Cum să flirtezi cu un băiat

Flirtul cu un băiat ca adolescent poate fi intimidant, dar nu ar trebui să fie. Dacă vrei să flirtezi cu un adolescent, tot ce trebuie să faci este să te asiguri că se simt confortabil, să înceapă încet și apoi să meargă pentru tot. Nu trebuie să fii cea mai bună persoană din lume sau persoana cu cea mai mare experiență din școala ta să te conectezi cu un băiat ca un profesionist. Dacă doriți să știți cum să faceți acest lucru, urmați acești pași.

pași

Partea 1
Luând inițiativa

Imagine cu denumirea Kiss a Girl`s Neck Step 1
1
Găsiți un loc unde sunteți singuri. Primul pas pentru a flirta cu un tip este de a găsi locul potrivit pentru a face acest lucru. Nu trebuie să faceți o plimbare în lumina lunii sau să găsiți cel mai romantic loc din lume pentru a începe să vă strângeți buzele, dar trebuie să găsiți un loc convenabil, izolat și cumva romantic, astfel încât să puteți începe cu piciorul drept . Totuși, nu trebuie să gândiți prea mult. Uneori aceste întâlniri se întâmplă în mod natural - din acest motiv, nu puteți planifica ultimul detaliu sau lucrurile vor merge prost.
 • Este posibil ca el să reușească să rămână singur cu voi. Dacă credeți că se poate întâmpla acest lucru, trebuie să vă pregătiți cu respirație proaspătă.
 • Nu este necesar să creați o atmosferă incredibil de atractivă. Lumânările, trandafirii, muzica romantică ... toate aceste lucruri nu contează atât de mult pentru un băiat de care are grijă o fată. Băieții sunt mai interesați de partea flirtească decât de aroma lumanarilor.
 • Imagine intitulată Kiss a boy Passionately Pasul 6
  2
  Faceți contact fizic. Nu poți începe să săruți un tip fără să faci mai întâi un contact fizic. Băieții îi place să-și atragă brațele, umărul și zona toracică. Prin urmare, dacă stați foarte aproape împreună sau stând aproape una de alta, începeți să o atingeți natural în aceste locuri. Asigurați-vă că vă atinge de asemenea - dacă începeți să atingeți brațul și nu face absolut nimic, atunci există o problemă.
 • Luați lucrurile încet, dar nu atât de mult. Dacă băiatul și tu ești singur și te place, probabil că va aștepta să te sărute.
 • Amintiți-vă: băiatul va fi la fel de nervos ca tine (sau chiar mai mult). Este mai ușor să realizăm intențiile băieților, dar este posibil ca el să nu aibă nicio idee și să simtă o presiune suplimentară. Atingerea lui cu încredere îl va face să se simtă confortabil.
 • Imagine cu denumirea Romantic Hug a Guy Pas 5
  3
  Apropie de tine. Odată ce au atins un pic (această parte poate dura câteva minute sau doar câteva secunde), adu-l mai aproape de tine. Pentru a face acest lucru, faceți contact vizual (puteți chiar să zâmbiți puțin) și spuneți-i că doriți mai mult. Puteți chiar să vă despărțiți părul de pe față. Dacă el este mai hotărât, el vă poate aborda, dar îi puteți da și o surpriză plăcută, luând inițiativa, punându-vă brațele în jurul gâtului în timp ce îl apropii sau pur și simplu plasați o mână pe partea superioară a spatelui să-l ducă spre tine
 • În timp ce unii tipi preferă să aibă control, alții se vor simți ușurați dacă preluați.
 • Imagine intitulată Kiss a boy Passionately Pasul 10
  4
  Saruta-l cu pasiune. Evident, sărutările sunt primul pas pe care trebuie să-l legăm. Puteți începe să vă deplasați spre buzele dvs. într-un unghi ușor înclinat, pentru a putea să vă sărutați fără capete sau nasuri. Începeți încet, atingând doar buzele pentru o secundă sau două și apoi atingându-le puțin mai ferm până când simțiți cu adevărat pasiunea momentului. Pe măsură ce sărutările dvs. devin mai intense, puteți înclina capul într-un unghi mai abrupt.
 • În timp ce se sărută, asigurați-vă că vă țineți mâinile ocupate într-un fel, astfel încât să nu fie pe partea lor, fără să știe ce să facă. Sărutul nu se referă la acțiunea buzelor, ci la o experiență fizică întreagă.
 • Partea 2
  Ridicarea temperaturii

