Cum sa ajungi ca o fata care ii place altcuiva

O fată te-a lovit și tu o vei invita. Dintr-o dată, ea menționează ocazional iubitul ei și vă sparge inima. Mulți tipi au fost în această situație și nu este niciodată ușor. Trebuie să respectați această relație. Totuși, asta nu înseamnă că nu poți fi prietenul lui. Nu ar trebui să încerci să o convingi să-i sfârșească pe iubitul ei - cu toate acestea, dacă sunt ambii singuri la acel moment, ea te poate lua în considerare.

pași

Partea 1
Deveniți prietenul tău

Imagine intitulată Obțineți o fată care să vă placă când ea îi place pe altcineva Pasul 1
1
Întreabă-l despre interesele lui. Dacă vrei să-ți faci prieteni, ar trebui să-i pui întrebări. Afișarea interesului pentru ceea ce sunteți pasionat va crea rapid o legătură între cele două. Credeți în puterea întrebărilor aleatoare pentru a ajunge să o cunoașteți.
 • Întreabă-l cum se va descrie el însuși. Este o modalitate rapidă de a afla despre personalitatea dvs. Poate fi o formă abreviată, dar o va face să se descrie sincer.
 • Aflați de ce se simte mândru. Întrebările pozitive o vor face să vorbească despre realizările ei, despre caracteristicile și abilitățile ei.
 • Puneți întrebări care se rotesc în jurul "preferințelor" dvs. în ceea ce privește filmele, emisiunile TV sau muzica. Este posibil ca aceștia să aibă interese comune și acest lucru va crea o legătură imediată.
 • Întreabă-i opinia despre lucrurile despre care ești pasionat. Dacă știți că sunteți interesat de ceva și doriți să știți ce credeți despre el, veți ști că îi prețuiți opinia.
 • Imagine cu denumirea Obțineți o fată care să vă placă când ea îi place pe altcineva Pasul 2
  2
  El își laudă personalitatea. Chiar dacă crezi că această fată este atrăgătoare, ceea ce încerci să faci este să fii prietena ei, nu să o cucerești. Evitați să-i lăudați aparența, deoarece poate face situația inconfortabilă, mai ales dacă are un prieten. În schimb, spuneți-i ceva specific că apreciați despre personalitatea sa.
 • Femeile doresc să fie apreciate pentru ceea ce fac sau ce sunt, nu cum arată. Dacă o asculți, vorbește în public și se bucură de ea, spune-i. Vorbește în mod specific despre ceva pozitiv pe care l-ai observat despre caracterul tău.
 • O laudă ar trebui să fie, mai presus de toate, sinceră. Nu copiați ceva dintr-un film sau dintr-o pagină web. Uitați-vă la ceva ce admirați despre ea și împărtășiți această admirație.
 • Femeile ca lauda, ​​dar trebuie sa-ti respecti spatiul personal. Nu exagerează cu lauda, ​​poate părea disperată sau o minciună.
 • Imagine intitulată Obțineți o fată care să vă placă când ea îi place altcuiva Pasul 3
  3
  Ajută-o Există multe moduri de exprimare a dragostei față de o altă persoană. Când începeți o prietenie, puteți exprima dragostea într-un mod prietenos. Efectuarea unui act de serviciu funcționează foarte bine pentru a face o persoană să se raporteze la tine.
 • Aceste acte de serviciu pot varia de la gătit ceva la ridicarea de la undeva. Oamenii de multe ori au nevoie de ajutor, făcând astfel favoruri pentru ea nu va fi foarte dificil.
 • Amintiți-vă că acțiunile spun mai mult decât cuvinte. Poți să-i spui că e minunat, dar trebuie să dovedești că ești acolo pentru ea. Aceste acte de serviciu ajută la solidificarea încrederii dvs. ca prieten.
 • Imagine intitulată Obțineți o fată care să vă placă când ea îi place altcuiva Pasul 4
  4
  Fă-o să râdă Râsul poate fi cel mai bun medicament, deoarece el ridică starea de spirit și contribuie la construirea unor relații puternice între prieteni. Umorul îi va face să se simtă atras de tine. În plus, aceasta va ajuta la depășirea oricărei primejdii sau disconfort inițiale în prima etapă a relației lor.
 • Râsul creează o legătură pozitivă între două persoane. Fiecare prietenă bună trebuie să se bazeze pe pozitivitate.
 • Imagine intitulată Obțineți o fată care să vă placă când ea îi place altcuiva Pasul 5
  5
  Creați glume interne între cele două. Doar cei doi vor înțelege aceste glume, ceea ce le va face mai intim. Schimbul de lucruri între cei doi le solidifică prietenia.
 • Partea 2
  Câștigați-vă încrederea

