Cum să organizați un set de instrumente

Un set de instrumente murdar este echivalent cu o sarcină dezorganizată. Dacă aveți un set de instrumente gras, murdar și murdar, puteți învăța câteva strategii pentru a le curăța și organiza, facilitând foarte mult ziua dvs. de lucru. Începeți prin a povesti tot ceea ce aveți și o reorganizați mai eficient. Dacă învățați metoda potrivită, puteți sorta cutia dvs. de instrumente și o puteți păstra curată și organizată definitiv.

pași

Partea 1
Începeți să organizați totul

Imaginea intitulată Organizează o cutie de instrumente Pasul 1
1
Răspândiți o pânză sau o foaie mare de carton pe podeaua garajului. Indiferent dacă doriți să reorganizați o cutie mare de unelte în garaj sau doriți să curățați și să comandați cutia dvs. de instrumente portabile, cel mai bun mod de a începe este să aruncați totul și să faceți o renumărare a ceea ce aveți. Dacă este incredibil de murdar, strângeți totul și porniți încet sarcina.
 • În cazul în care setul de instrumente este plin de lucruri sau gras, este de obicei cel mai bine să se răspândească un anumit material de protecție pe podea, pentru a nu se împrăștia. Puteți folosi un carton sau o cârpă pe care nu vă deranjează deloc. Este de obicei recomandabil să faceți această sarcină în grădină sau în garaj în loc să folosiți masa de bucătărie.
 • Imaginea intitulată Organizează o cutie de instrumente Pasul 2
  2
  Curățați temeinic cutia de instrumente. După ce ați eliminat totul, profitați de ocazia de a curăța bine cutia de instrumente. Un pic de diluant de vopsea este de obicei aplicat pentru a îndepărta grăsimea aderentă, mai ales dacă uneltele au fost folosite pentru a lucra cu autovehicule. Dacă cutia nu este deosebit de grasă sau murdară, puteți utiliza un alt produs de curățare mai puțin agresiv. Nu trebuie să-l lăsați ca niște jeturi de aur (nu veți mânca acolo), dar va fi mai ușor să-l păstrați ordonat dacă este curat.
 • Dacă utilizați acetonă pentru curățarea uneltelor, asigurați-vă că vă aflați într-un loc aerisit și luați pauze frecvente pentru a nu vă îmbolnăvi.
 • Imaginea intitulată Organizează o cutie de instrumente Pasul 3
  3
  Curățați și evaluați fiecare instrument separat. Examinați și curățați instrumentele dvs. unul câte unul. Utilizați aceeași pânză și un diluant mic de vopsea pentru a îndepărta grăsimea. Asigurați-vă că toate sculele sunt în stare bună, fără rugină sau alte semne de deteriorare. De asemenea, asigurați-vă că toate uneltele de tip cu clichet sunt în mod corespunzător unse și rotite corect, că cheia de fixare se potrivește în mod corespunzător și că toate sculele funcționează corect.
 • Imaginea intitulată Organizează o cutie de instrumente Pasul 4
  4
  Aruncați tot ceea ce este rupt sau deteriorat. Începeți prin a desface șuruburile, șaibele și unghiile desprinse care nu funcționează pentru dvs. Dacă vreunul dintre sculele dvs. este rupt sau ruginit și ireparabil, aruncați-l. Scapa de nimic inutil care ocupa spatiu.
 • Păstrați ceea ce puteți identifica, dacă doriți. Dacă întâlniți o mulțime de șuruburi și alte părți mici, ar fi o idee bună să începeți să îndepărtați lucrurile de la mijloc. O regulă bună este de a arunca tot ce nu puteți identifica.
 • Imaginea intitulată Organizează o cutie de instrumente Pasul 5
  5
  Păstrați numai elementele esențiale. Ce ai cu adevărat nevoie în setul de instrumente? Asigurați-vă că aveți instrumentele de bază la îndemână pentru orice reparații rapide pe care trebuie să le efectuați. Majoritatea oamenilor au nevoie de cel puțin un set de șurubelnițe cu cap plat și șurubelnițe Philips de diferite dimensiuni, un ciocan de bună calitate, un set de chei, o pereche de clești, o bandă, o lanternă, unele mănuși și ochelari de protecție, deși conținutul setului dvs. de instrumente va depinde de nevoile dvs. De asemenea, este recomandabil să aveți un nivel de spirit și un exercițiu electric între instrumentele de bază, dar este mult mai probabil că acestea nu se vor potrivi în cutia dvs. portabilă.
 • Imaginea intitulată Organizează o cutie de instrumente Pasul 6
  6
  Determinați nevoile setului dvs. de instrumente. Examinați cutia de instrumente pe care o utilizați și fiți sincer cu dvs. Încercați să stocați 5 kg de unelte într-o pungă de 4 kg? Dacă da, este posibil să fie timpul să vă actualizați colecția. După ce ați examinat toate instrumentele, decideți cu care să aveți de lucru. Pentru majoritatea oamenilor, chiar și cei cu o colecție extinsă, un singur set de instrumente portabile cu cele mai importante instrumente împreună cu un sertar de stocare mare va fi mai mult decât suficient.
 • Utilizați o cutie de instrumente mică și simplă, ușor de utilizat. Cel mai bine este să începeți cu o cutie mică și apoi să treceți la una mai mare atunci când achiziționați mai multe unelte. Nu aveți nevoie să aveți un trunchi uriaș de instrumente în care să puteți trăi astfel încât să rămână pe jumătate gol în garaj.
 • Cumpărați un sertar mai mare pentru uneltele pentru a stoca instrumentele mai mari și cele pe care le utilizați rar. Alegeți un sertar care are o tavă pentru bucăți mici, cum ar fi șuruburile. Acest accesoriu este foarte util pentru plasarea pieselor mici în timp ce lucrați și pentru a preveni pierderea lor.
 • Partea 2
  Rearanjați cutia de instrumente