  Imagine intitulată Kiss a boy Passionately Pasul 11
  1
  Dă-i un sărut cu limba. Odată ce l-ați sărutat cu gura închisă pentru o vreme, este timpul să o sărutați cu limba. Nu vă îngrijorați, doar glisați ușor limba în gură și așteptați-i să facă același lucru. În primul rând, puteți să jucați un pic și să atingeți sfaturile limbilor. Apoi, puteți fi mai agresiv și puteți glisa limba mai adânc în gură.
  • Amintiți-vă să respirați cel puțin câteva minute. Veți avea nevoie de odihnă.
  • Nici o problemă dacă gura dvs. este plină cu saliva, curățați-vă gura așa cum ați proceda în mod normal. Nu este un lucru mare.
 • Imagine intitulată Kiss a boy Passionately Pasul 14
  2
  Încercați alte stiluri de sărutări. Sărutul cu limba nu este singura cale să-ți săruți băiatul. Puteți încerca, de asemenea, o varietate de sărutări care implică sugerea sau înțeparea ușoară pe limba dumneavoastră, înțepându-vă buza, respirați mai greu sau doar trecând între sărutări normale și sărutări de limbă. Nu există o modalitate corectă de a face acest lucru și toată lumea preferă - de fapt, este posibil ca băiatul tău să-i placă sărutările limbii sau poate soiul.
 • Continuați să încercați lucruri noi până când veți găsi un ritm care să funcționeze pentru dvs. Dacă faceți același lucru timp de câteva minute, sesiunea de sărutări va începe să piardă magia
 • Pe de altă parte, dacă într-adevăr e prima dată când te săruți sau te îmbraci cu un tip, bucură-te de momentul și nu-ți face griji prea mult să ții lucrurile proaspete. Dacă aveți 14, 15, 16 sau chiar mai mult, vă puteți bucura atât de noutatea sărutării.
 • Imagine cu titlul Kiss a boy passionately Pasul 13
  3
  Sărută-ți gâtul. Gâtul este o zonă foarte sensibilă pentru băieți și le place să fie sărutat acolo. Odată ce ați sărutat gura pentru o vreme, continuați să atingeți corpul ei când vă mișcați capul în jos pentru a da săruri moi, dulci la gâtul ei (asta îl va exalta cu siguranta). Respirarea unui pic de aer fierbinte sau rece pe gât va va încânta și mai mult.
 • Dacă îi place cu adevărat acest lucru și te simți curajos, dă-i o mușcătură foarte delicată pe gât. Cu toate acestea, faceți acest lucru dacă vă simțiți foarte confortabil unul cu celălalt.
 • 4
  Își înghită urechea. Băieții, de asemenea, place să fie sărutat sau atins în ureche. Odată ce i-ați sărutat gâtul, mișcați-vă spre ureche și dați-i sărutările Soft pentru lobi pentru a începe. Apoi, dacă răspunde bine, îi puteți mușca ușor lobii. Este important să faceți acest lucru foarte ușor sau altfel ați putea să-l răniți și să distrugeți momentul.
 • Făcând gâtul și urechile bărbatului este mai ușor dacă ambii stați în picioare, dar dacă nu sunteți gata să vă aflați într-o poziție orizontală, nu vă faceți griji.
 • Imagine intitulată Îmbrățișare romantică o femeie Pasul 9
  5
  Stați pe genunchi. Dacă intenționați să duceți lucrurile la nivelul următor și stați alături, explorând corpurile lor, atunci ar trebui să încercați să vă apropiați de el și să vă așezați pe genunchi. Puteți să vă așezați cu picioarele în picioare sau chiar să vă așezați (dacă vă simțiți mai îndrăzneți). Amintiți-vă că aceasta este o poziție foarte provocatoare și vă va face să doriți ceva mai mult.
 • Puteți să țineți brațele în jurul gâtului sau să vă atingeți pieptul când faceți acest lucru.
 • Imaginea intitulată Kiss a boy Passionately Step 12
  6
  Provocați-l. A provoca un om (dacă este făcut în mod corect) îl va stimula mai mult. Dacă vrei să-l provoci, dă-i un sărut lung și pasionat și când simți că lucrurile sunt foarte calde și intense, pleacă câteva secunde și-l privește direct în ochi. Apoi, se aplecă să-l sărute din nou. Aceste câteva secunde de privare vă vor aminti cât doriți și cât de bine vă simțiți.
 • Desigur, ar trebui să încercați să faceți această mișcare cu moderare. Ceea ce vrei este să fii jucăuș și să o provoci, nu te distra de asta.


