Cum să vă mutați în Hawaii

Mutarea în Hawaii, chiar și de pe continentul american, necesită o planificare foarte amănunțită. Hawaii are caracteristici geografice, economice și logistice diferite, care pot determina această mișcare să fie o provocare. Pentru a vă asigura că acest nou pas din viața dvs. are cel mai mic nivel de stres posibil, luați în considerare fiecare dintre pașii de mai jos cu atenție.

conținut

pași

Imagine cu titlul Mutare în Hawaii Pasul 1
1
Decideți care insulă din Hawaii doriți să trăiți. Statul Hawaii este format din sute de insule într-un vast arhipelag de-a lungul Pacificului. Există cele 8 insule principale de la vârful sud-estic al lanțului, din care 7 sunt populate (deși unul dintre ele, Niihau, este o insulă privată). Insulele sunt diferite între ele din punct de vedere economic și geografic.
 • Cea mai mare insulă se numește Hawaii, dar se numește, în general, "insula mare" pentru a evita confuzia. Aceasta este singura insulă care are vulcani activi, ceea ce tinde să reducă turismul și prețurile imobiliare.
 • Cea mai populată insulă este insula Oahu, cu doar 1 milion de locuitori. Ca o mare parte a statului, economia lui Oahu se bazează pe turism și agricultură. Cu toate acestea, capitala statului, Honolulu, face insula centrul de comerț internațional și de finanțare. La Oahu, chiriile și prețurile de vânzare ale caselor sunt foarte mari.
 • Insula Maui atrage cel mai mare număr de turiști din SUA. și Canada, în timp ce alte insule sunt mai atractive pentru turiștii asiatici. Economia Maui se bazează, de asemenea, pe agricultură și turism.
 • Imagine intitulată Mută ​​în Hawaii Pasul 2
  2
  Decideți care dintre lucrurile pe care le veți purta. Trimiterea lucrurilor, de la sau spre Hawaii, chiar de pe continentul american, poate fi foarte costisitoare și greoaie. În plus, multe dintre casele și apartamentele de pe insule sunt deja mobilate pentru a evita acest proces.
 • Există mai multe companii specializate în mutarea în Insulele Hawaii. În general, aceste companii vă oferă transportul tuturor bunurilor dvs., mari și mici - unele chiar oferă servicii door-to-door. Le puteți găsi online.
 • Dacă intenționați să vă aduceți un animal de companie, trebuie să îl înregistrați la Centrul de carantină animală din Hawaii (în limba engleză: "Hawaii Animal Quarantine Station"). Toate animalele de companie care intră în statul Hawaii trebuie să rămână temporar într-un centru de carantină - această perioadă este de maxim 5 zile. Această măsură este luată în principal pentru a preveni răspândirea rabiei.
 • Imagine intitulată Mută ​​în Hawaii Pasul 3
  3


  Faceți un buget pentru un departament sau o casă. Apartamentele și casele din Hawaii sunt destul de costisitoare în comparație cu multe zone ale Statelor Unite. continentală. Cele mai mici preturi sunt in Isla Grande si cea mai mare din Honolulu. Dacă sunteți în căutarea unei case, contactați un agent imobiliar înainte de a călători în Hawaii. Mulți brokeri din Hawaii se specializează în eliminări și vor face cât mai mult de lucru înainte de a vă muta.
 • Imagine intitulată Mută ​​în Hawaii Pasul 4
  4
  Planificați mijloacele de transport atunci când vă aflați pe insule. Trimiterea unei mașini către Hawaii poate fi la un preț rezonabil, dar vă recomandăm să utilizați numai transportul public.
 • Locurile de parcare din zonele urbane sunt rare, motiv pentru care închirierea unui loc de parcare lunar poate avea prețuri foarte mari. În plus, multe drumuri hawaiiene sunt înguste și grele, ceea ce încetinește transportul.
 • Toate insulele majore din Hawaii au propriul sistem de transport public. Există, de asemenea, un serviciu de feriboturi care face legătura între insulele Maui, Lanai și Molokai pentru a călători pe alte insule, există companii aeriene. Dacă veți călători adesea între insulă și insulă, este posibil să nu fie necesar să aveți o mașină.
 • Imagine intitulată Mută ​​în Hawaii Pasul 5
  5
  Găsește un loc de muncă în Hawaii. Dacă te duci să caute de lucru după sosirea în Hawaii, trebuie să alegeți zona în care locuiți cu atenție. Turismul și agricultura sunt cele două mari industrii, care oferă în cea mai mare parte locuri de muncă cu salarii mici. Dacă doriți mai multe oportunități de angajare, luați în considerare căutați să lucrați în Honolulu, într-o altă zonă urbană sau în port.
 • sfaturi

  • Hawaii, Insula Mare, este împărțită în 9 zone periculoase, care indică nivelul de risc al fluxului de lavă. Aceste zone determină prețul asigurării sau chiriei la domiciliu și indică pericolul la care este expusă proprietatea dvs.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a prinde Deoxys în Pokemon EmeraldCum de a prinde Deoxys în Pokemon Emerald
  Cum de a prinde Mew în Pokemon EmeraldCum de a prinde Mew în Pokemon Emerald
  Cum să obțineți safir în Pokemon de foc roșuCum să obțineți safir în Pokemon de foc roșu
  Cum să obțineți un dragon diamant în Dragon StoryCum să obțineți un dragon diamant în Dragon Story
  Cum sa devii o sirena in The Sims 3 Adventure pe insulaCum sa devii o sirena in The Sims 3 Adventure pe insula
  Cum să ajungi la Insula Quarta în Focul de Foc Pokemon și în frunze verziCum să ajungi la Insula Quarta în Focul de Foc Pokemon și în frunze verzi
  Cum să ajungi la Insulele tremurând în OblivionCum să ajungi la Insulele tremurând în Oblivion
  Cum de a desena o hartă a SUACum de a desena o hartă a SUA
  Cum de a găsi dinți de rechinCum de a găsi dinți de rechin
  Cum să organizezi o petrecere hawaianăCum să organizezi o petrecere hawaiană
  » » Cum să vă mutați în Hawaii

  © 2011—2020 ertare.com