Cum să omori volei

Voleii sunt cunoscuți în mod obișnuit ca șoareci de câmp și pot constitui o piedică în timp ce grădinile, terasele sau grădinile adecvate pot ajunge chiar în interiorul casei dvs. Volesii se reproduc repede și pot să crească pentru a forma o infestare completă dacă nu sunt gestionați corespunzător. Cea mai bună modalitate de a eradica volele este să vă asigurați că aveți de-a face cu ele, să faceți zona mai puțin mulțumită de modul lor de viață și să folosiți capcanele și alte mijloace de descurajare.

pași

Metoda 1
Scapa de voles în curte, grădină și gazon

Imaginea intitulată Kill Voles Pasul 1
1
Păstrați iarba scurtă. Zonele acoperite cu iarbă și perie sunt bune pentru voștri pentru a crea căi ascunse ascunse. Îndepărtați buruienile și iarba înaltă, care pot servi drept un refugiu perfect pentru volei. Asigurați-vă că ați aruncat iarba și frunzele atunci când curățați terasa deoarece grămezile expuse sunt bune pentru voile, cum ar fi grămezi de lemn și resturi.
 • Gândiți-vă la ceea ce ar putea fi un bun adăpost pentru voles și scoateți-l din curtea voastră.
 • Imaginea intitulată Kill Voles Pasul 2
  2
  Aveți grijă de fructele căzute, de frunzele de pin și de mulci. Volesii mănâncă fructe și ace de pin. În special, ele se bucură de mere, așa că asigurați-vă că dispuneți în mod corespunzător de fructele căzute și de alimentatoarele de frunze de pin. De asemenea, nu lăsați mulci de 90 cm (3 picioare) sau mai puțin de la baza arborilor.
 • Îndepărtarea oricărei surse de hrană va descuraja voele să rămână în curtea ta.
 • Imaginea intitulată Kill Voles Pasul 3
  3
  Cultivați terenul patio-ului sau grădinii. Cel puțin veți distruge sistemele de evacuare create de voles, dar puteți, de asemenea, să păstrați dăunătorii asfixiați într-o gaură prăbușită cu alimente și resturi de iarbă sau pur și simplu să le deteriorați.
 • Utilizați stive și lopate pentru a îndepărta murdăria. Marcați curtea cu dungi și ridicați tranșee mici pe măsură ce întoarceți pământul și umpleți tranșele cu pământul de pe banda de lângă el. Ceea ce vrei este să descurajezi voele să facă tuneluri, perturbând pământul. Ar trebui să fie cultivate în toamnă și primăvară.
 • Imaginea intitulată Kill Voles Pasul 4
  4
  Așezați materialele de tăiere în tuneluri. Utilizați materiale ascuțite pentru a face excavarea inconfortabilă. Testați un amestec de pietriș grosier de 10% și pământ de 90%. De asemenea, puteți amesteca pământul cu materiale precum "Permatil" sau "Perfectul solului". Utilizați pick-ul și lopata pentru a pătrunde în tuneluri și a depune materialul de tăiere. Cultivați solul odată ce materialul a fost depus.
 • Imaginea intitulată Kill Voles Pasul 5
  5
  Adăugați o barieră la copaci sau o poartă la grădini. Nu te apropia de copaci Utilizați o plasă de sârmă de 0,5 cm (1/4 inch) sau o plasă de sârmă mai mică pentru a înfășura trunchiurile copacilor. Bariera trebuie să fie de cel puțin 30 cm adâncime (1 picior) și 46 cm înălțime (18 inci) pentru climatul mai cald. Pentru climatul mai rece, asigurați-vă că bariera este la fel de mare ca cea mai mare zăpadă. Îndepărtați peria și peria înainte de a instala un gard pentru a vă proteja curtea, gazonul sau grădina.
 • Utilizați aceleași principii pentru a instala gardul pe care l-ați folosi pentru a împacheta copacul, de exemplu, alegeți materiale precum garduri de sârmă și săturați o adâncime de cel puțin 30 cm. Înălțimea gardului ar trebui să fie, de asemenea, de cel puțin 46 cm (18 inci) pentru climatele mai calde și la fel de înaltă ca cea mai mare zăpadă pentru cele mai reci climatice.
 • Gardurile de șindere pot fi consumatoare de timp și cu forță de muncă intensă, mai ales dacă dețineți un teren mare. Garduri de sârmă pot fi impracticabile cu grădini sau terase mari, așa că verificați-vă cu grădina locală și magazinul casei pentru a găsi soluția cea mai eficientă pentru buzunar și pentru timpul acordat.
 • Voleii continuă să se dezvolte în timpul frigului de iarnă folosind zăpada pentru a se acoperi. Îndepărtați cel puțin 90 cm (3 picioare) de zăpadă din copacii dvs., precum și asigurați o barieră suficientă pentru a păstra voele departe.
 • Puteți cumpăra suportul de sârmă la magazinul local de hardware.
 • Metoda 2
  Folosiți otrăvuri și capcane

