Cum să mutați mobilierul greu

În general, mobilizarea mobilierului greu este considerată o problemă. Sudas, poți să-ți rănești spatele și trebuie să ai ajutor de la prietenii tăi. Poate fi complicat și nu foarte avantajos să cumpărați o nouă piesă de mobilă, deoarece știți că va trebui să o trageți. Cu toate acestea, dacă utilizați tehnicile adecvate, nu va fi atât de dificil să mutați o piesă grea de mobilier.

pași

Metoda 1
Mutați mobilier greu cu glisiere

Imagine intitulată Mișcarea mobilierului greu Pasul 1
1
Cumpărați glisiere pentru mobilier. Puteți cumpăra glisierele de dimensiune potrivită la un magazin de bunuri de uz casnic sau la magazinul local de hardware. Lanturile americane, cum ar fi Home Depot sau Lowes, vor vinde cu siguranță aceste produse. Dacă intenționați să mutați o piesă de mobilier pentru al plasa pe covor sau pe gazon, ar trebui să cumpărați glisiere speciale pentru acea mișcare.
 • Dacă nu aveți niciun slider, puteți încerca folosirea de frisbee (farfurioare zburătoare).
 • Imagine intitulată Mișcarea mobilierului greu Pasul 2
  2
  Așezați glisierele sub colțurile mobilei. Ridicați fiecare colț și plasați un glisor mai jos, astfel încât marginea moale să se îndrepte spre sol. Acest lucru va reduce frecarea și va facilita transferul.
 • Imagine intitulată Mișcarea mobilierului greu Pasul 3
  3
  Împingeți mobilierul. După ce ați plasat glisierele sub colțurile mobilei, puteți începe să o împingeți. Având o altă persoană va ajuta pentru a se asigura că mobilierul nu răsturna. Împingeți mobila din partea inferioară în loc de partea superioară pentru a reduce riscul de basculare. Glisoarele elimină frecarea aproape întotdeauna, astfel încât mobila trebuie să se miște foarte ușor.
 • Metoda 2
  Utilizați echipamente suplimentare pentru a deplasa mobilierul

  Imagine intitulată Mișcarea mobilierului greu Pasul 4
  1
  Utilizați un sistem de ridicare a centurii. Acest sistem cuprinde două centuri de ridicare care se conectează la umeri și ajută la eliminarea greutății din spate. Aceste curele vă ajută să utilizați cele mai puternice grupuri musculare, oferindu-vă în același timp un efect mai puternic. Puteți cumpăra acest echipament online.
  • Nu este recomandat să utilizați acest sistem de ridicare prin curele pentru a ridica sau coborî mobila pe scări (greutatea se va deplasa aproape complet la persoana care se află în partea de jos).
 • Imagine intitulată Mișcarea mobilierului greu Pasul 5
  2
  Folosiți pături în mișcare. În locul glisierelor puteți utiliza pături în mișcare, care sunt utilizate în mod normal pentru a păstra mobila în siguranță în timpul unei mutare. Aceste pături funcționează în mod similar cu glisierele, deși trebuie să așezați întreaga pătură sub mobilier. Odată ce acest lucru se face, puteți începe să trageți pătură în direcția pe care doriți să o mutați și mobila ar trebui să alunece împreună cu ea. Acest lucru este mult mai simplu decât încercarea de a ridica toate mobilierul.
 • Dacă trebuie să mutați o scară de mobilier greu pe scări, puteți să pliați o mulțime de pături în mișcare și să le așezați pe fiecare pas pentru a transforma scările într-o rampă improvizată. După ce ați făcut, puteți plasa o altă pătură sub mobilier și trageți capătul pentru a urca treptele. Dacă pașii sunt deosebit de abrupți, va fi o idee bună să aveți un prieten care să țineți partea din spate a piesei de mobilier.
 • Imagine cu titlul Mutare grele de mobilier Pasul 6
  3
  Utilizați o platformă mobilă Un camion de mână sau o platformă mobilă pătrată poate fi o alternativă bună în funcție de tipul de mobilier pe care îl deplasați. Un camion de mână este un echipament de mișcare a metalelor care este ținut vertical, cu roți la bază. Mânerul se află în partea superioară și în partea inferioară, lângă roți, există o platformă pentru a sprijini mobila. Pe de altă parte, platformele mobile sunt pătrate, mici și au patru roți. Le puteți găsi în toate dimensiunile.
 • Pentru a utiliza un camion de mână, împingeți și rotiți platforma sub mobilier. Acest tip de cărucioare va servi pentru mese confortabile, mese și cărți de cumpărături mai mici. Așezați mobila pe utilajul de mână și înclinați mânerul spre dvs. Mobila se va înclina cu roaba și o puteți roti. Acest lucru este mai ușor decât împingerea.
 • Fii foarte atent cu camioanele. Dacă încercați să mutați o bucată de mobilier prea mare, ea poate cădea și te-a lovit. Puterea ta va menține mobila în poziție verticală.
 • Platformele mobile sunt foarte ușor de utilizat. Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi mobila pe unu si apoi poti folosi rotile pentru ao impinge. Asigurați-vă că găsiți o platformă suficient de mare pentru mobila pe care intenționați să o mutați.
 • A avea un prieten care să vă ajute să ridicați mobilierul poate facilita procesul de plasare a acestuia pe platformă.
 • Imagine intitulată Mișcarea mobilierului greu Pasul 7
  4


