Cum să faci față unui vecin expoziționalist

Dacă vecinul tău arată mai mult decât ți-ar plăcea să vezi, evident că este o problemă, mai ales dacă ai copii. Puteți aborda problema direct cu vecinul sau chiar cu proprietarul sau managerul apartamentului. De asemenea, puteți implica legea în majoritatea cazurilor.

pași

Metoda 1
Comunică-ți preocupările

Imaginea intitulată Deal cu un vecin expoziționist Pasul 1
1
Atingeți subiectul din conversație. Dacă cunoașteți persoana bine, puteți atinge subiectul într-o conversație. Desigur, această tactică poate deveni destul de inconfortabilă rapid, așa că pregătește-te pentru asta. Încercați să utilizați umorul dacă este posibil. Dacă nu sunteți confortabil să atingeți subiectul în conversație, încercați să lăsați o notă.
 • De exemplu, puteți spune că "îmi place să alerg în jurul casei goale la fel de mult ca oricare altă persoană, dar îmi amintesc mereu să închid blind-urile, spre deosebire de unii pe care îi știu ...".
 • Imaginea intitulată Deal cu un vecin expoziționist Pasul 2
  2
  Lăsați o notă persoanei. Dacă se pare că exhibiționismul se întâmplă din întâmplare, ar fi mai bine să lăsați o notă. De exemplu, dacă persoana se plimbă în timpul pregătirii și blind-urile sunt deschise, este posibil să nu realizați că alții vă pot vedea și de fapt, ați face ceva de genul de a le spune.
 • Puteți încerca să livrați nota anonim, astfel încât persoana să se simtă mai puțin jenată. Puteți scrie: "Chiar nu vreau să vă deranjez, dar aș vrea să știți că oamenii vă pot vedea goi în casă în timp ce vă pregătiți dimineața. Poate doriți să luați în considerare blind-urile în viitor. "
 • Imagine cu titlul Deal cu un vecin expoziționist Pasul 3
  3
  Apel la cea mai bună natură. Dacă persoana este expusă intenționat, lăsarea unei note frumoase poate să nu funcționeze. Cu toate acestea, dacă încercați să apelați la cea mai bună natură prin faptul că le-ați informat că există copii în zonă, puteți să le opriți, cel puțin în timpul zilei. Dacă ignorați după prima dvs. notă, vă recomandăm să lăsați unul mai potrivit.
 • Puteți scrie: "Bună, eu sunt persoana care ți-a trimis ultima notă despre expunerea ta. Aparent, o faci intenționat. Aș dori să vă reamintesc că există copii care vă pot vedea nuditatea. Dacă nu încetați să o faceți pentru mine, vă recomandăm să o opriți pentru copii. Dacă nu, trebuie să implicăm și alți oameni.
 • Metoda 2
  Implicați autoritățile

  Imaginea intitulată Deal cu un vecin expoziționist Pasul 4
  1
  Informați o autoritate locală. Înainte de a merge la poliție, începeți cu cineva care are autoritate asupra proprietății. De exemplu, managerul apartamentului sau asociația proprietarilor de case poate fi dispus să intervină în numele dvs.
  • Discutați problema cu asociația sau cu administratorul, spunând: "Unul dintre vecinii mei pare să aibă o problemă de exhibiționism. El stă gol în fereastră în fiecare zi timp de cel puțin zece minute, iar copiii mei îl pot vedea. Poți să faci ceva pentru a interveni?
 • Imagine intitulată Deal cu un vecin expoziționist Pas 5
  2


