Cum să vă organizați cheile după culoare folosind lac de unghii

Aveți mai multe chei decât un custode școlar? Ar trebui să cauți cheia corectă de fiecare dată când vrei să intri în casa sau biroul tău, în timp ce te frustrați din ce în ce mai mult când nu îl găsești? Există o soluție veche și foarte simplă la această problemă: vopsiți fiecare cheie într-o altă culoare cu unghii de unghii. În acest fel, nu va trebui să pierdeți timpul în căutarea cheii potrivite de fiecare dată când aveți nevoie de ea.

pași

Imaginea intitulată Codul culorilor cheile folosind unghia de unghii Pasul 1
1
Decideți dacă doriți să pictați întregul set de chei sau doar cele mai importante. Orice metodă este bine, atâta timp cât funcționează pentru dvs. Și rețineți că ideea acestei metode este de a vă ajuta să găsiți cheia corectă. Dacă nu-ți poți aminti ce înseamnă cheia "roșu"Nu are sens să-i pictezi. Cel mai bun lucru este că nu vă va lua mult timp să învățați culorile care corespund fiecărei chei.
 • Decideți dacă vreți să pictați cheia completă sau pur și simplu o așezați "punct" de lac de unghii pe partea de sus. De fapt, nu este recomandabil să pictezi cheia completă, deoarece polizorul se va desprinde de-a lungul timpului și se va termina lăsând rămășițele în buzunar sau în geantă. De asemenea, prea multă culoare ajunge să fie puțin vulgar. În general, este mai bine să pictezi un punct de culoare subtilă, cum ar fi albastru, negru sau verde, pentru a organiza cheile fără prea mult efort și fără a atrage atât de multă atenție.
Imaginea intitulată Color Code Your Keys Using Nail Polish Pasul 1Bullet1
 • Luați în considerare adăugarea unor culori specifice unei culori de bază în cazul grupurilor cheie care corespund aceluiași loc. De exemplu, dacă aveți un set de chei de la birou, dar unul dintre ele corespunde cu ușa din față și unul la birou, puteți picta ambele chei roșu și puneți un punct verde pe una dintre ele să se diferențieze.
  Imaginea intitulată Codul culorilor cheile folosind unghia de unghii Pasul 1Bullet2
 • Puteți utiliza culori fluorescente pentru a distinge culorile pe timp de noapte sau în întuneric. Puteți utiliza, de asemenea, culori strălucitoare, cum ar fi aurul sau argintul, sau unele lacuri de unghii care strălucesc în întuneric pentru cheile pe care le folosiți de obicei noaptea.
  Imaginea intitulată Color Code Your Keys Using Nail Polish Pasul 1Bullet3
 • 2
  Faceți o hartă mică care vă ajută să vă reamintiți ce culoare corespunde fiecărei taste. Deși sună puțin prostește, dacă aveți multe chei, este greu să vă amintiți culoarea fiecăruia. În plus, trebuie să decideți culoarea fiecăruia înainte de ao picta. Este o idee bună să faceți o hartă digitală sau să scanați o hartă manuală pentru a avea o copie pe telefon și pe computerul dvs. pentru ao accesa cu ușurință.
 • Scrieți fiecare dintre culorile și cheia care corespunde acesteia. Dacă faceți o hartă manuală, scanați o copie pentru computerul dvs. sau doar o faceți într-un fișier digital. De asemenea, este recomandabil să aveți o copie în poșetă sau portofel pentru atunci când telefonul nu are o baterie.
  Imaginea intitulată Codul culorilor cheile dvs. Folosind polonez Pasul 2Bullet1
 • 3
  Creați-vă creativitatea Deși ideea acestui proiect este să vă organizați cheile după categorii, puteți adăuga un pic de varietate și puteți înlocui "punct" de lac de unghii cu ceva mai atractiv, cum ar fi:
 • Unele modele artistice pentru anumite chei specifice. Puteți să pictați flori, inimi sau cluburi pentru a ști care sunt cheile care corespund fiecărei clădiri.
  Imaginea intitulată Codul culorilor cheile dvs. Folosind polonez Pasul 3Bullet1
 • Căutați autocolante decorative și le folosiți pentru unele chei. Puteți folosi acele autocolante speciale pentru unghii sau un alt autocolant cu un design distractiv.

  Imaginea intitulată Color Code Your Keys Using Polish Polish Step 3Bullet2
 • 4
  Vopseste cheile. După ce ați planificat și ales culori și modele, pur și simplu utilizați peria de lac de unghii (sau altă perie mică, dacă utilizați un alt tip de vopsea) pentru a face punctul, vopsea tasta completă sau de a face designul dorit. Este important să pregătiți spațiul pentru a face acest lucru prin plasarea unui mic ziar pe suprafață pentru al proteja.
 • Atunci când pictați cheile, nu vă faceți griji dacă faceți o greșeală, deoarece puteți utiliza dispozitivul de îndepărtare a smalțului și încercați din nou. Deoarece cheile sunt fabricate din oțel, puteți scoate unghiile și începeți din nou.
  Imaginea intitulată Codul culorii cheile dvs. Folosind unghia de unghii Step 4Bullet1
 • Imaginea intitulată Codul culorilor cheile folosind unghia de unghii Pasul 5
  5
  Lăsați smalțul să se usuce înainte de a utiliza cheile. Lacul de unghii se usucă repede, dar este important să așteptați 30 de minute până la 1 oră pentru a fi siguri.
 • sfaturi

  • Lacul de unghii se va îndepărta de-a lungul timpului - trebuie doar să îl aplicați atunci când este necesar.
  • Dacă nu doriți să vă vopsiți cheile cu unghii, puteți face mici etichete și le puteți lipi de chei cu bandă transparentă.

  avertismente

  • Dacă intenționați să lucrați cu îndepărtarea smalțului, a lacului de unghii sau a oricărui alt vopsea, faceți întotdeauna într-o zonă cu o bună ventilație.
  • Vopsea numai partea din spate a cheii. Dacă aplicați poloneză sau vopsea pe bastonul cheie, probabil că veți ajunge la deteriorarea blocării.
  • Nu puneți autocolante pe șurubul cheie, deoarece acestea se blochează și se pot deteriora.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Lac de unghii în diferite culori
  • Postituri decorative (opțional)
  • Eliminarea smalțului (doar în caz)
  • Set de chei
  • ziar
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Modificarea licenței Microsoft OfficeModificarea licenței Microsoft Office
  Cum se dezactivează tasta Shift în WindowsCum se dezactivează tasta Shift în Windows
  Cum se scrie simbolul PiCum se scrie simbolul Pi
  Cum se curăță sub cheile tastaturii unui laptopCum se curăță sub cheile tastaturii unui laptop
  Cum să vă decorați unghiile ca un puzzleCum să vă decorați unghiile ca un puzzle
  Cum de a alege o culoare de lac de unghii care te potrivește bineCum de a alege o culoare de lac de unghii care te potrivește bine
  Cum sa faci un design creativ cu un scobitor (pentru incepatori)Cum sa faci un design creativ cu un scobitor (pentru incepatori)
  Cum sa faci un design de dovleac pe unghiile tale pentru HalloweenCum sa faci un design de dovleac pe unghiile tale pentru Halloween
  Cum sa faci o manichiura franceza multi-colorataCum sa faci o manichiura franceza multi-colorata
  Cum se amestecă lacul de unghiiCum se amestecă lacul de unghii
  » » Cum să vă organizați cheile după culoare folosind lac de unghii

  © 2011—2020 ertare.com