Cum să omori un păianjen otrăvitor

Poate fi cu adevărat înfricoșător atunci când vezi brusc un păianjen în sau în jurul casei tale. Unele sunt foarte periculoase, în timp ce altele nu vă vor face deloc rău. Pentru a scăpa de păianjenii otrăviți, puteți să-i identificați mai întâi, să-i omorâți și să-i țineți departe.

pași

Metoda 1
Identificați păianjenii periculoși

Imaginea intitulată Kill a Spider Venom Step 1
1
Recunoașteți păianjenii văduvei negre pentru marcajul lor de culoare roșie. Dacă vedeți un păianjen negru în sau în apropierea casei, care are o marcă de clepsidră roșie pe abdomen, ați găsit o văduvă neagră. Acești păianjeni sunt foarte periculoși și pot deveni otrăviți mortal. Fii foarte atent la exteriorul casei tale dacă locuiești într-un loc cu un climat temperat și ai grămezi de lemn, deoarece cel mai adesea se găsesc acolo păianjeni de văduvă neagră.
 • Imaginea intitulată Kill a Spider Venom Step 2
  2
  Rămâneți reglați pentru marca de vioară a păianjenului maroniu. Dacă vedeți un păianjen maro cu picioare lungi, care are forma unei vioară pe cap, atunci este foarte probabil că ați trecut cu un paianjen de culoare maro. Acestea sunt păianjeni foarte periculoși care au o musculare foarte otrăvitoare. Brandurile păianjeni păcătoși le place să stea în jurul lor în zone slab luminate, cum ar fi îmbrăcămintea, așa că fiți atenți atunci când puneți pantofi sau șosete vechi.
 • Imaginea intitulată Kill a Spider Venom Step 3
  3
  Identificați păianjeni mouse-ului prin dimensiunea lor mare. Mouse-ul păianjenilor poate măsura între 2,5 și 4 centimetri (între 1 și 1 inch și jumătate) în lungime. Dacă observați mari colți și un corp mare, sănătos, este posibil să aveți de-a face cu o femeie - și dacă observați o versiune mai subțire cu un cap roșu strălucitor, este posibil să aveți de-a face cu un bărbat. Acești păianjeni sunt otrăviți și au o musculare deosebit de dureroasă.
 • Imaginea intitulată Kill a Spider Venom Step 4
  4
  Uită-te la un semn de pavilion britanic pe coloana vertebrală a unui păianjen de lup. Păianjenii de păianjeni au un aspect similar cu o hartă a Regatului Unit, cu excepția culorii maro sau gri. Deși nu sunt la fel de agresivi ca și alți păianjeni periculoși, mușcăturile lor rămân otrăvitoare. Nu distrugeți acest tip de păianjen, deoarece femelele îi poartă pe tineri pe spate. Fiți atenți la păianjenii de lupi din grădină.
 • Imaginea intitulată Kill a Spider Venom Step 5
  5
  Identificați păianjenii negri domestici prin textura lor ca de catifea. Păianjenii negri sunt de obicei maro sau negru întunecat, care arată catifelat și îi plac zonele îndepărtate și uscate. Fii atent în ferestre și în hale, așa cum sunt adesea acolo. Sugestiile dvs. otrăvitoare pot provoca greață și dureri de cap.
 • Imaginea intitulată Kill a Spider Venom Step 6
  6
  Recunoașteți păianjenii hobo pentru marcajele lor în formă de creion. Dacă vedeți un păianjen în subsol cu ​​marcaje în formă de chevron, este posibil ca acesta să fie un păianjen hobo. Femelele sunt mai rotunde, iar bărbații au două vârfuri care arată ca mănuși de box. Acești păianjeni au inițial dureri musculare, dar asigurați-vă că veți acționa repede dacă credeți că ați fost mușcați de unul. Într-o zi după mușcătură, pielea poate avea blistere și poate să aveți o durere de cap severă.
 • Metoda 2
  Omoară păianjenii

  Imagine cu denumirea Kill a Venomous Spider Pasul 7
  1
  Sprayați paianjenul sau presărați zona cu un insecticid. Cumpărați o pulbere sau spray de insecticid care este făcut special pentru a ucide păianjeni. Puteți pulveriza un spray de insecticid direct pe un păianjen pentru ao omorî în mod satisfăcător. Dacă păianjenul pe care încerci să-l ucizi este deosebit de agil, este recomandabil să aplici un insecticid pudră în întreaga cameră.
 • Imaginea intitulată Kill a Spider Venom Step 8


