Cum să maximizați spațiul unui departament

Umplerea apartamentului cu dulciuri nu numai că va face să arătați dezordonat, dar poate fi periculos pentru copiii dumneavoastră.

conținut

pași

1
Utilizați borcane goale, recipiente de margarină și înghețată și orice alt lucru similar pentru a stoca butoane, fire, cuie, șuruburi și alte șanse și se termină în jurul tău în apartamentul tău.
 • 2
  Taie sticlele de lapte din plastic și le folosești pentru a stoca puzzle-uri, marmură și alte jucării mici, așa că le vei păstra într-un singur loc și nu vor fi împrăștiate în tot departamentul.
 • 3
  Păstrați rucsacurile copiilor într-un loc ușor accesibil lângă ușă, pentru a evita cursele de ultim moment când părăsiți apartamentul. Hangere pentru rucsaci sunt vândute pentru foarte puțini bani.
 • 4
  Donați hainele pe care nu le mai folosiți pentru caritate, dacă copiii dvs. au crescut sau nu ați pus-o în ultimul an.
 • 5
  Reduceți mizeria provocată de hârtii în întreaga bucătărie, o puteți face prin agățarea unei plăci de plută pe un perete care nu este folosit sau prin plasarea mai multor magneți în frigider.
 • 6


  Donați sau aruncați obiecte de bucătărie pe care nu le-ați folosit într-un an.
 • 7
  Cumpărați un rack de sticle ieftin în care să păstrați prosoapele de baie. Veți fi surprinși să aflați că prosoapele laminate se potrivesc bine într-un raft de vin, creând un spațiu suplimentar în dulapurile dvs.
 • 8
  Așezați un raft în duș pentru a stoca săpun, șampon, balsam. Asigurați-vă că aparatele de ras nu sunt la îndemâna copiilor, câinilor și altor animale de companie.
 • 9
  medicamente: (1) Aruncați medicamente care au expirat. În unele cazuri, s-ar fi putut să-și fi pierdut eficacitatea și ar putea fi periculoasă păstrarea lor în departament, în special dacă copiii le găsesc. (2) În cazul în care există copii sau animale de companie care trăiesc sau vizitează departamentul dumneavoastră, este recomandabil să păstrați medicamentele într-un loc sigur. Nu neapărat că aveți o cheie sau un blocaj de securitate (dacă nu este necesar), dar unul cu un capac care se închide bine. Capacele care indică faptul că sunt rezistente la copii nu înseamnă că un copil nu-și dă seama cum să deschidă flaconul.
 • 10
  machiaj: Machiajul vechi nu este bun pentru fata ta. Machiajul are o durată de valabilitate și poate fi dăunătoare pentru pielea dvs. dacă îl folosiți odată ce această viață utilă a trecut. Sau, luați în considerare renunțarea la machiaj dacă doriți cu adevărat să economisiți spațiu în sertar.
 • 11
  Trebuie să fii atent în cartierul tău, în cazul în care un vecin dăruie sau renunță la mobilier. Mulți oameni părăsesc mobilierul pe care nu-l doresc pe trotuar, în special în noaptea dinaintea colectării gunoiului.
 • sfaturi

  • Dezvoltați obiceiul de a vedea spațiul în trei dimensiuni. Folosind spațiul de pe podea, de-a lungul pereților, vă ajută să creați spațiu fără a reduce suprafața podelei.
  • Orice spațiu pe care îl puteți vedea este al tău, care oferă o iluzie a unui spațiu mai mare chiar și atunci când stai într-un spațiu închis. Prin urmare, având ferestre mari cu vedere la lumea exterioară, dă un sentiment de spațiu care este relaxant
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să faci excursii lungi cu copiiiCum să faci excursii lungi cu copiii
  Cum să țineți copiii ocupațiCum să țineți copiii ocupați
  Cum să petreceți timp de calitate cu copiii dvs.Cum să petreceți timp de calitate cu copiii dvs.
  Cum să depozitezi miereCum să depozitezi miere
  Cum să sterilizeze borcane pentru a stoca conserveCum să sterilizeze borcane pentru a stoca conserve
  Cum de a salva vodcaCum de a salva vodca
  Cum se identifică containerele de calitate alimentarăCum se identifică containerele de calitate alimentară
  Cum să-ți antrenezi cățelul pentru a se ușura într-un departamentCum să-ți antrenezi cățelul pentru a se ușura într-un departament
  Cum să împiedicați accesul fumului pasiv la departamentul dvs.Cum să împiedicați accesul fumului pasiv la departamentul dvs.
  Cum să obțineți bani prin reciclareCum să obțineți bani prin reciclare
  » » Cum să maximizați spațiul unui departament

  © 2011—2020 ertare.com