Cum să vă mutați în primul dvs. apartament

Ești gata să te miști din casa părinților tăi? Ia un apartament cu câțiva prieteni și în curând vei avea propria ta casă. Aici vă spunem cum să vă mișcați! Citiți pașii următori și veți fi pe cale să o realizați.

pași

Imagine intitulată Mișcați din casă în primul apartament Pasul 1
1
Decideți dacă doriți să împărțiți locuințe cu alții sau nu. Având colegii de cameră este bun, dacă le alegeți în mod corect, deoarece acestea vă vor permite să împărțiți costul departamentului și multe alte cheltuieli. Aceștia pot, de asemenea, să coopereze cu sarcinile domestice și pot oferi, de asemenea, o parte din mobilierul necesar. Pe de altă parte, acest lucru este, de asemenea, riscant. Persoana poate înceta să-și plătească partea din chirie doar pentru că nu poate sau nu va plăti. Ar putea fi faptul că nu colaborează cu achiziționarea de lucruri necesare, cum ar fi mâncarea. Poate că nu pot ajuta cu niciunul din gospodăriile casnice. Pentru a împiedica acest lucru, în măsura posibilităților, ar trebui să alegeți un prieten apropiat, dacă este posibil, cineva care are obiceiuri de viață similare cu ale voastre.
 • Imagine intitulată Mișcați din casă în primul dvs. apartament Pasul 2
  2
  Ar trebui să începeți să căutați site-uri luni înainte de a vă muta. Organizează întâlniri pentru a vedea site-urile. Înainte de programare, conduceți în jurul site-ului pentru a evalua zona. Aflați unde sunt acele locuri în care aveți nevoie sau care au tendința de a merge în raport cu zona departamentului. Găsiți un departament care este aproximativ într-o zonă centrală în ceea ce privește aceste site-uri. Nu alegeți un loc pentru a trăi, deoarece este convenabil pentru prietenii dvs. și nevoile lor - acesta va fi, de asemenea, casa ta și ar trebui să aveți tot ce veți avea nevoie de mult timp. Mulți adolescenți se mișcă și caută un loc pentru că prietenii lor place acest loc și cred că este foarte bun, poate că nu este așa "oameni" când trebuie să plătiți prima lună de chirie pe site-ul pe care l-au plăcut.
 • Imagine intitulată Mutare din casă în primul tău apartament Pasul 3
  3
  Când căutați un loc, rețineți că, probabil, nu veți obține un palat. Comparați prețul cu calitatea locului și cu alte chirii. Vrei o chirie mai ieftină, un loc mai obișnuit sau vrei să plătești mai mult pentru a avea un loc mai bun? Dacă este posibil, când te duci să vezi departamentele, adu-ți un prieten și unul dintre părinții tăi - ambii îți vor da puncte de vedere diferite pentru a te ajuta în decizia ta.
 • Imagine intitulată Mișcați din casă în primul dvs. apartament Pasul 4
  4
  Faceți un inventar al stării casei împreună cu proprietarul sau managerul acesteia. Se prepară un contract de leasing (sau să cumpere unul la un papetarie) - Citiți-l cu atenție, asigurându-vă că pentru a acoperi aspecte, cum ar fi depozit (de obicei, chiria pe o lună) și responsabilitatea pentru plata servicii- clar orice îndoieli înainte de a semna. (Proprietarul are deja deja un contract stabilit.)
 • Imagine intitulată Mișcați din casă în primul apartament Pasul 5
  5
  Pregătiți un buget. Luați în considerare costurile cum ar fi electricitate, apă, gaz, asigurare, hrană și ocazional excursii pe timp de noapte sau închirieri de filme. Veți putea să acoperiți aceste cheltuieli cu salariul dvs.? Dacă locuiți cu alți oameni, calculați contribuțiile totale ale fiecăruia și discutați cu ei cum vor fi împărțite cheltuielile.


 • Imagine intitulată Mutare din casă în primul tău apartament Pasul 6
  6
  Intră Părinții au de obicei o mulțime de mobilier pe care nu le folosesc, deci pot fi un excelent ajutor pentru a vă oferi și adapta noua locuință. De exemplu: lenjerie de pat, veselă, vase și tigăi, rafturi etc. De asemenea, puteți căuta în magazinele de caritate sau în caritate. Deși acest tip de locuri ar putea să nu le placă, puteți cumpăra lucruri mai ieftine pentru a vă deplasa și apoi le puteți înlocui după cum puteți. Faceți o listă cu lucrurile de care aveți nevoie și cumpărați sau obțineți toate cele pe care le puteți face înainte de a vă deplasa, astfel încât nu veți vedea că trăiți singuri cu cele mai indispensabile.
 • Imagine intitulată Mișcați din casă în primul dvs. apartament Pasul 7
  7
  Discutați cu părinții dvs. despre camera voastră veche, ați putea dori să vă luați toate lucrurile, să aruncați multe lucruri în coșul de gunoi sau să lăsați totul așa cum ați avut. Orice nu aveți nevoie poate fi folosit de un coleg de cameră, așa că întrebați. De asemenea, puteți încerca să vindeți lucrurile pe care nu doriți să le faceți online sau la o vânzare în garaj pentru a obține niște bani în plus. Este bine să lase totul pentru părinții tăi, (inclusiv ceea ce este în valoare sau nu), așa că, cel puțin, dacă nu se va folosi sau vinde, cu excepția cazului în care sunt de acord să rămână cu aceste lucruri, ar trebui să arunce la coșul de gunoi.
 • Imagine intitulată Mișcați din casă în primul apartament Pasul 8
  8
  Deschideți un cont pentru plata facturilor la utilități cum ar fi apa, gazul și energia electrică. De multe ori, poți schimba pur și simplu numele foștilor chiriași la al tău. - Întreabă-l pe proprietar. (Acesta este un alt punct care trebuie făcut bine înainte de a se deplasa sau de a fi mutat recent pentru a evita problemele). În unele cazuri, ei solicită un depozit pentru a deschide acel cont.
 • Imagine intitulată Mișcați din casă în primul apartament Pasul 9
  9
  Ultimul dar nu cel mai puțin, asigurați-vă că puteți plăti toate facturile, odată ce mutați, locul de muncă este în siguranță, și veți avea suficienți bani pentru a trăi confortabil și să nu fie întotdeauna suferă de obtinerea plătească chiria, servicii , alimente, gaz pentru mașină și asigurare. A trăi cu foarte puține resurse nu este ușor sau distractiv. Salariul dvs. lunar trebuie să depășească cu mult toate conturile împreună, numai atunci puteți fi sigur din punct de vedere financiar. Părinții tăi ar fi făcut să crezi că a fost ușor pentru tine pentru a vedea pe cont propriu, dar realitatea este alta, aproximativ 65% dintre băieți care se mută, venind acasă de la părinții lor sau a alerga afară de a trăi în mai puțin de 3 luni. Asigurați-vă că sunteți gata să faceți acest lucru, în cazul în care părinții dvs. nu vă lasă să plecați acasă. Nu vă lăsați casa într-un mod rău - vorbiți cu părinții dvs. și încercați să rezolvați orice problemă care există înainte de a pleca de acasă.
 • sfaturi

