Cum să omori purici și căpușe în casa ta

Având purici și căpușe în casa ta poate fi destul de neplăcută și, dacă nu îi elimini în mod corect, ei vor ajunge înapoi. Pentru a ucide purici și căpușe în mod corespunzător, trebuie să vă tratați animalele de companie, să spălați și să curățați totul, să tratați casa înăuntru și în afară și să evitați o nouă infestare. Semnalul de infestări la domiciliu nu este la fel de frecvent ca și puricii, dar ele apar și trebuie tratate rapid și eficient, deoarece căpușele pot transmite diferite boli. Căpușe și purici intră adesea în casă datorită unui animal de companie sau a altui animal, astfel că una dintre cele mai bune modalități de prevenire a infestării este protejarea animalelor dvs. împotriva acestor invadatori.

pași

Partea 1
Scoateți căpușe și purici în interiorul casei

Imaginea intitulată Kill Fleas și Ticks în casa ta Pasul 1
1
Tratează-ți animalele de companie Dacă ați descoperit purici sau căpușe în interiorul casei dvs., este posibil ca acestea să fie încă în câine, pisică sau alt animal domestic. Îndepărtați-vă animalele cu un șampon special conceput pentru a ucide purici și căpușe:
 • Puneți animalul într-o cada de baie până când haina lui este bine umedă.
 • Aplicați șamponul și masați bine stratul.
 • Lăsați șamponul să acționeze (bifați flaconul pentru a cunoaște durata specifică de așteptare).
 • Clătiți șamponul din pielea animalului.
 • Imaginea intitulată Kill Fleas și Ticks în casa ta Pasul 2
  2
  Scoateți căpușe. În cazul în care animalul dvs. de companie are căpușe îngropate în piele, va trebui să le eliminați imediat. Dacă nu vă simțiți confortabil, discutați cu medicul veterinar. Pentru a elimina bifarea, trebuie să faceți următoarele:
 • Luați niște pensetă și o pereche de mănuși. Pune-ți mănușile.
 • Găsiți căpușa și utilizați pensetele pentru ao strânge. Asigurați-vă că o luați dintr-o zonă în apropierea capului, cât mai aproape de pielea animalului de companie, după cum puteți. Nu strângeți o zonă lângă burtă.
 • Țineți ferm amprenta cu pensetele și trageți-o afară.
 • Imaginea intitulată Kill Fleas and Ticks în casa ta Pasul 3
  3
  Spălați totul. Utilizează apă foarte fierbinte și pune mașina de spălat într-un mod de spălare exhaustiv pentru articole de îmbrăcăminte, așternuturi, foi, prosoape și chiar jucării. De asemenea, trebuie să utilizați setarea cea mai înaltă pe uscător pentru a vă asigura că procesul de spălare și uscare va ucide purici, căpușe și larve care pot fi ascunse.
 • Nu uitați să folosiți chiuveta pentru a spăla vasele de hrană și de apă ale animalelor de companie și orice poate purta purici și căpușe adulte sau larvele lor.
 • Imaginea intitulată Kill Fleas and Ticks în casa ta Pasul 4
  4
  Aspirați întreaga casă. Odată ce ați colectat totul și l-ați pus în mașina de spălat, aspirați bine peste tot și asigurați-vă că ajungeți la fiecare colț și crenel. Când ați terminat, scoateți imediat pungile de la aspirator, deoarece acestea pot conține larve vii de purici.
 • Imaginea intitulată Kill Fleas and Ticks în casa ta Pasul 5
  5
  Spray casa ta cu insecticid. Utilizați aerosoli sau pulbere destinate uciderii puricilor și căpușelor, cum ar fi Ultracide, Onslaught, Permethrin sau Bifen. Puteți utiliza și alte pesticide bazate pe piretrin, dar asigurați-vă că acestea conțin un regulator de creștere a insectelor care împiedică reproducerea lor. Asigurați-vă că toți oamenii și animalele de companie sunt ieșiți din casă și purtați echipament de protecție, cum ar fi o pereche de mănuși și o mască.
 • Începeți de la o zonă îndepărtată spre partea din față a casei și treceți spre ușă, concentrându-vă asupra zonelor în care animalele de companie petrec mult timp.
 • Aplicati spray sau praful de pe podele, covoare, deasupra și sub rogojini, perne, deasupra și sub mobilier, ferestre, perdele, paturi pentru animale de companie pe care nu le-ar putea spăla, prize de curent și toate fisurile și fisurile în care se puteau ascunde căpușe și purici.
 • Lăsați-i pe toată lumea să stea afară din casă până când produsul se usucă sau pudra are timp să se stabilească.
 • Imaginea intitulată Killing fleasuri și căpușe în casa ta Pasul 6
  6
  Aplicați un desicant. Odată ce produsul sa uscat, aplicați un desicant pentru a deshidrata și elimina insectele, arahnidele și ouăle. Concentrați-vă pe zonele care animalele de companie frecvente, în spatele și sub plinte, covoare și carpete, în spatele ușilor și muluri, și în toate celelalte colțuri, fisuri și crăpături. Unii deshidratanți foarte buni pentru acest scop includ:
 • Concentrat piretrin verde-verde
 • în pulbere
 • Acid boric, bun pentru eliminarea ouălor și a larvelor
 • Imaginea intitulată Kill Fleas and Ticks în casa ta Pasul 7
  7
