Cum să organizați recipiente goale pentru hrană și capacele lor

Containerele pentru produse alimentare sunt excelente pentru păstrarea resturilor alimentare pentru a fi utilizate ulterior și pentru a lua prânzul cu dvs., dar pot umple foarte mult spațiu în dulapurile dvs. foarte repede. Aici vă spunem cum să vă păstrați colecția îngrijită.

pași

Plastic_containers_2.jpg" class ="imagine lightbox">
1
Goliți sertarul sau cabinetul în care vă păstrați în mod normal containerele. Viteza, aspirați sau curățați miezurile și puneți hârtie sau rafturi noi, dacă doriți. Uitați-vă la recipientele dvs. în timp ce se află la un contor sau la un masă.
 • 2
  Reciclați recipiente pe care nu le puteți utiliza sau nu le utilizați. Eliminarea este întotdeauna un prim pas bun către organizație, deoarece înseamnă că veți avea mai puțin de organizat și salvat și deoarece elementele pe care nu le puteți folosi sau nu le veți mai folosi nu vor lua spațiu de la cele pe care le utilizați.

 • Plastic_containers_9.jpg" class ="imagine lightbox">
  Unul dintre aceste lucruri nu este ca ceilalți.Sortați jocurile și recicla orice capac sau container care nu are un partener. Puneți-le împreună, dacă vă ajută, astfel încât să puteți vedea exact unde lipsește ceva.
 • Reciclați recipientele rupte, crăpate, pătate, parfumate sau topite până la punctul în care nu mai pot fi folosite.
 • Reciclați tot ce nu utilizați. Dacă este prea mic pentru porțiunile obișnuite, prea mare pentru cutia de prânz sau pentru raft în frigider, lăsați-o să dispară.
 • Decideți câte containere aveți cu adevărat nevoie și câte containere aveți nevoie de o anumită dimensiune. Este posibil să nu ieși niciodată din containere. Dacă aveți un teanc de zece cutii identice, vedeți vreodată cele două sau trei de mai jos? Răspunsul dvs. poate fi da dacă familia dvs. de cinci își împachetează prânzul în fiecare zi - în caz contrar s-ar putea să nu fie convenabil pentru tine să rămâi cu zece.
 • Plastic_containers_10.jpg" class ="imagine lightbox">
  3
  elimina orice nu este un recipient pentru depozitarea alimentelor și aruncați-l sau salvați-l în altă parte. Cupele de măsurare, bolurile de amestecare și cupele (chiar din plastic) ar trebui să meargă într-un alt loc mai potrivit. Puneți-le împreună cu celelalte elemente care au funcții similare.
 • Plastic_containers_11.jpg" class ="imagine lightbox">
  4
  Ia un set. Dacă bugetul și spațiul dvs. permit acest lucru, luați în considerare obținerea containerelor de același tip, cu mai multe dimensiuni utilizate în mod obișnuit. În general, un set de containere va fi depozitat mai compact și ușor decât containerele de diferite tipuri.
 • Dacă puteți, verificați cum sunt stivuite containerele înainte de a le cumpăra. Sunt stivuite bine sau există o mulțime de spațiu între ele?
 • Dacă înlocuiți recipientele dvs. ca parte a procesului de organizare, asigurați-vă că ați scăpat de cele vechi care nu fac parte dintr-un joc.
 • 5
  Alegeți un sertar sau dulap adecvat. Un sertar mare funcționează bine, dacă aveți unul. Indiferent de zona pe care o alegeți, dedicați o anumită zonă și asigurați-vă că spațiul este mare pentru conținut.
 • Plastic_containers_3.jpg" class ="imagine lightbox">
  6
  Stack și stivă. Pentru containere, stivuiți-le în grămezi care sunt la fel de mari ca spațiul desemnat. Începeți cu cel mai mare din fundal și puneți cele mai mici. Asigurați-vă bateriile de care aveți nevoie, păstrând recipientele cu rotunde, pătrate cu pătrate etc.


 • Plastic_containers_5.jpg" class ="imagine lightbox">
  7
  Organizați tapas-urile. Faceți una sau două grămezi de tapas lângă spațiu. Dacă le poți pune pe verticală, așa cum ai face cu documentele dintr-un arhivar. Puneți-le în ordine cel puțin după dimensiune. Ghetele de tip freezer (cum ar fi Ziploc sau Glad) sunt, de asemenea, o modalitate ușoară de a păstra capacele împreună și în ordine. O altă modalitate eficientă de a le stoca este într-un coș dreptunghiular înșurubat în spatele ușii dulapului. În acest fel, ele sunt menținute pe verticală și nu vor deranja containerele.
 • Plastic_containers_8.jpg" class ="imagine lightbox">
  8
  Alăturați-vă lucrurilor mici. Dacă doriți să utilizați recipiente miniaturate pentru porțiuni mici sau individuale de resturi sau un sortiment de nuci și fructe în cutia de prânz, puneți-le pe toate într-un recipient mare.
 • Plastic_containers_6.jpg" class ="imagine lightbox">
  9
  Dați recipientele cu un loc de muncă specific o casă în altă parte. Dacă există un recipient pe care îl utilizați întotdeauna pentru a stoca făină în cămară sau brânză în frigider, este posibil să nu mai fie nevoie să îl depozitați împreună cu celelalte recipiente. Lăsați-l în locul obișnuit în dulap, chiar dacă nu mai are făină.
 • Plastic_containers_4.jpg" class ="imagine lightbox">
  10
  Deveniți un obicei Re-aranjarea containerelor în care se găsesc de fiecare dată când păstrați vasele. Dacă începeți să salvați "un singur lucru" deasupra, totul va deveni din nou haotic din nou. Obțineți și ajutorul familiei dvs. Dacă altcineva spală vasele, explicați noul sistem de organizare și cereți-le să înlocuiască elementele din pilele pe care le-ați stabilit deja.
 • sfaturi

