Cum să tratezi agresiunea gravă

Uneori, abuzul la școală poate scăpa de sub control. Acest ghid vă poate ajuta, dar nu ar trebui să înlocuiască ajutorul profesional.

pași

Imaginea intitulată Se ocupă de agresarea gravă Pasul 1
1
Alăturați-vă prietenilor pentru a preveni agresiunea. Bullies este mai puțin probabil să vă deranjează dacă sunteți cu un grup mare de prieteni care vă pot ajuta, în loc de a fi singur în hol. Dacă nu aveți prieteni, încercați să le faceți.
 • Imaginea cu titlul Deal cu agresiune severă Pasul 2
  2
  Solicitați asistență unui adult cât mai curând posibil. Găsiți un adult de încredere, cum ar fi un profesor, consilier sau părinții dvs. Spunând un adult, nu vă face să fiți "înțepați" în vreun fel. Dacă bătăușul continuă să vă deranjeze, spuneți imediat părinților sau profesorilor.
 • Imaginea cu titlul Deal cu agresiuni severe Pasul 3
  3
  Dacă cineva face ceva pentru a vă răni, nu reacționa sever. Râdeți, deși te doare. Dacă nu puteți râde, încercați să o ignorați.
 • Dacă acționați în mod accidental cu privire la ceea ce a spus bully, probabil vă las singur. Ei doar caută o reacție, și văd că faceți o scenă este sursa lor de distracție. Faceți o glumă și continuați cu ziua.
 • Imaginea intitulată Se ocupă de agresarea gravă Pasul 4
  4
  Aveți încredere Umblați cu încredere și evitați să vă vedeți speriat sau frică. Acest lucru atrage bătăușii. Dar amintiți-vă că a fi deranjat nu este vina dvs., sunteți victima.
 • Imaginea intitulată Se ocupă de agresarea gravă Pasul 5
  5
  Recunoașteți semnele de agresiune severă. În general, abuzul verbal poate fi insulte sau zvonuri. Abuzul fizic ar fi să primești lovituri într-un mod sever.
 • Imaginea intitulată Se ocupă de agresarea gravă Pasul 6
  6
  Înțelegeți că tortul tău are probleme. Oricine abuzează de ceilalți este o persoană nesigură sau are o tulburare mentală. Nu spune asta direct. Numai pentru tine să știi și să nu te învinovăți. Indiferent ce spun oamenii, nu este vina ta, tu esti victima.
 • 7
  Numără numărul de persoane care te deranjează. Bullies rareori acționează singuri, iar agresiunea perversă este adesea comisă de mai mulți oameni.
 • Image cu titlul Deal cu agresiune severă Pasul 8
  8
  Memorează-le numele. În acest fel, veți avea ceva mai mult decât o descriere.


 • Image cu titlul Deal cu agresiune severă Pasul 9
  9
  Simțiți compasiune pentru agresor. Bulversii nu s-au născut în acest fel, au fost crescuți ca să fie așa. Știți că agresorii care merg dincolo, încercând să vă impună, probabil că încercați să recreați un comportament învățat de părinții lor sau de persoana care la crescut.
 • Imaginea cu titlul Deal cu agresiune severă Pasul 10
  10
  Rețineți că toate cazurile de agresiune ar trebui să vină la poliție. Excepția cazului în care agresiunea este insulte verbale și nu amenințări. Insultele verbale trebuie raportate la școală. În multe domenii, este ilegal să ameninți pe cineva, deci aceste cazuri ar trebui raportate poliției. Orice caz de agresiune fizică trebuie raportat imediat poliției, deși a fost prima dată și nu a fost severă. Dacă bătăușul a încălcat orice lege, acesta trebuie raportat la poliție, nu la școală. Pedeapsa polițiștilor este adesea mai severă și va împiedica viitoarele bătălii mai bune decât școala.
 • Imaginea cu titlul Deal cu agresiune severă Pasul 11
  11
  Dacă îl raportați la școală, faceți o întâlnire cu un consilier sau cu directorul. Dacă este serios, atunci mergeți cu părinții dvs. Toate cazurile ar trebui să fie raportate părinților dvs., indiferent de cât de lungi sau triviali ar putea fi. Urmați sfaturile pe care vi le dau. La școală, spuneți persoanei responsabile pentru tot. Chiar dacă ați făcut ceva greșit pentru a vă apăra, este mai bine să o spuneți decât să rămâneți tăcut. Am dat povestea completă.
 • Imaginea cu titlul Deal cu agresiune severă Pasul 12
  12
  Dacă vă este frică să raportați, spuneți-o oricum, dar spuneți persoanei responsabile de temerile dvs. Ei vor avea grijă de această problemă. Strângeți toate dovezile pe care le aveți, inclusiv note sau conversații online. Testul scris vă poate ajuta în cazul dumneavoastră.
 • 13
  În timp ce așteptați ca bătăușul să vă primească pedeapsa, mențineți-vă acțiunile în secret. Dacă cineva vă întreabă de ce ați vizitat conducătorul sau poliția, spuneți: "Solicitam o activitate după școală" sau "Mulțumesc ofițerilor pentru că fac o treabă bună". Stai cu prietenii care te pot proteja.
 • Imaginea intitulată Dealtfel cu agresiune severă Pasul 14
  14
  Luați în considerare o altă rută pentru a preveni orice confruntare cu bătăușul. Uneori, agresorii vor încerca să vă găsească pe traseul pe care îl luați în mod regulat. Așa că evitați-le, astfel veți evita dificultatea de a le vedea.
 • Imaginea cu titlul Deal cu agresiune severă Pasul 15
  15
  Aflați cum să vă apărați. Încercați să introduceți clase de auto-apărare. Știind cum să te aperi, bulversul se va gândi de două ori înainte să te deranjeze. Vă poate salva chiar și viața dacă bully devine mai violentă și încearcă să te atace. De asemenea, nu veți fi arestați pentru apărarea dvs., mai ales dacă există martori care au văzut totul.
 • Dacă sunteți forțat să vă apărați, nu pierdeți controlul. Răspundeți doar cu forța necesară și nu mai mult. Puteți fi acuzat de agresiune dacă continuați să atacați pe cineva care v-a atacat, după ce a fost deschisă o oportunitate de a scăpa. A fi atacat nu vă dă dreptul de a lua dreptate în mâna voastră.
 • sfaturi

