Cum să vă mutați într-un oraș mare pentru un nou loc de muncă

Păstrați lectură pentru a planifica mișcarea atât profesional cât și fizic. Felicitări! Tocmai ai primit o treabă nouă și bună. Acum trebuie să vă ocupați de renunta la slujba ta veche

și mișcarea într-un oraș mai mare. Mutarea și schimbarea locurilor de muncă sunt două lucruri care sunt prea stresante și acum trebuie să vă ocupați de ambele săptămâni, pe lângă faptul că trebuie să începeți un nou loc de muncă. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să faceți această tranziție fără stres și mai ușor.

pași

Imagine intitulată Mutare în oraș mai mare pentru un nou loc de muncă Pasul 1
1
Păstrați liniște! S-ar putea să fiți tentat să vă strigați de pe toate acoperișurile orașului dvs., dar este important să rămâneți liniștiți pentru câteva zile. Nu începe cu bârfa. Mai sunt mai multe lucruri pe care trebuie să le faceți înainte ca totul să fie cunoscut. Trebuie să programați următoarele săptămâni ca și cum ar fi o coregrafie a echipei olimpice de înot sincronizate, astfel încât să nu existe nicio problemă.
 • Oferiți-vă oferta de locuri de muncă în scris. Nu renunta la slujba ta curenta pana cand nu ai oferta semnata a noului job in mana. Majoritatea oamenilor ar fi surprinși să știe câte companii fac oferte verbale sau spun: "scrisoarea este în poștă" sau "noi o vom trimite azi" și oferta nu ajunge niciodată. Nici o ofertă telefonică nu este suficientă. Insistați să primiți ceva în scris. Asigurați-vă că oferta este foarte specifică și include detalii privind compensațiile, beneficiile etc. Unele state au legi care vă vor proteja dacă șeful sau noua companie se retrag în perioada de la acceptarea propunerii până când veți începe să lucrați. Este posibil să nu aveți un loc de muncă oricum, dar noua companie este responsabilă de acordarea unei rambursări sau a unei compensații.
 • Investigați zona cu mult înainte de a accepta poziția. Ei pot profita de faptul că veniți dintr-un oraș mic și nu oferiți aceleași remunerații ca ceilalți în poziția dvs. Poate că nu vă pot oferi suficient pentru a supraviețui în noul dvs. oraș.
 • Imagine intitulată Mutați într-un oraș mai mare pentru un nou loc de muncă Pasul 2
  2
  Vorbește despre mutarea cu soțul sau partenerul tău. Ar trebui să discutați, de asemenea, această problemă cu părinții sau cu alți membri adulți din familia care ar putea fi afectată de mutarea dvs. Încă mai aveți timp să vă întoarceți dacă aflați că părinții dvs. au o boală și că o mișcare nu este recomandată. Aceasta nu Este timpul să-i spui copiilor dvs. sau să discutați despre asta cu colegii dumneavoastră. Nu trebuie să-i spui șefului decât după ce ai mai ordonat câteva lucruri. Acum nu este un moment bun să descoperi că fiul șefului tău se află alături de a ta în clasa de artă. Așteptați puțin până când veți avea totul în ordine.
 • Imagine intitulată Mutare în oraș mai mare pentru un nou loc de muncă Pasul 3
  3
  Sunați-vă proprietarul sau un agent imobiliar. Spune-le când vrei să te miști. Programați una inspecția la domiciliu. Este mai bine să rezolvați problemele în timp ce vă aflați în oraș decât să încercați să le rezolvați atunci când vânzarea urmează să se întâmple și sunteți la distanță de mile și începeți un nou loc de muncă.
