Cum de a ridica un teren cu mâna

Oricine poate lovi o bucată de pământ cu mâna. Unul dintre avantaje este că nu va trebui să utilizați utilaje grele care pot deteriora pământul, puteți lucra pe o structură existentă și cel mai bun lucru este că este gratuit! Ar putea dura câteva zile, în loc de câteva ore. Dar veți simți o mare satisfacție atunci când faceți munca singură, cu mâinile voastre, fără a cheltui un ban și va fi ceva foarte ecologic.

pași

Imaginea intitulată Gradați un sit de mână Pasul 1
1
Alegeți panta. Există trei moduri de a face acest lucru. Tăiați direct pe pantă și utilizați pereți de reținere pentru a ține pământul în poziție sau puneți pereți de reținere în cazul în care panta este inferioară și umpleți-o. În acest caz, veți avea nevoie de cel puțin un camion cu o încărcătură de teren (nu este foarte scump, mai puțin de 100 $) și odată ce acesta este plasat, va dura aproximativ o lună pentru ca acesta să se stabilească. În general, ploile abundente vor contribui la acest proces. Ultima opțiune este împărțirea diferenței, alegerea unei pantă la jumătatea distanței dintre cea mai mare și cea mai joasă altitudine a acesteia. În acest caz, veți avea nevoie de mai mulți pereți de susținere. În partea inferioară a pantei, precum și din spate pentru a păstra locul în care faceți tăierea. Cu această ultimă opțiune, nu va trebui să cumpărați terenuri sau să așteptați să se stabilească, va trebui să săpați doar jumătate din pantă către celelalte două opțiuni.
 • Imaginea intitulată Gradați un site după pasul 2
  2
  Plasați o umbră dacă există o structură existentă. Leveling terenul este o muncă grea și există posibilități de a vă sunning. Va fi necesar să cui o copertă de acea dimensiune sau să plasați obiecte grele în capete pentru a evita ca marchiza să fie suflată cu vântul. Dacă nu este fixat corect, șaibele se pot rupe.
 • Imaginea intitulată Gradați un site de mână Pasul 3
  3
  Scoateți iarba. Cheia aici este de a folosi un instrument low-tech numit furculiță. Este ca un ac de păr mic (costă aproximativ 15 $). Lovitura de bază a gazonului, pârghie și trageți. Strângeți toată gazonul pe care îl scoateți într-o roabă și duceți-l într-un loc din țara pe care nu o folosiți. Chiar dacă gazonul nu se stinge (veți avea nevoie de o cantitate mare de apă la început pentru a face acest lucru), cel puțin va ajuta la revigorarea pământului.
 • Imaginea intitulată Gradați un site de mana Pasul 4
  4
  Utilizați un nivel laser și stâlpi (dacă nu există stalpi existenți) pentru a marca nivelarea exactă de-a lungul terenului. Marcați care ar fi sfârșitul nivelării cu bandă de mascare.
 • Imaginea intitulată Gradați un site de mana Pasul 5
  5


  Începeți tăierea din spate. Utilizați un pick sau un hoop greu, cel mai greu plimbare pe care o puteți ridica deasupra capului și a lovit terenul confortabil. Utilizați vârful măcelului pentru a rupe pământul. După ce ați lovit pământul, luați pământul spre voi și scoateți-l din locul unde se săpare. Există multe tehnici pentru a face față vârfului. Odată cu lovitura potrivită, puteți îndepărta suficientă murdărie de la sol. Pietrele pe care le îndepărtați pot fi folosite în fundații. Încercați să folosiți ciocul dintr-o parte și să efectuați alte mișcări pentru a utiliza diferite grupuri musculare.
 • Imaginea intitulată Gradați un site de mana Pasul 6
  6
  Deplasați murdăria liberă în partea inferioară a pantei. Puneți pământul într-o roabă și răsturnați-o și zdrobiți-o cu ajutorul unui compactor de mână ($ 20). Dacă doriți doar să lăsați partea inferioară, nu trebuie să o zdrobiți prea mult. O ploaie bună va rezolva umplerea. Comprimarea finală va fi făcută după egalizarea nivelării și realizarea canelurilor.
 • Imaginea intitulată Gradați un sit de mână Pasul 7
  7
  Așezați peretele de reținere dacă trebuie să păstrați murdăria. De asemenea, peretele de susținere poate ajuta ca perete principal.
 • Imaginea intitulată Gradați un site după mână Pasul 8
  8
  Răsturnați panta și zdrobiți-o. Așezați scânduri de-a lungul zonei în care lucrați și cu un nivel de 10 cm (4 `) până la 15 cm (6`) astfel încât suprafața să fie netedă și uniformă. Nu este foarte important să apăsați solul în cazul în care terenul va fi expus la o vreme unor condiții meteorologice. Toată presiunea la îndemână a lumii nu se compară cu efectul de așezare pe care îl veți obține după mai multe ploi.
 • Imaginea intitulată Gradați un site de mana Pasul 9
  9
  Iată nivelarea finală, după ce ați început cu intrarea.
 • Lucruri de care ai nevoie

  • vârf sau hoe
  • furcă
  • lopata (cu mărime medie cu vârful respingada)
  • roabă
  • mănuși de lucru
  • nivel laser
  • compactor cu mâna
  • Nivelul de 15 cm (6 `)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se construiește un zid de susținere a pietreiCum se construiește un zid de susținere a pietrei
  Cum se construiește un perete de reținereCum se construiește un perete de reținere
  Cum de a sătura rădăcinile copacilorCum de a sătura rădăcinile copacilor
  Cum să fiți în siguranță în timpul unei alunecări de terenCum să fiți în siguranță în timpul unei alunecări de teren
  Cum să faci pași pe o cale de grădinăCum să faci pași pe o cale de grădină
  Cum se fac ziduri din betonCum se fac ziduri din beton
  Cum de a face un dublu sapat intr-o gradinaCum de a face un dublu sapat intr-o gradina
  Cum se face un perete de reținere cu traverse de cale feratăCum se face un perete de reținere cu traverse de cale ferată
  Cum să faci un bermăCum să faci un bermă
  Cum la nivel de podeaCum la nivel de podea
  » » Cum de a ridica un teren cu mâna

  © 2011—2020 ertare.com