Cum să vă organizați fotografiile

Există numeroase moduri de a alege un loc potrivit pentru a plasa fotografiile, picturile sau orice altceva pe care doriți să-l închideți sau să-l închideți. Deși fiecare proiect este diferit, designerii de interior și alții care sunt responsabili de organizarea pieselor de artă și a altor obiecte vizuale, folosesc câteva strategii de bază pentru a obține un rezultat final atractiv. Aici veți găsi câteva dintre strategiile recomandate în general pentru a vă organiza fotografiile într-un anumit spațiu.

pași

Partea 1
Pregătirea imaginilor

Imaginea intitulată Aranjați imaginile Pasul 1
1
Alegeți fotografiile pe care doriți să le organizați. Când intenționați să închideți fotografiile, poate fi destul de tentant să faceți una din două lucruri: alegeți multe fotografii sau alegeți foarte puține. Selectați cu atenție și grupați imaginile pe care doriți să le închideți după locație.
 • Dacă nu doriți să alegeți imagini care fac parte dintr-o serie de fotografii, selectați imagini care au o schemă de culori similară.
Imaginea intitulată Aranjați imaginile Pasul 1Bullet1
 • Ochiul este atras vizual de numere impare, deci încercați să alegeți un număr impar de fotografii.
  Image title Aranjați imaginile Pasul 1Bullet2
 • Imaginea intitulată Aranjați imaginile Pasul 2
  2
  Alegeți cadrele perfecte. Există două tehnici, în general, pe care le puteți utiliza atunci când doriți să selectați cadre pentru fotografiile dvs.: căutați aceleași cadre pentru toate fotografiile sau alegeți o varietate de cadre care au o schemă de culori sau stiluri similare. Ramele joacă un rol important atunci când este vorba de evidențierea fotografiilor pe care le atârnați, deci asigurați-vă că alegeți cadre care se potrivesc stilului casei dvs. și stilului imaginilor dvs.
 • Încercați să nu utilizați cadre ornamentale foarte mari, deoarece acestea pot fi copleșitoare atunci când sunt în grupuri.
 • Dacă intenționați să utilizați cadre asemănătoare, folosiți unul sau două care sunt colorate sau detaliate pentru a vă face aranjamentul să iasă în evidență.
 • Imagine intitulată Aranjați imaginile Pasul 3
  3
  Asigurați-vă mai ușor agățarea fotografiilor cu hârtie. Când începeți să organizați fotografiile, poate fi dificil să le plasați acolo unde doriți, fără a le atârna ca un test. Pentru a face acest lucru mai ușor, tăiați hârtia pergament de aceeași dimensiune ca și ramele fotografiilor. Puteți folosi aceste hârtii pentru a înlocui cadrele pentru a determina pozițiile lor și a le rearanja după cum doriți, cu puțină muncă și fără a face găuri suplimentare în perete.
 • Imaginea intitulată Aranjați imaginile Pasul 4
  4
  Găsiți locațiile perfecte. Pe măsură ce avansează, oamenii dispun de locații foarte specifice în mintea lor despre locul în care doresc ca fotografiile să fie atârnate, în timp ce alții nu au decât o idee tulbure despre locul în care își pot găsi piesele de artă. Uită-te la toți zidurile descoperite din casa ta și hotărăște care dintre ele cerșează să fie împodobită cu fotografii. Cheia este de a umple spațiul suficient pentru a face să pară interesant, fără a adăuga prea multe imagini care îl distrag și dezorientează.
 • Partea 2
  Organizarea de grupuri mici de imagini

