Cum să organizezi un mic dulap

În cazul în dulapul dumneavoastră este deosebit de mică, vă puteți întreba cât de des hainele și alte elemente intră într-un astfel de spațiu mic, fără a face o mizerie blocat pe cale să zboare imediat ce se deschide ușa. Pentru a începe organizarea de orice dulap, trebuie să examinați și să selectați lucrurile, dar dacă este mic, de asemenea, este o idee bună de a utiliza opțiuni de stocare creative pentru a utiliza spațiul disponibil la maxim.

pași

Partea 1
Goliți-vă dulapul

Imaginea intitulată
1
Scoateți totul din dulapul vostru. Pentru a obține o idee clară despre spațiul pe care dulapul dvs. mic vă poate oferi, trebuie să eliminați tot ce este îngrămădit în interior. De asemenea, această măsură va ușura ordonarea lucrurilor.
 • Imaginea intitulă Organizați un mic dormitor Pasul 2
  2
  Sortați conținutul Comandați toate hainele, încălțămintea, accesoriile și orice alt element pe care l-ați ascuns în interiorul dulapului. Formați trei baterii diferite: elementele pe care trebuie să le păstrați, elementele pe care ar trebui să le păstrați și lucrurile pe care le puteți scăpa.
 • Scapa de hainele deteriorate sau care nu se mai potrivesc. De asemenea, ar trebui să scăpați de hainele pe care nu le purtați, chiar dacă acestea sunt în stare bună.
 • Dacă nu sunteți sigur dacă trebuie să păstrați un articol sau nu, marcați-l cu o panglică sau un marcator. Când îl utilizați, îndepărtați marcatorul. Cu toate acestea, dacă marcatorul rămâne în același loc la următoarea dată când vă organizați dulapul, scapați de element.
 • Donați sau aruncați obiecte de care nu aveți nevoie. Detașarea de la haine sau de la un alt element care nu mai este necesar va lăsa mai mult spațiu liber în dulapul dvs. mic, astfel încât să fie mai ușor să vă organizați articolele. Trebuie să donați pe cei care sunt în stare bună și să aruncați cele deteriorate.
 • Imaginea intitulată
  3
  Ia obiecte non-sezoniere din dulapul tău pentru o vreme. Dacă aveți un loc de stocare pe termen lung, cum ar fi un mansardă sau un portbagaj, scoateți majoritatea hainelor și a altor obiecte sezoniere atunci când nu este postul dvs.
 • Dacă aveți un garaj, un subsol sau un pod, puteți să vă păstrați articolele sezoniere acolo.
 • Asigurați-vă că produsele dvs. sunt păstrate în cutii din plastic cu capace etanșe pentru a evita rănirea de umiditate sau insecte.
 • Dacă nu aveți spațiu suplimentar pentru depozitarea în afara dulapului, luați în considerare cel puțin posibilitatea de a depozita obiecte care nu se află în sezon deasupra sau într-o zonă pe care nu o veți folosi pentru cele pe care trebuie să le aveți la îndemână.
 • Imaginea intitulă Organizați un mic dulap Pas 5
  4
  Creați un plan pentru spațiul dvs. Înainte de a returna totul la dulap, măsurați spațiul. Dacă luați măsurători precise cu o bandă, va fi mai ușor să determinați cum să faceți totul mai bine în zonă.
 • Atunci când alegeți containere pentru a stoca obiecte în dulap, măsurați-le și ele. Făcând acest lucru vă va ajuta să calculați cât de mulți puteți pune în spațiul mic.
 • Partea 2
  Organizați conținut

