Cum să vă organizați viața și să scăpați de ceea ce nu mai folosiți

Curățarea a fost întotdeauna considerată negativă. Urmați acești pași pentru ca dvs. și familia dvs. să vă placă și să vă mențineți casa fără nici o tulburare. Întotdeauna amintiți-vă ... VĂ REDEȚI DE CE NU UTILIZAȚI DOAR ÎN 9 STEPS!

pași

Imaginea intitulată Organizați-vă viața și scăpați de dezordine Pasul 1
1
Dedicați-vă o zi pentru a vă curăța complet casa. În mod normal, nu trebuie să faceți acest lucru decât înainte de a urma pașii următori, spălați vasele, mătuiți podeaua și faceți totul! Dacă este ceva dezordonat, lăsați-l acolo. Doar colectați împachetări și totul la îndemână. Când ați terminat cu asta, felicit-vă-vă că aceasta este cea mai dificilă parte a programului de curățare.
 • Imaginea intitulată
  2
  Pregătiți o broșură pentru fiecare membru al familiei și rugați-i să aibă grijă de camera lor. Trebuie să specificați clar sarcinile. De fiecare dată când fac ceva, trebuie să pună totul în locul lui. Dacă nu, eliminați o etichetă din cartea dvs.
 • Imaginea intitulată Organizează-ți viața și scapă de dezordine Pasul 3
  3
  Acum, când copiii știu care sunt sarcinile lor, concentrează-te asupra ta. Trebuie să păstrați o agendă pentru a organiza lucrurile pe care trebuie să le faceți. Ar trebui să curățați doar 30 de minute pe zi sau mai puțin. Lista dvs. ar trebui să includă lucruri cum ar fi zdrobirea podelei, spălarea vesela - adică, trebuie doar să țineți casa curată. Dacă doriți să puteți spăla toate hainele într-o singură zi sau să o faceți câteva zile zi de zi. De asemenea, ați putea desemna o zi pentru a face o curățare profundă și o altă zi de odihnă. Desemnați-vă propria metodă de curățare.
 • Imaginea intitulată Organizați-vă viața și scăpați de dezordine Pasul 4
  4
  Verificați că copiii și-au făcut temele în jurul orei 7 pm în fiecare noapte. Acest lucru le oferă timp pentru a face totul și chiar pentru a simți că au spațiu pentru alte activități. Se indică în mod clar un timp de întrerupere. Dacă nu se întâmplă lucruri, trimiteți-le să doarmă imediat sau să le pedepsească într-un alt mod. Dacă în ziua următoare, la ora 19, totul rămâne același, îi puteți da o pedeapsă mai severă, cum ar fi interzicerea părăsirii casei sau scoaterea dispozitivelor electronice. Nu vă faceți griji că de îndată ce veți face acest lucru, ei vor merge pe lângă mătură! La sfârșitul săptămânii, dați-le un sfat pentru etichetele pe care le-au pus împreună. Ei vor fi mândri că au câștigat bani și că îi vor încuraja să continue să colaboreze și, eventual, să ceară o muncă suplimentară pentru a câștiga mai multe etichete!
 • 5
  Motivați-i și încercați să nu faceți curățarea ceva negativ pentru copiii dumneavoastră. Nu striga la ei să curățească sau vor asocia strigătul cu curățenia. Răsplătește-i când își termină sarcinile. Decorați-vă MPL-ul să arate atractiv. Amintiți-vă că scopul este că le place să curățeze, astfel încât să mențină acest obicei atunci când sunt adulți. Dacă asociați curățenia cu premii atunci când sunt mici, veți obține un concept de curățenie diferit de cel al multor oameni. Dintr-o dată, ceea ce se întâmplă nu înseamnă că copiii tăi nu-ți plac un mediu curat, dar au o opinie greșită despre asta, deoarece nu o consideră distractivă. Trucul este să-i facă să creadă că este! Amintește-i o dată pe zi că ar trebui să-și ordoneze camera și că ar trebui să înțeleagă că este responsabilitatea lor și nu o poți face pentru că vrei să înveți să o facă prin decizia lor.
 • Imaginea intitulată Organizează-ți viața și scapă de dezordine Pasul 5
  6