  Imaginea intitulată Organizează o cutie de instrumente Pasul 7
  1
  Unelte de grup care au caracteristici similare. Nu există o singură cale de a comanda un set de instrumente, dar cea mai bună modalitate de a începe este de a le grupa în funcție de caracteristicile lor. Puteți urma criteriile pe care doriți să le comandați și va depinde de instrumentele pe care le aveți în colecția dvs., dar există destul de multe strategii eficiente. Cu toate acestea, în general, trebuie să păstrați împreună instrumentele utilizate în mod obișnuit într-un mod complementar pentru a găsi cu ușurință ceea ce aveți nevoie.
 • Imaginea intitulată Organizează o cutie de instrumente Pasul 8
  2
  Comandați-i în funcție de funcția lor. Așezați șuruburile, șuruburile, șaibele, piulițele și orice parte care are rolul de a uni sau de a asigura lucrurile într-o zonă. Păstrați șurubelnițele într-un singur sertar, iar cheile în altul. Alegeți locul sculelor în funcție de funcția lor.
 • Imaginea intitulată Organizează o cutie de instrumente Pasul 9
  3
  Comandați-le în funcție de tipul de muncă. Dacă efectuați de obicei câteva tipuri de lucru, puteți utiliza sertare, rafturi sau cutii individuale pentru sarcini specifice. Dacă utilizați întotdeauna pistolul de grăsime împreună cu setul de chei tubulare, depozitați-le în același sertar. Dacă utilizați întotdeauna cheia împreună cu șurubelnița Philips, depozitați-le împreună.
 • Imaginea intitulată Organizează o cutie de instrumente Pasul 10


  4
  Ordonați-le în funcție de frecvența utilizării. Așezați instrumentele pe care le folosiți cel mai adesea în față și pe cele pe care le utilizați mai rar în spate, unde nu va trebui să vă faceți griji. O altă opțiune este utilizarea sertarelor sau a diferitelor cutii pentru cele mai normale și cele mai rare instrumente, pentru a vă putea ghida prin mai multe criterii de clasificare.
 • Imaginea intitulată Organizează o cutie de instrumente Pasul 11
  5
  Separați tastele metrice de cele standard. Dacă aveți o bună colecție de seturi de bază de chei și chei de conducte de diferite dimensiuni, poate fi dificil să găsiți ceea ce căutați într-un sertar murdar. Sortați aceste unelte în funcție de mărimea și funcția lor pentru a facilita sarcina de a găsi cea care aveți nevoie în orice moment.
 • Imaginea intitulată Organizează o cutie de instrumente Pasul 12
  6
  Păstrați cheile de țeavă și cheile de aliniere într-un organizator. Puteți găsi organizatori de chei și chei de țevi în magazinele DIY și magazinele de hardware. Aceste accesorii vă vor permite să găsiți rapid instrumentele și să vedeți dacă există ceva de salvat. Puteți chiar să le comandați după mărime, astfel încât să nu pierdeți timp în căutarea celei de care aveți nevoie. Acești organizatori sunt ieftini și practice.
 • Dacă nu aveți un organizator sau nu doriți să îl cumpărați, încercați să rulați cheile libere într-o cârpă veche sau într-o pungă mică pentru a fi purtată în cutia de instrumente. Cel puțin ei vor fi localizați în loc să se plimbe în jur.
 • Imaginea intitulată Organizează o cutie de instrumente Pasul 13
  7
  Linia de jos a cutiei de instrumente portabile cu carton. Dacă uneltele dvs. tind să acumuleze grăsime, puteți plasa o bucată de carton în partea inferioară a cutiei pentru ao absorbi. În acest fel, veți împiedica uneltele să se murdărească atât de mult încât vaselina să iasă din cutie. Poate este o metodă oarecum rustică, dar funcționează.
 • Imaginea intitulată Organizează o cutie de instrumente Pasul 14
  8
  Etichetați totul. Utilizați un marker permanent și o bandă de culturist pentru a marca toate sertarele, compartimentele și cutiile în care ați stocat ceva. Primele două săptămâni după ce procesul de reorganizare poate fi destul de frustrant și prin etichetarea fiecărui compartiment veți putea identifica totul rapid, ceea ce va facilita foarte mult sarcina.
 • Partea 3
  Păstrați ordinea