  • Folosirea unui raft pentru a usca vasele din sertar sau dulap este o modalitate buna de a tine capacele in timp ce le stocati. Întregul raft poate fi îndepărtat cu ușurință pentru a căuta ceva.
  • Un suport pentru servetele (sau două) poate fi de asemenea utilizat pentru a menține topurile organizate. Se pot folosi pentru capace rotunde și altele pentru cele patrate. Acestea pot fi de obicei găsite în toate magazinele la același preț.
  • Containerele rotunde pierd spațiu în frigider. Utilizați containere pătrate sau dreptunghiulare pentru a evita acest lucru.
  • Evitați colectarea recipientelor de ambalare a produselor, cum ar fi cutii de margarină sau smântână, cu excepția cazului în care aveți o utilizare specifică pentru acestea și le folosiți în mod regulat.
  Plastic_containers_7.jpg" class ="imagine lightbox">
  Știi ce tip. Cumpărați containere care vor dura cel puțin câțiva ani și reutilizați-le. Deși unele recipiente de plastic semi-de unică folosință pot dura o lungă perioadă de timp atunci când sunt îngrijite corespunzător, ele tind să fie mai bine pentru a trimite alimente membrilor de familie care nu returnează recipientele.
 • Plastic_containers_12.jpg" class ="imagine lightbox">
  Acest recipient pentru tort a fost bine folosit, dar nu în ultimul timp. Salvați containerele pe care le utilizați mai puțin în alt loc. Baza pentru plăcintă sau prăjitură care este utilizată numai la ocazii speciale poate fi depozitată în garaj, pe un raft înalt sau sub colțul tejghelei unde este greu de atins. Dacă nu o folosiți frecvent, scapă de ea.
 • avertismente

  • Organizarea prea multor lucruri nu vă va ajuta. Dacă aveți mai multe containere, scăpați de unele.
  • Fiți bine și în loc să aruncați containerele neutilizate, luați în considerare reutilizarea lor în alte scopuri (nu păstrați goale în altă parte), eventual folosindu-le pentru a se organiza în garaj, baie, dulap sau zona de jucării pentru copii, cu sau fără capac, după cum este necesar.
  • Containerele neutilizate (chiar și fără capace) pot fi vândute la o vânzare în garaj sau date pentru caritate.
  • Freecycle (reciclarea altor persoane) este o modalitate bună de a scăpa de lucrurile pe care nu le mai doriți. Gunoiul unui om este comoara altuia.
  • Gospodăriile pentru femeile bătute sunt un alt loc bun pentru a scăpa de bucătărie excesivă. Multe femei își părăsesc locuința doar cu hainele pe care le poartă, ajutând pe cineva să asambleze obiectele de bucătărie este o modalitate bună de a vă asigura că recipientele sunt reutilizate de cineva care are nevoie disperată de ele.
  • Containerele sau capacele sparte sau inutilizabile pot fi reciclate în loc să fie aruncate.
  • Cheia este de a organiza, utiliza sau elimina cât mai repede posibil.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se clasifică și se salvează LegosCum se clasifică și se salvează Legos
  Cum să organizați produse pentru păr și machiaj în baieCum să organizați produse pentru păr și machiaj în baie
  Cum să vă organizați pantofiiCum să vă organizați pantofii
  Cum de a alege recipiente adecvate cu microundeCum de a alege recipiente adecvate cu microunde
  Cum se face un bufet de bomboaneCum se face un bufet de bomboane
  Cum se identifică containerele de calitate alimentarăCum se identifică containerele de calitate alimentară
  Cum să păstrați cookie-urile proaspeteCum să păstrați cookie-urile proaspete
  Cum să ții un dulap organizatCum să ții un dulap organizat
  Cum să-ți faci hrana ca să nu-ți dai seama la campingCum să-ți faci hrana ca să nu-ți dai seama la camping
  Cum să depozitați apă mult timpCum să depozitați apă mult timp
  » » Cum să organizați recipiente goale pentru hrană și capacele lor

  © 2011—2020 ertare.com