 • Imagine intitulată Mutare în oraș mai mare pentru un nou loc de muncă Pasul 4
  4
  Programați-vă mișcarea împreună cu soțul / soția sau partenerul. Dacă aveți animale de companie, gândiți-vă cum le veți muta. Idealul este că organizați totul cu cel puțin 4 săptămâni (de preferință 8 de preferință) în avans pentru a putea să demisionați și să vă mutați. Dacă aveți doar 4 săptămâni, ar trebui să luați prima pentru planificarea, furnizarea de notificare de demisie vinerea trecută din prima săptămână și să lucreze mai mult de două săptămâni, dar în seara și la sfârșit de săptămână pentru a împacheta lucrurile pentru a scăpa de gunoi și să aducă elementele pe care nu doriți să le păstrați pentru caritate. În a patra săptămână veți avea aproximativ două zile în casa veche înainte de a vă muta.
 • Unele companii nu vă vor cere să faceți o demisie cu două săptămâni în avans, dar ar trebui să o oferiți. Nu vă bazați programarea pe fundalul unui angajator care cere oamenilor să plece în aceeași zi în care își depun anunțul de demisie. În funcție de poziția dvs., de alte probleme de personal despre care este posibil să nu fiți conștienți etc., este posibil să trebuiască să lucrați toate cele două săptămâni.
 • Dacă sunteți destul de aproape de noua locație, puteți utiliza weekend-ul dvs. pentru a transporta încărcături mici cu mașina. Luați în considerare luarea proviziilor de curățare și profitați. Când ajungeți, puteți să vă mișcați imediat cu toate lucrurile, deoarece locul va fi curat.
 • Imagine intitulată Mutare în oraș mai mare pentru un nou loc de muncă Pasul 5
  5
  Urmăriți-vă cheltuielile în mișcare. Mutarea nu este ieftină. Să sperăm că noul angajator va ajuta, dar dacă nu, ar trebui să înceapă să lichideze activele dvs., dacă trebuie să utilizați 401K sau împrumuta pentru a obține bani ai nevoie pentru a muta dacă nu aveți economii. Din ce în ce mai multe companii nu oferă sprijin pentru o relocare. Înainte de a accepta orice ofertă, veți obține o idee despre cum ai de gând să acopere cheltuielile în mișcare, pentru a primi o casă nouă și de a supraviețui până când primiți primul salariu. Organizați un dosar și puneți-l la îndemână. Pune o etichetă care spune "procedurile și încasările de mutare" și să păstreze toate confirmările, procedurile, chitanțele, detaliile depozitului etc. Dacă intenționați să primiți o rambursare, acest lucru va fi foarte necesar. Dacă plătiți factura, puteți păstra acest dosar în scopuri fiscale. Este, de asemenea, o idee bună să țineți totul organizat și să vedeți cum utilizați bugetul.
 • Imagine intitulată Mutare în oraș mai mare pentru un nou loc de muncă Pasul 6
  6
  Obțineți manualul de la angajatorul dvs. actual.
 • Aflați care sunt cerințele necesare demisiei.
 • Sunteți plătit pentru pauze bolnave sau doar pentru vacanțe?
 • Când se încheie acoperirea de asigurare?
 • Ar trebui să programezi consultații medicale pentru tine și familia ta? Este mai bine să o faceți acum, în loc să așteptați până când sunteți copleșit între cutii. Este foarte important dacă îți pierzi acoperirea în ultima zi lucrătoare.
 • Verificați că nu există clauze "fără concurență". Clarificați faptul că trebuie scutit de orice clauză "fără concurență" și solicitați acest lucru în scris. Nu doriți să vă începeți noul loc de muncă doar pentru a primi ordine de încetare și suspendare. Dacă vă mișcați într-un mod mare, va trebui să jucați respectând mai multe reguli corporative.
 • Imagine intitulată Mutare în oraș mai mare pentru un nou loc de muncă Pasul 7
  7
  Utilizați zilele dvs. personale înainte de a vă notifica demisia. Ia acele zile să-ți vizitezi noul oraș și să găsești un loc unde să trăiești. Multe companii nu vă vor lăsa să cereți pauze de boală sau să vă întrerupeți după ce ați făcut o notificare. Obțineți hărți ale locului, cartierului și rutelor de transport public. Puteți începe să vă planificați noua viață cu informațiile corecte. Cu toate acestea, este posibil ca șeful dvs. să nu vrea să știe ce faceți în timpul zilelor de odihnă medicală (consultați secțiunea Avertismente).