  Imaginea intitulată Kill Voles Pasul 6
  1
  Pregătiți o capcană. Asigurați-vă că este legal să exterminați sau să mutați voele, deoarece este interzis în unele state. Stabiliți capcane atunci când voele sunt la vârf de reproducere. Alegeți dintr-o varietate de capcane letale în funcție de bugetul dvs. Pregătiți capcana astfel încât să fie perpendiculară pe căile de evacuare ale voleselor sau lângă intrările tunelurilor. Verificați zilnic capcanele și scoateți voalul mort și capturat.
  • Capetele de primăvară ale mouse-ului sunt cele mai ieftine pe care le puteți folosi.
  • Stabiliți capcanele în toamna târzie sau primăvara devreme când voele sunt la vârf de creștere.
  • Utilizați capcane de unică folosință sau reutilizabile dacă vă simțiți confortabil manipulând cadavrele voșilor morți. Nu lăsați ciuma moartă ca alți vouli sau alți dăunători să se poată hrăni cu ea. Poate atrage și animale mai periculoase.
  • Protejați copiii și animalele de companie prin acoperirea capcanelor cu o cutie. Acest lucru va ajuta, de asemenea, să deghizați capcanele pentru alți voștri. Dacă nu vedeți nicio activitate pentru câteva zile, schimbați locația capcanelor în alte tuneluri sau căi de evacuare.
  • Utilizați bucăți de măr, fulgi de ovăz, sau unt de arahide ca momeală eficientă pentru a atrage voles în capcane.
 • Imaginea intitulată Kill Voles Pasul 7


  2
  Creați o capcană pentru a le capta în viață. Dacă este ilegal să omori volei din zona dvs., puteți să le eliminați folosind capcanele umane. Modelul "Havahart" sau "SNG" de capcane "Sherman" Aceasta va capta volesii vii. Amintiți-vă că trebuie să vă mutați animalele odată ce le-ați prins cu aceste capcane astfel încât să alegeți o zonă departe de alte case și cel puțin 1 km distanță de a voastră.
 • Capcanele umane sunt greu de folosit dacă aveți o populație mare de vouli, deoarece va crește costul și forța de muncă. Veți avea nevoie de minimum 12 până la 50 de capcane, în funcție de cât de mare este grădina dvs.
 • Imaginea intitulată Kill Voles Pasul 8
  3
  Alegeți otrava corectă. Rețineți că, deși otravă ar putea fi cea mai eficientă, ar putea fi și cea mai periculoasă pentru sănătatea dumneavoastră. Otrava poate dăuna copiilor, animalelor de companie și chiar ajunge la alimentarea cu apă. Foloseste otrava la inceputul toamnei sau la sfarsitul iernii, deoarece voele vor fi mai putin meticuloase cu dieta lor din cauza insuficientei alimentelor. Respectați întotdeauna măsurile de siguranță după citirea etichetei.
 • Cele mai sigure și mai eficiente momeli de venin sunt cele bazate pe warfarină, în E.E. U.U. De exemplu, există "Rodex". "Kaput Mouse Blocks", sau "D-Con", sau puteți verifica ce este disponibil la magazinul dvs. local de hardware. Warfarina funcționează lent, deoarece împiedică coagularea sângelui. Din această cauză voele își vor simți efectul complet după 5 zile, astfel încât să învârtă capcane în fiecare săptămână sau să pregătească 2 capcane la fiecare câteva zile.
 • Urmați precauțiile de siguranță, astfel încât otravă nu se răspândește la alte animale. Utilizați containerele pentru momeli sau plasați capcana direct la intrarea în tunelul vortexului. De asemenea, puteți crea o cutie deschisă pentru capcane.
 • Manipulați întotdeauna volei (vii sau morți) cu mănuși. Ei ar putea transmite organisme de boală asociate cu ciuma și tularemia.
 • Metoda 3
  Îndepărtați voele din casă

