Cum de a întuneca mortarul

De-a lungul timpului, pardoselile sau blaturile cu dale arată adesea anii lor. În mod normal, nu este o consecință a îmbătrânirii plăcilor, ci a mortarului dintre plăci. Mulți oameni aleg să înălbuiască murdăria, dar puteți, de asemenea, să-l întunecați între plăci folosind vopsea de vopsea. Culoarea chitului va ascunde murdăria care nu poate fi curățată și există diferite culori de vopsea de ciment pentru a vă completa plăcile. Întunecarea chitului este o modalitate ieftină de a schimba aspectul plăcilor fără a trebui să le schimbați. Urmați aceste instrucțiuni simple pentru a întuneca mortarul.

pași

Metoda 1
Pregătiți mortarul

Imaginea intitulată Darken Grout Pasul 1
1
Curățați plăcile și mortarul. Se toarnă săpun lichid pentru vase pe un burete. Curatati cu atentie suprafata liniei de cimentat pentru a indeparta orice murdarie sau praf care nu a fost absorbit de pasta. Clătiți cu un burete curat și umed. Lăsați mortarul să se usuce timp de cel puțin 3 ore sau până când acesta este complet uscat la atingere. Groapa de vopsea nu va adera bine dacă mortarul este umed.

Metoda 2
Aplicați vopseaua la mortar

Imaginea intitulată Darken Grout Pasul 2
1
Pregătiți colorarea. Se toarnă o cantitate mică de vopsea pentru a se topi într-o tavă de vopsea. În acest fel puteți accesa mai ușor cimentul. Puteți adăuga mai multe vopsea în tavă atunci când este necesar.
 • Imaginea intitulată Darken Grout Pasul 3
  2


  Pictați chituirea. Folosiți o perie de mic artist pentru a aplica un strat uniform de vopsea pe pastă. Aplicați puțin vopsea pe perie și aveți grijă să nu lăsați vopseaua să formeze o băltoacă deasupra unei zone, deoarece bălți de vopsea vor face zona întunecată rapid datorită naturii poroase a chitului. Lăsați mortarul să se usuce timp de 1 oră.
 • Metoda 3
  Curățați plăcile

  Imaginea intitulată Darken Grout Pasul 4
  1
  Curățați plăcile. Umpleți o sticlă de apă pentru a elimina excesul de vopsea care s-ar fi putut vărsa pe plăci. Atomizați zona în mod conștient și frecați cu un burete curat.
 • Imaginea intitulată Darken Grout Pasul 5
  2
  Elimină vopseaua pentru pasta excesivă uscată. Utilizați un burete din fibre de nylon pentru a curăța vopseaua uscată care rezistă.
 • sfaturi

  • Aveți posibilitatea să aplicați mai multe straturi de vopsea la grout pentru a obține o nuanță mai închisă. Așteptați 90 de minute între aplicarea unui strat și următorul.
  • Dacă tocmai a fost extinsă, va trebui să așteptați 30 de zile înainte de a aplica vopseaua de vopsea, deoarece chitul poros are nevoie de timp pentru a se întări.
  • Folosind o nuanta mai inchisa de vopsea de vopsea se vor obtine rezultate mai drastice decat o umbra mai usoara, mai ales daca placile dvs. sunt de culoare deschisa.
  • Dacă este posibil, lucrați într-o zonă bine ventilată pentru a evita vaporii de vopsea.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se face o masă de mozaicCum se face o masă de mozaic
  Cum să curăț un mortarCum să curăț un mortar
  Cum să alegeți culoarea corectă a culoaruluiCum să alegeți culoarea corectă a culoarului
  Cum să embalolsar podeaua unei băiCum să embalolsar podeaua unei băi
  Cum să faci un șemineuCum să faci un șemineu
  Cum să lipiți o podea de țiglăCum să lipiți o podea de țiglă
  Cum se instalează plăcile de ardezieCum se instalează plăcile de ardezie
  Cum se instalează daleCum se instalează dale
  Cum se instalează plăci pentru podele de marmurăCum se instalează plăci pentru podele de marmură
  Cum se instalează pardosealaCum se instalează pardoseala
  » » Cum de a întuneca mortarul

  © 2011—2020 ertare.com