Cum să atragi atenția la școală

Mai jos veți găsi un ghid care vă va ajuta să fiți popular și, de asemenea, centrul de atenție în școală. Vrei să atragi atenția, nu? Excelent! Citiți mai jos:

pași

Imaginea intitulată Obțineți atenție la școală Pasul 1
1
Aveți grijă de aspectul și stilul dvs. Aceasta este cea mai importantă parte, deoarece este primul lucru pe care oamenii îl observă. În plus, prin aspectul și stilul dvs., veți atrage atenția și va trebui să vorbiți. Deci, exprima-te prin hainele tale, folosește accesorii care te fac să arăți bine și că tu crezi că sunt frumoase. Asigurați-vă că vă hidratezi părul și ai grijă de el pentru a te face să te simți bine. Și nu uitați să utilizați concealer, pulbere compactă, dermatograf, rimel, fard de obraz și luciu de buze. Dacă știți cum să le aplicați, folosiți-le ușor, natural și frumos, acest aspect va vorbi de la sine și cu siguranță va trebui să vorbiți. Doar fiți atenți să nu exagerați. Nimănui nu îi place o persoană falsă.
 • Imaginea intitulată Obțineți atenție la școală Pasul 2
  2
  Fii sociabil: A fi timid vă va afecta pe termen lung. Trebuie să luați inițiativa și să discutați cu oamenii. Faceți cunoștință cu mulți oameni și păstrați legătura cu ei.
 • Imaginea intitulată Obțineți atenție la școală Pasul 3
  3
  Alăturați-vă cluburilor sau echipelor sportive de preferințele dvs. În caz contrar, alții vor observa că sunteți doar acolo pentru a găsi popularitate și nimănui nu-i place asta.
 • Imaginea intitulată
  4
  Fii prietenos cu oamenii pe care îi cunoști. Te vor lua în considerare pentru asta.
 • Imaginea intitulată Obțineți atenție la școală Pasul 5


  5
  Fiți fericiți și sociabili. Păstrați o atitudine bună și arătați altora că "sunteți dispus" să vă faceți prieteni, astfel veți deveni mai populari. Vorbește cu oamenii și fii misto, chiar dacă nu le cunoști.
 • Imaginea intitulată Obțineți atenție la școală Pasul 6
  6
  Va părea dificil, dar faceți ceea ce doriți. Dacă există un băiat sau o fată care vă interesează și doriți să vă întâlniți, discutați cu el. Dacă vrei să mănânci la o masă nouă în vacanță, fă-o!
 • Imaginea intitulată Obțineți atenție la școală Pasul 7
  7
  Fii frumos! Pentru a atrage atenția prietenilor sau a oricui, trebuie să fii bun.
 • Imaginea intitulată Obțineți atenție la școală Pasul 8
  8
  Încercați întotdeauna să faceți ca cealaltă persoană să se simtă confortabilă, ca și cum ați fi cunoscut-o cu mulți ani în urmă, dar să nu vă supărați.
 • sfaturi

  • Încredere-te și fii tu!
  • Nu observați aspectul sau veți arăta ca o persoană falsă. Desigur, aceasta este parțial definiția popularității. Nu copiați alții, fiți voi înșivă. Asta e mai bine
  • Ascultați-l pe profesor și încercați să vă faceți temele. Participați la curs, nu ezitați să întrebați până când plecați fără ezitare. Acest lucru vă va face să atrageți atenția colegilor și, de asemenea, veți obține note bune.
  • Fii flirtativ: fii sociabil, zâmbește și trimite pozele - arunca tot farmecul tău acelei persoane speciale.
  • La petreceri, dansați foarte mult și faceți-o în modul cel mai îndrăzneț posibil. Improvizați pașii noi sau folosiți-vă, pentru a putea dansa și pentru a atrage atenția oamenilor.
  • Nu este necesar, dar dacă vrei să evidențiezi mai multe, poți aplica ca președinte al clasei.
  • Dacă vă simțiți în siguranță, încercați să mergeți la băiatul pe care îl doriți și nu numai să discutați cu el, ci și pe prietenii săi dacă se află într-un grup.

  avertismente

  • Nu te obliga să fii cineva pe care nu îl ai, vei arăta ca o persoană disperată și iritantă care se preface că e cineva.
  • Încearcă să nu faci lucruri jenante. Vă asigur că nu veți dori acest fel de atenție!
  • Evitați orice fel de dramă. Dacă vă spun niște bârfe sau zvonuri, încheiați conversația și eliberați-vă. Ultimul lucru de care aveți nevoie este să faceți parte dintr-o discuție pe care nu ați început-o.
  • Nu repetați hainele de fiecare dată. Vă recomandăm să încercați să modificați și să nu folosiți același dulap de mai multe ori.
  • Rochie haine practice, cum ar fi blugi flirty. Nu exagereaza, vei ajunge neplacut.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să aplici machiaj rapid pentru a obține un aspect naturalCum să aplici machiaj rapid pentru a obține un aspect natural
  Cum sa aplici machiajul natural pentru scoala (fete adolescente)Cum sa aplici machiajul natural pentru scoala (fete adolescente)
  Modificarea aspectuluiModificarea aspectului
  Cum să faci ca fața ta să arate ca a unei fete coreeneCum să faci ca fața ta să arate ca a unei fete coreene
  Cum să arate stilul UlzzangCum să arate stilul Ulzzang
  Cum să arăți bine purtând un hijabCum să arăți bine purtând un hijab
  Cum arata destul de bine la scoalaCum arata destul de bine la scoala
  Cum arata un model AbercrombieCum arata un model Abercrombie
  Cum să arăți drăguțCum să arăți drăguț
  Cum sa faci machiaj cand ai ochi verziCum sa faci machiaj cand ai ochi verzi
  » » Cum să atragi atenția la școală

  © 2011—2020 ertare.com