Cum să măsurați un frigider

Este tentant să vă imaginați că atunci când trebuie să cumpărați un frigider, veți găsi pur și simplu unul care se potrivește perfect în spațiul în care doriți să îl plasați. Cu toate acestea, este necesar să se ia în considerare alți factori, cum ar fi dacă va fi suficient spațiu pentru a se deschide, dacă ușa va lovi ceva în bucătărie și chiar dacă frigiderul se va potrivi în ușa casei dvs. Cu o achiziție de această magnitudine, trebuie să vă asigurați că totul este corect.

pași

Metoda 1
Măsurați lățimea

Image cu titlul Măsurarea unui frigider Pasul 1
1
Deplasați frigiderul. Pentru a efectua măsurătorile corecte, va trebui să mutați frigiderul pentru a accesa spațiul. Nu uitați să eliminați întregul conținut înainte de a începe și încercați să aveți o persoană puternică care să vă ajute.
 • Nu lăsați rafturile care pot fi clătite în timpul deplasării aparatului. Puteți să le eliminați și să le mutați separat sau să le fixați cu bandă.
 • Asigurați-vă că ușile nu se deschid în timpul deplasării frigiderului. Luați o curea sau o bandă și împachetați-o în jurul aparatului pentru a fixa ușile.
 • Nu așezați niciodată un frigider pe partea sa.
 • Imaginea intitulată Măsurați un frigider Pasul 2
  2
  Măsurați spațiul în care se afla aparatul. Puteți fi tentat să măsurați frigiderul dvs. curent. Cu toate acestea, este posibil ca aceasta să nu fie cea mai optimă dimensiune pentru bucătărie. Pentru a începe, măsurați spațiul în care intenționați să plasați noul frigider.
 • Imaginea cu titlul Măsurați un frigider Pasul 3
  3
  Utilizați o măsură de bandă retractabilă. Puneți un capăt pe perete. Extindeți banda la celălalt capăt. Creați o marcă pe panglică cu un creion. De asemenea, scrieți măsurătorile pe o bucată de hârtie.
 • Image cu titlul Măsurarea unui frigider Pasul 4
  4
  Măsurați din nou măsurătorile. Nu numai că este posibil să fi văzut măsurătorile incorecte, dar există și probabilitatea ca casa ta să se fi stabilit (dacă nu este făcută dintr-un material foarte compact). În acest proces este posibil ca unele suprafețe să devină inegale. Luați din nou aceeași măsurare la o înălțime diferită.
 • Dacă măsurătorile sunt diferite, utilizați cel mai mic. Amintiți-vă că este mai bine decât spațiul care lipsește.
 • Imaginea cu titlul Măsurați un frigider Pasul 5
  5
  Alegeți un aparat care lasă spațiu suplimentar. Încercați să păstrați 2,5 cm (1 inci) pe fiecare parte pentru a putea curăța praful care se acumulează. Cu toate acestea, asigurați-vă că ați lăsat cel puțin 5 cm (2 inci) în partea laterală a balamalelor, astfel încât să existe suficient spațiu pentru deschiderea și închiderea completă a ușii.
 • Metoda 2
  Măsurați înălțimea

  Imaginea cu titlul Măsurați un frigider Pasul 6
  1
  Deplasați frigiderul. Pentru a efectua măsurătorile, va trebui să mutați aparatul. Asigurați-vă că eliminați toate alimentele înainte de a începe. De asemenea, va trebui să aveți cel puțin o persoană puternică care vă poate ajuta.
  • Nu lăsați rafturile în interiorul frigiderului, deoarece acestea se pot agita în timp ce se deplasează aparatul. Puteți să le eliminați și să le mutați separat sau să le fixați cu bandă.
  • Aveți grijă ca ușile să nu se deschidă în timp ce mutați frigiderul. Pentru a evita acest lucru, le puteți atașa cu o curea sau o bandă.
  • Nu așezați frigiderul pe partea laterală atunci când îl deplasați, deoarece acest lucru poate provoca deteriorarea gravă a aparatului.
 • Imaginea intitulată Măsurați un frigider Pasul 7
  2
  Cereți ajutor atunci când măsurați înălțimea. Poate că aveți nevoie de cineva care să vă ajute să țineți măsura de bandă retractabilă la capătul superior al spațiului, în timp ce aveți grijă să-l trageți în jos și să efectuați măsurătoarea. De asemenea, este probabil că aveți nevoie de ajutorul unei persoane care este mai înaltă decât tine. Dacă este posibil, este întotdeauna util să ai o persoană care să te poată ajuta.
 • O altă opțiune este menținerea capătului metalic al măsuței retractabile pe o anumită suprafață situată aproape de capătul superior al spațiului care trebuie măsurat. Trageți măsurarea benzii în jos pentru a obține prima măsurare. Apoi măsurați distanța de la capătul superior al spațiului până la suprafața unde ați început prima măsurare. Adăugați această distanță la prima măsurare pentru a obține înălțimea totală.
 • Imagine cu titlul Măsurați un frigider Pasul 8
  3
  Extindeți banda retractabilă la aproximativ 30 cm (1 picior). În acest fel, măsura de bandă va ajunge mai mare decât tine.
 • Image cu titlul Măsurarea unui frigider Pasul 9
  4
  Țineți capătul superior al masei retractabile pe o carcasă. Cereți unei alte persoane să ia celălalt capăt și să o întindă pe podea. Creați un marcaj pe bandă și scrieți numărul pe o hârtie împreună cu celelalte măsurători.
 • Imaginea cu titlul Măsurați un frigider Pasul 10
  5