  2
  Aspirați păianjenul. Scoateți aspiratorul și aspirați păianjenul cu el. Aceasta este cea mai bună metodă de a alege dacă aspiratorul dumneavoastră are o pungă pe care o puteți îndepărta și elimina cu ușurință. Nu puneți mâna în deșeuri dacă folosiți un aspirator fără sac, în cazul în care păianjenul este încă în viață.
 • Imagine cu denumirea Kill a Venomous Spider Pasul 9
  3
  Împăcați păianjenul cu un obiect greu. Utilizați pantofi sau ziare sau reviste laminate pentru a zdrobi păianjenul. Pentru a vă asigura că lovitura o omoară, aveți încredere și putere de utilizare.
 • Imaginea intitulată Kill a Spider Venom Step 10
  4
  Aruncați păianjenul imediat. Odată ce ați ucis păianjenul, verificați-l din nou pentru a vă asigura că este mort și apoi utilizați un prosop de hârtie pentru ao ridica cu grijă și aruncați-l în coșul de gunoi sau aruncați-l în toaletă și trageți lanțul.
 • Animalele de companie și copiii mici încearcă adesea să mănânce totul. Chiar dacă păianjenul otrăvitor este mort, este posibil să aveți totuși o otravă otrăvitoare care poate fi extrem de dăunătoare dacă este înghițită.
 • Metoda 3
  Păstrează păianjenii departe

  Imagine cu denumirea Kill a Spider Venomous Pasul 11
  1
  Păstrați casa curată. Vacuum în mod regulat pentru a vid și a ucide toate păianjeni și saci de ou în casa ta. Acordați o atenție deosebită crăpăturilor și colțurilor din casă și îndepărtați toate păianjenele pe care le vedeți. Asigurați-vă că păstrați depozitul în subsol, garaj sau mansardă bine organizat și organizat.
 • Imagine cu denumirea Kill a Venomous Spider Step 12
  2
  Aveți grijă de afară din casă. Curățați periodic obloanele, etanșați toate crăpăturile și puneți fâșiile de vreme pe ușă. Asigurați-vă că aranjați grămezi de pietre, lemn sau îngrășământ în jurul casei dvs., astfel încât terasa este un mediu mai puțin atractiv pentru păianjeni.
 • Imaginea intitulată Kill a Spider Venomous Step 13
  3
  Pregătiți repellenții de păianjen. Se dizolvă sarea de masă obișnuită în apă fierbinte, se pune soluția într-o sticlă de pulverizare și se pulverizează plantele din exteriorul casei tale pentru a ține păianjenii departe. De asemenea, puteți amesteca apă cu levănțică, scorțișoară, arbore de ceai sau ulei de mentă și presărați-o pe zonele problematice pentru a respinge și chiar a ucide păianjenii.
 • Imagine cu denumirea Kill a Spider Venomous Pasul 14
  4
  Mențineți luminile exterioare dezactivate. Insectele vor fi mai puțin atrase de casa dvs. dacă lăsați luminile din exterior oprite. Datorită acestui lucru, poți tăia aprovizionarea cu alimente a păianjenilor cu apăsarea unui comutator. Ca alternativă, înlocuiți luminile cu vapori de sodiu. Aceste tipuri de lumini sunt mult mai puțin atractive pentru insecte.
 • sfaturi

  • Dacă suferiți de arahnofobie, încercați doar să rămâneți liniștiți. Ține minte că păianjenul este mult mai înspăimântat decât tine.
  • Parfumurile, detergenții cu aerosoli, odorizatoarele de aer și spray-urile de păr pot fi eficiente în uciderea păianjenilor, dar nu sunt recomandate. Amintiți-vă, pe piață există aerosoli pentru a ucide insectele.
  • Dacă ați fost identificat ca un păianjen comun comun, lăsați-l în pace, deoarece păstrează alte insecte și bug-uri departe de casa ta.

  avertismente

  • O mușcătură de păianjen netratată poate avea efecte negative grave asupra corpului. Dacă vă sperie un păianjen otrăvitor, solicitați imediat asistență medicală.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să identificați păianjenul de păianjenCum să identificați păianjenul de păianjen
  Cum să identificați păianjenul de apăCum să identificați păianjenul de apă
  Cum să identificați păianjenii de pânzăCum să identificați păianjenii de pânză
  Cum să identificați păianjenul pepinierăCum să identificați păianjenul pepinieră
  Cum să identificați un păianjen de bananeCum să identificați un păianjen de banane
  Cum de a identifica un spider roșu spateCum de a identifica un spider roșu spate
  Cum să identificați un păianjen de hambarCum să identificați un păianjen de hambar
  Cum de a identifica un păianjen galben de sacCum de a identifica un păianjen galben de sac
  Cum de a identifica un păianjen de lupCum de a identifica un păianjen de lup
  Cum de a identifica un păianjen de șoareceCum de a identifica un păianjen de șoarece
  » » Cum să omori un păianjen otrăvitor

  © 2011—2020 ertare.com