Cum să omori o albină

Este important să învățați să identificați diferitele tipuri de dăunători care zboară înainte de a le ucide. Nu trebuie să ucizi albinele de miere - pe de altă parte, viespi vă pot provoca durere și puteți fi periculoși. Cu toate acestea, indiferent de ciuma care a invadat spatiul tau, poti invata sa ai grija de intepatura corecta si departe de tine. Învățați să vă mutați albinele în siguranță și să ucizi viespi, vespulas și alți dăunători neplăcuți.

pași

Metoda 1
Prindeți și eliberați albinele

Imagine cu denumirea Kill a Bee Pasul 1
1
Mai întâi identificați albina. Unii oameni considera ceva care are o prăjină, zbura și este amarrillo de culoare neagră ca „albină“ - cu toate acestea, există o mare diferență între viespile, jachete galbene și albinele melifere. În general, nu există nici un motiv pentru a ucide o albina, așa că trebuie să învețe diferențele dintre ele, în scopul de a face față dăunătorilor în mod responsabil.
 • Viespi și vesupele sunt dăunători care provoacă intepări dureroase. Acestea au, de obicei, un corp mai subțire, mai fin, mai unghiular decât cel al unei albine, și au mici cuiburi cu aspect de hârtie. Acestea ajută într-un fel să controleze insectele, dar nu contribuie deloc la polenizare. Deși ar fi mai bine să-i alungi de fereastră, ele sunt mai puțin importante și prezintă un risc mai scăzut de dispariție decât albinele. De obicei, nu există nici o problemă cu uciderea acestora din când în când.
 • Populația albinelor este în pericol de dispariție în multe zone, iar coloniile au dificultăți în a supraviețui. Acestea sunt de obicei rotunde, au păr, sunt puțin mai mici decât viespi și relativ inofensive. Mierea albinelor este o parte vitală a ecosistemului, deoarece oferă polenizare agricolă importantă. Nu există nici un motiv să omori o albină.
 • Uită-te la cuib. Mierele albine își construiesc cuiburile cu ceară și fagure, în timp ce alte insecte musculare își construiesc de obicei cuiburile cu fibre de lemn sau noroi.
 • Imagine cu denumirea Kill a Bee Step 2
  2
  Deschideți ferestrele și ușile. Dacă o albină este prinsă în interiorul casei dvs., deschideți ferestrele pentru a scăpa. Așteptați până când albina percepe mirosurile și curenții de aer din afară, astfel încât să găsească ieșirea din afara casei. Dacă este posibil, închideți ușa camerei în care doriți să o prindeți și mergeți timp de 1 sau 2 ore, astfel încât veți avea destul timp să găsiți ieșirea.
 • Albina nu va vrea să rămână în casa ta ca să te teroare. Casa ta nu va avea flori, iar albina nu va câștiga nimic prin starea în ea. Așteptați până va ieși. Când vă întoarceți în cameră, fiți precauți până când vă asigurați că albina a dispărut.
 • Imagine cu denumirea Kill a Bee Pasul 3
  3
  Ține minte dacă poți prinde albina. Dacă aveți un mic recipient transparent, cu un capac, utilizați-l pentru a prinde albina și eliberați-o afară în siguranță. Este întotdeauna preferabil să convingi o albină să plece, în loc să o ucidă.
 • Dacă sunteți alergic la albine, este recomandat să cereți altcuiva să se ocupe de acesta sau să părăsiți zona imediat. Dacă nu aveți altă opțiune, faceți-o cât mai atent posibil, purtați mănuși de protecție și aveți injectorul de epinefrină la îndemână.
 • Imagine cu denumirea Kill a Bee Pasul 4
  4
  Așteptați până când albina va ateriza și o va prinde. Așteptați până când albina se ridică pe un perete sau pe o altă suprafață solidă și are șansa să se calmeze puțin. Este foarte dificil să prindeți o albină rapidă în aer cu ajutorul unui borcan și puteți să-l înfuriați sau să-l ucideți accidental.
 • Apropiați cu atenție și plasați containerul pe albină rapid. Așteptați ca albina să zboare până la capătul recipientului și să o acoperiți rapid sau să treceți o bucată de hârtie sub marginea deschisă a recipientului pentru ao prinde în interior.
 • Imagine cu denumirea Kill a Bee Step 5
  5
  Aruncați albina. Luați albina în aer liber și eliberați-o. Deschideți capacul, întoarceți-l repede și așteptați ca acesta să zboare. Returnați recipientul și acesta va fi.
 • Imagine cu denumirea Kill a Bee Pasul 6
  6
  Eliberați albina dacă trebuie să o faceți. Dacă într-adevăr trebuie să omori albina din vreun motiv, puneți recipientul în congelator toată noaptea și faceți-l să înghețe. Există puține motive pentru a face acest lucru, dar este metoda cea mai compasiune și mai simplă.
 • Metoda 2
  Preluați cuibul

  Imagine cu denumirea Kill a Bee Step 7
  1
  Căutați stupul. Ocazional, o colonie de albine stabilită se va împărți, iar unul sau mai multe roiuri vor părăsi stupul. Noul roi poate fi grupat pentru o vreme într-o ramură sau arbust al unui copac lângă vechiul stup, în timp ce albinele lucrătorilor caută un loc potrivit pentru a stabili o nouă casă. În general, albinele lucrătorilor găsesc un copac gol, dar uneori vor alege spații goale între pereții unei case.
  • Verificați sub porțile cu spații, în zonele de clădiri noi din casa dvs. sau în alte locuri care ar putea găzdui un stup. Orice loc cu un spațiu mare este o posibilitate. Albinele ar putea cuibui pe perete sau pe pod, la o anumită distanță de punctul în care intră în perete.
 • Imagine cu denumirea Kill a Bee Step 8