  Măsurați din nou măsurătorile. Nu numai că este posibil să fi văzut măsurătorile incorecte, dar există și probabilitatea ca casa ta să se fi stabilit (dacă nu este făcută dintr-un material foarte compact). În acest proces este posibil ca unele suprafețe să devină inegale. Luați din nou aceeași măsurare la o înălțime diferită.
 • Dacă măsurătorile sunt diferite, utilizați cel mai mic. Amintiți-vă că este mai bine decât spațiul care lipsește.
 • Imaginea cu titlul Măsurarea unui frigider Pasul 11
  6
  Alegeți un model de frigider care lasă cel puțin două centimetri de spațiu liber. Aceste aparate au nevoie de o bună ventilație pentru a funcționa corespunzător. Prin urmare, este necesar să existe cel puțin 2,5 cm (1 inch) de spațiu în partea superioară a frigiderului.
 • Metoda 3
  Măsurați adâncimea

  Imaginea intitulată Măsurați un frigider Pasul 12
  1
  Deplasați frigiderul. Pentru a lua măsuri, în special adâncimea, va trebui să mutați frigiderul. Asigurați-vă că verificați tot conținutul și aveți o persoană puternică care vă poate ajuta în timp ce sunteți acolo.
  • Nu lăsați niciunul din rafturi în interiorul frigiderului, deoarece acestea se pot agita în timp ce se deplasează. Pentru a evita acest lucru, puteți să le eliminați și să le mutați separat sau să le fixați cu bandă.
  • Asigurați-vă că ușile nu se deschid în timpul deplasării frigiderului. Pentru a face acest lucru, împachetați-le cu o curea sau o bandă pentru a le ține.
  • Nu așezați niciodată frigiderul pe o parte atunci când îl mutați.
 • Imaginea intitulată Măsurați un frigider Pasul 13
  2
  Măsurați spațiul de la spate la partea frontală a contorului. Așezați banda retractabilă pe spatele spațiului gol. Apoi, extindeți-l spre partea din față. Notați numărul pe banda și pe o foaie separată.
 • Image title Măsurați un frigider Pasul 14
  3
  Măsurați din nou măsurătorile. Nu numai că este posibil să fi văzut măsurătorile incorecte, dar există și probabilitatea ca casa ta să se fi stabilit (dacă nu este făcută dintr-un material foarte compact). În acest proces este posibil ca unele suprafețe să devină inegale. Luați din nou aceeași măsurare la o înălțime diferită.
 • Dacă măsurătorile sunt diferite, utilizați cel mai mic. Amintiți-vă că este mai bine decât spațiul care lipsește.
 • Image title Măsurarea unui frigider Pasul 15
  4
  Decideți dacă doriți ca frigiderul să se extindă dincolo de limita contorului. Dacă nu doriți să luați în considerare cele suplimentare de 5 cm (2 inci) pe partea laterală a balamalelor, va trebui să mutați frigiderul la aceeași distanță spre exterior, astfel încât ușile să se poată deschide. Această opțiune vă permite să alegeți un aparat cu o adâncime mai mare, dar trebuie să verificați întotdeauna că ușile nu se extind prea mult.
 • Imaginea cu titlul Măsurați un frigider Pasul 16
  5
  Lăsați câteva centimetri de spațiu în spate. Aceste aparate au nevoie de o bună ventilație pentru a funcționa corespunzător. Prin urmare, asigurați-vă că ați lăsat cel puțin 2,5 cm (1 inch) între frigider și perete.
 • Metoda 4
  Găsiți opțiunea perfectă