  • Cei mai mulți agresori nu se vor retrage dacă sunt victimizați de victimă. Contrar a ceea ce cred oamenii, ei vor fi mari și proști, dar suficient de inteligenți pentru a ști ce încercați să faceți, astfel încât aceștia vor continua cu siguranță să vă deranjeze.
  • Apără-te
  • Lucrați cu alții pentru a vă ajuta să luptați împotriva acestui bully.
  • Dacă vă este frică să raportați acest bătăuș, lăsați o notă anonimă.
  • 1. Aveți grijă de împrejurimi și nu fiți singuri împotriva bătăușului.
  • 2. Atacul fizic este ilegal și dacă puteți dovedi că persoana care a făcut asta a fost persoana care ți-a făcut asta, atunci trebuie să o raportezi și el sau ea va fi condamnată la închisoare.
  • 3. Apără-te și spune NU! Învață să țipi Un țipăt puternic poate fi foarte eficient.
  • Pe internet, căutați modalități bune de a răspunde și practicați să le spuneți.
  • Împuterniciți-vă prin a lua cursuri de arte marțiale. Spune-i instructorului ce se întâmplă. Meriți să fii și să te simți în siguranță. Spune-i părinților tale ce ți se întâmplă. Bullies sunt lași în căutarea unor persoane care par vulnerabile. Încearcă să-și izoleze victimele.
  • Bullies ca puterea pe care o au asupra altor oameni.
  • 1. Spune-le tuturor ce se întâmplă. Bullies folosesc tăcere împotriva ta.
  • 2. Vizitați secția de poliție și spuneți-i ce se întâmplă. Sunt acolo pentru a vă ajuta!

  avertismente

  • Nu încercați să faceți acest lucru pe cont propriu.
  • Foarte bolnavii răi sunt uneori membri ai gașcilor. În acest caz, fii foarte atent.
  • Trebuie să știi limitele bătăușului. Poate că aveți de-a face cu cineva care doar încearcă să te deranjeze puțin. Pe de altă parte, este posibil să aveți de-a face cu cineva care este cu adevărat capabil să vă ucidă sau să vă rănească grav, ca un membru al unei bande. Ține minte că, dacă agresorul este în închisoare pentru ceea ce ți-a făcut, nu te poate răni.
  • Doar bate oameni care sunt rele sau abuzive.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a găsi prieteni buni ca un adultCum de a găsi prieteni buni ca un adult
  Cum să ajuți copilul să se ocupe de un bătăușCum să ajuți copilul să se ocupe de un bătăuș
  Cum să-l oprești pe tatăl tău să nu te deranjezeCum să-l oprești pe tatăl tău să nu te deranjeze
  Cum să-ți convingi părinții să te lase să vezi un filmCum să-ți convingi părinții să te lase să vezi un film
  Cum să vă apărați împotriva unui bătăușCum să vă apărați împotriva unui bătăuș
  Cum să vă apărați de bătăușiCum să vă apărați de bătăuși
  Cum să nu mai fii hărțuit în liceuCum să nu mai fii hărțuit în liceu
  Cum să nu mai fii victimă a agresiuniiCum să nu mai fii victimă a agresiunii
  Cum să te confrunți cu hărțuirea verbalăCum să te confrunți cu hărțuirea verbală
  Cum să evitați să fii victimă a hărțuirii ciberneticeCum să evitați să fii victimă a hărțuirii cibernetice
  » » Cum să tratezi agresiunea gravă

  © 2011—2020 ertare.com