  Imaginea intitulată Aranjați imaginile Pasul 5
  1
  Creați un rând de imagini. Cel mai simplu aranjament al fotografiilor este să le aliniați într-un rând liniștit. Determinați înălțimea imaginilor, luând în considerare faptul că orice lucru care se află sub nivelul mediu al vederii pare să nu fie localizat. Nu creați prea mult spațiu între imagini. Mai mult de 6 centimetri de separare între cadre vor dispărea senzația de grupare.
  • Acest aranjament funcționează cel mai bine cu fotografiile din cadre.
  Imaginea intitulată Aranjați imaginile Pasul 5Bullet1
 • Imaginea intitulată Aranjați imaginile Pasul 6
  2
  Așezați imaginile în coloană. Acest aranjament funcționează foarte bine pentru un perete îngust sau pentru a umple spațiul de lângă o bucată de mobilier înaltă. Organizați-vă fotografiile prin gruparea lor una deasupra celeilalte, cu câțiva centimetri de separare între fiecare cadru. În mod obișnuit, acest aranjament va fi mai atractiv atunci când acesta este mai aproape de plafon decât podeaua.
 • Acest aranjament funcționează cel mai bine cu fotografiile panoramice.
  Imaginea intitulată Aranjați imaginile Step 6Bullet1
 • Imaginea intitulată Aranjați imaginile Pasul 7
  3
  Creați un grup rotund cu un număr impar de imagini. Funcționează cel mai bine în spații mici. Puteți închide un mic grup de imagini ca și când ar exista un cerc în jurul lor, dându-le forma într-un anumit fel. Dacă aveți un grup de trei imagini, de exemplu, puteți agăța unul pe stânga și cele două rămășițe pe lateral, unul pe celălalt.
 • Acest lucru funcționează foarte bine dacă aveți o imagine mai mare decât celelalte două.
 • Acest aranjament funcționează doar cu un număr impar de fotografii.
 • Imaginea intitulată Aranjați imaginile Pasul 8


  4
  Așezați un număr par de fotografii în dreptunghi. Această tehnică este perfectă pentru plasarea fotografiilor pe o masă sau o canapea care este atașată de un perete. Selectați un grup de imagini, de preferință de aceeași mărime, pentru a vă așeza împreună într-un pătrat sau dreptunghi. Organizați fotografiile astfel încât să fie distanțate uniform într-o formă pătrată sau dreptunghiulară.
 • Partea 3
  Organizarea unui număr mare de fotografii

  Imaginea intitulată Aranjați imaginile Pasul 9
  1
  Creați un pătrat mare Dacă aveți un număr par de fotografii mai mari de 6, aveți posibilitatea să creați un aranjament pătrat sau dreptunghiular. Aliniați toate cadrele dvs. în rânduri și chiar în coloane pentru a crea o formă simetrică. Acest lucru pare deosebit de bun cu rândurile a 3 fotografii pentru a crea un pătrat mare.
 • Imaginea intitulată Aranjați imaginile Pasul 10
  2
  Așezați fotografiile în rânduri uniforme. Acest aranjament funcționează cel mai bine pentru fotografiile care au aceeași dimensiune. Plasați imaginile astfel încât să aveți două rânduri lungi, simetrice. Veți crea un spațiu dreptunghiular, tradițional în aspect. Această schemă este minunată pentru un pasaj sau orice alt perete lung și chiar pe o bucată mare de mobilier.
 • Imaginea intitulată Aranjați imaginile Pasul 11
  3
  Așezați-vă fotografiile în rânduri de nivel. Este stilul "fratelui" al aranjamentului menționat mai sus. Dacă fotografiile dvs. au toate dimensiuni diferite, creați cu ele două rânduri eșalonate. Găsiți o linie centrală care va fi punctul de întâlnire dintre cele două rânduri. Pentru rândul de sus, aliniați partea de jos a tuturor imaginilor astfel încât acestea să fie chiar deasupra liniei centrale. În rândul de jos, poziționați partea superioară a fotografiilor astfel încât acestea să se afle chiar sub linia centrală.
 • Plasați fotografiile mai mari în centrul rândurilor, fotografiile mai mici ar trebui să fie extreme.
  Imaginea intitulată Aranjați imaginile Pasul 11Bullet1
 • Imaginea intitulată Aranjați imaginile Pasul 12
  4
  Organizați o piramidă de fotografii. Dacă aveți un perete foarte mare pe care încercați să îl umpleți, organizarea fotografiilor în formă de piramidă poate fi cea mai bună opțiune. Utilizați 6 sau 10 fotografii de aceeași dimensiune și schiță, aranjați-le pentru a crea un triunghi mare pe perete. Puteți alege să rotiți forma piramidei orientate în jos, astfel încât să aveți mai multe fotografii în partea superioară decât cea inferioară, dacă doriți. Asigurați-vă că spațiul dintre rânduri este egal.
 • Imaginea intitulată Aranjați imaginile Pasul 13
  5
  Creați un perete de galerie. Ultima organizare a imaginilor. Puteți crea un perete de galerie prin organizarea unui număr mare de fotografii într-o manieră ordonată ca piese dintr-un puzzle fără a utiliza rânduri sau coloane. Peretele galeriei este afișat cel mai bine când plasați multe imagini de dimensiuni și formate diferite. Pentru a vă asigura succesul peretelui, asigurați-vă că există aceeași separare între fiecare cadru, astfel încât apariția organizației în fotografiile dvs.
 • Partea 4
  Organizarea fotografiilor cu mobila

