Cum să nu scapi de monede pentru spălătorie

Multe locuri pentru a spăla hainele lucrează cu monede. Sunt locuri potrivite pentru persoanele care nu au o mașină de spălat în locuința lor, locuiesc într-un apartament mic sau într-o reședință de studenți. Din păcate, multe spații de spălare și uscare necesită funcționarea unor monede. Nu este atât de ușor să luați monezi mici. Iată câteva trucuri pentru a nu ieși și a merge la spălătorie.

conținut

pași

Imaginea intitulată
1
Separați un borcan de sticlă special pentru monedele de spălare. Dacă doriți, puteți folosi creativitatea dvs. și o puteți picta. Efectuați o etichetă care să menționeze în mod clar "spălătorie" și puneți-o în borcan. Puneți-l într-un loc convenabil. De fiecare dată când te duci acolo, de exemplu, când ajungi acasă, apucă cele mai mici monede pe care le ai și le arunci acolo.
 • Imaginea intitulată
  2
  Faceți pachete cu monedele. Dacă sunteți cineva care se mută mai mult cu numerar decât cu carduri de credit sau de debit, în curând veți vedea tot felul de monede acumulate. Vizitați cea mai apropiată bancă și cereți-i să schimbe monedele de hârtie în locul biletelor.
 • Imaginea intitulată Niciodată nu ieși din cartierele pentru spălătorie Pasul 3
  3
  Schimbați un bilet sau două cu casierul. Când primiți schimbarea, întrebați casierul în avans dacă vă poate da monede în schimbul biletului. Afla de unde primesti o schimbare de pe cardul de debit.


 • Imaginea intitulată Niciodată nu ieși din cartierele pentru spălătorie Pasul 4
  4
  Schimbați bani cu familia și prietenii. Întrebați părinții și frații dvs. dacă au o schimbare în rezervă în schimbul monedelor mai mari. Dacă doriți să le dați bilete în schimb, cu siguranță nu vă deranjează să scăpați de single. Acceptați, de asemenea, un alt tip de monede și le schimbați într-un alt loc mai târziu.
 • Imaginea intitulată
  5
  Găsiți mașini de schimbare în zona dvs. Site-urile precum benzinăriile și spălătoriile auto acceptă întotdeauna schimbarea. Opriți-vă la spălătoria locală și întrebați dacă acestea sunt disponibile. Locațiile de jocuri de noroc și cazinourile tind să aibă și mașini care dau schimbări. În aceste cazuri, asigurați-vă că emite monedele pe care le căutați.
 • Imaginea intitulată Niciodată nu ieși din cartierele pentru spălătorie Pasul 6
  6
  De asemenea, puteți plasa o pahar reciclabil în mașină, special conceput pentru a păstra schimbarea de fiecare dată când vă întoarceți monedele într-un restaurant fast-food sau în locurile unde vă aflați.
 • sfaturi

  • Poate doriți să vă gândiți de două ori înainte de a utiliza uscătorul, dacă aveți cu adevărat nevoie de el, deoarece nu trebuie să cruțați schimbarea. Cele mai multe haine se usucă ușor și veți ajunge să economisiți acea cheltuială.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să fotografiezi monedeCum să fotografiezi monede
  Cum de a salva monedele de argintCum de a salva monedele de argint
  Cum se face aur fals cu monede de 5 cențiCum se face aur fals cu monede de 5 cenți
  Cum sa faci un pod cu monede asamblateCum sa faci un pod cu monede asamblate
  Cum să curățați monedele de cupru în câteva secundeCum să curățați monedele de cupru în câteva secunde
  Cum sa curatati monedele vechiCum sa curatati monedele vechi
  Cum sa curatati monedele de argintCum sa curatati monedele de argint
  Cum să obțineți rezervări în spălătoria francezăCum să obțineți rezervări în spălătoria franceză
  Cum să fixați o mașină de spălat care nu se scurgeCum să fixați o mașină de spălat care nu se scurge
  Cum să evitați mirosul de mucegai pe hainele spălateCum să evitați mirosul de mucegai pe hainele spălate
  » » Cum să nu scapi de monede pentru spălătorie

  © 2011—2020 ertare.com