 • Cumpărați o carte de călătorie la librăria locală înainte de a pleca. Dacă este un oraș mare, puteți găsi probabil o carte de călătorie despre asta în secțiunea corespunzătoare. Citiți-o și puteți aplica multe din sfaturile turiștilor în cazul dvs. în primele săptămâni. Aflați când să călătoriți și când să nu călătoreați în anumite locuri în anumite moduri, care sunt tarifele exacte ale restaurantelor, unde se desfășoară evenimente libere etc. Este o modalitate excelentă de a afla mai multe despre noua dvs. casă.
 • Este dificil să găsești locuri bune pentru a trăi în orașe mari. Dacă găsiți ceva ce vă place și pentru care puteți plăti, ar trebui să semnați documentele și să fiți gata să faceți un avans.
 • Nu vă mutați într-un loc atât de scump încât aveți nevoie de un partener pentru a acoperi cheltuielile. S-ar putea să aveți probleme în a găsi unul într-un oraș nou. Este mai bine să obțineți ceva ieftin și să treceți la ceva mai bun mai târziu, când ați găsit-o.
 • Când găsiți o casă nouă, trebuie să fotografiați fiecare cameră din diferite unghiuri. Luați o bandă și măsurat fiecare cameră și dulap. Este posibil să pierdeți metri pătrați dacă vă mutați dintr-un oraș mic într-un oraș mare. Cel mai bine este să aflați în timp ce încă mai aveți timp să scăpați de lucruri care nu se încadrează în noua casă când v-ați mutat.
 • Imagine intitulată Mutare în oraș mai mare pentru un nou loc de muncă Pasul 8
  8


  Începeți să curățați coșul de gunoi și să scoateți articolele personale de pe birou înainte de a prezenta notificarea. Ștergeți informațiile dvs. personale, parolele etc. de pe computer. Nu uitați fotografiile, e-mailurile și așa mai departe. Ca regulă generală, trebuie să obțineți informații personale, care se află pe desktop și articolele pe care le poate fi trecut cu vederea în pereții dumneavoastră sau în afara desktop în cazul în care vechiul personal seful sau de securitate împacheteze lucrurile. Nu uitați să faceți copii ale manualului dvs. și orice memorandum care vă laudă.
 • Imaginea intitulată Mutați într-un oraș mai mare pentru un nou loc de muncă Pasul 9
  9
  Trimiteți-vă notificarea de demisie acum că ați avut o săptămână pentru a urma pașii de mai sus. Asigurați-vă că este la fel de profesionist și respectabil cu putință. Nu este timpul să vă spălați rufele murdare sau să mărturisiți că părăsiți locul de muncă deoarece șeful dvs. este rău.
 • Trebuie să fii pregătit să primești un contranger.
 • Pregătiți-vă să vă simțiți vinovați.
 • Pregătiți-vă să fiți respinși și torturați. Doar lăsați-o să plece, pentru că aproape că sunteți aproape.
 • Imagine intitulată Mutați într-un oraș mai mare pentru un nou loc de muncă Pasul 10
  10
  Lucrați foarte greu în ultimele două săptămâni. Ultimele două săptămâni vă pot compensa multe defecțiuni sau puteți ruina o relație de lucru lungă și respectabilă. Muncească din greu și fii productiv. Consultați-vă cu supraveghetorul dvs. și întrebați-i ce altceva puteți face pentru a vă ajuta în tranziție. Ajutați-i să facă tranziția cât mai ușoară posibil. Acordați-i mai mult timp lucrătorilor inferiori. Vei fi sub control constant când vor afla că pleci.
 • Profitați de timpul de prânz pentru a ridica uneltele pentru mutare.
 • Profitați de timpul de prânz pentru a lua lucrurile de care nu aveți nevoie la magazinele de caritate.
 • Profitați de timpul de prânz pentru a vă întâlni cu colegii dvs. în loc să plecați împreună după muncă, deoarece aveți nevoie de acele ore pentru a le împacheta.