  Imaginea intitulată Organizează o cutie de instrumente Pasul 15
  1
  Așezați instrumentele pe care le-ați repetat pe un carton. Este ușor să vă pierdeți contul atunci când colecția de instrumente este largă. Dacă sunteți unul dintre acei oameni care au trei șurubelnițe exact la fel, doar în cazul în care pierzi pe cineva sau cineva trebuie să-l împrumute, veți avea-o mai complicată atunci când comandați colecția. Cu toate acestea, separând uneltele repetate de celelalte, veți evita ca acestea să se piardă acolo și veți lăsa spațiu liber.
  • Așezați o bordură la locul de muncă și puneți cârlige pentru a atârna unelte sau coșuri pentru piese mici, cum ar fi șuruburi, piulițe etc. Plasați-le în vedere, dar colectați într-un coș.
 • Imaginea intitulată Organizează o cutie de instrumente Pasul 16
  2
  Cumpărați tăvile organizației pentru a plasa bucăți sau unelte libere. În general, este o idee bună să investiți în câteva tăvi de depozitare pe care le puteți găsi în magazinul DIY. Cu aceste accesorii puteți găsi piesele mici pe care nu doriți să le scăpați, cum ar fi șuruburile și unghiile. Este întotdeauna bine să aveți aceste lucruri la îndemână atunci când aveți nevoie de ele, dar găsirea unui loc potrivit pentru a le stoca este de obicei o provocare.
 • O altă opțiune este de a păstra sticle de lapte, cutii de cafea și alte recipiente mici, care pot stoca șuruburi și alte părți mici. Asigurați-vă că le etichetați în mod clar. În cazul în care aceste nave sunt suficient de mici, poate că le puteți pune pe setul de instrumente portabil atunci când trebuie să faci ceva de lucru.
 • Imaginea intitulată Organizează o cutie de instrumente Pasul 17
  3
  Curățați sculele după ce le utilizați. Imaginați-vă că bunicul vostru vine să vă viziteze mâine și vrea să vă uită la setul de instrumente. Evitați predica și nu uitați să curățați instrumentele după ce ați folosit. Instrumentele fac munca grea pentru tine, asa ca ai grija de ei asa cum merita.
 • Utilizați o lavetă pentru a curăța grăsimea și murdăria de pe uneltele. Apoi, puneți-le înapoi. Nu trebuie să le curăța bine, dar trebuie să treacă o cârpă după utilizare, pentru a preveni rugina si strica prematur.
 • Imaginea intitulată Organizați o cutie de instrumente Pasul 18
  4
  Puneți instrumentele în poziție imediat după ce le utilizați. Când ați terminat cu o cheie, nu-l lăsați culcat pe podea pentru a salva mai târziu. Salvați-o de îndată ce terminați să o utilizați. Este mai ușor să colecteze și să sorteze lucrurile imediat după utilizare pentru a face atunci când totul este o mizerie, la sfârșitul zilei. În cazul în care sarcina de a colecta-o pentru mai târziu rămâne este mult mai tentant Chuck cheie oriunde, fișierul în șurubelnițele sertar și se încheie totul o mizerie. Nu te lăsa încăierare înapoi ceea ce ai muncit atât de greu de ordine. Nu face aceeași greșeală.
 • video

  sfaturi

  • Așezați instrumentele pe care le-ați repetat într-un bordaj în garaj. De asemenea, puteți plasa acolo instrumentele mari și cele pe care nu le folosiți de obicei.
  • Păstrați-vă unealta curată și vacuumul din când în când. Instrumentele bine întreținute durează mai mult.
  • Ungeți sculele cu ulei pentru a le menține mai bine și pentru a optimiza funcționarea acestora.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să scapi de barele de instrumente nedoriteCum să scapi de barele de instrumente nedorite
  Cum să eliminați mișcarea ecranului atunci când utilizați Firefox în WindowsCum să eliminați mișcarea ecranului atunci când utilizați Firefox în Windows
  Cum să eliminați bara de instrumente Google din Internet ExplorerCum să eliminați bara de instrumente Google din Internet Explorer
  Cum să eliminați bara de instrumente pentru marcaje din FirefoxCum să eliminați bara de instrumente pentru marcaje din Firefox
  Cum se elimină o bară de instrumente nedorită în FirefoxCum se elimină o bară de instrumente nedorită în Firefox
  Cum se introduc fișiere PDF în documente Microsoft Word cu instrumente Open Source (Linux)Cum se introduc fișiere PDF în documente Microsoft Word cu instrumente Open Source (Linux)
  Cum se instalează bara GoogleCum se instalează bara Google
  Cum să cureți un alb Macbook alb murdarCum să cureți un alb Macbook alb murdar
  Cum să ascundeți barele de instrumenteCum să ascundeți barele de instrumente
  Cum să sortați celulele în alfabet în ExcelCum să sortați celulele în alfabet în Excel
  » » Cum să organizați un set de instrumente

  © 2011—2020 ertare.com