Cum să vă organizați biroul de acasă

Lucrul la domiciliu nu înseamnă că trebuie să uiți un mediu profesional sau productiv. Deși poate părea o provocare, pentru a separa biroul de acasă de restul zonei de locuit, trebuie doar să dați subiectului puțin timp, reflecție și creativitate. Urmați acești pași simpli pentru a vă transforma biroul de acasă într-un spațiu de lucru plăcut, eficient și organizat.

pași

Total-organizat-office.jpg" class ="imagine lightbox">Imagine cu denumirea Birou complet organizat
1
Găsiți locul perfect. Pentru a păstra biroul de la domiciliu organizat, este necesar să alegeți un loc potrivit și separat, astfel încât să aibă unicul scop de a fi biroul dvs. de acasă. Nu va fi eficient dacă alegeți un spațiu comun, cum ar fi masa de bucătărie sau biroul copilului dvs. în timpul școlii. În loc de mersul pe jos ca „nomazi“ în jurul casei în căutarea locația perfectă, selectați un spațiu care nu împiedică calea de trafic pietonal, în cazul în care zgomotul sau alte surse de interferență nu afectează, și poate fi baza dvs. biroul de acasă Cumpărați o masă sau birou (în funcție de nevoile dvs.) care pot fi utilizate numai pentru sarcini de lucru.
 • 2
  Fitball-Exercițiu-Ball-Chair.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată FitBall Exercise Ball Chair
  Verificați dacă totul este potrivit ergonomic pentru dvs. Este ușor să vă simțiți deposedați și să începeți să faceți o mizerie atunci când locul de muncă nu este confortabil. Un scaun care nu face picioarele sa se simta amortizată sau de masă pe care pur și simplu nu au spațiul de care aveți nevoie, vă va face în curând departe de acolo să caute alte părți ale casei în care lucrează și de a îmbunătăți nivelul de confort.
 • My-work-area.jpg" class ="imagine lightbox">Imagine cu titlul Domeniul meu de lucru
  3
  Înlăturați lucrurile inutile. Clutter va face imposibil pentru tine de a organiza biroul de acasă.
 • 163-366 --- Aceasta este-the-way-to-geek-utilizează-a-coathanger.jpg" class ="imagine lightbox">Image title 163 366 Acesta este modul în care geek folosește un coautor
  4
  Aranjați cablurile. S-ar putea să fi observat că firele încâlcit sub biroul tău sunt bune pentru trei lucruri: prinderea prafului, făcându-te să te uiți dezorganizat și prinzându-ți picioarele, uneori trăind ceva în proces.
 • Microsoft Wireless-mouse.jpg" class ="imagine lightbox">Imagine intitulată Mouse fără fir Microsoft
  5
  Profitați de conexiunea wireless. Acum, când ați rezolvat mizeria sub birou, gândiți-vă la eliminarea aglomerației cablurilor de pe suprafața stației de lucru. Tastaturi și șoareci wireless sunt dispozitive bune care vă vor face să vă eliberați spațiul și mișcările.
 • Încă goală, -ma-office-on-8th..jpg" class ="imagine lightbox">Imagine intitulată încă goală, biroul meu pe 8.
  6
  Asigurați-vă că aveți iluminarea corectă. Un birou de acasă are nevoie de un iluminat bun pentru a vă ajuta să vedeți în mod corespunzător în orice moment al zilei.
 • MC4-Label-Printer.jpg" class ="imagine lightbox">Imaginea intitulată Imprimantă etichetă MC4


