Cum să mutați o canapea pentru a merge în sus sau în jos pe scări

Dacă ați avut vreodată o canapea, știți cât de deranjant este să o mutați, mai ales în sus sau în jos pe scări. Cu toate acestea, veți fi surprins de cât de simplu și ușor este să mutați o canapea în sus și în jos pe scări. Acest articol explică modul de a muta o canapea în jos pe scări, dar acest lucru poate fi aplicat atunci când vă deplasați-l pe scări.

pași

1
Ștergeți un traseu Asigurați-vă că ruta pe care o veți utiliza pentru a vă deplasa pe canapea este sau va fi liberă de toate obstacolele. Luați de asemenea notă de plafoanele joase sau de pasajele foarte înguste. Utilizați o bandă, dacă este disponibilă, pentru a măsura lățimea și înălțimea acestor obstacole și a le compara cu dimensiunile canapelei.
 • 2
  Au un plan de acțiune. Asigurați-vă că dvs. și partenerul dvs. de mișcare sunteți clari despre ceea ce vor face, astfel încât ei să poată sincroniza acțiunile lor pentru a face mișcarea mai eficientă și mai puțin probabil să rănească pe cineva. Discutați și repetați mișcarea pentru zone care ar putea cauza o posibilă problemă în mișcarea canapelei.
 • 3
  Scoateți salteaua și pernele. Pentru a ușura sarcina, scoateți salteaua. Acest lucru se poate face, de obicei, prin extinderea completă a canapelei în poziția patului. În partea de jos veți observa legăturile de tesatura conectate la saltea și apoi se vor lega în jurul cadrului. Eliberați fiecare dintre legături și mutați salteaua într-o zonă în afara căii. Odată ce acest lucru este finalizat, rabatați rama pe canapea. Nu înlocuiți niciuna dintre perne sau perne.
 • 4
  Legați arcul. Va trebui să legați cadrul metalic pentru a preveni deschiderea acestuia atunci când mutați canapeaua. Pentru a face acest lucru veți avea nevoie de o coardă de aproximativ 4 metri lungime. În fața canapelei, unde veți sta pe unul și în jurul centrului, legați saltea în fața canapelei. Dacă acest lucru nu este disponibil, puteți lega salteaua de spate sau de brațele canapelei.
 • 5
  Așezați canapeaua pe spate. Acum va trebui să puneți cartonul pe podea și să puneți spatele canapelei în carton. În acest moment puteți decide să utilizați coarda pentru a fixa canapeaua pe bucata de carton. Dacă aveți cărucioare pentru mobilier, puteți plasa canapeaua în ele după ce ați asigurat canapeaua în carton.
 • 6


  Scoateți picioarele. Dacă este posibilă îndepărtarea picioarelor canapelei pentru a facilita trecerea prin ușă. Dacă nu este posibil, treceți la pasul următor.
 • 7
  Mutați canapeaua prin ușă. Glisați canapeaua înapoi pe carton (și cărucioare pentru mobilier) la prima ușă. Dacă picioarele sunt îndepărtate, trebuie să treceți bine. Dacă nu, este posibil să trebuiască să-l înclinați astfel încât fiecare set de picioare să treacă.
 • 8
  Mutați canapeaua pe scări. Scoateți cărucioarele de mobilier, dacă le aveți. Glisați canapeaua înainte în timp ce mențineți presiunea pe partea cea mai îndepărtată a scărilor. Canapele vor începe să se încline în jos în timp ce se mișcă înainte. Lăsați cu ușurință canapeaua să se așeze pe scări. Mutați canapeaua până când se află complet pe scări. Persoana cea mai îndepărtată pe scări va trebui să se asigure că cartonul nu se blochează pe scări și îi îndrumă pe persoana care este mai sus pe scări când trebuie să împingă. Cartonul reduce fricțiunea dintre canapea și scări, făcând scările un obstacol ușor de manevrat. Dacă scările au colțuri sau se schimbă direcția, ca într-un zbor de scări, va trebui să sprijini canapeaua de până la unul dintre capetele sale (brațele). După mișcare, aceasta înseamnă că mișcați-o ca și cum ar fi fost plimbată prin alunecarea una din laturi, apoi cealaltă, până la următorul zbor de scări, astfel încât cartonul să fie orientat spre partea laterală a scărilor. Coborâți încet canapeaua pe scări. O persoană va trebui să ghideze canapeaua în timp ce se asigură că nu alunecă în timp ce cealaltă persoană va trebui să folosească mâinile pe cap pentru a facilita spatele canapelei în jos pe scări. Repetați acest pas până când canapeaua se află complet pe scări.
 • 9
  Continuați să alunecați canapeaua. Glisați canapeaua sau înlocuiți cărucioarele pentru mobilă și mutați-le în locația dorită.
 • sfaturi

  • Este foarte util să aveți două cărucioare pentru mobilier, dacă este posibil. De obicei, acestea costă doar 15,00 dolari și sunt foarte utile pentru alte proiecte.
  • Puteți folosi curelele cu capacitatea troliului de a lega scaunul de carton cu cureaua. Acest lucru asigură că nimic nu alunecă.

  avertismente

  • Veți avea nevoie de cel puțin două persoane pentru a face acest tip de mișcare. În caz contrar riscați să vă răniți.
  • Corsetele pentru spate sunt, de asemenea, recomandate pentru a evita deteriorarea gravă a spatelui.

  Lucruri de care ai nevoie

  • O funie de aproximativ 5 metri lungime. Cu toate acestea, poate fi nevoie de o coardă suplimentară în funcție de tipul de canapea extensibilă.
  • O bucată de carton puțin mai mare (4 inci pe fiecare parte) ca spătarul canapelei. Nu trebuie să fie ceva special, dar trebuie să fie de același tip care este folosit în cutii, aceasta este o cutie în care a venit un televizor.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să găsiți mișcarea `cascadă` în Black PokémonCum să găsiți mișcarea `cascadă` în Black Pokémon
  Cum să faci scări în MinecraftCum să faci scări în Minecraft
  Cum sa faci o scara in MinecraftCum sa faci o scara in Minecraft
  Cum să ajungi la elita patru în foc roșu Pokemon și frunze verziCum să ajungi la elita patru în foc roșu Pokemon și frunze verzi
  Cum se joacă "Șerpi și scări"Cum se joacă "Șerpi și scări"
  Cum sa faci canpare de sparanghel invelite in paste de fylloCum sa faci canpare de sparanghel invelite in paste de fyllo
  Cum să dorm într-un fotoliuCum să dorm într-un fotoliu
  Cum să evitați căderea scărilorCum să evitați căderea scărilor
  Cum se calculează covorul pașilorCum se calculează covorul pașilor
  Cum să încărcați un frigiderCum să încărcați un frigider
  » » Cum să mutați o canapea pentru a merge în sus sau în jos pe scări

  © 2011—2020 ertare.com