  Imaginea intitulată Kill Voles Pasul 9
  1
  Utilizează repellente pentru dăunători cu ultrasunete. Investigați opiniile anumitor mărci înainte de a cumpăra un repellent cu ultrasunete. Aceste repulsive emite un sunet la o frecvență înaltă pentru a ține departe voile și alte dăunători domestici. Pur și simplu conectați acest dispozitiv la o priză electrică. Puteți cumpăra aceste repelente la magazinul dvs. local de hardware.
 • Imaginea intitulată Kill Voles Pasul 10
  2
  Pregătiți capcane de primăvară sau capcane vii. Găsiți fecalele voșilor pentru a obține o idee despre locul unde au creat căile de evacuare. Așezați capcanele perpendiculare pe aceste trasee sau pe intrările pe care le folosesc pentru a intra în casă. Asigurați-vă că protejați copiii și animalele de companie de aceste capcane. Utilizați capcane live dacă statul în care locuiți interzice uciderea voles.
 • Asigurați-vă că eliminați imediat valele vii și morții din capcane. Rotiți poziția și tipul de capcana la fiecare câteva zile, deoarece voele pot fi foarte insightful. Utilizați bucăți de măr, fulgi de ovăz sau unt de arahide pentru a le atrage în capcane.
 • Imaginea intitulată Kill Voles Pasul 11
  3
  Poisii voles cu capcane speciale. Poison nu este recomandat în casele cu animale de casă și copii mici. Citiți întotdeauna eticheta și respectați toate recomandările de siguranță. Puteți cumpăra capcane de otrăvuri la magazinul local de hardware. Utilizați bucăți de măr, ovaz sau unt de arahide pentru a ascunde otravă.
 • Puteți obține un profesionist pentru a lucra cu capcane otrăvire, dar asigurați-vă că este certificat și în limitele bugetului.
 • Imaginea intitulată Kill Voles Pasul 12
  4
  Lasă pisica voastră să vâneze voele. Lăsând pisica să meargă curtea din față este cea mai bună soluție oferită de natura mamei. Pisicile vânează rozătoare în mod natural și sunt eficiente, dar ar putea aduce vale atât vii, cât și morți.
 • sfaturi

  • Voleii sunt suficient de inteligenți pentru a realiza când o capcană de momeală îi ucide pe tovarășii lor de animale, evitând astfel neîncrederea în momeală prin rotirea metodelor și a marcajelor.

  avertismente

  • Îndepărtați orice vânătoare vie sau moartă în capcane de îndată ce le găsiți.
  • Luați toate precauțiile și urmați instrucțiunile atunci când lucrați cu otrăvire.
  • Voleii nu ajung deseori la suprafață, deci asigurați-vă că este un vole care este în casa dvs. și nu un șoarece.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să scapi de greieriiCum să scapi de greierii
  Cum să găsești un șarpe de jartierăCum să găsești un șarpe de jartieră
  Cum sa faci o oala de iarba pentru pisiciCum sa faci o oala de iarba pentru pisici
  Cum se adaugă azot în compostCum se adaugă azot în compost
  Cum să renunți la frunzele toamneiCum să renunți la frunzele toamnei
  Cum sa scapi de lacrimile plantei fecioareiCum sa scapi de lacrimile plantei fecioarei
  Cum să eliminați buruienileCum să eliminați buruienile
  Cum de a găsi mulci ieftineCum de a găsi mulci ieftine
  Cum se poate preveni acumularea gazonului în orice mașină de tuns iarbăCum se poate preveni acumularea gazonului în orice mașină de tuns iarbă
  Cum să fertilizeze o grădină cu puțini baniCum să fertilizeze o grădină cu puțini bani
  » » Cum să omori volei

  © 2011—2020 ertare.com