 • Returnați tot ce ți-au dat colegii tăi și cere-i să-ți întoarcă orice ai împrumutat.
 • Publicați un anunț pe un buletin de bord despre orice doriți să vindeți.
 • Imagine intitulată Mutare în oraș mai mare pentru un nou loc de muncă Pasul 11
  11
  Puneți mașina spre vânzare dacă nu aveți nevoie de ea. Unele orașe mari oferă stimulente fiscale pentru a avea vehicule hibride sau pentru a vă permite să călătoriți în benzi pentru vehicule cu ocupare ridicată. Verificați la Departamentul de autovehicule. Dacă doriți să aveți o mașină, ar trebui să luați în considerare trecerea la un hibrid. Amintiți-vă că benzina este aproape întotdeauna mai scumpă în orașele mari. Dacă intenționați să cumpărați o mașină nouă, investigați taxele de vânzare și alte costuri în noua dvs. stare. Este posibil să salvați sute de dolari prin cumpărarea unei persoane înainte de a călători sau să așteptați până ajungeți acolo. Verificați variațiile în funcție de zone. Luați în considerare utilizarea transportului public, a unei biciclete, a unui scooter (motocicletă), a unei motociclete etc.
 • Imagine intitulată Mutare în oraș mai mare pentru un nou loc de muncă Pasul 12
  12
  Mențineți noul angajator actualizat. Deși veți avea multe lucruri de făcut, ar trebui să discutați cu el sau să-i trimiteți e-mailuri în mod regulat în ultimele săptămâni din vechiul oraș. Țineți-l la curent cu ceea ce faceți pentru a găsi o casă nouă, pentru a vă trimite notificarea de demisie etc. Vă poate ajuta mult să aflați despre noul oraș. Nu este recomandabil ca noul dvs. angajator să piardă contactul cu dvs. pentru o perioadă lungă de timp. Dacă nu auzi de la tine, cred că te-ai răzgândit. Asigurați-vă că ați dat viitorului dvs. angajator un program realist al mișcării și datei de începere a muncii. Dacă trebuie să schimbați programul, ar trebui să o faceți acum și nu cu o zi înainte de a începe. Dacă aveți de gând să cereți o zi suplimentară, ar trebui să mergeți înainte și să cereți trei. Șansele sunt că, dacă vă aflați în urmă în programul dvs., veți cădea în urmă mai târziu și deci nu va trebui să continuați să o apelați și să o schimbați. Cu toate acestea, solicitarea unui angajator prea mult timp pentru a vă putea reloca poate fi dezastruoasă. Încearcă să-ți întrebi noul șef atunci când au nevoie de tine la locul de muncă și să încerce să se alăture eforturilor de a crea un program echitabil și rezonabil.
 • Imagine intitulată Mutare în oraș mai mare pentru un nou loc de muncă Pasul 13
  13
  Rafinați detaliile.
 • Comunicați cu furnizorii de servicii publice. Aflați dacă trebuie să faceți un depozit și să faceți un plan pentru a obține banii suplimentari de care veți avea nevoie.
 • Comunicați cu școlile: înscrieri, abandonați și obțineți copii de tot ce aveți nevoie.
 • Vizitați site-ul web al Departamentului de Autovehicule (sau echivalentul acestuia) pentru a examina cerințele din noul dvs. oraș. Este recomandat să aveți multe informații despre taxe, impozite, inspecții și procesul de obținere a unei noi licențe sau a unei identificări.
 • Multe orașe mari au sindicate. Dacă poziția dvs. actuală are o uniune, este posibil să vă alăturați înainte de a începe. Asta vă poate cere să plătiți o taxă.