  Plasați o revistă lucioasă sub colțuri. Revistele lucioase pot ajuta la reducerea frecării cu podeaua și vă permit să trageți întreaga piesă de mobilier. Nu veți deteriora podeaua sau nu veți simți atât de mult greutatea mobilierului. Cu toate acestea, este posibil să distrugeți revista.
 • Având o persoană care să vă ajute să ridicați fiecare colț al mobilierului pentru a plasa revistele poate face procesul mult mai ușor. De asemenea, puteți încerca să plasați revista pe podea, ridicând colțurile de unul singur și apoi împingând-o cu piciorul.
 • Metoda 3
  Mutați manual o bucată de mobilier greu

  Imagine intitulată Mutare mobilier greu Pasul 8
  1
  Utilizați metoda punctelor înalte și joase. Veți avea nevoie de doi oameni pentru a utiliza această metodă, dar funcționează bine dacă trebuie să mutați manual mobilier mare, cum ar fi un raft sau o pivniță mare. Înclinați mobila înapoi, astfel încât o persoană să încarce partea superioară în timp ce cealaltă parte este ținută în jos și a doua persoană încarcă partea inferioară. Păstrați acest unghi în timp ce mergeți.
  • În acest fel, nu trebuie să ridicați din nou mobilierul atunci când sunteți gata să îl așezați în poziție verticală. În plus, se va potrivi mai ușor în unghiul scărilor.
 • Imagine intitulată Mutare mobilier greu Pasul 9
  2
  Îndoiți genunchii și șoldurile atunci când ridicați o bucată de mobilier. Utilizați torsul și picioarele pentru a ridica o bucată de mobilier greu, în loc să vă îndoiți talia și să utilizați spatele. Chiar te poți răni dacă încerci să-ți folosești spatele. Coapsele sunt puternice și mai puțin predispuse la răniri.
 • Imagine intitulată Mișcarea mobilierului greu Pasul 10
  3
  Curbează scaunele din colțuri. Puneți scaunul pe o parte sub forma unui "L". Acest lucru va face mult mai ușor să treceți prin ușile și colțurile ascuțite. Este foarte dificil să vă mișcați mobilierul greu pentru a trece prin ușă, fără a trebui să manevrați cu încercări și erori.
 • În primul rând, treceți spatele scaunului prin ușa sau colțul și apoi curbați prin cadrul ușii pentru a trece ușor.
 • Dacă nu știți cum să vă îndoiți șoldurile, începeți prin ghemuire. Utilizați picioarele pentru a vă împinge și a ridica mobilierul din acea poziție.
 • Imagine cu titlul Mișcarea mobilierului greu Pasul 11
  4
  Scoateți picioarele de la mesele grele și sertarele vestiarelor. Bricheta o bucată de mobilier este înainte de ao muta, cu atât mai bine. Îndepărtarea picioarelor unei mese grele va face mult mai puțin dificil de manevrat. Dacă tabela nu poate fi împărțită în secțiuni separate, mutați fiecare secțiune unul câte unul.
 • Împărțirea unei piese de mobilier în componentele sale este întotdeauna o tactică bună. Îndepărtați fiecare sertar de garderobă înainte de ao muta. În acest fel, puteți muta sertarele în mod individual și apoi puteți reveni la salon.
