Cum să vă îmbunătățiți camera

Te-ai săturat să vezi că cei patru pereți ai camerei tale sunt la fel? Vrei să schimbi aspectul copilăresc al ceva mai matur? Există multe motive pentru a vă transforma camera într-un proiect de îmbunătățire a locuinței. Puteți să vă reinventați camera doar cu câțiva pași simpli. Chiar și în funcție de opțiunile dvs., o puteți face economic sau gratuit!

pași

Metoda 1
Faceți schimbări simple

Imagine cu titlul Asigurați-un dormitor mai bun Pasul 1
1
Curat. Dacă camera dvs. este murdară sau murdară, poate acesta este cel mai important lucru pe care ar trebui să-l faceți pentru a arăta mai bine. Este, de asemenea, cel mai esențial pas pe care trebuie să-l faceți înainte de a face orice altceva menționat în acest articol, deoarece, de exemplu, este dificil să redecorați dacă există stive de haine pe podea.
 • Vezi articolul wikiHow cum să cureți o cameră pentru a primi sfaturi. În cazul în care camera dvs. este cam murdară, este posibil să fiți nevoit să stocați tot ceea ce este aruncat. Cu toate acestea, dacă a trecut ceva timp de când ați curățat ultima dată, fiți pregătiți să scuturați, să aspirați și să curățați suprafețele astfel încât să arate cât mai bine.
 • Imagine cu titlul Asigurați-un dormitor mai bine Pasul 2
  2
  Decoreaza-ti peretii cu arta. Păstrezi zidurile tale goale și plictisitoare? Obțineți ceva mai plăcut pentru care vă puteți uita. Operele de artă sunt minunate pentru a oferi camerei dvs. un aspect mai vibrant. Vopsele, schițe, postere și decorațiuni similare funcționează bine pentru a acoperi orice perete plictisitor. Puteți deveni chiar creativi. De exemplu, o decupare din carton a filmului dvs. preferat poate fi un subiect grozav de conversație.
 • Dacă ești artist, nu-ți face rușine să-ți pui propriile lucrări de artă pe pereți. Puteți găsi, de asemenea, artă pentru pereți la un preț scăzut în piețele de purici, magazine de economisire și locuri similare.
 • Imagine cu titlul Asigurați-un dormitor mai bine Pasul 3
  3
  Alegeți un nou set de foi. De vreme ce patul dvs. poate ocupa mult spațiu în camera dvs., fixarea poate schimba întregul aspect. Alegeți un set nou de foi care se potrivește bine cu celelalte decorațiuni pe care le aveți în camera dvs. Alegerea unui lucru foarte diferit de ultimul set de foi va face să se schimbe în mod vizibil.
 • Modificările pe care le faceți vor depinde de bugetul dvs. Dacă aveți banii necesari, puteți cumpăra pături noi, perne noi sau o nouă structură pentru pat, sau toate cele de mai sus.
 • Ca regulă generală, nu combinați multe modele atrăgătoare. Încercați să alegeți o pătură cu culori strălucitoare sau un model îndrăzneț. Apoi, utilizați culori neutre precum alb, negru, gri, printre altele, pentru restul setului de coli.
 • Imagine cu titlul Asigurați-un dormitor mai bun Pasul 4
  4
  Afișați-vă amintirile personale. Un mod de a vă decora camera și, în același timp, să vă arătați este să arătați lucruri care vă plac. De exemplu, dacă sunteți un sportiv pe teren și pe teren, puteți încerca să afișați un javelin de concurență în partea superioară a raftului. Dacă ești muzician, folosește un stand pentru a-ți arăta chitara într-un colț. Dacă vă place să citiți, completați un raft cu vechile cărți hardcover.
 • Ce alegeți depinde de dvs. Numai tu știi ce te interesează.
 • Imagine cu titlul Asigurați-vă dormitor mai bine Pasul 5
  5
  Utilizați covoare pentru a decora podeaua. Dacă podeaua este făcută din lemn, covoarele reprezintă o opțiune bună de decorat. Covoarele antici cu design intrinsec sunt adesea vândute pe piețele de purici. Cu toate acestea, magazinele de mobilier vând și covoare moderne și drăguțe la prețuri rezonabile. Covoarele pot, de asemenea, să facă încăperile mai calde și pot reduce ecourile enervante datorită faptului că au multe suprafețe dure.
 • Dacă cumpărați un covor uzat, curățați-l înainte de al plasa în cameră. Consultați ghidul wikiHow Cum sa curatati covoarele cu otet să aibă o opțiune economică.
 • Imagine cu numele Make your Bedroom Better Pasul 6
  6
  Puneți plantele în camera dvs. pentru a da o atingere naturală. Plantele mici de interior pot face ca camerele să fie pline de viață și confortabilă. Florile pot adăuga chiar culori vibrante pentru a avea o varietate vizuală. Încercați să plasați o plantă mică într-o oală lângă o fereastră unde vine soarele. Apă planta regulat și tăiați-o în cazul în care crește mai mult decât dorit, astfel încât să arate curat. Acordați atenție instrucțiunilor speciale date când cumpărați o plantă.
 • Asigurați-vă că eliminați orice frunze moarte de îndată ce planta le pierde pentru a evita dezordinea.
