Cum să luați cu succes educația fizică în liceu

Învățăturile fizice sau gimnastica în liceu se pot dovedi a fi o experiență extraordinară dacă ai o atitudine bună, participi mereu la cursuri și participă. Aceste acțiuni vă vor ajuta să obțineți o notă bună.

pași

Do-bine-in-High-School-Fizică-Educație-Step-1.jpeg" class ="imagine lightbox">
Imaginea intitulată
1
Obișnuiți-vă să schimbați în camera de garderobă. Probabil că deja au avut un tester în clasele inferioare, dar dacă nu l-au avut, nu vă faceți griji cu privire la alții văzându-vă în timp ce vă schimbați. Aproape niciodată nu te privește cineva. Majoritatea vestiarelor au o politică de a nu pune camere și de a interzice telefoanele mobile. Dacă a ta nu are una, atunci sugerați-i profesorului că ar trebui să-l înființeze pe unul.
 • Do-bine-in-High-School-Fizică-Educație-Step-2.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată
  2
  Țineți lucrurile în timp ce se află în clasă. Furtul este o mare problemă în multe vestiare. Asigurați-vă valiza în orice moment, chiar dacă credeți că nimeni nu va sta în vestiar. Nu este nimic mai rău decât să vă întoarceți din clasă și să vă surprindeți cu cămașa, încălțămintea, portofelul, telefonul mobil etc. Nu sunt acolo unde le-ați lăsat.
 • Do-bine-in-High-School-Fizică-Educație-Step-3.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată
  3
  El sosește punctual la cursuri. Rețineți că aveți o limită de timp pentru a vă îmbrăca, așa că repede.
 • Do-bine-in-High-School-Fizică-Educație-Step-4.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată
  4
  Purtați întotdeauna uniforma. "Introduceți-vă educației fizice fără uniformă" Ea vă afectează foarte mult ratingul. Dacă nu vă confundați și nu vă lăsați uniforma acasă, nu decideți să nu mai purtați uniformul în scop. Chiar dacă nu vă place să rulați, este mai bine să rulați încet și să înscrieți puncte pentru a face acest lucru decât să nu obțineți niciun punct pentru a alerga.
 • Do-bine-in-High-School-Fizică-Educație-Step-5.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată
  5
  Participați frecvent la cursuri. Nu renunta la cursuri la E.F. deoarece "dorința a dispărut". Du-te la clase și ia-le calm și treptat.
 • Do-bine-in-High-School-Fizică-Educație-Step-6.jpeg" class ="imagine lightbox">


  Imaginea intitulată
  6
  Nu ucideți timpul, nu discutați cu prietenii sau nu vă comportați rău în timpul încălzirii sau rotației.
 • Do-bine-in-High-School-Fizică-Educație-Step-7.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată
  7
  În timpul cursei, relaxați-vă și luați-o ușor. Nu alerga la viteză maximă și apoi îți pierzi respirația în mijlocul cursei. Rulați într-un ritm constant și moderat. Încercați să nu opriți sau să mergeți mai mult de două ori pe parcursul cursei. Nu vă faceți griji cu privire la poziția în care veți ajunge, la orele de educație fizică, nu la Jocurile Olimpice.
 • Do-bine-in-High-School-Fizică-Educație-Step-8.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată
  8
  În timpul sportului, încercați să participați la majoritatea meciurilor, chiar dacă nu sunteți buni la aceste sporturi. Nu trebuie să fii jucătorul de stele care scrii toate punctele, dar nu stați liniștit.
 • Do-bine-in-High-School-Fizică-Educație-Step-9.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată
  9
  Încearcă să oferi tot ce poți. Profesorii de E.F. Sunt ființe umane și cel mai probabil recunosc că te-ai străduit.
 • Do-bine-in-High-School-Fizică-Educație-Step-10.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată
  10
  Pentru majoritatea fetelor, gimnastica este o mizerie. Ei o urăsc atât de mult pentru că părul și machiajul sunt ruinate. Dar există o soluție la aceste probleme. Dacă părul se buclează atunci când transpirați și când faceți o activitate fizică, cumpărați sau purtați o mașină de îndreptat pentru sala de gimnastică. Pe de altă parte, dacă știți că veți face o activitate care vă va strica părul, nu vă pierdeți timpul pentru a vă netezi părul înainte de școală. Fixați-o a doua zi când știți că nu va fi ruinată. Cea mai ușoară soluție este să faceți o coadă în zilele în care aveți o activitate care vă poate ruina părul. În ceea ce privește problema cu machiajul, aduceți un machiaj într-un caz, repede repede fața și mergeți la școală, dar asigurați-vă că ajungeți la timp pentru ore. Nu merită să ai grijă de aspectul tău, să vii târziu sau să nu te duci la ore - educația ta e mai importantă.
 • sfaturi