  Imaginea cu titlul Măsurați un frigider Pasul 17
  1
  Verificați înălțimea și lățimea celor mai mici porți din casă. Având suficient spațiu pentru frigider nu va ajuta dacă nu îl puteți aduce în bucătărie. Determinați care traseu veți lua pentru al lua de acolo de la ușa de la intrare. Comparați dimensiunea intrărilor pentru a calcula dacă sunt suficient de mari pentru a permite ca aparatul să treacă.
 • Imaginea cu titlul Măsurați un frigider Pasul 18
  2
  Verificați lățimea ușilor. Multe frigidere nu indică dimensiunea ușilor. În magazin, asigurați-vă că deschideți ușile la un unghi de 90 de grade și măsurați din spatele frigiderului până la marginea ușii. La domiciliu, luați măsurarea banda retractabilă și calculați cât spațiu va ocupa aparatul cu ușile deschise. Începeți măsurarea de la locul unde va fi partea din spate a frigiderului, la cel puțin 2,5 cm de perete și măsurați atât adâncimea frigiderului cât și lățimea ușilor.
 • Dacă este necesar să așezați frigiderul astfel încât acesta să iasă din înălțimea contorului, astfel încât acesta să poată fi deschis, poate fi necesar să efectuați unele ajustări ale măsurătorilor. Începeți măsurarea la aproximativ 5 cm (2 inci) de marginea contorului și întindeți banda măsurată înapoi acoperind distanța de la adâncimea frigiderului. Acesta va fi punctul în care este partea din spate a aparatului. De acolo, el măsoară adâncimea și lățimea ușilor pentru a calcula spațiul pe care îl va ocupa în bucătărie.
 • Odată ce știți cât spațiu va ocupa ușa deschisă în bucătărie, luați în considerare dacă este acceptabilă. Va exista spațiu suficient pentru a deschide complet ușa fără a lovi contorul? Ușa deschisă va bloca o parte din bucătărie sau va crea un mediu prea mic?
 • Dacă ușile sunt prea lungi, luați în considerare alegerea unui alt model de frigider. Cei cu ușile franceze și cu două uși pline nu ocupă prea mult spațiu în afară.
 • Imaginea cu titlul Măsurați un frigider Pasul 19
  3
  Găsiți un model cu o capacitate suficientă. Cantitatea de alimente pe care o puteți păstra în frigider va depinde de cât de mulți oameni locuiesc în casă și de obiceiurile alimentare ale fiecăruia. La minim, ar trebui să luați în considerare între 110 și 170 de litri (4 și 6 picioare cubi) pentru fiecare adult care utilizează aparatul.
 • În medie, un cuplu care nu mânca de obicei la domiciliu ar trebui să aleagă un frigider cu o capacitate de aproximativ 340 până la 450 litri (12-16 metri cubi).
 • Un cuplu care nu gătește adesea are nevoie de un frigider cu o capacitate de cel puțin 510 de litri (18 picioare cubice).
 • În general, o familie de patru are nevoie de un frigider cu o capacitate minimă de 570 litri (20 de metri cubi).
 • De asemenea, ia în considerare tipul de spațiu de care aveți nevoie. Consumați de obicei mai multe alimente congelate sau mai multe legume proaspete? Găsiți un model de frigider a cărui distribuție de spațiu este în concordanță cu dieta dumneavoastră.
 • Lucruri de care ai nevoie

  • masura retractabila
  • creion
  • hârtie
  • modelele de aparate afișate
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să dezgheți un curcanCum să dezgheți un curcan
  Cum sa faci cuburi de gheata cristalineCum sa faci cuburi de gheata cristaline
  Cum se fac fotografii de gelatină de tip bastonCum se fac fotografii de gelatină de tip baston
  Cum să-ți înveți câinele să-ți aducă bereCum să-ți înveți câinele să-ți aducă bere
  Cum să nu mai mâncați pentru anxietateCum să nu mai mâncați pentru anxietate
  Cum să fixați o scurgere de apă sau să picurăți în frigiderCum să fixați o scurgere de apă sau să picurăți în frigider
  Modificarea părții din care se deschide ușa frigideruluiModificarea părții din care se deschide ușa frigiderului
  Modificarea garniturii ușii frigideruluiModificarea garniturii ușii frigiderului
  Cum să încărcați un frigiderCum să încărcați un frigider
  Cum să plasați ușile glisante într-un dulapCum să plasați ușile glisante într-un dulap
  » » Cum să măsurați un frigider

  © 2011—2020 ertare.com