 • Imagine intitulată Mutare în oraș mai mare pentru un nou loc de muncă Pasul 14
  14
  Ajungeți în noul dvs. oraș cu câteva zile înainte de a începe să lucrați. Despachetați și încercați să vă stabiliți. Utilizați transportul public pentru a ajunge la muncă și pentru a vă întoarce cu o săptămână înainte de a începe. Ia-o excursie practica in momentul in care veti fi intr-adevar de transportat. Obișnuiți-vă cu sistemul. Rețineți o hartă tot timpul odată ce ajungeți în noul oraș. Dacă coborâți la o stație greșită sau când vă întoarceți pe o stradă greșită în timp ce vă întoarceți acasă din magazin, nu veți fi complet pierdut dacă purtați o hartă. Dacă este posibil, sunați-l pe noul dvs. șef să-l informeze când ați ajuns în noul oraș. Încercați să evitați să vă faceți să începeți să lucrați imediat. Mai ai lucruri de organizat și de adu. De asemenea, nu uitați să respirați adânc și să vă lăsați pe spate. Felicitări pentru noul început!
 • sfaturi

  • Începeți să salvați un fond de călătorie. Economisiți puțin bani din fiecare salariu pentru orice călătorie de urgență pe care trebuie să o faceți pentru a vă întoarce în orașul anterior. Nu uitați să luați în considerare cazare pentru animalul dvs. de companie. Calculați cât va costa întreaga familie pentru a merge. Dacă există o situație de urgență și trebuie să plecați acasă pentru câteva zile, nu trebuie să intrați în faliment. Șansele sunt că lucrurile sunt puțin strânse până când vă obișnuiți cu toate cheltuielile noi.
  • Schimbați mesajul mesageriei vocale pe telefonul mobil. Lăsați oamenii să știe că sunteți ocupați cu împachetarea, că nu mai lucrați în cealaltă companie sau că aveți pur și simplu multe lucruri de făcut. Acest lucru vă va oferi un pic mai mult timp pentru a returna aceste apeluri. De asemenea, vă va oferi șantierelor voastre vechi de muncă posibilitatea de a suna pe altcineva și să nu lăsați un mesaj pentru a vă confrunta cu o problemă.
  • Dacă aveți o cameră mai puțin sau nu aveți loc pentru un oaspete, ar trebui să investești într-o saltea gonflabilă și o mașină de suflat. Ar putea fi faptul că unii oameni din orașul tău anterioară vor să te viziteze. Salvați salteaua și mașina în dulap.
  • Îți amintești petrecerea de la casa bunicii tale sau nunta vărului tău care va avea loc în acest an? Acum este foarte probabil că va trebui să luați câteva zile libere pentru a vă întoarce și a participa. Asigurați-vă că vorbim despre orice timp liber dacă aveți nevoie de ea înainte de sosirea vacanta.
  • Uneori, dacă dați o notificare de câteva zile, puteți lua câteva zile. Unele companii vă permit să faceți zile de odihnă mintale. Dacă rezervați un zbor, vă recomandăm să vă asigurați că cererea nu va fi refuzată. Nu încercați să luați câteva zile și când vă nega, raportați rău! Știți șeful dvs. și structura companiei dvs., astfel încât acesta să decidă ce ar putea să funcționeze cel mai bine.
  • Unele companii din orașele mari au coduri de îmbrăcăminte mult mai stricte. Faceți niște cumpărături în magazine pe care le cunoașteți în orașul vechi, astfel încât să nu mergeți orbi încercând să găsiți ceea ce aveți nevoie atunci când ajungeți în noul oraș. Știți deja unde să găsiți cele mai bune prețuri la domiciliu (cu toate acestea, uneori este mai bine să așteptați până când ajungeți să cumpărați în funcție de vreme, nu veți găsi cizme de zăpadă decente în Florida).
  • Dacă starea dvs. anterioară este renumită pentru un tratament special (bomboane de mestecat, piersici etc.), ar trebui să cumpărați niște și să le puneți pe noul dvs. birou sau să le aduceți unor noi vecini. Este un subiect minunat de a începe o conversație. De asemenea, puteți să vă salvați ceva în cazul în care vă pierdeți casa veche.
  • Contactați companiile de utilități din orașul dvs. anterior. Cereți o scrisoare de referință. Cei mai mulți vă vor da, dacă o veți cere. Păstrați-l cu celelalte documente în mișcare. Puteți salva un depozit atunci când semnați un contract cu companii noi de utilități. Cereți-o în avans, pentru a le avea la dispoziție pentru a vă contracta noile servicii. Este mai dificil să obțineți reduceri retroactiv. Dați-le noua adresă pentru a vă putea trimite ultima chitanță și orice depozit pe care îl datorezi.
