Cum să sunați sau să trimiteți un mesaj pasionării fără a vă fie frică

Ah ... telefonul. Mai ales telefonul mobil. Există multe lucruri pe care le puteți face pentru a comunica. Pe un telefon mobil, puteți apela, trimite un mesaj sau trimite un e-mail. Ai numărul tău de telefon zdrobit! Știi ce vrei să-i spui ... dar ți-e teamă? Urmați pașii de mai jos și puteți obține un prieten.

pași

Text-Crush-Nu-Speriat-Pas-1.jpg" class ="imagine lightbox">
Imaginea intitulată
1
Mai întâi de toate, aveți nevoie de numărul dvs. Deși acest articol nu vă spune "Cum să obțineți numărul dvs.", este necesar să spunem că acesta ar trebui să fie primul pas. Încercați să discutați cu el / ea în pace. Nu trebuie să fie complet singuri, dar departe de mulțime. Dacă participați la un eveniment de dans sau școală, este mai probabil să vă aduceți telefonul mobil. Dacă ați obținut recent o imagine sau o melodie minunată, arătați-o. Întreabă-l dacă vrea. El vă va da numărul său (dacă i-ar plăcea ceea ce i-ați arătat) și asta este! Aceasta este o modalitate de a vă obține numărul.
 • Text-Crush-Nu-Speriat-Step-2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imagine intitulată Textul de zdrobi nu este speriat Pasul 2
  2
  Luați în considerare ore diferite pentru a trimite un mesaj. Există momente diferite pentru diferite persoane. Poate doriți să trimiteți un mesaj ei în acea zi după școală, sau poate doriți să așteptați câteva zile. Așteptarea este bună și rea. Dacă așteptați 2 sau 3 săptămâni pentru a apela / trimite un mesaj, atunci probabil că veți crede că nu vă place sau că ați trecut numărul dvs. și ați uitat. Dar dacă așteptați, spuneți 2 zile, atunci vă trimite un mesaj pe care nu-l împingeți, dar că vreți să vorbiți.
 • Text-Crush-Nu-Speriat-Pas-3.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată
  3


  Ok, acum este momentul să faceți următorul pas. Când aveți un minut gratuit, ridicați telefonul și faceți ceea ce doriți. Dacă trimiteți un mesaj, atunci nu veți fi 100% sigur că telefonul dvs. este mort sau oprit. Dacă îl sunați, vă va răspunde sau vă va trimite la mesageria vocală. Amintiți-vă, nu toți oamenii poartă telefonul mobil în orice moment. Poate că nici nu-ți recunoaște numărul.
 • Text-Crush-Nu-Speriat-Pas-4.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată
  4
  Acum, nu puteți face niciunul dintre pașii anteriori dacă nu vă arătați curaj. numai rețineți că pasiunea dvs. este doar o altă persoană. De asemenea, dacă el vă place, va fi dornic să te asculte, poate chiar va fi puțin nervos.
 • 5
  Îți va fi frică de tine
 • sfaturi

  • "Este vorba de ________, nu a fost intenția mea să te sun, dar din moment ce vorbim, vrei să ieși cu mine?" Asta va funcționa.

  avertismente

  • Poate că nu va răspunde.
  • Nu te simti rau daca nu raspunzi sau raspunzi cu ceva nepoliticos.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Un telefon
  • Numărul de telefon al loviturii tale
  • Încredere (mult)
  • Un număr de rezervă (doar în caz)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă schimbați numărul de telefon pe SnapchatCum să vă schimbați numărul de telefon pe Snapchat
  Cum de a schimba un număr mobil în Yahoo MessengerCum de a schimba un număr mobil în Yahoo Messenger
  Cum se conectează computerul la Internet cu telefonul mobil (pentru Windows)Cum se conectează computerul la Internet cu telefonul mobil (pentru Windows)
  Cum se conectează la UConnectCum se conectează la UConnect
  Cum să redirecționați apelurile către telefonul mobil către telefonul mobilCum să redirecționați apelurile către telefonul mobil către telefonul mobil
  Cum să găsiți numărul de serie al telefonului mobil fără a îl dezarmaCum să găsiți numărul de serie al telefonului mobil fără a îl dezarma
  Cum să trimiteți fișiere de pe computer pe telefonul mobil prin BluetoothCum să trimiteți fișiere de pe computer pe telefonul mobil prin Bluetooth
  Cum să trimiteți imagini prin e-mail de pe un telefon mobilCum să trimiteți imagini prin e-mail de pe un telefon mobil
  Cum să trimiteți mesaje text de la Nokia PC SuiteCum să trimiteți mesaje text de la Nokia PC Suite
  Cum să trimiteți tonuri de apel la telefonul mobil prin e-mailCum să trimiteți tonuri de apel la telefonul mobil prin e-mail
  » » Cum să sunați sau să trimiteți un mesaj pasionării fără a vă fie frică

  © 2011—2020 ertare.com