Cum să organizați desktopul

Sintagma "un birou murdar este un semn al unei minți murdare" Este adevărat. Menținerea spațiului de lucru curat și organizat poate avea un efect mare asupra productivității, concentrației și capacității dvs. de a găsi ceea ce aveți nevoie. S-ar putea să vă surprindeți cât de mult mai eficient poți lucra după ce ți-ai curățat biroul dezorganizat. Tot ce aveți nevoie este un pic de timp, disciplină pentru a scăpa de lucruri inutile și un sistem pentru a vă asigura că totul este în vigoare.

pași

Partea 1
Goliți desktopul

Imaginea intitulată Organizați biroul dvs. Pasul 1
1
Începeți de la zero Rearanjarea desktop-ului va fi mai ușoară dacă începeți cu un spațiu gol. Prin urmare, ștergeți totul de pe birou și îndepărtați lucrurile de sertare. Plasați totul pe o masă diferită sau pe podea, pentru a putea revizui ulterior. Când scapi de dezordinea inițială, poți evalua exact cum vrei să arate desktop-ul tău.
 • Vă poate fi mai mult timp să revizuiți bine biroul pentru a decide ce aruncați.
 • Imaginea intitulată Organizați-vă biroul Pasul 2
  2
  Curățați biroul în interior și în exterior. Profitați de biroul dvs. curat și profitați de această ocazie pentru ao curăța bine. Desfaceți-l și curățați-l cu o cârpă și un detergent pentru diferite suprafețe. Faceți-vă cu pete încăpățânați și așezați zgârieturi pe biroul din lemn. În felul acesta, va fi nou când termini.
 • Asigurați-vă că ați eliminat totul de la birou înainte de a începe să îl curățați. În caz contrar, va trebui să curățați mizeria.
 • Imaginea intitulată Organizați biroul dvs. Pasul 3
  3
  Scapă de lucruri vechi și inutile. Luați lucrurile pe care le-ați luat de pe birou și le separați în două grămezi: una cu lucrurile pe care le aruncați și una cu cele cu care veți fi lăsați. Aveți o atitudine severă cu privire la deciziile voastre. Scapă de cât de multe lucruri neimportante poți, până când ai doar ceea ce este necesar. Acest lucru va face mai usor sa fiti constienti de tot.
 • Oamenii tind să aibă grijă de lucruri pe care nu le folosesc și care nu le au de câștigat. Îndepărtarea lucrurilor pe care nu le folosiți vă poate oferi pacea minții.
 • Nu uitați să scăpați de gunoiul pe care îl găsiți în timp ce vă ștergeți biroul. Aceasta poate fi o mare parte din mizerie.
 • Imaginea intitulată Organizați-vă biroul Pasul 4
  4
  Reînnoiți spațiul în care lucrați. Uită-te la biroul tău pentru a observa lucruri vechi. Acestea includ calendare vechi, e-mailuri cu răspunsuri și răspunsuri și fotografii vechi. Găsiți altele noi pentru a le înlocui. Scapa de lucrurile vechi sau salva-le. Totul pe biroul tău trebuie să fie nou și să fie gata să meargă mai departe.
 • Nu există nici o problemă cu agățarea de lucruri care au valoare sentimentală. Dacă aveți o fotografie veche, un cadou sau un suvenir pe care doriți să îl păstrați, păstrați-l într-un loc sigur și păstrați-vă spațiul liber pentru al utiliza.
 • Partea 2
  Reordonați desktopul

