Cum să utilizați un mini excavator

mini excavatoare

au considerat jucării în comparație cu echipamente grele folosite zeci de ani în urmă, dar treptat acestea au fost câștigând respectul multor antreprenori și profesioniști de construcție pentru ușurința de utilizare, versatilitate, costuri reduse și precizie. În limitele accesului persoanelor pentru locuri de muncă personalizate sau pentru afaceri de închiriere, mai jos vă vom da instrucțiunile de funcționare a mini.

pași

Imaginea intitulată Operați un Mini Excavator Pasul 1
1
Alegeți o mașină pentru proiectul dvs. Există mini-uri de diferite dimensiuni, de la super-lumina de mai puțin de 1800 kg, la clasa standard de excavatoare. Dacă aveți de gând să săpați pur și simplu un șanț mic pentru un proiect de irigare personal sau dacă spațiul dvs. este limitat, selectați cel mai mic disponibil în afacerea de închiriere. Pentru proiectele de arhitectură mare, o mașină de 3 sau 3,5 tone, cum ar fi Bobcat 336 ar fi o selecție bună.
 • Imaginea intitulată Operați un Mini Excavator Pasul 2
  2
  Comparați costul chiriei și costul proiectului înainte de al închiria. În mod normal, chiria zilnică este de 150 USD, plus costul de aducere și aducere a acesteia, combustibil și asigurare. Deci, pentru un proiect de weekend, ai avea nevoie de aproximativ 250-200 USD.
 • Image title Operați un Mini Excavator Pasul 3
  3
  Examinați toate opțiunile de echipament împreună cu furnizorul și întrebați dacă fac demonstrații sau le permite clienților să se familiarizeze cu acestea. Unele întreprinderi mari de închiriere de echipamente au o zonă de întreținere, unde vă permit să le testați cu profesioniști în domeniu.
 • Imaginea intitulată Operați un Mini Excavator Pasul 4
  4
  Verificați manualul de operare pentru a identifica funcționarea exactă a comenzilor. Acest articol include funcționarea standard a minis, cum ar fi Kobelco, Bobcat, IHI, Case și Kubota, cu toate acestea, fiecare producător are diferențele.
 • Imagine cu titlul Operați un Mini Excavator Pasul 5
  5
  Verificați etichetele de avertizare și de informații afișate pe aparat. Verificați notele de întreținere, specificațiile și alte informații pertinente, cum ar fi numărul de serie, în cazul în care o piesă se rupe și trebuie să o înlocuiți.
 • Imaginea intitulată Operați un Mini Excavator Pasul 6
  6
  Rugați-i să vă dea mini-ul sau să fie de acord să mergeți la el. Dacă aveți acces la un camion cu o remorcă grele, puteți trece prin intermediul afacerii de închiriere. Unul dintre avantajele mini excavatoare este că acestea pot fi remorcat cu un camion, ci doar să fie atent că greutatea brută a mașinii și a remorcii nu depășește capacitatea vehiculului.
 • Imaginea intitulată Operați un Mini Excavator Pasul 7
  7
  Găsiți o zonă liberă și de nivel pentru a testa aparatul. Minișurile sunt stabile, cu un echilibru foarte bun și amprenta suficient de larga pentru marimea sa, dar poate fi rotita, asa ca pentru a incepe trebuie sa operezi pe uscat si la nivel.
 • Imaginea intitulată Operați un Mini Excavator Pasul 8
  8
  Verificați dacă aparatul nu are defecțiuni sau componente desprinse care pun în pericol operațiunea. Căutați scurgeri de ulei sau orice alt lichid. Rețineți că nu există cabluri de control pierdute și că conexiunile lor sunt bune. Continuați să verificați dacă există alte probleme potențiale. Localizați stingătorul și verificați nivelurile de ulei și lubrifiant. Aceasta este procedura standard pentru utilizarea oricăror echipamente de construcție, de la o mașină de tuns iarba la un buldozer.
 • Imaginea intitulată Operați un Mini Excavator Pasul 9
  9
  Treci pe mini. Veți găsi cotiera și o pârghie în partea stângă a scaunului operatorului pentru ao ridica. Trageți maneta din partea din față în sus și totul se va roti în sus și înapoi. Ajutați-vă la bar, trageți-vă, așezați-vă și readuceți cotiera în loc prin împingerea pârghiei de eliberare până când se fixează în poziție.
 • Imaginea intitulată Operați un Mini Excavator Pasul 10
  10
  Odată pe scaunul operatorului, priviți în jur și familiarizați-vă cu controalele și sistemele. Veți vedea cheia de contact (sau senzorul de pornire pentru sistemele digitale) din partea dreaptă a consolei. Verificați frecvent temperatura motorului, presiunea uleiului și nivelul combustibilului. Cureaua este pentru a vă proteja, utilizați-l
 • Imaginea intitulată Operați un Mini Excavator Pasul 11
  11
  Luați joystick-ul și mutați-l puțin în jurul pentru a percepe mișcarea. Acest control comută bușonul sau brațul și funcția rotativă a mașinii, care permite cabotului să se rotească când mini-ul funcționează. Cupa sau stiloul este, de asemenea, cunoscut sub numele de "săpăligă". Mașina se va întoarce în poziția sa neutru când comenzile sunt eliberate.
 • Imaginea intitulată Operați un Mini Excavator Pasul 12


