Cum de a măsura dimensiunea patului tău

Paturile sunt fabricate în dimensiuni standard, cum ar fi gemeni, căsătorie, regina sau

rege. Este recomandabil să găsiți un pat de cel puțin zece centimetri (4 inci) mai lung decât cea mai înaltă persoană care va dormi în el. Puteți lua în considerare următoarele măsurători pentru a vă asigura că aveți dimensiunea patului potrivit.

pași

Partea 1
Măsurați un pat

Imaginea intitulată Măsurați dimensiunea patului Pasul 1
1
Scoateți toate paturile din pat. Obiectivul dvs. este să îl măsurați de la marginea exactă.
 • Imaginea intitulată Măsurați dimensiunea patului pasului 2
  2
  Luați o măsură de bandă retractabilă. Puteți solicita unui prieten să vă ajute să țineți banda dacă nu este fixată pe poziție.
 • Imaginea intitulată Măsurați dimensiunea patului Pasul 3
  3
  Aveți un stilou și hârtie lângă dvs. pentru a înregistra măsurătorile pentru referințe ulterioare. Puteți utiliza aceste măsuri în etapa următoare pentru a identifica tipul de pat pe care îl aveți. Alternativ, puteți măsura un spațiu în casă pentru a vedea ce fel de pat se va potrivi confortabil în cameră.
 • Imaginea intitulată Măsurați dimensiunea patului Pasul 4
  4
  Puneți un capăt al benzii măsurate pe partea stângă a patului și trageți banda până ajunge la marginea dreaptă a patului. Scrieți măsura acestei lățimi.
 • Imaginea intitulată Măsurați dimensiunea patului pasului 5
  5
  Așezați capătul benzii pe partea superioară a patului. Extindeți-l până ajungeți la fundul patului. Scrieți măsura acestei lungimi.
 • Partea 2
  Determinați dimensiunea patului

  Imaginea intitulată Măsurați dimensiunea patului pasului 6
  1


  Determinați dacă patul dvs. mic este un geamăn. Cele mai multe paturi twin au o lățime de 99 centimetri (39 inci), în timp ce o gemene "îngustă" are o lățime de 91 centimetri (36 inchi). Lungimea standard va fi de 191 centimetri (75 inch).
  • Un singur pat britanic are o lățime de 91 centimetri (36 inchi).
  • Un geam extra lung, ca și paturile din majoritatea dormitoarelor, are o lungime de 203 centimetri (80 inci). Cauta lenjeria care spune "x-twin lung ".
  • Această dimensiune a patului este utilizată pentru majoritatea danelor standard. <
 • Imaginea intitulată Măsurați dimensiunea patului pasului 7
  2
  Dacă patul are o lățime de 137 centimetri (54 inci), acesta se duce la un pat de dimensiuni mari (numit și "pat queen-size"). În plus, trebuie să aibă o lungime de 191 centimetri (75 țoli). În Statele Unite, termenul este folosit ocazional "pat dublu" pentru ao descrie. br>
 • În timp ce o persoană se potrivește într-un pat twin, un pat de dimensiuni mari este o opțiune mai bună pentru o persoană mare, doi copii mici sau doi adulți mici.
 • Imaginea intitulată Măsurați dimensiunea patului pasului 8
  3
  Creșteți dimensiunea unui pat regină dacă lățimea este de 152 de centimetri. Lungimea ar trebui să fie de 203 de centimetri (80 inci), dacă aceasta este de 213 de centimetri (84 inci), este un pat Regina din California.
 • Un alt tip de regina este patul "Super regina" sau "Regina extinsă", care are o lungime de 168 centimetri și o lungime de 203 de centimetri. De asemenea, "regina extinsă" Este mai groasă decât "regina super" și regina standardul.
 • Paturile de dimensiuni Regina sau mai mare sunt proiectate cu o dimensiune suficientă pentru doi adulți.
 • Imaginea intitulată Măsurați dimensiunea patului Pasul 9
  4
  Evaluați dacă patul dvs. este de dimensiuni rege. Dacă are o lățime de 193 centimetri (76 inci) și o lungime de 203 centimetri (80 țoli), este un rege standard. Un pat king size britanic este mult mai mic: are o lungime de 152 centimetri (60 inci) si lungime de 198 de centimetri (78 inch).
 • Imaginea intitulată Măsurați dimensiunea patului pasului 10
  5
  Uitați-vă la opțiunile suplimentare dacă patul sau spațiul este chiar mai lung. o Regele din California are o lungime de 183 centimetri (72 țoli) și o lungime de 213 de centimetri (84 țoli), în timp ce Marele rege are o lungime de 203 centimetri și o lungime de 249 de centimetri. Un pat "Super regele" în Regatul Unit are o lungime de 183 centimetri (72 inci) și lungime de 198 centimetri (78 inch).
 • sfaturi

  • Dacă aveți de gând să utilizați acești pași pentru a alege un pat pentru un dormitor, amintiți-vă că trebuie să existe între 30 și 60 de centimetri (de la 1 la 2 picioare) de spațiu pe fiecare parte pentru deplasarea cu ușurință în jurul patului.
  • Este convenabil să măsurați adâncimea saltelei înainte de a cumpăra seturi de foi. Saltelele "Perna superioară" sau o grosime suplimentară necesită seturi de foi mai adânci. Căutați ceva care indică faptul că setul de coli se va potrivi pe o saltea "pernă de sus" sau extra gros.

  avertismente

  • Este mai dificil să găsiți seturi de foi nestandardizate, cum ar fi cele care corespund paturilor "Regina California", "Super rege" sau "Regina extinsă". În plus, acestea tind să fie costisitoare, având în vedere dimensiunea lor mare și lipsa lor.

  Lucruri de care ai nevoie

  • O măsură de bandă retractabilă
  • hârtie
  • Un creion
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să măsoară un televizorCum să măsoară un televizor
  Cum sa faci o cuvertura de patCum sa faci o cuvertura de pat
  Cum să măsurați împușcarea tăieturiiCum să măsurați împușcarea tăieturii
  Cum să măsurați picioarele copiluluiCum să măsurați picioarele copilului
  Cum să măsurați dimensiunea gâtului și a mânecilorCum să măsurați dimensiunea gâtului și a mânecilor
  Cum se măsoară pieptulCum se măsoară pieptul
  Cum se măsoară coada unui cizmeCum se măsoară coada unui cizme
  Cum să vă măsurați taliaCum să vă măsurați talia
  Cum se măsoară soldurileCum se măsoară soldurile
  Cum să vă măsurați pantaloniiCum să vă măsurați pantalonii
  » » Cum de a măsura dimensiunea patului tău

  © 2011—2020 ertare.com