  2
  Comunicați cu un apicultor din zona dvs. În cazul în care albinele melifere locuiesc in casa sau curte, și vă provoca o problemă gravă, contactați asociația de apicultori din zona dvs. pentru a afla dacă pot prinde albine, deoarece populația este în scădere. După aceea, aveți posibilitatea să eliminați stup și aruncați cu ușurință și în condiții de siguranță, fără griji mușcături.
 • Imagine cu denumirea Kill a Bee Pasul 9
  3
  Puteți utiliza un insecticid, dacă este necesar. Dacă ați găsit albinele de miere, contactați un apicultor și să-i mutați albinele. Dacă ați găsit viespi, este de obicei cel mai bine să utilizați un insecticid pentru a le ucide și a le scăpa de acasă.
 • Când cunosc zona generală a stupului, puteți plasa un pahar de apă pe perete și să sprijine urechea la capătul deschis, apoi mutați geamul încet în jos pe perete pentru a auzi noutățile în spatele ei și localiza exact zona în care este stupul. După ce a constatat cuib, puteți face o gaură, de preferință de peretele exterior, astfel încât să puteți lua insecticid în cuib direct.
 • Imagine cu denumirea Kill a Bee Step 10
  4
  Spray cuibul. Carbaril sau Sevin 5% praf este un insecticid care este folosit în mod normal pentru a ucide viespi și alți dăunători în case. Dacă nu este aplicată corect, este posibil să aveți nevoie de mai multe eforturi continue pentru a face treaba.
 • Dacă aplicați Sevin sau un insecticid similar la intrarea în stup, probabil că nu se va ajunge la cuib, care ar putea fi o oarecare distanță de la intrare, deci este important pentru tine să se ocupe de stup în sine, nu pentru fiecare Vâsla sau altă insectă.
 • Ați putea cere mai multe încercări de a ucide întregul cuib complet. Purtați îmbrăcăminte de protecție și încercați să evitați înțepăturile dureroase.
 • Imaginea intitulată Kill a Bee Step 11
  5
  Scoateți resturile cuibului. Puneți haine groase și mănuși de cauciuc rezistente, astfel încât să puteți înlătura în siguranță resturile cuibului după mutarea albinelor sau uciderea viespilor. Dacă v-ați pulverizat insecticid în cuib, este important să îl aruncați în coșul de gunoi în mod corespunzător. Dacă ați deplasat albinele, le puteți arunca în aer liber fără să vă faceți griji. Scoate-o din casă și aruncați-o.
 • Metoda 3
  Eliminați o insectă unică

  Imagine cu denumirea Kill a Bee Step 12
  1
  Uită-te la o lovitură de zbor. Dacă aveți jachete galbene sau viespi pe care trebuie să le arunci flyswatter pe care îl folosiți de obicei pentru a ucide muște casa comună va perfect pentru a elimina viespi si a altor dăunători care ar dori să paralizante și de a elimina din casa ta. Surprinzătorii ieftine din plastic sunt utile pentru a scăpa de viespi.
  • Din nou, există puține motive pentru a ucide albinele. Dacă provoacă o problemă, relocați stupul.
 • Imagine cu denumirea Kill a Bee Step 13
  2
  Găsiți albina și așteptați să se aterizeze. Fiți încă lângă zona albinelor și priviți-o. Așteaptă până se apropie de tine, și să-i poată da lovitura de zbor. Așteptați până când albina va ateriza înainte de a vă deplasa.
 • O idee bună este de a aștepta, de obicei, cu biciul ridicat și în poziția de a lovi. Dacă trebuie să ridicați aruncătorul de zbor după ce albina a aterizat, este posibil să o sperieți și să o faceți prea târziu. Rămâi cât mai departe posibil.
 • Imagine cu denumirea Kill a Bee Step 14
  3
  Hit rapid. Îndoiți încheietura mâinii pentru a lovi cu bastonul înainte și a asomona albina. Dacă o faceți în mod corespunzător, probabil că nu ucideți albina, veți fi uimit doar.
 • Nu învârtiți aerul în aer pentru a lovi albina. Dacă loviți violent în aer, aceasta va fi o modalitate bună de a enerva viespa și de a suferi o lovitură neplăcută.
 • sfaturi

  • Înghețarea unei albine vă va permite să o prindeți și să o eliberați.
  • Albinele sunt animale prietenoase. Spre deosebire de ceea ce cred oamenii, ei nu vor stinge decât dacă se simt amenințați sau speriați.

  avertismente

  • Nu vă îngrijorați de albine dacă sunteți alergic. Aveți un injector de epinefrină la îndemână dacă nu aveți de ales decât să prindeți sau să alungați o albină pe cont propriu. Nu este recomandat să încercați, dar dacă faceți acest lucru, fiți prudenți și protejați-vă (purtați mănuși, haine lungi, medicamente pentru alergii etc.).
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să trișezi pentru viespiCum să trișezi pentru viespi
  Cum să identificați regina albinăCum să identificați regina albină
  Cum să identificați viespiCum să identificați viespi
  Cum să prindă o albină fără a fi omorâtăCum să prindă o albină fără a fi omorâtă
  Cum să evitați inteparea albinelor sau viespiCum să evitați inteparea albinelor sau viespi
  Cum să identificați mușcăturile de insecteCum să identificați mușcăturile de insecte
  Cum să identificați o muscatura de păianjenCum să identificați o muscatura de păianjen
  Cum să scapi de albineCum să scapi de albine
  Cum să scapi de albinele ucigașeCum să scapi de albinele ucigașe
  Cum se elimină albinele dulgherCum se elimină albinele dulgher
  » » Cum să omori o albină

  © 2011—2020 ertare.com