  12
  Uită-te spre pământ și între picioarele tale vei vedea două bare cu mânere la capătul de sus. Acestea sunt comenzile de defilare și de direcție ale mini-ului. Controlează tracțiunea fiecărei părți, adică rotația osoasă a fiecărei părți. Prin activarea ambelor bare în față, mini va merge spre partea din față. O pârghie înainte va face mini rândul său, în direcția opusă și trăgând în spate maneta va face mini rândul său, în direcția pârghiei acționat. O pârghie în față și o altă în partea din spate va transforma mini-ul în centru fără nici o mișcare. Cu cât mișcați mai mult pârghiile, cu atât mai mult se va mișca mini-ul, deci folosiți-le ușor. Verificați unde omidă înainte de a vă deplasa, deoarece dacă îndreptați înapoi, când trageți pârghiile în față, vă veți deplasa înapoi. Acest lucru poate provoca un efect secundar neașteptat. Dacă ai de gând să încerce să avanseze și mașina se deplasează înapoi, coasting atunci corpul tau va merge mai departe, se deplasează mai puternic controlează, agravarea tura. Punctul de referință pentru a ști unde sunt orientate liniile, adică mecanismul de rulare sau tracțiune, este lama. Aceasta merge în față. Veți învăța cu practica.
 • Imagine cu titlul Operați un Mini Excavator Pasul 13
  13
  Priviți podeaua și veți vedea două controale suplimentare în stânga, deși acestea sunt mai puțin utilizate. Există o pedală sau un buton care este acționat cu piciorul stâng. Acesta este controlul viteza mare, care servește la mutarea rapidă a mini-ului dintr-o parte în alta. Ar trebui să fie utilizat numai pe terenul plan și pe căile drepte. Pe partea dreaptă există o pedală cu protecție metalică. Când ridicați protecția, veți găsi pedala două poziții Această pedală mișcă bratul spre stânga sau spre dreapta, astfel încât mini-ul nu trebuie să se întoarcă, dar trebuie să îl acționați pe un teren ferm și solid.
 • Imaginea intitulată Operați un Mini Excavator Pasul 14
  14
  Verificați partea dreaptă, îndreptată spre tabloul de bord și veți vedea alte două pârghii de control. Controlerul din spate, care este cel mai scurt dintre cele două, este pârghia de gaz, ceea ce mărește viteza de rotație (RPM) a motorului. În general, cu cât sunteți mai înapoi, cu atât viteza motorului va fi mai rapidă. Pârghia lungă este controlul lamei frontale (lama buldozerului). Dacă trageți maneta, ridicați lama și apăsând-o, coborâți-o. Lama frontală este utilizată pentru a elimina blocajul în podea sau pentru a umple un șanț, dar este, de asemenea, utilizat pentru a stabiliza mini-ul atunci când se utilizează brațul.
 • Imaginea intitulată Operați un Mini Excavator Pasul 15
  15
  Porniți motorul. Odată ce motorul este pornit, aveți grijă să nu faceți greșeli cu comenzile, deoarece mașina dvs. va răspunde aproape imediat mișcării oricăror comenzi.
 • Imaginea intitulată Operați un Mini Excavator Pasul 16
  16
  Începeți să folosiți mini-ul. Verificați dacă lama și cupa sunt ridicate. Deplasați-vă înainte, dacă nu vă potriviți cu solul. Apoi, cu fiecare mână puteți acționa pârghiile de control (joystick-uri). Înălțimea găleții este controlată cu mâna dreaptă pentru ao menține corespunzător în operația pe care o efectuați.
 • Imaginea intitulată Operați un Mini Excavator Pas 17
  17
  Mutați mini-ul puțin pentru a afla cum să mutați și să îl rotiți. Asigurați-vă că ridicați găleata, deoarece dacă este extinsă, puteți deteriora ceva sau puteți să-l deteriorați cu ceva.
 • Imaginea intitulată Operați un Mini Excavator Pasul 18
  18
  Găsiți un loc potrivit pentru a vă antrena mașina. Pârghiile de comandă de pe ambele brațe controlează mișcarea găleții, a brațului și a pozițiilor sale. În plus, acesta poate fi operat în două moduri, de obicei numite buldoexcavatoare sau Trackhoe. Puteți să le alegeți cu ajutorul unui buton din partea dreaptă a podelei. Această setare este etichetă ca A sau F. În prezentul articol unic explicăm modul A.
 • Imaginea intitulată Operați un Mini Excavator Pasul 19
  19
  Luați ambele pârghii de control și acționați-le odată ce sunteți gata. Începeți prin ridicarea și coborârea primei secțiuni a brațului (intern). Pentru aceasta, mișcați joystick-ul drept trăgându-l înapoi pentru ao ridica și împingând-o înainte pentru ao micșora. Deplasați același joystick (pârghia de control dreapta) spre dreapta sau spre stânga, fie pentru a săpa cu găleata, fie pentru ao goli. Pentru a săpa, deplasați comanda spre stânga - pentru a turna pământul, spre dreapta. Ridicați și coborâți brațul de câteva ori și răsuciți găleata pentru a vedea cum funcționează.
 • Imaginea intitulată Operați un Mini Excavator Pas 20
  20
  Deplasați maneta de comandă din stânga spre față. Secțiunea secundară a brațului (extern) va oscilează departe de dvs. Trageți-l înapoi astfel încât să se apropie. Normal pentru a săpa o combinație gaură ar fi: 1) coborârea găleată, găleată sau a unei spatule, ca possible- 2) trageți maneta din stânga spate pentru a aduce lama la pământ 3) împinge maneta din dreapta spre stânga pentru a săpați în pământ (lingură pământul) și umpleți găleata.
 • Imaginea intitulată Operați un Mini Excavator Pas 21
  21
  Deplasați maneta de comandă din stânga spre stânga. Verificați că găleata nu are murdărie și că nu există obstacole în stânga. Această mișcare a manetei de comandă va determina aparatul să pornească calea spre stânga. Mutați pârghia cu ușurință în timp ce mașina se rotește până când ajunge în poziția corectă. Deplasați maneta stângă spre dreapta, mașina se va întoarce spre dreapta.
 • Imaginea intitulată Operați un Mini Excavator Pasul 22
  22
  Continuați să practicați Până când vă veți simți confortabil cu ceea ce faceți, în timp veți mișca controalele într-un mod armonios, fără a le vedea chiar. Odată ce aveți dreptaci, efectuați lucrarea dorită.
 • sfaturi