  Imaginea intitulată Organizați-vă biroul Pasul 5
  1
  Modificați aspectul desktopului. Acum că este timpul să puneți lucrurile pe birou, nu le puneți înapoi unde sunt. Gândiți-vă la noi modalități de a vă reorganiza desktopul pentru a profita de spațiul pe care îl aveți. Pur și simplu ați putea plasa lucrurile pe partea opusă unde erau sau le plasați în locuri noi. Ideea este o organizație interesantă care vă ajută să vă mențineți interesul în timp ce lucrați.
  • Rearanjarea lucrurilor pe biroul dvs. este o mică mișcare care va ajuta la dezintegrarea monotoniei de a vedea întotdeauna același lucru în același loc atunci când vă așezați la lucru.
  • În China, există o artă dedicată schimbării poziției obiectelor în fiecare zi. Este cunoscut ca feng shui și sa dovedit a fi foarte terapeutică psihologic.
 • Imaginea intitulată Organizați-vă biroul Pasul 6
  2
  Cumpărați lucruri noi. Aveți lipsă de hârtie, pixuri de cerneală sau capse? Mergeți la un magazin de aprovizionare de birouri și cumpărați niște materiale pentru a umple biroul. Luați o listă pentru a nu uita elementele de bază. Concentrați-vă pe lucrurile pe care le utilizați foarte mult și care se termină repede. În acest fel, când este timpul să lucrați, veți avea toate elementele esențiale.
 • Chiar dacă locul de muncă vă oferă materiale de birou, având propriile lucruri la îndemână (cum ar fi stilul dvs. preferat de stilou) vă poate face să vă simțiți mai confortabil.
 • Imaginea intitulată Organizați-vă biroul Pasul 7
  3
  Organizați lucrurile în mod sensibil. Când aveți o idee despre modul în care doriți să arate biroul dvs., plasați-vă lucrurile într-un mod care crește productivitatea și elimină dezordinea. Rezervați centrul desktopului pentru computer și păstrați instrumentele și documentele importante la îndemână. Nu numai că acest lucru va face mai ușor să lucrați, dar vă va împiedica să căutați lucruri, deoarece acestea vor fi mereu în cel mai logic loc.
 • Intuiția dvs. va fi cel mai bun ghid pentru a vă spune unde trebuie să meargă fiecare articol. Dacă vă căutați instinctiv un anumit lucru într-un anumit loc, este posibil ca acesta să fie cel mai bun loc pentru ao localiza.


 • Imaginea intitulată Organizați-vă biroul Pasul 8
  4
  Adăugați un anumit stil Scopul dvs. este să aveți un birou curat și organizat, dar asta nu înseamnă că trebuie să fie plictisitor. Adăugați câteva atingeri decorative pentru a da o mică personalitate. Unele fotografii încadrate, o mică statuie sau o ceașcă de cafea amuzantă vă pot anima spațiul de lucru și îl pot face să se simtă mai mult ca o casă.
 • Dacă lucrați într-o cabină sau într-un birou, aduceți niște obiecte din casa dvs. pentru a combate atmosfera monotonă a locului de muncă.
 • Stingeți mesajele și imaginile de inspirație pentru a rămâne motivați, astfel încât să lucrați din greu.
 • Partea 3
  Creșteți eficiența

