Cum să atragi atenția unui skateboarder

Deci esti in mod oficial indragostit de un skateboarder frumos si acum trebuie sa-l prindi, dar ... cum? Continuați să citiți

pași

Imagine cu titlul Atragerea unui tip de patinator Pasul 1
1
Aflați obiceiurile lor - veți dori muzică diferită, folosiți haine diferite, etc., în funcție de locul în care schițezi. Două parcuri din același oraș pot fi complet diferite. Aflați ce îi place și se bucură și aflați unul sau două lucruri despre asta.
 • Imagine cu titlul Atragerea unui pasionat de bicicleta Pasul 2
  2
  Fii curat Multe fete devin skateboarderi pentru că un tip este bine, dar nu folosiți părul și ochii legați și murdar dermatograf unse. Asigurați-vă că aveți o față curată și dinți albi. Pielea moale este cheia și părul curat este important.
 • Imagine cu titlul Attract a Skater Guy Pasul 3
  3
  Machiajul este ceva care poate merge ușor în neregulă. O idee bună este să vă acoperiți întâi fața cu un lichid ușor și apoi să scoateți praful sau doar praful. Asigurați-vă că se potrivește cu pielea și că nu arată noroios. Apoi, alegeți un creion pentru creioane preferat: negru, gri sau maro - și delimitați ochiul. În funcție de forma ochiului, veți observa cît de mult eticheta feței vă arată bine. Apoi, aplicați rimelul. Genele lungi sunt senzuale și flăcătoare. Pentru buzele tale, hidratează-le și apoi pune-le pe un concealer. Deasupra concealerului se aplică un pic de luminozitate sau ton de lumină. Aspectul pe care încercăm să-l realizăm este ca ochii să iasă în evidență. Dacă vă delimitați ochii cu negru, ei pot arăta grozav și un patinator va fi atras.
 • Imagine cu titlul Attract a Skater Guy Pasul 4
  4
  Parul este important Probabil doriți ca părul dvs. în straturi să aibă un aspect semipunct. De asemenea, este important să aveți o margine laterală. Nu folosiți culori ciudate, ci culori naturale, cum ar fi frumosul maro închis sau blond. Parul lung merge bine și arată partea feminină, ceea ce este important. Amintiți-vă să stați departe de tendințele de căpșuni - ceea ce înseamnă că nu utilizați blondă miere sau păr fără straturi. Un alt lucru esențial este coafura. Multe fete își dau părul - totuși, rețineți că buclele dezordonate pot atrage un patinator. Dacă aveți bucle dezordonate care cad pe spate, arătați că sunteți o persoană relaxată. Cu toate acestea, nu vă fixați părul în fiecare zi, uitați totul și doar treziți-vă într-o dimineață, puneți niște machiaj și sare.


 • Imaginea intitulată Attract a Skater Guy Pasul 5
  5
  Rochia este simplu - pantaloni jean, vane și un tricou cu imprimare? NO. Nu trăiți conform acestor reguli. Pantaloni saraci sunt o necesitate, asigurați-vă că ați cumpărat o pereche care se potrivește cu picioarele și arată bine. Spălarea cu tonuri de lumină poate schimba radical aspectul, spre deosebire de spălările cu întuneric. Cumpara poponarilor rupte și se spală pantaloni tonuri clare (vă puteți rupe pentru a reduce cheltuielile), o spălare mai închisă (acest lucru ar trebui să fie o spălare cu adevărat de culoare jean albastru) și o pereche de pantaloni gri sau pantaloni de culori (asigurați-vă că alegeți o culoare similară cu cea purpurie închisă sau galbenă neagră, nimic atât de drastic). De asemenea, fetele de patinaj poartă șorturi în timpul verii. Pantalonii scurți cu căptușeli scurți sunt chiar mai buni. Amintiți-vă că sunteți pantaloni scurți foarte scurt va face sa arati provocator în public, dar puteți combina perfect un tricou îndrăzneț cu o cămașă în vrac și flanel cu mâneci lungi. În ceea ce privește tricourile: există multe soiuri. Există două lucruri pe care trebuie să: un tricou cu mânecă lungă flanel și unul care este brand-ul folosit de skateboarderi. Căutați pe unii care au amprenta asupra lor, dar asigurați-vă că nu sunt ștampilați. Poate lucra cu Volcom pentru că nu arată pretențios și puteți cumpăra un tricou de brand Volcom aproape oriunde. Asigurați-vă că se potrivește perfect. Un alt lucru pe care ar trebui să-l aveți sunt cămășile cu gât în ​​V în diferite culori și mâneci lungi (pentru iarna) cu dungi mari sau desene sau modele. Pentru pantofi, o idee bună ar fi să cumpere Dube pentru utilizarea cu pantaloni stramti (pantofi fără șireturi sunt frumoase sau clasice Vans), dar pantaloni scurți merg bine cu pantofi mari, cum ar fi DC.
 • Imaginea intitulată Atragerea unui tip Skater Step 6
  6
  Asigurați-vă că vă interesează ceea ce face. Arătați-vă sprijinul urmărindu-l să-l patineze, cereți-i să vă învețe, etc.
 • Imagine cu titlul Attract a Skater Guy Pasul 7
  7
  Stai unde patinează. Vorbește cu el, cere-i ajutor pentru ceva. Dacă sunteți nou în acest sens, urmăriți-l să coboare pe rampă și să vă acționați ca și cum ați fi surprins.
 • sfaturi

  • Încercați și faceți niște lucruri simple. Chiar dacă patinezi încet, arată că ești dispus să o faci!

  avertismente

  • Nu încercați să-l impresionați cumpărați propriul forum și încercați să faceți trucuri. Da, consiliile spun asta, dar doar menționează că sunteți dispus să o faceți și să nu-l transformați în hobby-ul dvs.
  • Nu fi cineva pe care nu îl faci.
  • Fii atent. Romantic și fizic (când faci trucuri, purtați o cască, genunchii și tot echipamentul). Unii patinatori nu sunt atât de drăguți. Ei pot fi răi sau oameni care ar putea să trișeze sau să flirteze cu alte fete.
  • Corpul tău nu este cheia - nu te opri să mănânci pentru a impresiona un băiat.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să aplici emo machiajCum să aplici emo machiaj
  Cum sa aplici machiaj simplu pentru fiecare ziCum sa aplici machiaj simplu pentru fiecare zi
  Cum să ai mai multă grijă de tineCum să ai mai multă grijă de tine
  Cum să opriți folosirea îndreptătorilorCum să opriți folosirea îndreptătorilor
  Cum să delimitați linia de apăCum să delimitați linia de apă
  Cum de a alege culoarea de fard de obrazCum de a alege culoarea de fard de obraz
  Cum de a alege o tunsoare care se potrivește cu personalitatea taCum de a alege o tunsoare care se potrivește cu personalitatea ta
  Cum sa faci diferite stiluri de make-up ale Miley CyrusCum sa faci diferite stiluri de make-up ale Miley Cyrus
  Cum sa faci machiajul perfect al ochilorCum sa faci machiajul perfect al ochilor
  Cum să arăți chiar mai bineCum să arăți chiar mai bine
  » » Cum să atragi atenția unui skateboarder

  © 2011—2020 ertare.com