Cum să vă organizați biroul

Organizarea biroului dvs. vizează maximizarea eficienței. Având totul în loc, veți ști unde să găsească ceea ce ai nevoie din când în când, acest lucru va da posibilitatea de a deveni un angajat mai productiv.

conținut

pași

Imaginea intitulată Organizați biroul Pasul 1
1
Comanda hârtiile. Este ușor să lăsați hârtia să se îngrămădească pe biroul dvs., dar acest lucru marchează începutul unui sentiment de dezordine, care va rămâne blocat. Obțineți un dulap de depozitare sau un mic organizator de hârtie cu rafturi pentru birou sau alt tip de suport pentru arhivare pentru a vă ordona documentele. După ce ați terminat ceva, arhivați-l, aruncați-l sau aruncați-l. Dacă trebuie să salvați un document, dar nu aveți nevoie de el la ora curentă, va trebui să îl stocați.
 • Imaginea intitulată Organizați-vă biroul Pasul 2
  2
  Scoateți tot ce nu aveți nevoie imediat de birou. Comandați stilouri și stilouri în organizatorii din plastic care se așează pe birou sau într-un sertar. Faceți același lucru cu capse adiționale, cleme de hârtie, miniaturi și alte obiecte mici. Dacă aveți nevoie de iluminare suplimentară, în loc să puneți o lampă pe birou, luați o lampă de podea sau plasați o lampă mai mică pe partea de sus a dulapului.
 • Imaginea intitulată Organizați-vă biroul Pasul 3
  3
  Organizați lucrurile de zi cu zi care aparțin biroului dvs., astfel încât să contactați-le atunci când aveți nevoie de ele. Monitorul computerului, tastatura și telefonul ar trebui să fie punctul focal al biroului dvs. dacă utilizați majoritatea acestora. Păstrați un notebook îngust cu un pix. Alte elemente care sunt folosite mai puțin frecvent ca capsator sau Rolodex poate fi expulzat în perimetrul să fie ușor accesibil, dar nu saturarea mâna spațiul de lucru, dacă nu utilizați computerul pentru toate.
 • Imaginea intitulată Organizați-vă biroul Pasul 4
  4
  Rearanjați sertarele dvs., cu cele mai utilizate obiecte de sus pentru a avea acces ușor.
 • Imaginea intitulată Organizați-vă biroul Pasul 5
  5


  Așteptați calendarul. Pe de altă parte, introduceți întâlniri și evenimente cu un brutar în mână.
 • Imaginea intitulată Organizați-vă biroul Pasul 6
  6
  Strângeți cu ușurință toate cablurile cu un clip. Împachetați-le și încercați să le ascundeți de-a lungul peretelui sau în spatele ceva, apoi le legați cu o căpăstru sau ceva similar. Puteți să vă informați persoana IT care să vă ajute dacă nu sunteți sigur care este cablul.
 • Imaginea intitulată Organizați-vă biroul Pasul 7
  7
  Faceți designul biroului dvs. util pentru dvs. Dacă biroul dvs. este așezat în fața unei ferestre și știți că aveți tendința de a vă prinde în ceea ce se întâmplă în exterior, transformați biroul în poziția opusă.
 • Imaginea intitulată Organizați-vă biroul Pasul 8
  8
  Așezați fotografiile de familie pe perete sau plasați-le pe partea de sus a dulapului. Puneți-le acolo unde le puteți vedea, dar încercați să evitați să ocupați spațiu pe birou cu imaginile prețioase. Puteți face, de asemenea, un colaj cu toate fotografiile și le atârnați pe perete, astfel încât să aveți mai puține cadre.
 • Imaginea intitulată Organizați-vă biroul Pasul 9
  9
  Găsiți o casă pentru elementele dvs. personale. Puteți să stocați telefonul mobil în sertarul de sus, astfel încât acesta să fie aproape de dvs. în cazul în care primiți un apel. Dacă sunteți femeie, adăugați un cuier pe perete sau pe spatele ușii portofelului.
 • sfaturi

  • În loc să imprimați totul, puteți reduce cantitatea de deșeuri de hârtie descărcând un fișier pe computer și vizionându-l în acest fel. De asemenea, puteți să scanați ceva și să îl trimiteți prin e-mail, în loc să tipăriți formularul. Acest lucru vă poate economisi timp, precum și hârtie.
  • Organizați-vă biroul în zbor.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să organizați și să ascundeți cablurile de computer care se află sub birouCum să organizați și să ascundeți cablurile de computer care se află sub birou
  Cum de a crea un spațiu pentru a face meserii în casa taCum de a crea un spațiu pentru a face meserii în casa ta
  Cum să decorezi un birouCum să decorezi un birou
  Cum să vă organizați rucsaculCum să vă organizați rucsacul
  Cum să organizezi dulapul unui adolescentCum să organizezi dulapul unui adolescent
  Cum să vă organizați dulapulCum să vă organizați dulapul
  Cum să cureți biroulCum să cureți biroul
  Cum să curățați repedeCum să curățați repede
  Cum să cureți o camerăCum să cureți o cameră
  Cum să organizezi acte în birouCum să organizezi acte în birou
  » » Cum să vă organizați biroul

  © 2011—2020 ertare.com