Cum să vă organizați caseta de trinkets

Toată lumea are un sertar plin de dulciuri la domiciliu, cu articole care par a fi fără adăpost. Indiferent dacă sunteți în vârful stilourilor, pungilor de plastic, chitanțelor sau instrumentelor vechi, puteți să vă organizați încă o cutie de brățări și să vă simțiți mai bine decât cu mizeria pe care ați avut-o. Cele mai multe cutii de trinket constau din obiecte inutile și păstrați stocarea obiectelor până când eventual aglomerarea este prea mare pentru a ignora. Ideea este acum să se organizeze mai bine, să le faciliteze accesul la ele și să scape de aglomerările și elementele inutile.

pași

Imaginea intitulată Organizați sertarul pentru junk Pasul 1
1
Scoateți totul din sertar. Găsiți o suprafață mare și clară, fie pe podea, fie pe o masă mare, unde puteți goli totul și îl puteți separa în grămezi. Faceți o mulțime de lucruri care au de-a face unul cu celălalt - puneți uneltele împreună și obiecte de artizanat în propria grămadă. Separați diverse obiecte astfel încât să nu ajungeți într-o altă grămadă de gunoi.
 • Imaginea intitulată
  2
  Odată ce caseta de trinket este complet goală, dați-i o ștergere rapidă cu un prosop de hârtie umed. Încercați să utilizați un detergent multifuncțional și să pulverizați de mai multe ori interiorul sertarului
 • Imaginea intitulată Organizați sertarul dvs. nedorit Pasul 3
  3
  Luați toate pixurile sau creionele pe care le găsiți în sertar și încercați-le pe o bucată de hârtie. Nu este nevoie să depozitați pixuri care nu au cerneală, deci aruncați-le imediat. Pene aproape nu au niciodată valoare sentimentală, deci nu există scuze pentru a le păstra!
 • Imaginea intitulată Organizați sertarul dvs. Junk Pasul 4
  4
  Un alt element obișnuit în cutiile de trinket sunt meniurile restaurantelor de fast-food. Examinați-le și puneți-le împreună înainte de a le pune într-un dosar, astfel încât să nu se miște în sertar.
 • Imaginea intitulată Organizați sertarul dvs. nedorit Pasul 5
  5
  Cumpărați organizatorii pentru sertar. Există o varietate de forme și dimensiuni, astfel încât să puteți alege cea care se potrivește cel mai bine dimensiunii sertarului. Du-te la orice magazin de aprovizionare acasă sau magazin de elemente pentru a organiza pentru a cumpăra organizatorii. Puteți să le găsiți în plastic, bambus, argint și multe alte stiluri și culori pentru a se potrivi decorului dvs. Organizatorii sunt, de asemenea, suportabili, astfel încât uneori puteți să le glisați sau să le mutați unul pe celălalt.
 • Când le cumpărați, luați în considerare dimensiunea și adâncimea sertarului, precum și tipul de elemente pe care le veți păstra în el.
 • Imaginea intitulată Organizați sertarul dvs. Junk Pasul 6