  • Încercați să cumpărați elemente esențiale de care aveți nevoie înainte de a vă deplasa. Este foarte probabil ca acestea să coste mai mult într-un oraș mai mare și puteți chiar să aveți probleme în a le găsi până când veți învăța să vă orientați. Orașele mici plătesc adesea impozite pe vânzări mai mici.

  avertismente

  • Trebuie să fii atent cu cheltuielile. Poate că în noul tău loc de muncă te plătesc mai mult, dar lucrurile costă mai mult în orașul în care te vei mișca. Nu exagerați.
  • Nu trece punctul fără întoarcere. În plus față de încercarea de a utiliza pauza medicală (fii rezonabil), trebuie să lucrezi eficient. Desigur, nu ar trebui să riscați te raportezi bolnav dacă nu vă dau un timp de odihnă adecvat sau dacă aveți probleme de a fi necinstit, vă puteți pierde locul de muncă. Rezista nevoii de a prezenta "Sindromul temporizatorilor (epuizarea și reticența cu care se confruntă oamenii în ultimele zile de muncă)". Du-te la lucru, fii punctual, fa-ți munca și fa bine. Acum nu este momentul să treci punctul fără întoarcere. Noul dvs. loc de muncă se poate încheia oricând și este posibil să aveți nevoie de o slujbă la care să vă întoarceți. De asemenea, este posibil să aveți nevoie de această referință dacă se va întâmpla ceva în noul dvs. loc de muncă în următoarele 12 luni. Următorul angajator va căuta referințe la postul dvs. curent.
  • Parcarea este dificilă și costisitoare și poate deteriora și mașinile în orașele mari. Discutați cu proprietarul sau vecinii dvs. pentru a primi sugestii. Poate ai putea să schimbi Range Rover-ul pentru o mașină mai mică.
  • Cele mai multe state vă oferă 10 zile pentru a vă actualiza permisul de conducere și înregistrarea mașinii. Dacă vă prinde și ați depășit cele 10 zile, amenzi pot fi colosale.
  • Chiar dacă aveți de-a face cu companii din orașe mari și concurența poate fi intensă, trebuie să oferiți întotdeauna cel puțin două săptămâni înștiințării companiei dvs. anterioare. Dacă noul dvs. loc de muncă încearcă să vă preseze să nu o faceți, ar trebui să fiți atent. Ce alte moduri ți-ar putea cere să nu acționezi profesional? Alege calea cea bună și fii un bun muncitor pentru toți.
  • Este normal ca noii dumneavoastră colegi să se deplaseze la viteza noului oraș. Ai putea lua puțin timp să te adaptezi, dar nu încerca să te uiți leneș sau leneș.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Manualul muncitorilor
  • Mutarea camionului
  • Atasamente pentru deplasare
  • Ajutor pentru mutare
  • bani
  • program
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci un oras bun in SimCity 4Cum sa faci un oras bun in SimCity 4
  Cum să ajungi la vârful carierei tale profesionale în The Sims 2Cum să ajungi la vârful carierei tale profesionale în The Sims 2
  Cum sa faci ceea ce iti placeCum sa faci ceea ce iti place
  Cum să vă dezvoltați rezistența la înotCum să vă dezvoltați rezistența la înot
  Cum să începi o viață nouăCum să începi o viață nouă
  Cum sa scapi din viata taCum sa scapi din viata ta
  Cum de a induce o naștere naturalăCum de a induce o naștere naturală
  Cum să faceți mai ușor un nou departamentCum să faceți mai ușor un nou departament
  Cum să te misti în New YorkCum să te misti în New York
  Cum să vă mutați în Statele UniteCum să vă mutați în Statele Unite
  » » Cum să vă mutați într-un oraș mare pentru un nou loc de muncă

  © 2011—2020 ertare.com