  7
  Etiquétalo totul! Încetați să încercați atât de greu să găsiți filele din fișiere și să investiți într-un etichetă în loc!
 • Shelvedandeasy.jpg" class ="imagine lightbox">Imagine cu denumirea Shelvedandeasy
  8
  Utilizați rafturi pentru a stoca cărți. Dacă folosiți cărți pentru munca dvs., veți avea spațiul necesar dacă aveți rafturi în sau în apropierea spațiului de lucru pentru a le accesa cu ușurință, în loc să le stivuiți pe birou sau pe podea. Încercați să păstrați rafturile curate și ordonate tot timpul.
 • 4-luni-de-documente-to-sort.jpg" class ="imagine lightbox">Imaginea intitulată 4 luni de documentare pentru sortare
  9
  Sorts. Sortați hârtiile și distrugeți cele pe care nu le aveți nevoie.
 • 10
  Agendele agățate cu filele transparente pentru etichetare în ordine alfabetică (sau altă ordine logică) vă vor permite să aveți acces rapid la fișierele dvs. Acestea ar trebui să aibă suficient spațiu în fișier, astfel încât să nu trebuie să împingeți alte foldere pentru a căuta într-una.
 • Hansa-așez-the-desk.jpg" class ="imagine lightbox">Imaginea intitulată Hansa, care ștergea biroul
  11
  Aranjați zilnic la sfârșitul zilei. Înainte de a termina ziua, curăță-te puțin. Una dintre cele mai bune modalități de a vă menține spațiul de lucru acasă ordonat și productiv este luând cinci minute la sfârșitul fiecărei zile pentru a vă fixa biroul.
 • video

  sfaturi

  • Luați în considerare păstrarea unui scaun suplimentar în zona dvs. de lucru, una care este confortabilă și confortabilă de citit. Așezați o lampă peste ea și utilizați-o pentru a lua pauze citite pe scaun. Deși munca la domiciliu este unul bazat pe utilizarea unor instrumente pentru a face meserii, coace, sau unele alte lucrări din fabrică, cu toate că vor exista momente când odihnă într-un scaun confortabil și citit despre idei pentru munca ta va fi o pauza de bun venit.
  • Fiți atenți la ceea ce funcționează cel mai bine pentru dvs. - reacția dvs. la spațiul de lucru curent sau la aranjamentele privind zona de lucru ar trebui să vă ghideze în modul în care preferați locul dvs. de muncă să lucreze pentru dvs., mai degrabă decât invers.

  avertismente

  • Poate fi ușor să nu fiți atenți la importanța unui birou de lucru bine organizat, dar lucrul la domiciliu necesită aceleași standarde de îngrijire personală și atenție la nevoile spațiului de lucru care sunt necesare într-un birou, sau fabrica. Nu ignora calitatea spațiului, a mobilierului și a consumabilelor.
  • Dulapurile de depozitare pot fi foarte grele și, datorită sertarelor lor lungi, se pot răsturna accidental. Asigurați-vă că îl asigurați în locuri puternice pe perete dacă există copii în apropiere. Dulapurile scurte pot reduce, dar nu elimina acest risc.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Concasor de hartie
  • Mașină de etichetare
  • Cleme clemă pentru lănțișoare, curele sau ancorări pentru cabluri sau benzi simple elastice
  • Spațiu pentru depozitare
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se instalează Office 2010Cum se instalează Office 2010
  Cum se instalează Office 2013 și Office 365Cum se instalează Office 2013 și Office 365
  Cum să organizați biroul calculatoruluiCum să organizați biroul calculatorului
  Cum să organizați cabluri de calculatorCum să organizați cabluri de calculator
  Cum să vă organizați spațiul virtual de lucruCum să vă organizați spațiul virtual de lucru
  Cum să organizați și să ascundeți cablurile de computer care se află sub birouCum să organizați și să ascundeți cablurile de computer care se află sub birou
  Cum să decorezi un birouCum să decorezi un birou
  Cum să obțineți o licență pentru a transporta arme în GeorgiaCum să obțineți o licență pentru a transporta arme în Georgia
  Cum să îmbunătățiți capacitatea organizaționalăCum să îmbunătățiți capacitatea organizațională
  Cum să creați un spațiu de studiu pentru elevii de liceuCum să creați un spațiu de studiu pentru elevii de liceu
  » » Cum să vă organizați biroul de acasă

  © 2011—2020 ertare.com