 • Metoda 2
  Efectuați modificări avansate  Imagine cu titlul Asigurați-un dormitor mai bine Pasul 7
  1
  Scoateți sau rearanjați mobilierul pentru a obține mai mult spațiu. În timp, camerele tind să fie reduse și aglomerate. Încercați să aveți o viață nouă prin eliminarea mobilierului inutil până când rămâneți singur cu "elementele de bază necesare". Spațiul suplimentar poate face ca camera dvs. să arate ca un loc nou și mult mai mare.
  • Puteți, de asemenea, pur și simplu să mutați mobilierul pentru a obține un efect similar. De exemplu, dacă patul dvs. ocupă mult spațiu în centrul camerei, împingeți-l pe perete pentru a curăța podeaua și a crea impresia de a avea un spațiu deschis.
 • Imagine cu titlul Asigurați-un dormitor mai bun Pasul 8
  2
  Schimbă-ți iluminatul. Există multe modalități interesante de a da o iluminare nouă camerei dvs. De exemplu, puteți încerca să plasați un șir de lumini de Crăciun de-a lungul tavanului pentru a da o strălucire festivă pe timp de noapte. Dacă observați că camera dvs. este puțin întunecată și deranjantă pe timp de noapte, plasați o lampă retro dintr-un magazin de spitalizare locală în colțul camerei, pentru a da o lumină mai mică.
 • Schimbarea iluminatului poate însemna și schimbarea ferestrelor. De exemplu, un nou set de perdele poate fi o investiție bună. Perdelele groase pot păstra întunericul în cameră dimineața pentru a vă ajuta să dormiți. Cu toate acestea, perdele mai subțiri pot lăsa la lumină, aruncând o strălucire de culoare prin camera dumneavoastră.
 • Image cu titlul Asigurați-un dormitor mai bine Pasul 9
  3
  Luați în considerare revopsirea camerei. Pictura se murdărește și necesită timp, dar puteți face camera dvs. să arate complet diferită. Alegeți o culoare ușoară și neutră. Culorile cum ar fi alb, gri, albastru deschis, verde mare și lavandă sunt, de obicei, cele mai bune. Culorile mai întunecate și mai întunecate pot crea distracție și pot face ca camera dvs. să arate ca o cameră de hotel în loc să locuiți cu adevărat.
 • Dacă nu dețineți casa (de exemplu, dacă locuiți în casa altcuiva sau o închiriați), cereți permisiunea înainte de a începe să pictați.
 • Consultați ghidul wikiHow cum să pictezi pentru a obține ajutor.
 • Imagine cu titlul Asigurați-un dormitor mai bun Pasul 10
  4
  Coordonează culoarea camerei tale. Dacă sunteți dispus să faceți un efort, coordonarea tuturor culorilor din camera dvs. poate face să pară că a fost proiectat de un profesionist. Alegeți două sau trei culori preferate. Apoi, alege mobilier, perdele și un set de foi care se combină în cea mai mare parte. Încă o dată, tonurile mai ușoare și neutre funcționează de obicei mai bine pentru aceste cazuri.
 • Ghidul wikiHow pentru combina culorile Vă poate ajuta să alegeți culori care arată bine împreună.
 • Imagine cu titlul Asigurați-un dormitor mai bun Pasul 11
  5
  Faceți-vă singur o bucată de mobilier. Construirea propriului mobilier necesită timp, energie și pricepere, dar vă va face camera în mod unic. Cea mai dificilă opțiune care necesită mult timp este probabil să vă construiți mobilierul din materii prime cum ar fi lemnul, printre altele. O opțiune mult mai ușoară este să cumpărați mobilier vechi sau deteriorat și să le remediați prin modificarea lor în acest proces. Un avantaj suplimentar al acestei abordări este faptul că mobilierul utilizat este de obicei foarte economic. Încercați să căutați secțiunea "gratuit" a site-urilor clasificate ca Craigslist pentru a obține oferte excelente.
 • Un exemplu destul de simplu este să faceți o copie de rezervă pentru patul dvs. În forma sa cea mai de bază, acest lucru se poate face prin lipirea plăcilor de lemn împreună într-un panou pătrat. Vopseați sau decorați partea care se află în fața restului patului, apoi atașați-o la rama patului.
 • Imagine cu titlul Asigurați-un dormitor mai bine Pasul 12
  6
  Luați în considerare posibilitatea de a avea un animal de companie interior. Animalele de companie care își pot petrece cea mai mare parte a timpului într-o mică zonă închisă sunt opțiuni bune pentru colegii de cameră. Acest tip de animal de companie necesită muncă zilnică pentru hrana, curățarea și îngrijirea acestora, astfel încât acestea sunt responsabilități principale. Totuși, cu o muncă dedicată, ei pot fi prieteni de ani de zile. În plus, veți avea întotdeauna ceva de spus când cineva vă cunoaște prima cameră pentru prima dată.
 • Pești, șopârle, insecte și mamifere mici, cum ar fi hamsterii, sunt exemple de animale pe care le puteți avea în cameră într-o cușcă sau într-un rezervor.
 • sfaturi