  Spray spray-ul pe exterior. Dacă există purici sau căpușe care locuiesc în apropierea casei dvs., va trebui, de asemenea, să vă ocupați de acestea - în caz contrar infestarea va fi recurentă. Ciclurile pot fi găsite în zonele acoperite de buruieni, zone împădurite și pășuni înalte. Fleasile sunt locuri umbrite și umede, cum ar fi copaci și arbuști. Amintiți-vă să pulverizați iarbă, arbuști, copaci, garduri, hale și zone de agrement.
 • Puteți utiliza același produs pe care l-ați aplicat în interiorul casei dvs. pentru a elimina puricele și bifați habitatele aflate în exterior.
 • Este posibil să trebuiască să re-pulverizați pesticidele în mod regulat în aer liber dacă locuiți într-o zonă care este predispusă la purici sau căpușe de infestări. Luați în considerare aplicarea unui insecticid în afara casei dumneavoastră la fiecare trei luni pentru a menține dăunătorii sub control.
 • Imaginea intitulată Kill Fleas and Ticks în casa ta Pasul 8
  8
  Aspira, praf și curăță întreaga casă. În primele 48 până la 72 de ore după tratamentul casei dvs., curățați totul din nou pentru a elimina puricii și căpușele moarte și ouăle lor.
 • Imaginea intitulată Kill Fleas and Ticks în casa ta Pasul 9
  9
  Repetați după cum este necesar. În mod ideal, du-te prin acest proces o dată, dar este posibil ca mai multe tratamente de curățare și insecticid sunt necesare înainte de a distruge complet căpușe sau purici toate care au infestat casa ta.
 • Partea 2
  Preveniți infestările  Imaginea intitulată Killing fleasuri și căpușe în casa ta Pasul 10
  1
  Protejați animalele de companie de căpușe și purici. Utilizați gulere, spray-uri, tratamente de piele sau băi medicamente care ucid purici și căpușe care vin în contact cu animalele de companie. Acest lucru va proteja animalul de companie de infestări și boli, precum și de a vă proteja casa de dăunători. Discutați cu medicul veterinar despre cel mai bun produs pentru animalul dvs. de companie.
 • Imaginea intitulată Kill Fleas and Ticks în casa ta Pasul 11
  2
  Monitorizați venirea și ieșirea animalului dvs. de companie. Deoarece animalele de companie sunt, în general, vehiculul în care căpușele și puricii intră în casa ta, cel mai bine este să te uiți când intră și pleacă. Acilați-i după ce au fost în afara și păstrați-i departe de mobilier (căpușe și purici se pot ascunde în țesături și perne).
 • Imaginea intitulată Kill Fleas and Ticks în casa ta Pasul 12
  3
  Protejați-vă Când riscați să vizitați zone cu căpușe sau purici, purtați pantaloni lungi și cămăși cu mâneci lungi. Puneți pantalonii în șosete și în cămașă, în interiorul taliei pantalonilor. Aplicați un insecticid care conține DEET și pulverizați-vă hainele cu un repellent care conține permetrin.
 • Imaginea intitulată Killing fleasuri și căpușe în casa ta Pasul 13
  4
  Aspirați și curățați frecvent. Păstrarea cât mai curată a casei vă va ajuta să preveniți căderea, puricele și alți dăunători să vă ajute să vă stabiliți și să vă simțiți confortabil.
 • Imaginea intitulată Killing fleasuri și căpușe în casa ta Pasul 14
  5
  Nu lăsați iarba și buruienile să crească prea mult. Deoarece căpușe și purici zonele de cult cu iarbă de mare, arbuști și iarbă înaltă este mai bine să păstreze iarba și buruienile cu o lungime de 7,6 cm (3 inci) sau mai puțin, și arbuști tunderea și tufișurile din apropierea casei tale.
 • Imaginea intitulată Kill Bleas and Ticks în casa ta Pasul 15
  6
  Curățați casa și împrejurimile sale de tot ceea ce vă atrage. În mod ideal, evitați tot ceea ce atrage purici, căpușe și creaturi care le poartă, cum ar fi șoareci, șobolani și păsări. Aceste lucruri includ tufișuri, plante, așternut de frunze, iederă, grămezi de lemn, hrănitori de păsări și băi de păsări.
 • Imaginea intitulată Killing fleasuri și căpușe în casa ta Pasul 16
  7
  Țineți hainele departe de pământ și de zonele împădurite. Agățat haine în aer liber este o modalitate foarte bună de a obține uscat în timpul lunilor calde, dar dacă lăsați-l prea aproape de sol sau foarte aproape de o zonă împădurită sau ierboase, căpușele pot fi ridicate și puricii pot sari pe partea de sus .
 • Îmbrăcați hainele să se usuce în zone deschise, departe de zonele cu mulți copaci sau cu tufișuri dense.
 • Imaginea intitulată Kill Fleas and Ticks în casa ta Pasul 17
  8
  Păstrați grădinile și zonele de agrement departe de habitatele dăunătoare. Ținerea departe de zonele infestate cu căpușe și purici vă poate ajuta să preveniți bolile și infestările. Acestea includ zone împădurite, zone care au plante prea înalte sau locuri cu mult arbuști.
 • Grădinile ar trebui să fie în zone deschise, precum și zone de joacă pentru copii, locuri de joacă, mese de picnic, foisoare, mobilier de grădină și orice altă zonă de recreere sau întâlniri.
 • Imaginea intitulată Kill Fleas and Ticks în casa ta Pasul 18
  9
  Sigilați punctele de intrare. Trebuie să sigilați și să acoperiți zonele în care purici, căpușe sau animale infestate cu dăunători pot intra în casa dvs. Acestea includ grile de ventilație, zone sub o anumită platformă, subsoluri și alte puncte de acces.
 • sfaturi