 • Image title Seduce Pesti Pasul 6
  7
  Șopti la ureche. Șoptând ceva atrăgător în ureche, nu numai că vă va încânta prin a vă respira cald în lobul dvs. sensibil, dar și veți auzi ce aveți de spus. Nu trebuie să fie ceva neobișnuit, spuneți "Îmi place să te sărut" sau "Îmi place ce faci cu corpul meu" și vei vedea că el va fi mai entuziasmat să se conecteze cu tine.
 • Trebuie, de asemenea, să faceți acest lucru cu moderare.
 • Pe măsură ce petreceți mai mult timp împreună, veți avea o idee mai bună despre stilul flirtului băiatului dvs. Poate că îi place să facă pauze pentru a vorbi puțin, șoptește-te în ureche sau poate că e mai interesat de flirt.
 • Imagine cu titlul Discuție murdară în pat Step 4
  8
  Joacă-te cu părul tău. Scalpul băiatului este o altă parte sensibilă a corpului său, deci nu subestimați cât de mult îi place să vă atingă părul. Atingeți ușor vârful capului cu degetele sau rulați degetele prin părul dvs., fie de sus în jos sau în partea inferioară a capului sau invers. Zona deasupra spatelui gâtului este deosebit de sensibilă.
 • Trebuie să faceți asta în timp ce se sărute (dacă aveți coordonarea, bineînțeles).
 • 9
  Sugeți degetul (acest lucru este numai pentru artiști cu experiență). Dacă lucrurile devin foarte atractive, plasați-vă degetul arătător în gură, sugeți-l în sus și în jos și faceți contact vizual cu el în timp ce îl faceți. Rețineți că aceasta este o mișcare foarte insinuantă și probabil că nu ar trebui să încercați decât dacă doriți să luați lucrurile la nivelul următor.
 • Imaginea intitulă Make Sex Better Pasul 8
  10
  Explorați corpurile lor. Să recunoaștem: fiecare are o definiție diferită a ceea ce înseamnă "flirt". Unii oameni cred că doar sărută, în timp ce alții cred că înseamnă a face sex. Prin urmare, dacă aceasta înseamnă mai mult decât să te săruți, atunci poți să duci lucrurile la nivelul următor. Îi poți lăsa să-și pună mâinile sub cămașă și să-ți atingă sânii, să poată începe să-și îndepărteze hainele, să poată atinge părțile lor private peste blugi sau pantaloni sau chiar să se dezbrace pentru a rămâne în lenjeria lor. Lucrul important nu este ceea ce fac, important este că se simt confortabil să o facă.
 • Partea 3
  Atingerea unui punct de fierbere

