Cum să vă mișcați repede

Să spunem că ați divorțat, că ați fost evacuați, că partenerul dvs. v-a aruncat afară sau că ați găsit un loc incredibil de trăit sau de muncă. În orice caz, acest articol vă va ajuta să știți cum să vă mișcați repede.

pași

Imaginea intitulată Deplasați rapid pasul 1
1
Păstrați calm și nu vă în panică. Acest lucru nu este doar pentru a te face sa te simti mai bine, dar este de cea mai mare importanta. Trebuie să vă concentrați asupra continuării și menținerii acestei mentalități.
 • Imaginea intitulată Deplasați rapid pasul 2
  2
  Alegeți lucrurile de care veți avea nevoie în următoarele zile sau săptămâni. S-ar putea dori să mergi nebun și împacheteze orice găsiți și se lasă restul, dar dacă citiți acest lucru pentru că doriți să organizați și să prezinte toate lucrurile rapid și în condiții de siguranță. Ia-ți timp să faci acest lucru frumos, în loc să fii în panică. În plus față de hainele de lucru asigurați-vă că includeți o farfurie, tacâmuri și o tigaie.
 • Imaginea intitulată Deplasați rapid pasul 3
  3
  Grupați-vă lucrurile. Începeți să vă grupați lucrurile după locul în care se află, de exemplu, dacă majoritatea cărților dvs. sunt în camera de zi, grupați-i pe toți acolo. Unele grupuri pot fi din sticlă, accesorii și electrocasnice, colecții, decoratiuni de perete, cum ar fi imagini, picturi și oglinzi, îmbrăcăminte și lenjerie, bijuterii, pantofi, plăpumi și foi, fețe de masă, perdele, articole, rechizite de birou, echipamente afaceri, echipament sportiv, ochelari, oale și tigăi. Nu vă grupați lucrurile în ordine sau culoare alfabetică, mai întâi trebuie să formați grupuri mari, astfel încât să vedeți progresul și să vă încurajați să continuați cu succes.
 • Imaginea intitulată Deplasați rapid pasul 4


  4
  Acum, că aveți toate recipientele de sticlă în sala de mese și opere de artă de-a lungul culoarului dvs., veți avea nevoie de cutii și alte câteva lucruri. Nu este nevoie să publicați pe un site de anunțuri sau să căutați în spatele fiecărui magazin alimentar. Gândiți-vă la cel mai mare magazin departament în orașul tău, vei primi marfa de zi cu zi și să păstreze în afară de carton, spumă și plastic din coșul de gunoi obișnuit. Veți avea nevoie de la cutii mici la mari, încercați să obțineți mai multe din fiecare dimensiune, astfel încât să le puteți stivui cu ușurință. Dacă aveți nevoie de saci pentru saltea sau canapeaua dvs., adresați-vă la cel mai apropiat magazin de mobilier mare și vă vor oferi informații despre aceasta. Puteți obține o mulțime de ziare gratuite la intrarea în magazinele de bacanie.
 • Imaginea intitulată Deplasați rapid pasul 5
  5
  Obțineți două role mari de bandă adezivă, markeri groși și foarfece pentru fiecare cameră.
 • Imaginea intitulată Deplasați rapid pasul 6
  6
  Acum gândiți-vă la maxim 3 moduri de a subdiviza fiecare grup. De exemplu, puteți împărți hainele pentru anotimpurile anului funcție de tip, cum ar fi tricouri, pantaloni și fuste sau ocazie, cum ar fi formală, ocazional sau ambele. Articolele de birou pot fi împărțite în pixuri, hârtii și divizoare. Obiectele fragile pot fi ochelari transparenți, ceramică și porțelan. Analizeaza stilul tau de viata si nu exagera 3 subgrupe cel puțin aveți spațiu sau un proiect care nu poate fi oprit sau îngreunată de faptul vedea o schimbare bruscă, a pus acest lucru în prioritățile dumneavoastră, împreună cu necesitățile tale. Dacă vă puteți împacheta lucrurile fără a fi nevoie să faceți subgrupuri, ar fi mai bine.
 • Imaginea intitulată Deplasați rapid pasul 7
  7
  Începeți ambalarea.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să facem față atacurilor de panicăCum să facem față atacurilor de panică
  Cum să te distragi de lucrurile la care nu vrei să te gândeștiCum să te distragi de lucrurile la care nu vrei să te gândești
  Cum să găsiți lucrurile pe care le-ați pierdutCum să găsiți lucrurile pe care le-ați pierdut
  Cum să rezolvați stresul școlarCum să rezolvați stresul școlar
  Cum să vă organizați activitățile zilniceCum să vă organizați activitățile zilnice
  Cum să evitați să vă distrați când încercați să faceți cevaCum să evitați să vă distrați când încercați să faceți ceva
  Cum să cureți adânc și să vă organizați cameraCum să cureți adânc și să vă organizați camera
  Cum să curățați repedeCum să curățați repede
  Cum să vă curățați camera de sus în josCum să vă curățați camera de sus în jos
  Cum să curățați și să vă ordonați cameraCum să curățați și să vă ordonați camera
  » » Cum să vă mișcați repede

  © 2011—2020 ertare.com