  Rețineți că legile diferă. Fiecare stat din Statele Unite are legi cu privire la expunerea indecentă în locurile publice. Cu toate acestea, ceea ce este considerat un loc public variază în funcție de stat. În unele state, o zonă vizibilă a unui loc public, cum ar fi un drum, este considerată ca atare - totuși, în alte locuri, nu este. Cu alte cuvinte, în unele state, ceea ce se întâmplă cu casa unei persoane este afacerea proprietarului, în timp ce în altele, este împotriva legii.
 • Dacă locuiți într-o altă țară, asigurați-vă că verificați legile din zona dvs.
 • Imagine intitulată Deal cu un vecin expoziționist Pasul 6
  3
  Sunați la poliție. Dacă nu sunteți sigur că persoana încalcă legile locale, luați în considerare chemarea poliției la un număr care nu este de urgență. Ele vă pot ajuta să stabiliți dacă vecinul vostru încalcă legile locale și atunci vă pot spune ce pot face pentru a vă ajuta în situația dvs.
 • Metoda 3
  Ignorați exhibiționismul

  Imaginea intitulată Deal cu un vecinist expoziționist Pasul 7
  1
  Închideți perdelele În timp ce această tactică nu este la fel de proactivă pe cât doriți, este posibil să fi singura opțiune dacă legile locale nu sunt de partea dvs. Este posibil ca pur și simplu să vă închideți perdelele atunci când observați că vecinul vostru se arată și vă uită când vă aflați afară. Ca un bonus suplimentar, dacă vecinul tău devine emoționat când îl vezi, poate că va fi mai puțin entuziasmat dacă nu îl vede nimeni.
 • Imagine intitulată Deal cu un vecinist expoziționist Pasul 8
  2
  Intră în casa ta O altă opțiune este să intri în casă când observați că persoana este afișată în timp ce sunteți afară. Acest pas este deosebit de eficient dacă sunteți afară cu prietenii. Îi puteți împiedica să vadă ce se întâmplă în casă, când părăsiți zona.
 • Imagine intitulată Deal cu un vecin expoziționist Pasul 9
  3
  Luați în considerare construirea unui gard. O altă opțiune este să construiți un gard suficient de mare încât să nu puteți vedea casa vecinului. Desigur, acest lucru este mai dificil dacă vecinul dvs. are o casă cu două etaje, dar poate fi eficientă într-o casă cu o singură etapă. De asemenea, un gard mare în jurul curții dvs. poate împiedica copiii dvs. să vadă ce se întâmplă în jurul lor.
 • Imagine cu titlul Deal cu un vecin expoziționist Pasul 10
  4
  Vorbește cu copiii tăi. Dacă copiii dvs. sunt expuși vecinului dvs., va trebui să vorbiți cu ei. Explicați-i că ceea ce face această persoană este ceva care ar trebui păstrat privat și este mai bine să nu se uite la ea, deoarece ea o va încuraja să o facă mai des.
 • Le puteți spune: "Acea persoană are o problemă. El arată public ceva despre care știm că trebuie să păstreze privat. Nu putem schimba ceea ce face, dar putem controla modul în care reacționăm. Cea mai bună reacție este să ignorați persoana respectivă și să încercați să nu îi vedeți. "
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se face trecerea vecinilor în Animal CrossingCum se face trecerea vecinilor în Animal Crossing
  Cum de a impresiona o fată pe WhatsAppCum de a impresiona o fată pe WhatsApp
  Cum să inventezi o scuză pentru a închide telefonulCum să inventezi o scuză pentru a închide telefonul
  Cum să faci cainele vecinului să se oprească să latreCum să faci cainele vecinului să se oprească să latre
  Modificarea unui subiect de conversațieModificarea unui subiect de conversație
  Cum să te comporți ca și cum ți-ar păsaCum să te comporți ca și cum ți-ar păsa
  Cum să-i spui iubitului tău ceva ce nu vrea să audăCum să-i spui iubitului tău ceva ce nu vrea să audă
  Cum să dezvolți 5 întrebări pentru a întreba o fată la prima întâlnireCum să dezvolți 5 întrebări pentru a întreba o fată la prima întâlnire
  Cum să eviți problemele politice cu rudele încăpățânașeCum să eviți problemele politice cu rudele încăpățânașe
  Cum să vorbim ocazional cu persoana care vă placeCum să vorbim ocazional cu persoana care vă place
  » » Cum să faci față unui vecin expoziționalist

  © 2011—2020 ertare.com