  • Dacă vă urăști să fugi, dar ai condițiile fizice necesare, practică zilnic. În timp ce vă îmbunătățiți rezistența, veți putea să conduceți distanțe mai mari și la viteze mai mari, făcând cursele mai distractive. În timp, veți putea să conduceți o cursă de o milă în timp ce dormiți.
  • Dacă nu aveți abilități sportive, pur și simplu dați-vă cât mai bine. Antrenorul vă va evalua efortul.
  • Discutați cu profesorul dvs. separat dacă aveți crampe, vă simțiți prost, etc. Asta acționează matur și vă va arăta profesorului că nu doriți să evitați efortul. Spune ceva de genul "Domnul sau doamna (numele profesorului), nu mă simt bine astăzi deoarece (adăugați problema și justificarea). Oricum, voi participa la activitățile clasei, dar am vrut să vă spun că dacă mă vedeți că mă deranjez mai încet sau îmi scot performanța în timpul jocului, este din cauza asta".
  • Dacă chiar urăști ceva de la E.F. Ca și cum ai alerga, ai putea avea o problemă de sănătate, cum ar fi astmul. Dacă aveți probleme de respirație, dureri articulare, amețeli etc. în timpul activităților lui E.F., consultați imediat un medic și adresați-i părinților să trimită o notă solicitându-i să vă exonereze de la E.F. până în ziua numirii.
  • Fiți amabili cu profesorul de educație fizică.

  avertismente

  • Nu apăsați atât de mult. Cunoașteți limitele dvs. (treceți la pasul 1)
  • NICIODATĂ să falsificați o notă. Este mai bine să faci E.F. pentru a intra într-o mulțime de probleme prin falsificare.
  • Nu prezentați prea multe note de la părinții dvs. dacă nu sunteți într-adevăr bolnav. Se pare foarte suspect și profesorii observă întotdeauna.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să mergeți fără lenjeria de corp în clasa de educație fizicăCum să mergeți fără lenjeria de corp în clasa de educație fizică
  Cum de a face un băiat să nu mai fie supărat pe tine după o luptăCum de a face un băiat să nu mai fie supărat pe tine după o luptă
  Cum să începeți activitățile în Sii prin intermediul internetuluiCum să începeți activitățile în Sii prin intermediul internetului
  Cum sa alegi un curriculum pentru educatia acasaCum sa alegi un curriculum pentru educatia acasa
  Cum să devii un asistent de terapie fizicăCum să devii un asistent de terapie fizică
  Cómo motivar a los estudiantes de preparatoriaCómo motivar a los estudiantes de preparatoria
  Cum să obțineți doar note mari în școala de mijlocCum să obțineți doar note mari în școala de mijloc
  Cum să alegi școala potrivită pentru copilul tău în AustraliaCum să alegi școala potrivită pentru copilul tău în Australia
  Cum să alegi cursurile pe care ar trebui să le iei în liceuCum să alegi cursurile pe care ar trebui să le iei în liceu
  Cum să se potrivească într-o liceuCum să se potrivească într-o liceu
  » » Cum să luați cu succes educația fizică în liceu

  © 2011—2020 ertare.com