice băiat să se îndrăgească cu dvs. Pasul 2
  2
  Fiți o forță pozitivă. Este posibil ca orice băiat să se îndrăgostească de tine dacă te iubesc ceea ce faci și te simți mai pozitiv cu privire la activitățile tale de viață. Dacă îi lăsați pe un tip să știe că ești fericit să-ți urmărești interesele, munca în școală sau profesia ta, el va simți mai mult dorința de a te întâlni.
 • Dacă sunteți la școală, nu vă plângeți de orele de curs și de profesori. În schimb, concentrați-vă asupra lucrurilor pe care le iubești și motivul pentru care te fac fericiți.
 • Iubiți activitățile și interesele dvs. extrașcolare. Nu vă plângeți de practica de fotbal - în schimb, discutați despre cât de emoționați vă simțiți despre joc vineri. Cine vrea să fie aproape de o persoană care nu-i place tot ce a ales să facă?
 • Rămâi pozitiv. Când vorbiți despre ce veți face în weekend sau despre cum a fost ziua dvs., spuneți cinci lucruri pozitive pentru fiecare lucru negativ. Vă puteți plânge din când în când, dar o faceți tot timpul este neatractiv.
 • Imagine intitulată Obțineți orice băiat să se îndrăgească cu dvs. Pasul 3
  3
  Iubește-te pentru cine ești. A face pe cineva să te iubească dacă nu te iubești poate fi imposibil. Dacă doriți să vă îndrăgostiți de un băiat, trebuie să vă iubiți pentru cine sunteți și să fiți mândri de persoana pe care o deveniți. Pentru a te iubi, încearcă una dintre următoarele tehnici:
 • Înțelege-ți punctele tari Gândiți-vă la cele cinci lucruri principale care vă fac să ieșiți și să le scrieți, dacă este necesar. Apoi le folosești în favoarea ta. Profitați la maximum de calitățile dvs., purtându-le ori de câte ori este posibil. De exemplu, dacă știți că aveți un simț incredibil de umor, arătați-i în fața tipului care vă place.
 • Adresați-vă slăbiciunilor Să te iubești pentru cine ești, nu înseamnă să crezi că nu ai defecte - este mai mult, dacă știi cel puțin trei calități în care trebuie să lucrezi, te vei iubi mai mult pe măsură ce încerci să îți îmbunătăți zonele problematice.
 • Imagine intitulată Obțineți orice băiat să se îndrăgostească cu dvs. Pasul 4
  4
  Dezvoltați-vă securitatea Pe măsură ce vă străduiți să vă iubiți aspectul, ceea ce faceți și identitatea, securitatea dvs. va crește rapid. Dacă vă simțiți în siguranță și confortabil cu tine, băiatul care vă place va avea și mai multă încredere în tine. Pentru a vă proiecta securitatea, pentru a învăța să vorbiți în mod clar, apărați-vă și pentru a vă simți destul de confortabil cu dvs. să vă râdeți din când în când.
 • Amintiți-vă că există o diferență între a fi în siguranță și arogant. Dacă ajungeți să vă lăuda tot timpul despre cât de minunați sunteți, acest lucru va fi, de asemenea, neatractiv.
 • Partea 2
  Capturați-vă atenția