  Imagine intitulată Obțineți o fată care să vă placă când ea îi place altcuiva Pasul 6
  1
  Nu flirtezi. Acest lucru este foarte important. Dacă vă place, încercați tot ce puteți pentru a pune deoparte partea romantică a minții voastre. Acest lucru este cu adevărat dificil, dar trebuie să vă spuneți că este vorba de a fi prietenul tău sau de nimic. Nu distrugeți prietenia demonstrând sentimentele și făcând lucrurile neplăcute.
 • Imagine intitulată Obțineți o fată care să vă placă când ea îi place altcuiva Pasul 7
  2
  Conduceți așa cum ați face cu prietenii dvs. Dacă vede că te comporți așa cum faci cu prietenii tăi, ea are încredere în tine și știe că nu acționezi. Aceasta nu înseamnă că trebuie să acționați nepoliticos. Doar nu încercați să o impresionați în mod constant.
 • Imagine intitulată Obțineți o fată care să vă placă când ea îi place altcuiva Pasul 8
  3
  Petreceți timp de calitate cu ea. Pentru a vă îmbunătăți prietenia, trebuie să acordați o atenție totală perioadelor lungi de timp. Cheltuielile petrecute cu mai multe ore împreună vor schimba relația dvs. pozitiv. Amintiți-vă să păstrați cu orice preț situația prietenoasă.
 • Conversația de calitate este un aspect cheie al timpului de calitate. Este întotdeauna important să păstrați contactul vizual și să ascultați cu atenție. Nu te distra de conversație făcând altceva.
 • Este posibil ca lauda și serviciile să nu fie suficiente pentru a-și câștiga încrederea. El petrece perioade lungi de timp vorbind cu ea și ascultând sentimentele ei. Acest lucru va duce prietenia dvs. la un nivel mai profund de încredere și confort.
 • Imagine intitulată Obțineți o fată care să vă placă când ea îi place altcuiva Pasul 9
  4


