Cum să omori un moli

Nevii sunt creaturi mici și cu blană, care fac vizuini subterane și de multe ori a crea tuneluri și găuri în gazon. Le-ar putea fi de fapt un mare beneficiu pentru grădină, pentru că ei se hrănesc cu alți dăunători, dar, de asemenea, ar putea face sa arate cocoloașe. În timp ce mulți oameni caută modalități de a scăpa de alunite, fără a le deteriora, cei care au încercat și otrăvuri descurajării capcană și ucide-le știu că este singura modalitate de a scăpa de ele pentru totdeauna. Dacă ești hotărât să omori moara din grădina ta, citește mai departe pentru a învăța cum să o faci în mod eficient.

pași

Metoda 1
Prinde molarul

Imagine cu denumirea Kill a Mole Pasul 1
1
Căutați semne de activitate de moli în primăvară și toamnă. Acestea sunt sezoanele în care molii sunt cei mai activi și se săpa aproape aproape de suprafață. În timpul iernii, au tendința de a sparge mai adânc, ceea ce va face mai greu să le prindeți în lunile mai reci. Molesii nasc în primăvara târzie, astfel că prinderea lor înainte de începutul verii va ajuta la controlul populației de molici. Pentru rezultate optime, așezați capcanele în timpul primăverii și toamnei.
 • Imagine cu denumirea Kill a Mole Pasul 2
  2
  Verificați pășunile făcute de molii din grădina dvs. Cu siguranta stiti ce sa cautati: bucati de pamant care arata ca mici vulcani in gradina voastra. Poate vedeți una sau două sau poate că grădina dvs. este plină de movile. Indiferent de numărul de movile pe care le vedeți, probabil că nu aveți mai mult de unul sau doi molici. Aceste animale sunt solitare, preferă să se sapă singure, nu călătoresc în efective și nu trăiesc în comunități.
 • Imagine cu denumirea Kill a Mole Pasul 3
  3
  Pentru a alege locația unde veți pune capcana, verificați tunelurile active. Localizați principalele tuneluri active în sol. Pentru a le localiza, va trebui să săpați și să așteptați răspunsul moliei. În după-amiaza, zdrobiți tunelurile cu piciorul. Dacă tunelul este activ, acesta va apărea din nou în ziua următoare. Tunelul principal va fi drept și va lega unele mound-uri cu altele. Tunelurile principale se găsesc, de obicei, de-a lungul marginilor clădirilor, cum ar fi coridoarele sau gardurile.
 • Imagine cu denumirea Kill a Mole Pasul 4
  4
  Puneți capcana. Va trebui să cumpărați o capcană concepută special pentru carieră. Există două tipuri de capcane: capcana de harpon sau foarfece. În ambele cazuri, mola va alerga în interior și va muri imediat.
 • Pentru a plasa o capcana de harpon, faceti o gaura peste tunelul activ. Apăsați ușor tunelul cu mâna până la colapsul de 50%. Aliniați cuțitele capcanei peste tunel. Apăsați pe capcană astfel încât să pătrundă în sol. Declanșatorul capcanei trebuie să fie deasupra depresiunii din tunel. Așezați capcana conform instrucțiunilor care o însoțesc, apoi lăsați-o acolo.
 • Pentru a plasa o capcana de foarfece, explorati mai intai langa movilele construite de mol, pentru a vedea daca exista tunele mai adanci cu o surubelnita lunga sau o tija de otel. Veți ști că există un tunel dacă tija coboară rapid 3 sau 5 cm (1 sau 2 inci). Sapa o gaura de aceeasi dimensiune cu capcana unde ai descoperit ca exista un tunel. Introduceți o pajiște de pământ în tunel, puneți capcana conform instrucțiunilor și coborâți capcana în gaură. Asigurați-vă că ambele fălci sunt în interiorul tunelului, o pereche de pe fiecare parte a mormântului de murdărie. Aruncați asigurarea și umpleți gaura.
 • Imagine cu denumirea Kill a Mole Pasul 5
  5
  Verificați capcana. Când ați pus-o, va trebui să o verificați în fiecare zi pentru a vedea dacă a prins un mol. Dacă nu găsiți niciun mol în 4 până la 5 zile, probabil că ați plasat capcana într-un tunel neutilizat. Va trebui să mutați capcana.
 • Continuați să verificați capcana și să o mutați, dacă este necesar, până când prindeți un mol.
 • Dacă întâmpinați dificultăți în găsirea unui tunel în uz, asigurați-vă că puneți capcanele lângă lângă movilele de pământ proaspăt făcute.
 • Imagine cu denumirea Kill a Mole Step 6
  6
  Scoateți molia din capcana. Când animalul este prins, urmați instrucțiunile pentru al elimina în funcție de indicațiile capcanei. Asigurați-vă că puneți mănuși de plastic pentru a elimina molia.
 • Imagine cu denumirea Kill a Mole Pasul 7
  7
  Aruncați molia. Puneți molul într-o pungă de plastic cu o lopată. Închideți punga strâns și puneți-l într-un container de gunoi pe stradă. Respectați reglementările locale pentru eliminarea animalelor moarte.
 • Imagine cu denumirea Kill a Mole Pasul 8


