Cum se măsoară un plafon

Puteți simți ușurarea dacă știți că există mai multe modalități de măsurare a unui plafon. Dacă tavanul este prea înalt sau dacă nu sunteți unul dintre acei oameni care vă plac înălțimi sau urcă scări, puteți măsura plafonul de la sol. Deși această măsurătoare nu este la fel de precisă ca și cum ați fi pe acoperiș, măsurând cu exactitate fiecare secțiune, vă va oferi o aproximare pentru a obține un calcul exact. Poate că aveți nevoie de o scară, dar nu va trebui să mergeți la partea de sus a acoperișului.

pași

Metoda 1
Măsurarea diagramei acoperișului

Imaginea intitulată Măsurați un pas pentru acoperis 1
1
Desenați o diagramă a acoperișului pe o bucată de hârtie. Marcați fiecare parte a acoperișului. Scrieți fiecare măsurătoare în diagramă pentru a facilita calculul mărimii acesteia. Fiind capabil să observe unde ați fost și ceea ce ați măsurat deja vă va ajuta să accelerați procesul.
 • Imaginea intitulată Măsurați o etapă a acoperișului 2
  2
  Găsiți zona segmentelor triunghiulare. Nu este așa de complicat cum crezi. Zona triunghiului este jumătate din produsul lungimii cu lățimea (L x W / 2). Utilizați o bandă pentru a măsura lungimea streașilor și lungimea de la centrul streașilor până la partea opusă. Găsiți produsul ambelor numere și împărțiți-l cu 2. Înregistrați acest număr în diagramă în metri pătrați din această zonă.
 • Imaginea intitulată Măsurați un acoperiș Pasul 3
  3
  Găsiți metri pătrați din segmentele care sunt în formă de dreptunghi. Utilizați măsurarea benzii pentru a măsura lungimea și lățimea segmentelor quadrangulare. Găsiți produsul ambelor numere, care vor fi de metri pătrați pe care îl veți scrie pe diagrama dvs.
 • Imaginea intitulată Măsurați un acoperiș Pasul 4
  4
  Determinați totalul de metri pătrați. Adăugați metri pătrați pe care i-ați găsit pentru fiecare segment. Suma va fi suma totală de metri pătrați pe care are acoperișul.
 • Imaginea intitulată Măsurați un pas de acoperiș 5
  5
  Calculați cantitatea de materiale de care veți avea nevoie. Materialele de acoperiș sunt determinate în funcție de gradul de acoperire al acoperișului și nu în funcție de cantitatea de metri pătrați pe care o are. Pentru a afla cum este pătrat un plafon, utilizați numărul de metri pătrați și împărțiți-l cu 100.
 • Metoda 2
  Servicii de măsurare la distanță

  Imaginea intitulată Măsurați o etapă a acoperișului 6
  1
  Investigați o opțiune pe Internet. Începând cu anul 2007, măsurătorile acoperișurilor sunt disponibile în multe servicii online. Aceste servicii utilizează imagini satelitare sau aeriene pentru a măsura acoperișurile oricărui loc unde pot accesa. Ei pot lua măsurătorile de la distanță de la calculatoare și le pot trimite prin e-mail în schimbul unei mici taxe.
 • Imaginea intitulată Măsurați un pas de acoperire 7
  2
  Odată ce ați obținut măsurătorile, asigurați-vă că adăugați materialul suplimentar care va rămâne. Materialul rămas va depinde de complexitatea acoperișului și de modul în care decideți să plasați acoperișul (există 3 pași pentru a face acest lucru). Citiți articolul Cum se calculează materialele pentru acoperiș pentru a obține mai mult ajutor în legătură cu aceste calcule.
 • Metoda 3
  Măsurarea acoperișului de la sol