  • Dacă aveți o imprimantă, este ușor să tipăriți arta pereților. O idee ușoară este de a tipări cuvinte, fraze și citate în sursele dvs. preferate.
  • Nu face din camera ta copia altcuiva. Camerele pot părea uimitoare în reviste, dar camera ta este despre tine, deci fă propriile alegeri!
  • Adăugați câteva ghirlande de lumini colorate în camera dvs. Acestea arată minunat noaptea când opriți luminile din camera dvs. și activați luminile colorate. Puteți să le atârnați oriunde doriți, fie pe tavan, fie deasupra patului dvs. și în oglindă.
  • Schimbați foile pentru mai multe culori și confortabile. Nu folosiți foi albe deoarece acestea se pot murdări rapid.
  • Dacă doriți să pictați, nu alegeți o culoare înainte de ao compara cu alte persoane. Gândește-te bine la alegerea ta. Nu vrei să-ți dai seama că nu-ți place după ce ți-a pictat camera.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se pornește blițul pe un dispozitiv HTC OneCum se pornește blițul pe un dispozitiv HTC One
  Cum să obțineți o cameră Android mai bunăCum să obțineți o cameră Android mai bună
  Cum să vă păstrați camera fixatăCum să vă păstrați camera fixată
  Cum să vă decorați camera gratuităCum să vă decorați camera gratuită
  Cum de a proiecta o camerăCum de a proiecta o cameră
  Cum sa alegi culoarea potrivita pentru camera taCum sa alegi culoarea potrivita pentru camera ta
  Cum de a face camera ta să arate psihedelicăCum de a face camera ta să arate psihedelică
  Cum să cureți adânc și să vă organizați cameraCum să cureți adânc și să vă organizați camera
  Cum să curățați rapid o camerăCum să curățați rapid o cameră
  Cum să vă curățați camera într-un mod simplu, rapid și distractivCum să vă curățați camera într-un mod simplu, rapid și distractiv
  » » Cum să vă îmbunătățiți camera

  © 2011—2020 ertare.com