Cum se asamblează o schelă

Lemnul este o parte necesară a construcției și întreținerii unei case. Configurați schela în mod corespunzător pentru a vă asigura și a vă asigura că orice altă persoană poate folosi echipamentul. O supraveghere în ansamblu ar putea duce la un accident grav. Lemnul este o alternativă la scări. Unul dintre avantajele schelei este o zonă de lucru mai mare. Acestea oferă o platformă pentru mers și pentru stabilirea tuturor instrumentelor. Reducerea drastică a timpului de lucru.

conținut

pași

1
Selectați o bază sigură pe care să creați și configurați schela dvs. Obțineți plăci de bază pentru a fixa schela și ao face mai stabilă. Una dintre preocupările principale este nivelul schelei. Dacă vă aflați pe un teren neuniform, va fi necesar să vă urcați astfel încât schela să fie la același nivel. În plus, utilizează șuruburi de reglare pentru structură. Dacă suprafața se află pe o pantă, obțineți extensii pentru picioare.
 • 2
  Alegeți roțile. Dacă intenționați să mutați schela în mai multe puncte, este mai bine să includeți roțile. Amintiți-vă că trebuie să blocați roțile atunci când vă aflați în poziție.
 • 3
  Montați structura schelei. Așezați capetele. Ridicați o piesă fină și atașați corsetul. Capătul suportului trebuie să țină piesa finală, în timp ce piesa finală a celei de-a doua bucăți este ridicată și este fixată crucea superioară. Asigurați capetele traversei de pe partea inferioară a cadrului la capătul opus.
 • 4
  Asigurați-vă că schela este stabilă. Deplasați schela în poziția dorită și asigurați-vă că este la nivel și în siguranță.
 • 5


  Plasați mesele. Ridicați panourile prin barele de schele în locul lor. Schela trebuie să includă cu care să țineți panourile.
 • 6
  Asigură accesul la schele. Scările pot fi folosite pentru a accesa schela, dar trebuie să aibă bare de mână. Preocuparea este de a manevra la punctul de acces și de a împiedica căderea schelei.
 • 7
  Aranjați balustradele. Șinele sunt recomandate pentru schele, datorită înălțimii echipamentului și riscului de cădere. De asemenea, ia în considerare utilizarea protectorilor împotriva căderilor.
 • 8
  Inspectați schela pentru a vă asigura siguranța. Examinați configurația schelei pentru a vă asigura că piesele sunt setate corect. Re-inspectați sistemul de schele de fiecare dată când părăsiți site-ul și reveniți la el.
 • 9
  Efectuat.
 • sfaturi

  • Țineți minte siguranța. Schemele sunt considerate mai sigure până la o înălțime de 4 ori mai mare decât lățimea bazei. Țineți schelele departe de liniile electrice. Luați în considerare condițiile meteorologice. Nu lucrați pe schele cu condiții meteorologice nefavorabile sau extreme.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a îmbătrâni lemnCum de a îmbătrâni lemn
  Cum se depozitează lemn de focCum se depozitează lemn de foc
  Cum se construieste o casa de joaca pentru copiii miciCum se construieste o casa de joaca pentru copiii mici
  Cum să unghii un cui fără a despică lemnulCum să unghii un cui fără a despică lemnul
  Cum se construiește un container pentru compostarea deșeurilor umaneCum se construiește un container pentru compostarea deșeurilor umane
  Cum se construiește un pat platformăCum se construiește un pat platformă
  Cum se construiește o pergolă piramidalăCum se construiește o pergolă piramidală
  Cum să faci un șemineuCum să faci un șemineu
  Cum se face un depozitCum se face un depozit
  Cum sa faci o scara pentru o pridvorCum sa faci o scara pentru o pridvor
  » » Cum se asamblează o schelă

  © 2011—2020 ertare.com