  Imaginea intitulată Măsurați un pas de acoperire 8
  1


  Cu ajutorul benzii de măsurare măsurați cele patru laturi ale casei de la sol. Asigurați-vă că adăugați măsurile calculate în totalul fiecărei fețe pentru a justifica coroanele. Înregistrați aceste numere în diagrama dvs.
 • Imaginea intitulată Măsurați o etapă a acoperișului 9
  2
  Găsiți numărul total de metri pătrați. Adăugați metri pătrați pe care ați estimat-o pentru fiecare segment. Totalul nu este de metri pătrați de acoperiș, decât cel al casei tale.
 • Imaginea intitulată Măsurați un pas de acoperiș 10
  3
  Găsiți numărul de pătrate pe care le are casa. Pentru a găsi pătratul acoperișului, utilizați numărul de metri pătrați și împărțiți-l cu 100.
 • Imaginea intitulată Măsurați un pas de acoperiș 11
  4
  Găsiți înclinarea acoperișului. Panta se referă la panta acoperișului. Această măsurătoare se calculează cu înălțimea acoperișului pe plan. Măsurată de la marginea acoperișului aproximativ 30 cm (12 inch), aceasta este cursul, și observă mulți centimetri până la tavan lift. Găsiți un multiplicator pentru panta din tabelul de mai jos. pantă Caseta multiplicator al pantei acoperișului 2 12 = 1,102, 3 12 = 1,134, 4 12 = 1.159, 5 12 = 1,191, 6 12 = 1,230, 7 12 = 1274, 8 12 = 1.322, 9 în 12 = 1.375, 10 în 12 = 1.432, 11 în 12 = 1.493, 12 în 12 = 1.554.
 • Imaginea intitulată Măsurați un pas de acoperiș 12
  5
  Găsiți calculul final al acoperișului. Utilizați numărul pătrat al nivelului de sol pe care îl setați și înmulțiți-l cu multiplicatorul de pante corespunzător. În acest fel veți obține pătratul acoperișului.
 • Metoda 4
  Evaluare simplă aproximativă

  Aceasta nu este o metodă extrem de precisă, dar funcționează foarte bine pentru a obține o idee de dimensiunea acoperișului, foarte aproape, inclusiv informații care nu pot fi disponibile ca elevație, dimensiunea garaj, etc. Este un număr aproximativ, dar mai aproape.

  Imaginea intitulată Măsurați o etapă a acoperișului 13
  1
  Luați în considerare lăsarea unui spațiu pentru planul dvs. Să presupunem că este de aproximativ 186 de metri pătrați (2000 de metri pătrați).
 • Imaginea intitulată Măsurați un pas de acoperiș 14
  2
  Dacă casa dvs. are doar un singur etaj, adăugați 93 de metri pătrați (1000 de metri pătrați). Veți avea un număr mai apropiat. În exemplul de 186 de metri pătrați (2000 picioare pătrate), va avea 279 de metri pătrați (3000 picioare pătrate) și 30 de plafon pătrat, la fel ca majoritatea tinichigii numesc (1 pătrat = 10 de metri pătrați).
 • Imaginea intitulată Măsurați un pas de acoperire 15
  3
  Dacă este vorba de două etaje, se înmulțește planul cu 1.3. În cazul menționat, casa dvs. poate avea 242 de metri pătrați (2600 de metri pătrați), sau 26 de pătrate. Din nou, veți avea un număr apropiat.
 • Lucruri de care ai nevoie

  • scară
  • hârtie
  • Instrumente de scris
  • Măsură de bandă
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se calculează grăsimea corporală cu o bandăCum se calculează grăsimea corporală cu o bandă
  Cum să eliminați mucegaiul din tavanCum să eliminați mucegaiul din tavan
  Cum să aplicați stucul pe plafonCum să aplicați stucul pe plafon
  Cum se calculează panta unui acoperișCum se calculează panta unui acoperiș
  Cum se calculează materialele pentru acoperișCum se calculează materialele pentru acoperiș
  Cum să atârnă un cârlig pe un acoperișCum să atârnă un cârlig pe un acoperiș
  Cum să plasați un tavan de trandafirCum să plasați un tavan de trandafir
  Cum se construiește structura unui acoperișCum se construiește structura unui acoperiș
  Cum să construiți un acoperiș ecologicCum să construiți un acoperiș ecologic
  Cum se fac măsurători pentru a instala scăriCum se fac măsurători pentru a instala scări
  » » Cum se măsoară un plafon

  © 2011—2020 ertare.com