  Imaginea intitulată Organizați-vă biroul Pasul 9
  1
  Păstrați cele mai importante lucruri la îndemână. Dacă observați că ați terminat căutarea de anumite lucruri de mai multe ori, asigurați-vă că sunt accesibile. Luați în considerare cât de des utilizați anumite lucruri pe biroul dvs. și ordonați-le în funcție de importanța lor. Dacă optați pentru această opțiune, puteți simplifica procesul de căutare și de utilizare a mai multor articole.
  • Scrierea articolelor, a hârtiei, a notepad-urilor, a dispozitivelor de comunicare și a accesoriilor digitale poate fi expusă sau în altă parte pe care le puteți accesa cu ușurință.
  • Separați stilourile și creioanele într-o ceașcă pentru a le ține împreună și gata să le folosească fără a lua mult spațiu.
  • Lăsați clemele de hârtie și dispozitivele de capsare aproape de imprimantă sau de unde ați terminat hârtiile.
  • Puteți salva până la o oră pe zi, reducând timpul necesar pentru a căuta lucruri pe biroul dvs. dezordonat.
 • Imaginea intitulată Organizați-vă biroul Pasul 10
  2
  Așezați frecvent lucrurile pe care le utilizați în sertarele de acces ușor. Elementele non-esențiale, dar că utilizați o mulțime pot merge în sertare, astfel încât să puteți să le scoate atunci când aveți nevoie de ele. Rezervați sertarele de birou de top pentru lucrurile mai mari și lucrurile pe care le folosiți frecvent, dar acestea nu trebuie neapărat să fie pe birou.
 • De exemplu, este posibil să observați că utilizați laptopul, tableta și alte dispozitive electronice mai frecvent decât stilouri și hârtii pentru a vă completa munca. În acest caz, puteți salva aceste materiale secundare într-un loc din apropiere, păstrând în același timp spațiul liber pentru dispozitivele electronice.
 • Dacă aveți multe lucruri mici, cumpărați niște tăvi pentru sertar. Acestea se potrivesc frumos în sertarele de birou și conțin secțiuni compartimentate care permit ca totul să fie organizat și vizibil atunci când este în locul său.
 • Faceți o listă mentală a priorităților cu privire la locul în care ar trebui să meargă lucrurile în spațiul dvs. de lucru. Dacă utilizați frecvent un lucru sau dacă este important, lăsați-l pe birou. Dacă aveți nevoie de el din când în când, păstrați-l într-un sertar din apropiere. Cu toate acestea, dacă îl utilizați rar sau dacă într-adevăr nu aparține desktop-ului dvs., găsiți un alt loc pentru al pune.
 • Imaginea intitulată Organizați-vă biroul Pasul 11
  3
  Salvați lucrurile pe care nu le folosiți. Tot ceea ce decideți să păstrați, dar nu trebuie să aveți la birou, ar trebui să fie stocat în altă parte, astfel încât să nu se acumuleze și să devină o mizerie. Acestea includ lucruri personale, gustări, băuturi și instrumente pe care nu trebuie decât în ​​câteva ocazii. înregistrări scrise trebuie să fie în dosare și apoi într-un dulap fișier, în timp ce alte materiale pot să fie stocate într-un sertar de jos sau dulap dacă nu le folosesc prea mult. Păstrați-i din birou cât de mult puteți, cu excepția lucrurilor pe care trebuie să le aveți.
 • Încercați să adoptați obiceiul de a păstra lucrurile după ce le utilizați. În caz contrar, ele vor avea tendința să se acumuleze pe biroul dvs. sau se pot hrăni într-un sertar, ceea ce îi poate face să se umple rapid cu gunoi.
 • Imaginea intitulată Organizați-vă biroul Pasul 12
  4
  Utilizați o tavă de scrisori pentru a ține pasul cu documentele. Investiți într-o tavă de scrisori pentru a facilita clasificarea documentelor. O tavă de acest tip este un container gol, cu mai multe niveluri care vă permit să desemneze fiecare nivel pentru rolurile pe care le primiți sau să le trimiteți în plus față de mesajele de poștă electronică și de a răspunde multe răspunsuri. Prin limitarea documentelor scrise într-o tavă de scrisori, foldere și un dulap de fișiere, veți împiedica reîncărcarea spațiului biroului cu atât de multe hârtii libere.
 • Folosirea unei tăvi de hârtie sau a mai multor tăvi pentru diferite scopuri este un truc simplu care vă poate ajuta să eliminați multă aglomerație de pe birou.
 • Aveți o tavă pentru hârtie fină sau neterminată, o altă pentru e-mailurile primite sau trimise etc.
 • Imaginea intitulată Organizați biroul dvs. Pasul 13
  5
  Mențineți zona de lucru partajată sub control Este posibil ca unii oameni să fie nevoiți să folosească un birou comun sau un compartiment divizat în birou sau puteți avea biroul aproape de alții, ceea ce vă oferă un spațiu redus. În orice caz, puteți încerca să faceți câteva lucruri pentru a moderiza spațiul partajat.
 • În primul rând, asigurați-vă că există limite clare pentru a distinge unde apar fiecare lucru. Apoi, puteți începe organizarea propriei secțiuni pentru a crește ordinea și eficiența.
 • Etichetați materialele personale și păstrați-le aproape de locul unde locuiți. Identificați care sunt documentele dvs. și clasificați-le în foldere individuale, apoi în sertare sau tăvi pentru documente.
 • Aveți un loc desemnat pentru articolele partajate, astfel încât dezordinea celorlalți să nu cadă în zona dvs.
 • Luați un rucsac sau un portofel pentru a vă controla lucrurile. Dacă lucrați într-un mediu cu spațiu și depozitare partajat, este posibil să nu puteți păstra la birou sau în sertarele din apropiere cele mai multe lucruri și lucruri.
 • Păstrați sortarea și curățarea regulată pentru a preveni ca biroul sau zona de lucru împărțită să devină un dezastru. Mai multe persoane concentrate într-o zonă închisă simbolizează mai multe gunoi, ziare împrăștiate și agitate.
 • sfaturi