  Reconfotează-l. Pe măsură ce prietenia crește, nu vă fie frică să vă acordați o atenție dacă aveți nevoie de ea. Dacă întâmpinați vreodată o circumstanță foarte dificilă, încercați să fiți prezenți pentru ao mângâia. Ia aproape de ea dacă știi că are probleme. Nu trebuie să îi permiteți să se simtă izolat.
 • Lucrurile se pot complica dacă aveți probleme în relația voastră. Trebuie să fiți pregătiți să manifestați generozitate și sprijin. Nu lasati sentimentele voastre personale sa se blocheze cand vreti sa o ajutati. Mai întâi trebuie să fii prietenul lui.
 • Fă-l să ia mici decizii cu privire la problema lui, fără să simți că îi dai ordine. Nu trebuie să-i spui ce să faci tot timpul, dar nu ar trebui să fii prea pasiv.
 • Dacă aveți nevoie de ea, lăsați-l să plângă. Dacă îi oferiți acest nivel de susținere emoțională, ea va fi foarte recunoscătoare.
 • Imagine intitulată Obțineți o fată care să vă placă când ea îi place altcuiva Pasul 10
  5
  Ascultă-o Pentru a-ți câștiga cu adevărat încrederea, trebuie să asculți cu atenție problemele lor. Puneți în practică ascultați activ. Va trebui să reușiți să repetați ceea ce spune și să vă exprimați opiniile cu privire la problemele sale. Chiar dacă nu sunteți de acord cu ea, ar trebui să ascultați cu atenție. Vă va oferi ocazia de a vă exprima opiniile. Lăsați-o să fie pe deplin exprimată înainte de a vă întrerupe gândurile.
 • Evitați distragerile atunci când vorbiți cu ea. Stați lângă ea pentru a acorda atenție ceea ce spune ea. Concentrați-vă toată energia asupra ei atunci când vorbește și își amintește detaliile exact așa cum puteți.
 • Imagine cu denumirea Obțineți o fată care să vă placă când ea îi place altcuiva Pasul 11
  6
  Distribuiți lucruri despre dumneavoastră. După ce ascultați cu atenție, aceasta dezvăluie ceva despre tine. Pentru a avea o apropiere reală emoțională, vorbiți despre voi înșivă. Ea va aprecia că ascultați în mod activ, dar pentru a construi încrederea, ambele părți trebuie să fie vulnerabile.
 • Construirea încrederii necesită un acord tacit între dvs. și ea. Fiți atenți la ceea ce aveți nevoie, dar, de asemenea, lăsați-o să aibă grijă de tine.
 • Majoritatea oamenilor vor să asculte pe ceilalți. Nu te simți conștient de sine despre a vorbi despre problemele tale. Meriți să fiți auziți.
 • Partea 3
  Exprimați-vă sentimentele