  1
  Adăugați rafturi reglabile. Adăugarea mai mult spațiu la dulap cu rafturi vă va permite să stivuiți elementele mai eficient, ceea ce vă va permite să utilizați spațiul vertical al dulapului dvs., precum și cel orizontal.
  • Puteți utiliza rafturi fixe dacă doriți, dar cele reglabile vă oferă avantajul suplimentar pe care îl pot modifica cu ușurință atunci când nevoile dvs. se schimbă.
 • Imaginea intitulă Organizați un dulap mic Step 7Bullet1
  2
  Utilizați coșuri de răchită și mici recipiente sau cutii de plastic. Puteți păstra obiecte mici în recipiente mici, cum ar fi acestea și le puteți așeza pe rafturile din dulap. Această măsură va facilita accesul la articolele dvs. atunci când aveți nevoie de ele în timp ce profitați din plin de spațiu.
 • Dacă aveți de gând să utilizați răchită, alegeți un coș acoperit cu lenjerie sau pânză, în special dacă doriți să păstrați articole fabricate din stofă. Căptușeala trebuie să împiedice prinderea sau ruperea obiectelor.
 • Având recipiente goale este deosebit de util pentru că acestea vă permit să vedeți articolele dvs., astfel încât va fi mai ușor să vă amintiți ce are fiecare.
 • Dacă sfârșesc să utilizați cutii de depozitare sau recipiente care nu au laturi și care vă permit să vedeți înăuntru, ar trebui să puneți etichete pe ele pentru a vă aminti ce conține fiecare.
 • Imaginea intitulă Organizați un mic dormitor Pasul 8
  3
  Așezați un suport pentru încălțăminte în dulap. Dacă le păstrați în ele, păstrați-le organizate pe un suport pentru pantofi care se află pe podea sau se blochează de la bara de dulapuri. Această măsură vă va face să profitați din plin de spațiul dvs. și vă va ajuta să vă păstrați încălțămintea mai ordonată.
 • Puteți utiliza un organizator de pantofi special sau puteți cumpăra cutii din plastic pentru pantofi pe care le puteți pune unul peste celălalt. Indiferent de ceea ce folosiți, ideea este să vă organizați pantofii și să minimizați spațiul pe care îl dedicați în acest scop.
 • Ca și în cazul tuturor, schimbați pantofii în funcție de sezon. Puneți cizmele în timpul iernii și faceți același lucru cu sandalele vara.
 • Imaginea intitulată
  4
  Montați cârlige peste ușă. Dacă aveți un spațiu gol în dulap la partea de sus a ușii, puteți instala cârlige sau indexări și de a folosi zona pentru stocarea serviete sau alte elemente pe care le puteți închide și nu folosiți prea mult.
 • Imaginea intitulată


  5
  Puneți mai mult spațiu de stocare în aceeași ușă. Ori de câte ori există spațiu în interiorul ușii, puteți adăuga cârlige sau bins peste ea pentru a avea mai mult loc pentru a stoca lucruri. Puteți folosi acest spațiu pentru a atârna obiecte mici, plate, cum ar fi eșarfe, pălării sau mănuși.
 • Un coș pentru "prinde totul" De asemenea, este eficient atunci când aderă la interiorul ușii. Puteți plasa obiecte mici, cum ar fi genți de mână sau eșarfe, în interiorul lor.
 • Când nu ai altă opțiune, cel puțin poți pune un cârlig în spatele ușii. Puteți să-l utilizați pentru a păstra portofelul pe care îl utilizați zilnic, pijama, halat sau îmbrăcăminte pentru a doua zi.
 • Imaginea intitulă Organizați un mic dulap Pasul 11
  6
  Gândiți-vă la adăugarea mai multor spații în interiorul dulapului. Instalarea unui al doilea bar la jumătatea distanței dintre bază și bara originală vă va permite să profitați de tot spațiul gol care nu este ocupat cu un compartiment de depozitare sau cu orice alt articol de îmbrăcăminte care este agățat.
 • Imaginea intitulată
  7
  Atașă un cadru la ușă. Acest lucru poate fi folosit pentru a atasa bijuterii, ochelari sau alte accesorii. Deoarece aceste elemente sunt aproape plate, puteți să le depozitați pe unul dintre pereții laterali ai dulapului, fără a prelua o mare parte din spațiul de valoare pe care îl puteți folosi.
 • Imagine cu denumirea Organizarea unui mic dormitor Pasul 13
  8
  Așezați pungile. Dacă nu aveți prea mult spațiu pentru containerele de depozitare sau pentru alte recipiente de depozitare, puteți agăța pungile și utilizați containerele de depozitare.
 • Păstrați conținutul fiecărui sac unic și separat de celelalte. De exemplu, păstrați lenjeria de corp într-o pungă, șosetele în altă parte, accesoriile pentru păr în altă parte și așa mai departe.
 • Partea 3
  Acoperiți articolele într-o manieră compactă