  Imaginea intitulată Aranjați imaginile Pasul 14
  1
  Organizați-vă fotografiile pe rafturi. Indiferent dacă aveți rafturi plutitoare pe perete sau un raft cu spațiu liber, puteți organiza fotografiile în ele pentru a adăuga interes. Păstrați numărul de fotografii pe care doriți să le utilizați sub 5 și utilizați obiecte precum vaze, cărți sau statuete pentru a suplimenta designul. Grupează imaginile pe rafturi, astfel încât acestea să fie ușor în fața celuilalt, de exemplu, plasați două fotografii împreună pe o parte a raftului și o altă fotografie singură pe celălalt capăt.
 • Imaginea intitulată Aranjați imaginile Pasul 15
  2
  Organizați fotografiile pe un raft. Rafturile de deasupra șemineului dvs. sunt un loc de top pentru a organiza fotografii. Încercați să atârniți o fotografie mare încadrată pe perete de pe raft și apoi adăugați câteva imagini mici, de asemenea încadrate, pe raftul însuși. Acest lucru va da o bună aparență șemineului dvs. instantaneu și veți putea să vă prezentați fotografiile mai bine ca opere de artă.
 • Imaginea intitulată Aranjați imaginile Pasul 16
  3
  Organizați fotografiile pe o masă. Plasarea fotografiilor pe o masă, pe birou sau pe masa de noptieră poate fi dificilă deoarece este ușor să copleși spațiile respective. Încercați să nu umpleți tabelele cu fotografii încadrate. În schimb, alegeți între 1 și 3 în total (în funcție de dimensiunea tabelului) pentru a afișa opriri. Încercați să le plasați în sens pas cu pas înapoi, astfel încât afișajul să arate natural, mai degrabă decât să pară o prezentare triplă.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să ștergeți fotografii în Facebook MessengerCum să ștergeți fotografii în Facebook Messenger
  Cum să ștergeți fotografiile din InstagramCum să ștergeți fotografiile din Instagram
  Cum să comentați și să ștergeți comentariile despre fotografiile din InstagramCum să comentați și să ștergeți comentariile despre fotografiile din Instagram
  Cum să descărcați fotografii de pe un iPhoneCum să descărcați fotografii de pe un iPhone
  Modul de editare a imaginilor într-un grup utilizând Editorul de loturi în PhotoscapeModul de editare a imaginilor într-un grup utilizând Editorul de loturi în Photoscape
  Modul de editare a fotografiilor prezentate pe FacebookModul de editare a fotografiilor prezentate pe Facebook
  Cum să ștergeți imagini din fotografii streamingCum să ștergeți imagini din fotografii streaming
  Cum să eliminați ochii roșii din fotografii utilizând aplicația Photoshop iPadCum să eliminați ochii roșii din fotografii utilizând aplicația Photoshop iPad
  Cum să ștergeți toate fotografiile unui iPhoneCum să ștergeți toate fotografiile unui iPhone
  Cum să trimiteți fotografii de pe iPadCum să trimiteți fotografii de pe iPad
  » » Cum să vă organizați fotografiile

  © 2011—2020 ertare.com