  Imagine intitulată Obțineți orice băiat să se îndrăgească cu dvs. Pasul 5
  1
  Fii distractiv. Dacă vrei ca un băiat să te iubească, trebuie să arăți ca o persoană a cărei companie este distractivă. Când te văd, ar trebui să ai un zâmbet mare pe față, să faci ceva stupid, să zâmbești și să râzi cu un grup de prieteni. Dacă sunteți o persoană distractivă, veți deveni atractivă și mai mulți oameni vor dori să fie aproape de dvs., deoarece vor avea cu siguranță un timp bun cu voi.
  • Fii aventuros Oamenii distractivi nu au nici o problemă lăsând zona lor de confort să se simtă bine. Ți-e frică să conduci un monociclu, să înveți să dansezi foxtrot sau să mergi pe jos? Puneți-vă frica în energie pozitivă și vă veți bucura de viață mai mult.
  • Nu vă fie teamă să vă uitați amuzant sau prostie. Nu trebuie să arăți ca un model îndepărtat pentru a face ca un băiat să se îndrăgostească de tine. Arătați că nu luați lucrurile prea în serios folosind cămăși prostie, îmbrăcați într-un mod special pentru petreceri tematice și chiar spuneți glume care fac pe oameni să râdă.
  • Se pare că te distrezi. Fiți persoana care se adresează fiecărei persoane la petrecere prin animație, făcând gesturi expresive și în căutarea entuziasmată când un vechi prieten trece prin ușă. Dacă arăți ca cea mai amuzantă persoană din cameră, tipul pe care ți-l place te va observa cu siguranță.
 • Imagine intitulată Obțineți orice băiat să se îndrăgească cu dvs. Pasul 6
  2
  Utilizați corpul Limba corpului dvs. poate fi esențială pentru a capta atenția celui care vă place. Corpul tău ți-ar prinde interesul înainte să spui un singur cuvânt, deci este important să faci asta corect și să nu trimiți mesajul greșit din cealaltă parte a camerei. Aici vă arătăm cum puteți capta atenția unui băiat cu câteva mișcări subtile:
 • Nu vă fie frică să faceți contact vizual. Priviți-l în ochi, lăsați-l să știe că îl vedeți, apoi zâmbiți și priviți-vă departe. Nu te uita la el, doar fă-ți ochelari de contact suficient de lungi pentru a-ți atrage atenția. De asemenea, puteți încerca să vă uitați la ea și să ridicați sprancenele pentru o secundă pentru a le atrage atenția.
 • Nu traversați brațele peste piept. Păstrați-le în fața dvs. sau folosiți-le pentru a face gesturi. Acest lucru vă va face să arătați receptivi și prietenoși.
 • Stai drept. O pozitie buna va arata ca esti in siguranta si ca te simti confortabil sa fii tu insuti.
 • Înclinați capul. Înclinarea capului arată interesul pentru o conversație și îi va lăsa pe acest tip să știe că asculți și ascultă.
 • Imagine intitulată Obțineți orice băiat să se îndrăgostească cu dvs. Pasul 7
  3
  Fii drăguț Nu vă fie frică să vă roșiți. Aprofundăm când sângele nostru se îndreaptă spre obraji, ceea ce îi face să pară roz sau roșu. Acest lucru este atrăgător, deoarece acesta imită răspunsul organismului la activitatea sexuală și se crede că este o adaptare evolutivă pentru a atrage sexul opus. Puteți încerca să creați acest efect cu o roșie roz și ruj roșu. Folosește-ți machiajul în mod sporit, astfel încât să nu te uiți prea mult.
 • Imagine intitulată Obțineți orice băiat să se îndrăgească cu dvs. Pasul 8
  4
  Flirtați cu el. Dacă vrei ca acest tip să se îndrăgostească de tine, trebuie să-i arăți că ești interesat să flirtezi puțin. Nu trebuie să mergeți prea repede să glumiți subtil cu băiatul, să-l flirtați și să vă jucați atunci când vorbiți cu el.
 • Răspunde la glumele subtile. Dacă spui ceva scurt și amuzant, nu râde, răspunde-l cu un comentariu la fel de drăguț și distractiv. Apoi puteți râde pentru a arăta cât de mult vă place conversația.
 • Mock flirt. Dacă băiatul te simți confortabil unul cu celălalt, îl poți flirta despre unul dintre interesele lui (cum ar fi obsesia lui cu câinele sau chitara lui) sau chiar să-ți bată joc de o haină pe care o poartă Evident, l-ai lăsat să știe că arată bine.
 • Dacă vrei cu adevărat să flirtezi, atinge-l ușor pe umăr din când în când să te apropii de el. Mulți băieți consideră că atingerile moi sunt atractive.
 • Imagine intitulată Obțineți orice băiat în dragoste cu dvs. Pasul 9
  5


  Spune-i ce anume te face special. Dacă un băiat se îndrăgostește de tine, trebuie să creadă că ești într-un fel special. În caz contrar, de ce ar trebui să te iubesc în locul altcuiva? Spune-i ce anume te face să devii o persoană unică care merită să fie iubită.
 • Fii tu insuti Lasă-i să știe cine ești cu adevărat, chiar dacă crezi că ești puțin nerid, timid sau doar frică să te înțelegi cu un tip. Nu te poate iubi dacă nu te cunoaște cu adevărat.
 • Vorbește despre tine. Anunță-mă puțin despre visele tale sau despre temerile tale. Trebuie doar să o faci când o știi mai bine. Dacă ați dorit mereu să fiți un bucătar de patiserie sau un planificator de evenimente, spuneți-le despre asta.
 • Vorbește despre interesele tale Spune-i ce anume te face să te trezești dimineața, indiferent dacă e vorba de învățarea limbii franceze, de voluntariat în adăposturile fără adăpost din localitatea dvs. sau de petrecerea timpului cu cei mai buni prieteni.
 • Partea 3
  Păstrează-l interesat