  Imaginea intitulă Organizați un mic dulap Pasul 14
  1
  Foloseste saci de ambalare in vid. Acestea vă permit să organizați hainele pe care le păstrați pentru perioade lungi de timp și, în același timp, să reduceți la maximum cantitatea de spațiu gol care ocupă aerul. Așezați hainele pliate în interiorul sacului de ambalare în vid, utilizați un aspirator pentru a îndepărta aerul și a lăsa-l cât mai plat posibil.
  • Majoritatea acestor pungi vor funcționa cu aspiratorul de acasă, deci nu va trebui să cumpărați o mașină specială.
  • Un alt avantaj al sacilor de ambalaj în vid este acela că vă protejează hainele de ciuperci, mucegai și insecte dăunătoare.
  • Această opțiune este potrivită în special pentru haine de sezon, pungi de iarnă, foi și perne.
  • Când eliminați elementele mai târziu, acestea se vor "umfla" până când se vor întoarce la grosimea inițială.
 • Imaginea intitulă Organizați un mic dulap Pasul 15
  2
  Înlocuiți vechile vechi cu umerase în trepte. Acestea sunt umerase de haine cu mai multe bare agățate și vă permit să păstrați mai mult de o cămașă sau o pereche de pantaloni în fiecare. Ca rezultat, puteți folosi mai mult spațiu vertical în dulapul dvs.
 • Pentru a face mai ușor, utilizați umerase cu mânere sau garnitură de pânză, astfel încât hainele să nu alunece.
 • Dacă este necesar, faceți propriile umerase suspendate. Puteți pune inele de sifon pe cârligul unui cârlig și cârlig altul în cel de-al doilea slot. O altă alternativă este să atârnați un lanț greu din bara de dulap și să introduceți un cuier pe fiecare legătură.
 • Imaginea intitulă Organizați un dulap mic, pas 16
  3
  Selectați un sistem de organizare. Trebuie să comandați hainele după culoare și tip pentru a le găsi ușor. Organizați restul elementelor din dulapul dvs. cu sistemul de organizare care pare cel mai rezonabil.
 • Împărțiți hainele în cât mai multe tipuri. Separați puloverele de la bluze, pantalonii de la fuste și bluzele formale de la cele elegante. Împărțiți-vă organizația mai mult în culori sau materiale.
 • 4
  Salvați obiectele pe care le folosiți frecvent în mod obișnuit. Hainele și alte articole pe care intenționați să le utilizați mai des ar trebui să se afle în partea din față a dulapului, iar cele pe care le folosiți mai puțin pot fi așezate pe podea sau în sus.
 • Alterați aceste elemente, dacă este necesar. De exemplu, dacă vă păstrați ambele tricouri cu mâneci lungi și cu maneci scurte în dulapul dumneavoastră, așezați cu maneci scurte înainte în timpul lunilor fierbinți, dar ascunde-le în timpul lunilor reci. În acel moment este că mânecile lungi ar trebui să iasă.
 • Luați lucrurile. Nu uitați spațiul pe care îl aveți peste cap. Chiar dacă nu puteți ajunge ușor în acest spațiu, obțineți o scară sau o bancă și păstrați obiecte pe care nu le folosiți frecvent în acest loc.
 • Imaginea intitulă Organizați un mic dormitor Pasul 18
  5
  Hang eșarfe și legături întinse de perete. Dacă aveți încă o parte liberă disponibilă pentru utilizare, plasați un cârlig pe perete și puneți un cârlig de legătură sau alt instrument utilizat pentru a stoca acest tip de accesorii plate.
 • Pentru a crea o eșarfă improvizată sau o cusătură de cravată, așezați cercuri pentru a atârna perdele de baie pe bara inferioară a unui umeraș normal de haine. Treceți-vă eșarfele sau legăturile prin aceste cercuri și aranjați-le una după alta pe bara inferioară a cuierului. Apoi închideți totul pe un cârlig pe un perete lateral.
 • Lucruri de care ai nevoie

  • Rafturi reglabile
  • Coșuri de răchită
  • Tahuri din plastic
  • Încărcător de pantofi
  • umerașe
  • Bare închise
  • Un cadru
  • Un cuier de cravată
  • Genți de ambalare în vid
  • Saculete pentru depozitare
  • Umerase încastrate
  • Tag-uri
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să faci un club într-un mic dulapCum să faci un club într-un mic dulap
  Cum să păstrați hainele de iarnăCum să păstrați hainele de iarnă
  Cum să organizezi dulapul unui adolescentCum să organizezi dulapul unui adolescent
  Cum să vă organizați dulapulCum să vă organizați dulapul
  Cum să vă organizați haineleCum să vă organizați hainele
  Cum să scapi de moliiCum să scapi de molii
  Cum se instalează organizatorii pentru dulapuriCum se instalează organizatorii pentru dulapuri
  Cum să cureți adânc și să vă organizați cameraCum să cureți adânc și să vă organizați camera
  Cum să vă curățați dulapulCum să vă curățați dulapul
  Cum să umpleți dulapul de bucătărieCum să umpleți dulapul de bucătărie
  » » Cum să organizezi un mic dulap

  © 2011—2020 ertare.com