  • Puneți un coș de gunoi lângă biroul dvs. pentru a scăpa imediat de gunoi. Dacă ai amâna aruncarea, se va acumula.
  • Structurați un sistem pentru fișiere astfel încât să știți mereu ce ați terminat, ce trebuie să faceți și ce puteți arunca. Organizați proiectele în funcție de nivelul lor de importanță și de încheiere.
  • Dacă sunteți dreptaci, încercați să faceți propriul dvs. suport pentru organizarea biroului dvs. cu materiale unice și personalizate.
  • Păstrați la minimum lucrurile personale și alte decorațiuni dacă vă organizați biroul în munca dvs. Cu cât aveți mai multe lucruri pe biroul dvs., cu atât va fi mai haotic câmpul vizual.
  • Eliminați cât mai multe distrageți pe cât puteți. Acest lucru vă va ajuta să vă organizați mental.
  • Cumpărați și utilizați casete simple pentru a vă ajuta cu fluxul excesiv de lucruri. Este posibil ca unele lucruri să rămână în continuare, dar într-un loc care nu vă întrerupe munca. Puteți să le plasați sub sau lângă biroul dvs. sau într-o altă parte a camerei.
  • Etichetați sertarele pentru a afla unde este totul, astfel încât să nu trebuiască să căutați peste tot ori de câte ori aveți nevoie de ceva.

  avertismente

  • Asigurați-vă că vă amintiți unde ați pus totul. Dacă aveți mai multe unelte, instrumente și fișiere, faceți o notă de unde ar trebui să se întâmple totul pe biroul dvs. pentru a menține ordinea.
  • O zonă densă de lucru poate bloca productivitatea. Păstrați-o simplu și veți lucra mai eficient.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a face desktop-ul calculatorului să arate minunatCum de a face desktop-ul calculatorului să arate minunat
  Cum să ascundeți pictogramele de pe desktopCum să ascundeți pictogramele de pe desktop
  Cum să organizați biroul calculatoruluiCum să organizați biroul calculatorului
  Cum să vă organizați spațiul virtual de lucruCum să vă organizați spațiul virtual de lucru
  Cum să vă organizați desktop-ul (desktop)Cum să vă organizați desktop-ul (desktop)
  Cum să organizați și să ascundeți cablurile de computer care se află sub birouCum să organizați și să ascundeți cablurile de computer care se află sub birou
  Cum să decorezi un birouCum să decorezi un birou
  Cum să vă păstrați camera fixatăCum să vă păstrați camera fixată
  Cum să creați un spațiu de studiu pentru elevii de liceuCum să creați un spațiu de studiu pentru elevii de liceu
  Cum să faceți o curățare rapidă și profundă în camera dvs.Cum să faceți o curățare rapidă și profundă în camera dvs.
  » » Cum să organizați desktopul

  © 2011—2020 ertare.com