  • Mini-excavatoarele au fost concepute pentru a săpa, dar sunt foarte utile în potrivirea, ridicarea lucrurilor grele și compactarea podelei. Cu cat devii mai ingenios, cu atat mai multe aplicatii vei gasi pentru aceasta.
  • Rețineți că, deși miniștrii sunt mai ușori și mai mici, pot deteriora o grădină și chiar o podea de asfalt.

  avertismente

  • Avertizați înainte de a săpa! Obțineți permisele înainte de săpătură!
  • Nu intră într-o mlaștină și nu vă deranjează viața sălbatică.
  • Funcționează extrem de prudent mini-excavatorul. Acest lucru poate ridica sute de kilograme și poate exercita o mare forță, astfel încât un accident poate fi fatal.
  • Nu utilizați niciodată un mini pe teren care nu este plat. Amintiți-vă că se sprijină pe omidă și trebuie așezată uniform. În caz contrar, o parte din omidă poate fi deteriorată.
  • Un mini excavator este un a "echipamente grele" . Nu încercați să o utilizați dacă consumați medicamente care nu vă permit să conduceți un vehicul și nici nu o utilizați sub influența alcoolului sau a oricărui medicament.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să învinge șeful în ultimul castel din lume 2 ca mini MarioCum să învinge șeful în ultimul castel din lume 2 ca mini Mario
  Cum de a debloca lumea 4 în Super Mario Bros pentru DSCum de a debloca lumea 4 în Super Mario Bros pentru DS
  Cómo desbloquear un iPad miniCómo desbloquear un iPad mini
  Cum se descarcă videoclipuri YouTube folosind browserul Opera MiniCum se descarcă videoclipuri YouTube folosind browserul Opera Mini
  Cum se instalează Opera MiniCum se instalează Opera Mini
  Cum să îmbunătățiți viteza unui tabletă sau a unui smartphone cu AndroidCum să îmbunătățiți viteza unui tabletă sau a unui smartphone cu Android
  Cum să faci o mini-rachetă cu o cutie de potrivireCum să faci o mini-rachetă cu o cutie de potrivire
  Cum să faci o mini pălărie de bazăCum să faci o mini pălărie de bază
  Cum sa faci un arc si sageti miniCum sa faci un arc si sageti mini
  Cum se face o masă ușoară micăCum se face o masă ușoară mică
  » » Cum să utilizați un mini excavator

  © 2011—2020 ertare.com