  Imagine intitulată Obțineți orice băiat să se îndrăgească cu dvs. Pasul 10
  1
  Ieși cu alți tipi dacă nu ești încă într-o relație. O modalitate de a păstra un tip interesat este să-i arăți că ceilalți tipi te consideră atractivi. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să flirtezi cu alți tipi în fața lui sau să încerci să-l faci gelos, dar să păstrezi întâlniri cu alți tipi dacă nu ți-a încredințat încă.
  • Dacă vă plângeți că vă întâlniți cu alți tipi, spuneți-le că veți fi bucuroși să le cunoașteți dacă doriți să aveți o relație cu dvs. Totuși, nu încetați să vă întâlniți cu alți bărbați până când nu este clar că el va opri și alte fete.
 • Imagine intitulată Obțineți orice băiat în dragoste cu dvs. Pasul 11
  2
  Ia interesul pentru el. Dacă vrei să rămân în dragoste cu tine, nu mă poți lăsa să te ador. Trebuie să-i arăți că îi pasă și de cine este el. La urma urmei, și tu vrei să fii îndrăgostit, nu-i așa? Aici vă arătăm cum să vă arătăm că într-adevăr aveți grijă ca persoană:
 • Pe măsură ce vă cunoașteți, puneți-vă întrebări despre viața personală. Vorbește despre copilărie, familia ta și mediul tău.
 • Luați interes pentru munca dvs. sau studiile. Dacă vă place foarte mult știința sau istoria, discutați cu el despre aceste probleme, în loc să le ignorați.
 • Cereți părerea dvs. Întreabă-l ce gândește despre subiecte diferite, de la noua ta îmbrăcăminte la ceea ce se întâmplă în lume. Arătați-i că perspectiva dvs. are mare importanță pentru dvs.
 • Înțelegeți starea lor de spirit Aflați mai multe dacă aveți o zi proastă.
 • Imagine intitulată Obțineți orice băiat să se îndrăgească cu dvs. Pasul 12
  3
  Faceți complimente. Nu trebuie să-l înăbuși cu laudă pentru a-i da seama că este cu adevărat specială, dar ar trebui să-i oferiți un compliment sincer din când în când. Puteți face un compliment în persoană, prin mesaj text sau lăsând o notă pe birou sau dulap. Acest lucru vă va face să știți că vă gândiți cât de mare este.
 • Încercați să-l complimenteze pe ceva care iese în evidență. De exemplu, ați putea spune ceva de genul "Cina a fost delicioasă! Ești un bucătar grozav! "Sau" Mi-a plăcut spectacolul pe care l-ai dat noaptea trecută. Ești un muzician foarte talentat! "
 • Doar îl complimentez când vrei cu adevărat să-i faci. Nu-i oferi un compliment fals, doar pentru că crezi că te va face să-i placi mai mult.
 • Imagine intitulată Obțineți orice băiat să se îndrăgească cu dvs. Pasul 13
  4
  Fii fascinant Dacă vreți să-l păstrați pe acest tip interesat, atunci nu numai că îl lăsați să-l cunoască singurul lucru pe care îl considerați, de asemenea, ar trebui să-l faceți să-i iubească să vă pună întrebări și să vă vorbească despre aproape orice subiect. Dacă simțiți că sunteți atrasi de corpul fizic sau pur și simplu credeți că sunteți o fată distractivă, nu veți fi îndrăgostiți de voi pentru totdeauna.
 • Încercați să jucați jocuri la bord împreună. Provocarea mentală și competiția în jocuri precum scrabble sau șah va stârni interesul pentru tine.
 • Rămâneți în fruntea evenimentelor curente. Mulți copii iubesc politica și citesc ziarul - așa că trebuie să o faci și ei pentru a avea o conversație fluentă.
 • Citiți mai multe în general. Citește mai mult vă va extinde mintea și vă va oferi mai multe pentru a vorbi în general.
 • Niciodată nu te plictisești Numai oamenii plictisitori se plictisesc cu adevărat. Simțiți-vă încântați de viața voastră și de lumea din jurul vostru, iar acel tip va dori să petreacă mai mult timp cu voi.
 • Partea 4
  Păstrați dragostea