 • Imagine intitulată Mișcarea mobilierului greu Pasul 12
  5
  Îndepărtați totul de pe raftul de bibliotecă înainte de al muta. Încercarea de a muta o bibliotecă plină de cărți va fi o sarcină foarte complicată. Va fi mult mai greu și va trebui să vă faceți griji cu privire la echilibrarea rafturilor în mod corect, astfel încât să nu cadă nimic.
 • Luați timp pentru a elimina cărțile. Pe termen lung, aceasta vă va economisi timp și energie.
 • Imagine cu titlul Deplasare mobilier greu Pasul 13
  6
  Luați în considerare angajarea unui serviciu în mișcare. Dacă nu găsiți pe nimeni care să vă ajute, probabil că nu este o idee bună să încercați să coborâți pe scara unui uriaș dresser. Îți poți deteriora casa, sparge mobila sau te răni prost. Închirierea unui serviciu în mișcare poate fi destul de accesibilă dacă mutați numai anumite obiecte.
 • Aflați despre serviciile companiilor aflate în mișcare din zona dvs. și apelați-vă pentru a obține o ofertă.
 • sfaturi

  • Un alt mod de a muta un obiect greu este de a pune bastoane de mătase de dedesubt și pur și simplu să le rostogolească.
  • Dacă mutați mobila în mod continuu și nu opriți la jumătatea drumului, va fi mai ușor să împingeți. Frecarea crește considerabil când ceva se oprește.
  • Glisierele sunt concepute pentru a fi utilizate pe covor.
  • Aveți grijă să nu vă ridicați cu spatele în pace. Utilizați picioarele și mențineți trunchiul și partea superioară a corpului relativ drepte și aproape în poziție verticală. Când ridicați o bucată de mobilier greu, faceți-o mai întâi cu picioarele și apoi cu spatele și brațele.
  • Cea mai bună modalitate de a muta cărțile de bază este să scoateți mai întâi toate cărțile.
  • Dacă aveți podele din lemn de esență tare, plasați o bucată de covor vechi sau cârpă sub fiecare picior înainte de a muta o piesă de mobilier - în acest fel, se va aluneca mai ușor și nu va răzui podeaua.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a desena mobilier în 3DCum de a desena mobilier în 3D
  Cum să predați o pisică pentru a nu zgâria mobilierulCum să predați o pisică pentru a nu zgâria mobilierul
  Cum să păstrați animalele de companie departe de mobilierCum să păstrați animalele de companie departe de mobilier
  Cum să păstrați o pisică departe de mobilierCum să păstrați o pisică departe de mobilier
  Cum să cumpărați mobilierCum să cumpărați mobilier
  Cum să dai un aspect uzat unei bucăți de mobilierCum să dai un aspect uzat unei bucăți de mobilier
  Cum se păstrează mobilierul din stejarCum se păstrează mobilierul din stejar
  Cum sa alegi mobila pentru cameraCum sa alegi mobila pentru camera
  Cum de a elimina mirosul de skunkCum de a elimina mirosul de skunk
  Cum să ceară mobilierCum să ceară mobilier
  » » Cum să mutați mobilierul greu

  © 2011—2020 ertare.com