  • Discutarea și planificarea împreună a problemelor legate de casă vor face ca tu și colegii tăi de cameră să prețuiești mai mult casa. Dacă reușiți să dezvoltați un sentiment de comunitate în interiorul casei dvs., colegii de cameră vor fi bucuroși să contribuie și să țină locul în ordine. A lua masa împreună ocazional este o idee bună.
  • Pe cât posibil, încercați să aveți suficienți bani economisiți pentru a plăti trei luni de chirie, facturi, asigurări și alimente. Dacă tu sau unul dintre colegii tăi pierzi un loc de muncă, acest fond de securitate te poate salva de la momente grele și ceea ce este mai rău este de a cădea într-o listă de risc de credit sau de a ieși dintr-o casă.

  avertismente

  • Există proprietari de apartamente fără scrupule care pot avea camere ilegale în apartamentul tău. Verificați bine zonele cum ar fi baie (colțuri și sub chiuvete, lângă toaletă), precum și în camere.
  • Asigurați-vă că ați vizitat apartamentul înainte de a începe mutarea și aduceți o cunoștință mai veche cu dvs., ca și părinții dvs. A fi independentă nu înseamnă că trebuie să fii prost. Verificați această persoană în același timp cu cada, chiuvetele, toaleta, presiunea apei etc. De obicei, adulții mai în vârstă au avut deja experiențe necorespunzătoare cu departamentele și vă pot ajuta să localizați site-uri care nu merită. Cu siguranta doriti sa obtineti cat mai bine banii pe care ii aveti, nu?
  • Analizați-vă colegii din departament. Dacă locuiți cu prietenii, gândiți-vă dacă au mai mult sau mai puțin aceleași standarde de curățenie pe care le aveți și dacă sunt în măsură să plătească chiria și facturile.
  • Asigurați-vă că știți persoana cu care trăiți.
  • Discutați REGULILE în avans cu colegii de cameră. Poate oamenii să rămână să doarmă în apartament? Este mai bine să le comunice celorlalți colegi de cameră înainte de a invita pe cineva să rămână? Pot fi deținute părțile sau nu? Până la ce oră poți avea muzica? Ultimul lucru pe care îl doriți este să vă ridicați pentru muncă și să aveți șapte persoane pe jumătate beți în sufragerie și să vă duceți acasă și să descoperiți că este o mizerie!
  • Inspectați zona în jurul valorii de ceea ce ar putea fi apartamentul dvs. și întrebați locatarii actuali în zonă cum trăiesc acolo. Ar putea să vă avertizeze despre problemele din zonă cu anumite servicii, vecinii enervanți sau o rată ridicată a criminalității.
  • Nu încerca să se ghiftui mai mulți oameni decât ai într-o casă sau un apartament într-o încercare de a răspândi în continuare expenses- dacă nu poți plăti pentru anumite site-ul, vă rugăm să recunosc că există mii de alte soluții posibile.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a găsi o casă după un divorț cu venituri limitateCum de a găsi o casă după un divorț cu venituri limitate
  Cum să obțineți subvenția pentru locuințe familialeCum să obțineți subvenția pentru locuințe familiale
  Cum să-și exercite și să piardă în greutate prin transformarea treburilor de uz casnic într-un…Cum să-și exercite și să piardă în greutate prin transformarea treburilor de uz casnic într-un…
  Cum să vă stabiliți în primul departamentCum să vă stabiliți în primul departament
  Cum să faceți mai ușor un nou departamentCum să faceți mai ușor un nou departament
  Cum să faci un apartament în subsolCum să faci un apartament în subsol
  Cum sa curatati un apartament inainte de a va mutaCum sa curatati un apartament inainte de a va muta
  Cum de a arunca un housemate periculosCum de a arunca un housemate periculos
  Cum să găsești un coleg de cameră bunCum să găsești un coleg de cameră bun
  Cum să vă implicați împreună cu colegii de camerăCum să vă implicați împreună cu colegii de cameră
  » » Cum să vă mutați în primul dvs. apartament

  © 2011—2020 ertare.com