  Imagine intitulată Obțineți orice băiat în dragoste cu dvs. Pasul 14
  1
  Păstrați-vă independența În timp ce ați putea crede că acest tip va rămâne în dragoste doar cu tine, dacă vă vede în fiecare secundă din fiecare zi, se poate întâmpla exact contrariul. Este mult mai probabil că voi fi în continuare îndrăgostit de tine dacă vedeți că aveți o viață proprie, că aveți proprii prieteni și că este bine să vă petreceți puțin timp singur.
  • Nu încercați să aveți exact același program ca și tipul ăsta. Păstrați practicarea sportului dvs., ieșiți împreună cu prietenii și bucurați-vă de hobby-uri. Dacă abandonezi totul pentru a fi cu el, asta ar părea că nu-ți apreciezi prea mult obiectivele.
  • Băiatul care vă place și nu trebuie să aveți exact aceiași prieteni. Continuați să petreceți timp singur cu prietenii și lăsându-i să facă același lucru cu prietenii ei. Relația dvs. va fi mai sănătoasă dacă nu petreceți tot timpul împreună pentru a socializa.
  • Rămâi ocupat. El te va iubi mai mult dacă știe că programul tău nu are suficient timp liber și dacă înțelegi că nu poate fi cu tine ori de câte ori vrei.
 • Imagine intitulată Obțineți orice băiat în dragoste cu dvs. Pasul 15
  2
  Păstrați lucrurile reînnoite. Dacă vrei ca tipul ăsta să rămână interesat, trebuie să faci lucrurile să fie în continuare interesante. Nu faceți totdeauna ca în fiecare zi sau veți începe să vă obosiți de aceeași rutină veche. Întotdeauna trebuie să încerci să faci relația să se simtă revigorată și interesantă, indiferent cât timp au fost împreună.
 • Practicați un nou hobby împreună. Adoptați un nou hobby pentru a practica împreună, fie să învețe să pregătească cele mai bune brioșe din lume, fie să devină maeștri de golf. Dacă faci ceva nou în fiecare lună, relația ta va continua să se simtă reînnoită.
 • Descoperiți împreună locuri noi. Nu mergeți la cină la același restaurant în fiecare vineri seara. Găsiți un loc nou de mâncare și păstrați lucrurile interesante.
 • Ieșiți din zona dvs. de confort împreună. Ambele trebuie să facă ceva care îi face să se simtă agitat, indiferent dacă învață să navigheze sau să-și învingă teama de păianjeni.
 • Găsiți un nou mod de a spune iubitului dvs. cât de mult îl iubiți. Nu spuneți mereu "Te iubesc" tot timpul, fii creativ când îi spui ceea ce simți.
 • Imagine intitulată Obțineți orice băiat să se îndrăgească cu dvs. Pasul 16
  3
  Aflați când să renunțați. Dacă vă cădem din dragoste sau dacă nu simțiți nici măcar o dragoste adevărată, nu are rost să forțați ceva care nu există. Acest lucru va face pe ambele simt nefericite. Cel mai bine este să întrerupeți relația atunci când ei știu că nu va funcționa niciodată, în loc să o lase să moară încet și dureros.
 • Fii cinstit. Dacă credeți cu adevărat că lucrurile nu funcționează, Stați jos și discutați despre separare.
 • Nu vă descurajați. Cei mai mulți oameni se îndrăgostesc de mai multe ori în viață și aveți o viață care să se îndrăgostească de alți băieți și, într-o zi, de oameni.
 • sfaturi

  • Fii fericit. Nu stresați dacă nu vă mărturisiți în prima lună. Mai mult decât atât, este mai bine să nu faceți acest lucru, deoarece acest lucru va însemna că într-adevăr îl simțiți.
  • Asigurați-vă că tipul care vă place știe că sunteți interesat de el, trimițându-i semnale clare.

  avertismente

  • Nu vă schimbați calea de a fi complet doar pentru a face pe cineva să se îndrăgostească de voi. Ai putea pierde noțiunea de identitate și te simți pierdut dacă planul tău nu funcționează.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să arăți bine pentru un băiatCum să arăți bine pentru un băiat
  Cum să descifrați gesturile și particularitățile unui băiat care vă placeCum să descifrați gesturile și particularitățile unui băiat care vă place
  Cum sa alegi intre doi tipiCum sa alegi intre doi tipi
  Cum să fii sigur că te plac băieții înainte de al invitaCum să fii sigur că te plac băieții înainte de al invita
  Cum să vorbești cu un băiat pe care-l admiri din afarăCum să vorbești cu un băiat pe care-l admiri din afară
  Cum sa faci un baiat sa se indragosteasca de tine (adolescenti)Cum sa faci un baiat sa se indragosteasca de tine (adolescenti)
  Cum să faci un băiat să cadă pe genunchi pentru tineCum să faci un băiat să cadă pe genunchi pentru tine
  Cum să faci un băiat mai în vârstă să te simți atras de tineCum să faci un băiat mai în vârstă să te simți atras de tine
  Cum de a face un băiat vă observa chiar mai multCum de a face un băiat vă observa chiar mai mult
  Cum să-ți facem un băiat să te observe în bisericăCum să-ți facem un băiat să te observe în biserică
  » » Cum de a face orice băiat să se îndrăgostească de tine

  © 2011—2020 ertare.com