  Fii un bun model de rol și pune MPL în vedere. În aceasta puteți face o listă cu camerele casei și sub fiecare secțiune puteți scrie două sau trei lucruri pe care trebuie să le faceți în fiecare. Dacă ar fi bucătăria, de dedesubt ai putea scrie: 1. Schimbați podeaua 2. Spălați vasele 3. Curățați contoarele.
 • Imaginea intitulată Organizați-vă viața și scăpați de dezordine Pasul 6
  7
  Începeți să comandați. În fiecare zi sau la o zi, îți aduci un memento pentru a-ți petrece 10 minute pentru a clasifica ceea ce ai salvat. Aceasta este responsabilitatea dvs., dar dacă copiii dvs. vor mai multe etichete, aceasta este o modalitate bună de a le câștiga!
 • Imaginea intitulată Organizați-vă viața și scăpați de dezordine Pasul 7
  8
  În timp ce sortați totul și găsiți un obiect pe care doriți să-l păstrați, puneți-l imediat în locul lui! Dacă este ceva care nu are nicio valoare, o pune într-o cutie și la fiecare două zile aruncă totul departe. Dacă este ceva de valoare, puneți-l deoparte și puneți-l la o parte pentru ao vinde. Când ați aranjat totul, organizați o vânzare de garaj!
 • Imaginea intitulată Organizați-vă viața și scăpați de dezordine Pasul 8
  9
  Nu vă simțiți rău pentru că vindeți multe obiecte, dimpotrivă, vă simțiți mândri că nu salvați lucruri pe care nu mai aveți nevoie! De asemenea, puteți lua totul la o casetă de amanet sau vă gândiți la o altă metodă. Indiferent ce decideți să faceți, nu lăsați cutiile să rămână acasă mult timp. Făcând asta singur vă va face să continuați să vă strângeți lucrurile! Când vă scapați de tot, sărbătoriți!
 • Imaginea intitulată Organizați-vă viața și scăpați de dezordine Pasul 9
  10
  Păstrați totul organizat și nu vă grăbiți lucrurile. Acum că ați avansat atât de mult, nu vă puteți întoarce! Puneți MPL în vedere în fiecare zi. Cheia este o întărire pozitivă. Astfel, îi veți face pe copiii voștri să devină un obicei pe tot parcursul vieții!
 • sfaturi

  • Nu face toată curățenia, familia ar trebui să vă ajute.
  • Dacă doriți, puteți alege o zi pentru a face o curățare profundă.
  • Ar trebui să curățați doar 20 de minute pe zi și să comandați alte 10. Nu vă supraîncărcați!
  • Casa ta nu trebuie să fie imaculată, pur și simplu curată.
  • acronime
  • MPL înseamnă programul meu de curățenie
  • PFL reprezintă Programul de curățare a familiei

  avertismente

  • Nu faceți copiii dvs. să aibă un concept negativ de curățenie sau nu o vor face când sunt adulți.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să-i înveți pe copil să pună mașina de spălatCum să-i înveți pe copil să pună mașina de spălat
  Cum să facem curățenia obișnuităCum să facem curățenia obișnuită
  Cum să vă păstrați camera fixatăCum să vă păstrați camera fixată
  Cum să găsiți energia pentru a curăța o casă extrem de murdarăCum să găsiți energia pentru a curăța o casă extrem de murdară
  Cum să curățați casa în caz de urgențăCum să curățați casa în caz de urgență
  Cum să cureți adânc și să vă organizați cameraCum să cureți adânc și să vă organizați camera
  Cum să vă curățați camera (pentru fete)Cum să vă curățați camera (pentru fete)
  Cum să vă curățați camera de sus în josCum să vă curățați camera de sus în jos
  Cum să vă curățați camera în 10 minuteCum să vă curățați camera în 10 minute
  Cum să vă curățați și să vă ordonați casaCum să vă curățați și să vă ordonați casa
  » » Cum să vă organizați viața și să scăpați de ceea ce nu mai folosiți

  © 2011—2020 ertare.com