Cum să ajungeți la orele de clasă

A merge la școală ca un student de boboc poate fi o schimbare dificilă. Faptul de a fi folosit pentru a merge la un campus cu un număr mai mic de studenți pentru a merge într-un campus cu un corp mai mare de elevi poate face o mare diferență în viața de zi cu zi. Poate că nu v-ați gândit la asta, dar ceea ce părea la fel de simplu ca și cum ați merge la clasă, poate deveni acum o problemă.

pași

Imagine intitulată Obțineți clasa la timp Pasul 1
1
Când alegeți dulapurile, încercați să obțineți unul care este aproape de majoritatea cursurilor dvs. În acest fel, când ajungeți dimineața, puteți merge direct la dulapul dvs. și puteți obține suficiente cărți pentru trei perioade. Acest lucru vă va ajuta să evitați aglomerarea în coridor în timpul fiecărei schimbări de perioadă.
 • Imaginea intitulată Obțineți cursul la ora Pasul 2
  2
  Păstrați dulapul organizat! Aveți un calendar, un organizator, poate un raft pentru o dulap și pixuri și creioane. Un notepad sau o tablă albă vă poate servi, de asemenea. În acest fel, puteți să vă întoarceți din dulapul dvs. și să mergeți rapid la clase.
 • Imagine intitulată Obțineți cursuri în timp Pasul 3
  3
  Cereți o hartă a școlii din biroul principal. Acest lucru vă va ajuta să marcați clasele și rutele pe care ar trebui să le luați pentru fiecare. Utilizați diferite culori pentru fiecare clasă și desenați săgețile care indică locul unde ar trebui să mergeți și la ce oră.
 • Imaginea intitulată Obțineți o clasă la timp Pasul 4
  4
  Asigurați-vă că știți când să mergeți la dulap. Nu ar trebui să te duci prea des la dulapul tău. Dacă treci prin dulapul tău în drum spre una din clasele tale, atunci folosește ocazia să-ți scoți cărțile. Încercați să nu vă părăsiți calea pentru a obține ceva.
 • Imaginea intitulată Urmează la clasă la timp Pasul 5
  5
  Du-te devreme la școală, așa că vei avea timp să-ți organizezi dulapul. Puneți cărțile în ordinea programării, astfel încât să le puteți scoate în funcție de orele de curs. Scoateți cărțile pentru primele ore (sau pentru orele pe care le aveți până când trebuie să vă întoarceți la dulap) și puneți-le în geantă! Apoi, mergeți la prima dvs. clasă.
 • Imaginea intitulată Urmează la clasă la timp Pasul 6


  6
  Dacă nu sunteți foarte ferm, puteți rămâne blocați pe hol. Uneori este posibil să vă cereți scuze când împingeți între oameni.
 • Imagine intitulată Obțineți cursuri în timp la etapa 7
  7
  Evitați să mergeți la dulapul dvs. între clase. Dacă este posibil, este bine să mergeți întotdeauna la dulap înainte de pauza de masă (deoarece nu puteți întârzia pentru acea perioadă) și să scoateți materialele necesare pentru restul zilei. Acest lucru vă va face mai ușor să ajungeți la cursurile dvs. după prânz și să evitați scările aglomerate din hol.
 • Imagine intitulată Obțineți cursuri în timp la etapa 8
  8
  Dacă trebuie să mergeți la baie, cereți-i profesorului să plece cu aproximativ 2 minute înainte de a suna clopotul. În acest fel, veți avea suficient timp să mergeți la baie fără să întârziați pentru următoarea clasă.
 • Imagine intitulată Obțineți cursuri la timp Pasul 9
  9
  Luați un ceas Cunoașterea timpului vă poate ajuta să urmăriți cât de repede trebuie să mobilizați. Potriviți-vă ceasul în același timp cu clopotele școlare.
 • Imagine intitulată Obțineți cursuri în timp la etapa 10
  10
  Nu socializează pe coridoare! Este aproape inevitabil, dar singura modalitate de a ajunge la ore la timp este să mergeți drept. Totuși, ceea ce puteți face este să mergeți cu un coleg de clasă care are aceeași clasă ca dumneavoastră și să vorbiți.
 • sfaturi

  • Chiar dacă nu vă place o clasă, nu o neglijați. Sosirea devreme poate face ca profesorul tău să aibă grijă de tine.
  • Va trebui să fii puțin agresiv. Coridoarele sunt pline și nu ajută să stai acolo într-o mare de oameni care așteaptă ca alții să avanseze. Cu toate acestea, asigurați-vă că întotdeauna spuneți "Îmi pare rău".
  • Luați cât mai multe comenzi rapide cât puteți. Încearcă să stai lângă ușă, ca să fii primul care pleacă.
  • Nu începe să faci rucsaci chiar când sună clopotul. Împachetați cu un minut sau două înainte de a sună clopotul, cu excepția cazului în care profesorul dvs. vă spune să nu faceți asta.
  • Nu mergeți la baie între clase. În schimb, mergeți până la sfârșitul clasei când clasa este terminată.

  avertismente

  • Dacă mergeți la dulap înainte de prânz, asigurați-vă că o puteți face. Dacă rămâneți în hol și fără o trecere, ați putea crede că plecați înainte de școală.
  • Uite unde te plimbi. Când treceți prin coridoare, vă este ușor să cădeți și să vă răniți!
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a face dulapul tau sa arate distractiv si flirtyCum de a face dulapul tau sa arate distractiv si flirty
  Cum să faci un club într-un mic dulapCum să faci un club într-un mic dulap
  Cum să organizezi dulapul unui adolescentCum să organizezi dulapul unui adolescent
  Cum să vă organizați dulapulCum să vă organizați dulapul
  Cum să vă organizați haineleCum să vă organizați hainele
  Cum să vă curățați dulapulCum să vă curățați dulapul
  Cum să vă păstrați dulapul în ordineCum să vă păstrați dulapul în ordine
  Cum se înregistrează cursurile universitareCum se înregistrează cursurile universitare
  Cum să vă deschideți dulapulCum să vă deschideți dulapul
  Cum se schimbă în vestiarul școliiCum se schimbă în vestiarul școlii
  » » Cum să ajungeți la orele de clasă

  © 2011—2020 ertare.com