  Imagine intitulată Obțineți o fată care să vă placă când ea îi place altcuiva Pasul 12
  1
  Fiți conștienți de faptul că puteți ruina prietenia. Dacă este foarte dificil să continuați să fiți prieten, puteți să-i spuneți adevărul. Cu toate acestea, rețineți că, într-un fel, acest lucru poate fi egoist. Veți rupe inima pentru că nu puteți accepta faptul că nu este disponibil. Dacă îi spui că ai sentimente romantice față de ea, șansele sunt că nu pot fi prieteni.
 • Imagine intitulată Obțineți o fată care să vă placă când ea îi place altcuiva Pasul 13
  2
  Fii atent. Exprimați-vă întotdeauna sentimentele într-un mod sănătos. Trebuie să vorbiți despre situație, fără a fi nepoliticos sau greu cu ea. S-ar putea să vă surprindeți când mărturisiți că sunteți interesat de ea, deci nu ar trebui să o faceți să se simtă conștient de sine.
 • Orice acuzație, chiar accidentală, vă va face rău. Nu da niciodată să înțelegi că te-a condus la asta. Adăugați ceva la propoziții "Sper că nu simți că îmi trădez prietenia, dar cu cât mai mult timp petrec cu tine, cu atât îmi place mai mult. Știu că vă place altcineva și nu vreau să vă împiedic, dar vreau să știți că, dacă într-un anumit moment vă simțiți la fel pentru mine, voi continua să vă simt la fel. "
 • Împărtășiți-vă sentimentele începând efectiv cu fraza "Mă simt". Dacă începi prin a spune "mă faci să mă simt ..." și apoi îți exprim starea emoțională, vei simți că o acuzi.
 • Exprimă-ți sentimentele din propria perspectivă. Acest lucru vă va asigura că vorbiți despre experiența dvs. subiectivă. Nu vă permiteți să vă simțiți victimizați.
 • Imagine intitulată Obțineți o fată care să vă placă când ea îi place pe altcineva Pasul 14
  3
  Respectați-vă situația. Amintiți-vă că vedeți deja sau că vă place altcineva. Chiar dacă simți că ești o opțiune mai bună pentru ea, ai pus-o într-o poziție dificilă. Amintiți-vă că, ca tine, are planuri complexe, vise, speranțe și gânduri. Relația ta oferă confort și siguranță și ai pus acest lucru în conflict cu sentimentele tale.
 • Uită-te la indicii verbale când îi spui cum te simți. Dacă încercați să schimbați subiectul, este posibil să vă simțiți incomod în legătură cu circumstanțele. Dacă nu vreți să vorbiți despre asta, mențineți-o scurtă și simplă și apoi lăsați-o în pace.
 • Imagine intitulată Obțineți o fată care să vă placă când ea îi place altcuiva Pasul 15
  4
  Recunoașteți limitele. Dacă v-ați solidificat prietenia, atunci trebuie să aveți o idee despre limitele sale. Nu le treceți când le spuneți aceste informații. Cu toate că s-ar putea să fi împărtășit o intimitate fizică înainte, această situație este puțin diferită.
 • Imagine cu titlul Ia-o fata sa te placa cand ea ii place altcuiva Pasul 16
  5
  Deschideți complet. A fi absolut sincer emoțional cu cineva nu este ușor. Înainte de a fi cinstit pe un nivel emoțional, trebuie să fiți pe deplin conștienți la acest nivel. Împărțiți-vă sinele adevărat eliminând toți pereții emoționali. Dacă vorbiți deschis, vă veți simți mai bine despre voi înșivă, indiferent de decizia voastră.
 • Aveți libertatea de a decide când este mai bine să vă împărtășiți sentimentele adevărate. Situații complicate, cum ar fi acestea, necesită onestitate radicală. Dacă nu sunteți dispus să spuneți nimic, este posibil ca ea să nu înțeleagă pe deplin situația voastră.
 • Societatea vă spune să vă suprimați sentimentele, mai ales dacă sunt considerate "nepotrivite". Spunând unei fete că sunteți cu altul care vă place nu este cea mai acceptabilă acțiune. Cu toate acestea, sentimentele tale sunt reale. Aveți dreptul să-i spuneți adevărul.
 • Imagine intitulată Obțineți o fată care să vă placă când ea îi place altcuiva Pasul 17
  6
  Respectați-vă decizia. În cele din urmă, probabil că nu te va alege. Chiar dacă ați susținut-o, este foarte probabil să aprecieze mai mult stabilitatea. Acest lucru este dificil, deoarece probabil ați visat această relație. Deși are anumite calități perfecte, amintiți-vă că este imperfectă.
 • Imagine intitulată Obțineți o fată care să vă placă când ea îi place altcuiva Pasul 18
  7
  Nu lasa sa te surprinda amaraciunea sau durerea. Știai că ai intrat pe un teritoriu periculos, că te-ai îndrăgostit de prietena altcuiva. Respectați-le prietenia în ceea ce privește decizia lor.
 • Deoarece amândoi s-au îngrijit unul pe altul în trecut, această decizie va fi mai dificilă. Probabil doriți să aveți un spațiu sănătos. Ține minte că încă te iubește.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să-ți mângâi prietenulCum să-ți mângâi prietenul
  Cum să ne descurcăm când atât ca și același tip cât și pe cel care îi placeCum să ne descurcăm când atât ca și același tip cât și pe cel care îi place
  Cum să-ți iubești iubitulCum să-ți iubești iubitul
  Cum să întâlnești fiica prietenului tăuCum să întâlnești fiica prietenului tău
  Cum să-i spuneți unui prieten care vă place că doriți să rămână prieteniCum să-i spuneți unui prieten care vă place că doriți să rămână prieteni
  Cum sa te indragostesti de o fata care are un prietenCum sa te indragostesti de o fata care are un prieten
  Cum să începi o conversație cu prietenul tăuCum să începi o conversație cu prietenul tău
  Cum să-ți placă noua fatăCum să-ți placă noua fată
  Cum să faci prietenul celui mai bun prieten al tău ca tineCum să faci prietenul celui mai bun prieten al tău ca tine
  Cum să-ți faci prietenul să se despartă de tineCum să-ți faci prietenul să se despartă de tine
  » » Cum sa ajungi ca o fata care ii place altcuiva

  © 2011—2020 ertare.com