Cum să organizezi un dulap

Uită-te la dulapul oricui știi și vei afla multe despre acea persoană. Un dulap ordonat sau unul dezordonat. Care dintre ele ai? Sunteți o persoană care are totul ordonat și totul în locul său, sau pur și simplu le plasează în primul rând vedeți și nu le pasă de a găsi atunci când ai nevoie de ea? Dacă sunteți, citiți mai departe pentru a afla cum să vă organizați și să vă organizați.

pași

Imaginea intitulată
1
Scoateți totul din dulap și curățați-l. Așezați totul pe masa de bucătărie. Aruncați tot ce este rasfatat sau vase care au mai puțin de o lingură de conținut.
 • Imaginea intitulată
  2
  Organizați ce a rămas pe masă. Strângeți ingredientele pentru coacere. Colectați mirodenii, uleiuri și alte ustensile. Acestea vor merge împreună pe un raft.
 • Imaginea intitulată
  3
  Așezați supele conserve împreună, plasați același tip pe partea superioară sau unul lângă celălalt. Așezați supele ambalate pe o parte. Pe același raft, a pus conserve de legume, conserve de ton, unt de arahide, jeleu, și orice altceva care, de obicei, utilizarea lor pentru mese sau gustări. Puneți pungile de cartofi, biscuiți și cereale pe același raft dacă aveți spațiu sau pe raftul superior sau inferior, dar în aceeași zonă.


 • Imaginea intitulată
  4
  Organizați toate produsele dvs. îmbuteliate și plasați-le în aceeași zonă. Unde le puneți depinde de dimensiunea dulapului. Un dulap mare poate avea toate într-un raft, iar unul mic poate avea toate în aceeași zonă, dar pe mai multe rafturi.
 • Imaginea intitulată Organizează o intrare a cămășii
  5
  Ai terminat
 • sfaturi

  • Asigurați-vă că nimic nu este în afara de recipiente pentru alimente, dacă există, este cel mai bine pentru a le curăța, pentru că dacă faci nu va fi umplând camara ta si acest lucru ar putea provoca mucegai să crească.
  • O cămară organizată vă va permite să realizați orice și să găsiți exact ceea ce aveți nevoie sau doriți în orice moment.
  • Păstrați produse de același tip într-un singur loc. Puneti toate cerealele într-un singur loc, pachete de ciocolată cookie-uri fierbinți strânse și prăjituri, supe ambalate, conserve de paste și în altă parte, etc.
  • Plasați mărfurile pe care nu le folosiți prea mult pe rafturile de sus și pe cele pe care le utilizați întotdeauna în apropierea locației.

  avertismente

  • Asigurați-vă că verificați datele, pentru a pune produsele mai vechi înaintea celor noi.
  • Aruncați produsele rănite și cutiile la care capacul a sărit atunci când le-ați atins.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă organizați dulapulCum să vă organizați dulapul
  Cum să vă organizați haineleCum să vă organizați hainele
  Cum să faceți o curățare rapidă și profundă în camera dvs.Cum să faceți o curățare rapidă și profundă în camera dvs.
  Cum să cureți adânc și să vă organizați cameraCum să cureți adânc și să vă organizați camera
  Cum să vă curățați camera în 5 minuteCum să vă curățați camera în 5 minute
  Cum să vă curățați camera (pentru fete)Cum să vă curățați camera (pentru fete)
  Cum să vă curățați camera de sus în josCum să vă curățați camera de sus în jos
  Cum să vă curățați dulapulCum să vă curățați dulapul
  Cum să vă curățați camera în 10 minuteCum să vă curățați camera în 10 minute
  Cum să cureți o cameră dezordonatăCum să cureți o cameră dezordonată
  » » Cum să organizezi un dulap

  © 2011—2020 ertare.com