  8
  Puneți din nou capcana. Alunițele din alte grădini se vor deplasa în tunelurile din grădina dvs. când ați prins mlaștina asta. Va trebui să puneți capcana înapoi și să o verificați după câteva zile, aruncați moșii prinși în timp ce le găsiți. De-a lungul timpului, tunelurile vor fi în stare proastă, iar carierele noi nu se vor mai mișca.
 • Metoda 2
  Luați alte măsuri

  Imagine cu denumirea Kill a Mole Pasul 9
  1
  Apă mai puțin grădină. Motile sunt creaturi de apă și iubesc să se mute în grădini bine udate. Grădinile umede au mai mulți viermi (mâncarea lor) și solul umed este mai ușor de săpat și mutat. Dacă sprinklerul de apă este activat în timpul zilei, veți crea un habitat ideal pentru cariere. Încercați să-l ud o dată pe săptămână pentru a face mai puțin confortabil pentru aceste creaturi păros.
 • Imagine cu denumirea Kill a Mole Pasul 10
  2
  Schimbați grădina cu sucuri sau plante care au nevoie de puțină apă. Cine spune că grădina trebuie să fie plină de iarbă? Gazonul este udat în mod continuu și râme place să se cuibărească sub el, astfel încât grădinile lawned atrag multe alunițe. Dacă schimbați gazon cu cactus, mușchi și alte plante garduri vii pic de irigare, va economisi bani atunci când vine factura de apa si gradina ta va fi mai puțin atractive pentru alunite.
 • Alegeți plante native din zona dvs. care nu necesită multă irigare.
 • Puteți să plantați copaci și să le înconjurați cu pietriș, murdărie sau altă acoperire adecvată.
 • Imagine cu denumirea Kill a Mole Pasul 11
  3
  Aplicați grădina cu picioarele sau cu o rolă. Această metodă de a scăpa de molii consumă mult timp, dar mulți susțin că este eficient. În fiecare zi, du-te în grădină și zdrobește movilele cu picioarele. De asemenea, puteți folosi o rolă de grădină pentru ao face. În timpul primelor săptămâni, moșiile vor construi din nou mormantele, dar în timp, le veți plictisi și veți începe să săpați tuneluri mai profunde, astfel încât acestea să nu mai afecteze grădina.
 • Imaginea intitulată Kill a Mole Step 12
  4
  Nu creați miturile pentru a elimina molii. Razele, părul uman, fumigația și mașinile cu unde sonore nu s-au dovedit a fi eficiente pentru a scăpa de molii. Nu pierdeți timpul și banii necesari pentru punerea în aplicare a acestor metode și multe altele pe care mulți grădinari au încercat în zadar.
 • Imagine cu denumirea Kill a Mole Pasul 13
  5
  Gândiți-vă la părăsirea morții în pace. Moli grădini oxigenați și mâncați o mulțime de insecte, așa că pe termen lung grădina dvs. va fi mai sănătoasă. Dacă nu aveți nici o problemă văzând grădina dvs. cu mai mulți vulcani mici, luați în considerare să trăiți cu ei în loc să încercați să-i omorâți. Moles trăiesc doar aproximativ 3 ani, astfel încât în ​​timp, problema se va rezolva singură.
 • sfaturi

  • Munții făcuți de molici arata ca niște vulcani mici. În cazul în care movila este în formă de potcoavă, aceasta va fi o gaură de veveriță măcinată.
  • Atunci când se cosulează în mod frecvent gazonul, va fi mai ușor să se detecteze tunelurile de molii.
  • Utilizați cel puțin o capcană pentru fiecare tunel activ.

  avertismente

  • Utilizarea capcanelor de moli este ilegală în unele state.
  • Nu așezați o capcană la capătul unui tunel. Moara trebuie să treacă prin zona cu capcana pentru ao activa.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Capcana de harpon
  • Capcana de foarfece sau capcana invizibilă
  • Șurubelniță sau o tijă metalică
  • Pământ slab
  • Mănuși din plastic
  • lopată
  • Container pentru gunoi
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să trișezi pentru viespiCum să trișezi pentru viespi
  Cum să scapi de moli în mod naturalCum să scapi de moli în mod natural
  Cum să prindă moșiiCum să prindă moșii
  Cum să plasați o margine de gazonCum să plasați o margine de gazon
  Cum să controlați viermiiCum să controlați viermii
  Cum să crească legumele în timpul primăveriiCum să crească legumele în timpul primăverii
  Cum să renunți la frunzele toamneiCum să renunți la frunzele toamnei
  Cum să scapi de omizi în grădina taCum să scapi de omizi în grădina ta
  Cum sa scapi de melci de gradinaCum sa scapi de melci de gradina
  Cum să scapi de șobolani fără a afecta mediulCum să scapi de șobolani fără a afecta mediul
  » » Cum să omori un moli

  © 2011—2020 ertare.com