  6
  Luați toate uneltele și le puneți înapoi în organizatorii pe care i-ați cumpărat după tipul de articol. Puneți toate elementele mari (unelte etc.) în compartimentele mai mari și puneți cele mai mici (pixuri etc.) într-unul mai mic.
 • Încercați să utilizați diferite culori ale organizatorilor pentru a eticheta mai bine elementele care merg în fiecare loc.
 • Imaginea intitulată Organizați sertarul pentru junk Pasul 7
  7
  Puneți toate obiectele mici care sunt greu de pus în compartimente (cum ar fi clești, cleme, baterii) într-o pungă sigilată etanșă după tip. Sau puteți utiliza și cutii mici ca tuburi mici de unt. Testați bateriile și reciclați cele care nu mai funcționează.
 • Imaginea intitulată Organizați sertarul dvs. Junk Pasul 8
  8
  Pune toată această schimbare într-o bancă. Este bine să aveți acolo multe monede mici, atâta timp cât ele sunt toate împreună și au propriul lor spațiu. Când banca porcină este plină, puteți merge la un supermarket (sau mai bine, luați monedele la o bancă unde mașina dvs. le poate număra gratuit) și le puteți schimba pentru bani.
 • Imaginea intitulată Organizați sertarul pentru jurnal Pasul 9
  9
  Bucurați-vă de sertarul dvs. organizat nou. De acum înainte, este esențial să returnați totul la locul său. Dacă nu aveți un loc, gândiți-l de două ori înainte de al pune în sertar - ar fi mai bine să îl aruncați, să îl reciclați sau să-l depozitați în altă parte.
 • Asigurați-vă că vă verificați sertarul ocazional, astfel încât coșul de gunoi să nu înceapă să-l îngroape din nou. Curățați lucrurile în fiecare lună și păstrați-le curată, în loc să așteptați ca aceasta să arate că va exploda. Nu puneți nimic în sertar care nu are un loc prestabilit - în loc să găsească un loc organizat pentru acel articol.
 • Avertizați alte persoane din casa dvs. cu privire la noua modificare a organizației. Spuneți-le ce articole aparțin în fiecare sertar și arătați-le efortul depus pentru a scăpa de mizerie. Spune-le că vei arunca ocazional lucruri care au fost aruncate în sertar!
 • sfaturi

  • Nu vă fie frică să aruncați lucrurile departe. Chiar dacă crezi că le poți folosi mai târziu, probabil că nu o vei face. Este mai bine să ieșiți și să cumpărați din când în când ceva de care aveți nevoie decât să aveți prea mult gunoi în sertare.
  • Puteți juca muzică și puteți petrece un timp bun în timp ce vă curățați.
  • Nu vă fie teamă să folosiți mai mult spațiu. Găsiți spațiu în alt sertar pentru a stoca elemente care nu se mai potrivesc în coșul de gunoi. Faceți mai mult spațiu și folosiți-l - nu puneți doar toate elementele înapoi în sertar.
  • Dacă există elemente despre care credeți că sunt încă în stare bună, dar nu le doriți, dați-le într-un magazin de lux.
  • Cumpărați o aromă sau un sac de aromă, astfel încât sertarul să mențină mirosul curat. Încercați să puneți unul sub organizator astfel încât acesta să fie ascuns și să nu creeze mai mult murdărie sau murdărie. De asemenea, puteți curăța cu ceva de genul ulei de cuișoare (previne formarea de mucegai de la), sau ulei de lavandă (care are un miros minunat), sau ulei de mentă (repels șobolani).
  • Dacă aveți multe lucruri pe care ați vrut să le refolosiți, puneți-le într-o cutie de carton mare și păstrați-le pe un raft sau într-un colț.

  avertismente

  • Aveți timp pentru a face acest lucru de la început până la sfârșit - distracția în mijlocul unei activități de curățare poate fi frustrant.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Spațiu pentru a goli conținutul sertarelor
  • Pungi mici de plastic pentru a organiza
  • Organizatori pentru sertar (le obțineți în majoritatea magazinelor de aprovizionare la domiciliu)
  • Coș de gunoi, coș de reciclare și cutie pentru caritate
  • Saculete aromate - uleiuri esențiale pentru aromă (opțional)
  • Curățarea obiectelor
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a crea un spațiu pentru a face meserii în casa taCum de a crea un spațiu pentru a face meserii în casa ta
  Cum să vă organizați rucsaculCum să vă organizați rucsacul
  Cum să organizați produse pentru păr și machiaj în baieCum să organizați produse pentru păr și machiaj în baie
  Cum să vă organizați pungaCum să vă organizați punga
  Cum să vă organizați haineleCum să vă organizați hainele
  Cum să elimini dezordineaCum să elimini dezordinea
  Cum să cureți biroulCum să cureți biroul
  Cum să cureți o cameră cu meticulozitateCum să cureți o cameră cu meticulozitate
  Cum să vă curățați camera în 10 minuteCum să vă curățați camera în 10 minute
  Cum să vă păstrați ordinea în camerăCum să vă păstrați ordinea în cameră
  » » Cum să vă organizați caseta de trinkets

  © 2011—2020 ertare.com