  • Asigurați-vă că vă ventilați corect casa atunci când utilizați spray sau insecticide pulbere. Stocați toate produsele alimentare în siguranță înainte de a vă trimite casa la un tratament.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să scapi de căpușele câinelui tăuCum să scapi de căpușele câinelui tău
  Cum să scapi de puricii mici de pisoi și de mame care alăpteazăCum să scapi de puricii mici de pisoi și de mame care alăptează
  Cum să scapi de puricii câinelui tăuCum să scapi de puricii câinelui tău
  Cum să scapi de puricii unei pisici foarte mici pentru a folosi unguente topiceCum să scapi de puricii unei pisici foarte mici pentru a folosi unguente topice
  Cum să eliminați puricii de la câineCum să eliminați puricii de la câine
  Cum să eliminați o infestare cu purici în casa dvs.Cum să eliminați o infestare cu purici în casa dvs.
  Cum să evitați căpușele la câiniCum să evitați căpușele la câini
  Cum să evitați mușcăturile de puriciCum să evitați mușcăturile de purici
  Cum sa faci cainele tau sa nu aiba puriciCum sa faci cainele tau sa nu aiba purici
  Cum se face un antipoll de lamaie în sprayCum se face un antipoll de lamaie în spray
  » » Cum să omori purici și căpușe în casa ta

  © 2011—2020 ertare.com