  Imagine intitulată Sex în timpul sarcinii Pasul 9
  1
  Amintiți-vă că "nu" înseamnă "nu". Dacă sunteți adolescent, atunci este foarte probabil că tipul cu care aveți parte are mai multe așteptări să flirteze decât voi - acest lucru este complet natural. Băieții adolescenți sunt cunoscuți a fi printre cele mai "fierbinți" creaturi de pe planetă. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că trebuie să faci ceva care nu te simți confortabil doar pentru a-l plăcea, pentru a nu-l dezamăgi sau pentru a evita să o faci să pară o batjocură provocatoare. Dacă simțiți că ați ajuns la punctul maxim pe care îl puteți descurca, fie că este vorba doar de sărutări sau de sex oral, atunci spuneți-i ferm că nu doriți să faceți altceva.
  • Dacă sunteți cu un băiat bun, atunci el va respecta decizia ta de a tăia lucrurile. Dacă sunteți cu un băiat, atunci da, s-ar putea să vă supărați sau supărat, dar ... cine ar vrea să flirteze cu tipul acela oricum?
 • A face cu-sexual-Performance-Anxietate-Pas-4-Version-2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Deal cu anxietate de performanță sexuală Pasul 4
  2
  Rețineți dacă sunteți gata pentru mai multe. Credeți că sunteți pregătiți pentru sex oral? Pentru sex în general? Știți dacă sunteți gata să faceți sex nu este atât de diferit de a ști când sunteți îndrăgostiți - dacă știți, atunci știți asta. Dacă nu sunteți sigur, atunci nu ar trebui să faceți asta. În general, este o idee bună să te intimă cu un bărbat dacă îl cunoști cu adevărat și îl placi (și dacă e prietenul tău, bineînțeles). Cu toate acestea, poate că sunteți un spirit liber care îi place să flirteze - nimeni nu poate să vă judece prin asta, dar asigurați-vă că nu vă răniți dacă asta doriți cu adevărat.
 • Dacă vă place băiatul, ar trebui să flirtezi cu el de cel puțin două ori, ca să vă puteți obișnui cu adevărat cu mintea și să vă simțiți confortabil să faceți altceva.
 • Asigurați-vă că ambele sunt pe aceeași pagină. Dacă crezi că fac sex, îl vei face pe băiat prietenul tău, dar el vrea doar să aibă un moment bun, atunci ai o problemă.
 • În general, avansarea sexuală nu înseamnă că relația dvs. actuală devine mai intimă - dacă vă placeți într-adevăr unii pe alții, atunci relația dvs. ar trebui stabilită dincolo de cât de mult ați ajunge sexual.
 • Imaginea intitulată
  3
  Încercați să fiți în siguranță în orice moment. Inutil să spun: da Sunteți o persoană activă sexual, ar trebui să utilizați întotdeauna protecție indiferent de ce. Orice băiat care vă spune că nu dorește să folosească prezervativul deoarece nu se simte în același mod, deci nu trebuie să aveți încredere în el! Vrei să fii adolescent cu o boală cu transmitere sexuală? Cel mai probabil nu. Deci, dacă aveți de gând să faceți sex, asigurați-vă că utilizați prezervativ de fiecare dată și învățați să-l purtați. De asemenea, luați în considerare și alte metode de contracepție.
 • Dacă sunteți activ sexual pe o bază frecventă, poate doriți să luați în considerare pilula contraceptivă dacă medicul dumneavoastră consideră că este potrivit pentru dumneavoastră. Pilula contraceptivă este administrată în fiecare zi și trebuie utilizată în plus față de un prezervativ pentru a avea o protecție mai mare.
 • Imaginea intitulată Reacționează la un pas furat 10
  4
  Finalizați cu un picior bun. După ce terminați să vă conectați cu tipul pe timp de noapte, asigurați-vă că ați terminat delicat. Spune-i că ai avut un timp minunat, dă-i un sărut dulce și spune-i noapte bună sau la revedere. Nu este nevoie să fiți inconfortabil în legătură cu faptul că flirtați - de fapt, ambii ar trebui să fie mulțumiți de asta. Păstrați calm și asigurați-vă că sunteți pe aceeași pagină despre sentimentele dvs. înainte de a flirta din nou.
 • Relațiile și relațiile părintești pot fi confuze, imprevizibile și foarte frustrante. Amintiți-vă să luați lucrurile încet pentru a vă asigura că obțineți ceea ce doriți din relație.
 • sfaturi

  • Asigurați-vă că nu vă deranjează să flirtați la școală sau oriunde sunteți forțat să-l vedeți.
  • Dacă nu doriți ca lucrurile să meargă prea departe, încercați să vă aflați într-un loc mai mult sau mai puțin public, cum ar fi coridorul unui cinematograf.
  • Încercați să aveți experiență cu sărutările.

  avertismente

  • Asigurați-vă că el nu este un slob.
  • Asigurați-vă că vă place, cel puțin puțin.
  • Asigurați-vă că vă aflați în același grup social - nu vă lăsați prietenii să vă facă neplăcut pentru dvs.

  Lucruri de care ai nevoie

  • ruj
  • Guma de mestecat
  • Un prieten drăguț al tău cu care vrei să flirtezi
  • Un telefon (dacă lucrurile nu merg așa cum era de așteptat)  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să arăți bine pentru un băiatCum să arăți bine pentru un băiat
  Cum să flirtezi un băiat timidCum să flirtezi un băiat timid
  Cum să flirtezi fizicCum să flirtezi fizic
  Cum să flirtezi dacă ești timidCum să flirtezi dacă ești timid
  Cum sa flirtezi fata cu fataCum sa flirtezi fata cu fata
  Cum să faci prieteni cu un băiat pe care tocmai l-ai întâlnitCum să faci prieteni cu un băiat pe care tocmai l-ai întâlnit
  Cum de a face un băiat vrea să te sărutCum de a face un băiat vrea să te sărut
  Cum să-ți faci un băiat să te sărute dacă nu-l cunoști încăCum să-ți faci un băiat să te sărute dacă nu-l cunoști încă
  Cum de a face un băiat vă observa chiar mai multCum de a face un băiat vă observa chiar mai mult
  Cum să-i deranjez pe un băiat care este un adolescent sau o fatăCum să-i deranjez pe un băiat care este un adolescent sau o fată
  » » Cum să flirtezi cu un băiat

  © 2011—2020 ertare.com