Cum să omori planta kudzu

Kudzu este o viță agresivă care are capacitatea de a crește un picior pe zi și sufocă totul în calea sa. Acest legume este originar din Asia și a fost adus în Statele Unite în 1876. Vița crește mai ales în sud, dar sa răspândit și în alte zone ale țării. Dacă aveți o problemă cu această plantă invazivă, puteți beneficia de cunoașterea cum să scăpați de kudzu.

pași

Imaginea intitulată Kill Kudzu Pasul 1
1
Aplicați substanțe chimice, reaplicați-le la intervale regulate, pentru un beneficiu și un rezultat mai bun. Consultați biroul local de extindere a județului sau orice alt expert agricol pentru sfaturi despre ceea ce este disponibil și cel mai eficient în zona dvs.
 • Tordon 101 sau Tordon K sunt cele mai ieftine și mai eficiente tratamente. Cu toate acestea, aceste substanțe chimice afectează copacii, așa că folosiți-o cu grijă atunci când lucrați cu ea și aplicați-o pe arbori, în special pe pini. Tordon poate rămâne toxic în sol timp de cinci ani.
Imaginea intitulată Kill Kudzu Step 1Bullet1
 • Utilizați produse care sunt etichetate ca fiind în siguranță în apropierea apei, dacă pulverizați lângă un lac, un râu, un șanț sau un puț. Se aplică inițial în august și în volume mari. Erbicidele care pot fi utilizate în siguranță în apropierea apei pot necesita aplicații succesive frecvente.
  Imaginea intitulată Kill Kudzu Step 1Bullet2
 • Clopiralid se recomandă să fie folosit în jurul copacilor, atâta timp cât acestea nu provin din familia leguminoaselor. Printre copacii care sunt leguminoase se numără roșul negru, mimoza și cercis canadensis. Evitați utilizarea acestui produs în apropierea apei sau unde solul este nisipos. Solul nisipos are un potențial ridicat de filtrare.
  Imaginea intitulată Kill Kudzu Step 1Bullet3
 • Imaginea intitulată Kill Kudzu Pasul 2
  2
  Eradică zonele cu infestări limitate kudzu. Este mult mai ușor să scapi de kudzu în stadiile incipiente ale creșterii, înainte de a lua o zonă completă. Fii pro-activ și agresiv.
 • Eliminați vids noi și muguri din lemn vechi pentru a înfometa rădăcina. Puteți alege să folosiți un avantaj pentru acest lucru.
  Imaginea intitulată Kill Kudzu Step 2Bullet1
 • Îndepărtați coroanele din rădăcini folosind unelte de mână. Asigurați-vă că eliminați coroana completă.
  Imaginea intitulată Kill Kudzu Step 2Bullet2
 • Drown kudzu prin acoperirea cu mulci grele, cum ar fi tăiat iarba, carton, ziar sau lemn.
  Imaginea intitulată Kill Kudzu Step 2Bullet3
 • Kudzu ucide prin căldura generată de acoperirea plantelor cu materiale grele de plastic. Capacul din plastic va prinde căldura soarelui și va ucide plantele de sub ea.
  Imaginea intitulată Kill Kudzu Step 2Bullet4
 • Imaginea intitulată Kill Kudzu Pasul 3
  3
  Construiți bariere pentru a împiedica kudzu-ul să invadeze proprietatea. Dacă vecinul tău are o infestare kudzu, vei dori să ții planta departe de grădină cu un gard sau alt mijloc de blocare.
 • Construiți un gard care să nu permită vids să treacă în sus, în jos sau prin ea. Acest gard trebuie să fie de cel puțin 5 picioare (1,5 m) înălțime și 4 inci (10,2 cm) sub pământ.

  Imaginea intitulată Kill Kudzu Step 3Bullet1
 • Utilizați tăieturi de iarbă pentru a crea o barieră la cel puțin 2 picioare (0.6 m) înălțime și la o lățime de 1.22 metri. Adăugați mai mult iarbă de îndată ce începe să se descompună. Alte mulciuri nu funcționează, precum și decupaje de iarbă.
  Imaginea intitulată Kill Kudzu Step 3Bullet2
 • Împingeți sau împingeți vids înapoi la linia de proprietate, astfel încât acestea să nu crească în țara dumneavoastră. Nu rupeți vids, deoarece acestea îi vor stimula să continue să crească.
  Imaginea intitulată Kill Kudzu Step 3Bullet3
 • Imaginea intitulată Kill Kudzu Pasul 4
  4
  Arde kudzu. Respectați cu strictețe instrucțiunile de siguranță și conștientizați că arderea poate promova și germinarea semințelor kudzu. Verificați cu atenție zona arsă după ce faceți acest lucru.
 • Ardeți kudzu-ul în timpul iernii sau în primăvara devreme, dacă acestea vă permit în zona voastră. Dacă este interzisă arderea acestora din cauza secetei sau a altor condiții uscate, va trebui să căutați o altă metodă sau să solicitați aprobarea și / sau asistența de la departamentul de pompieri local sau de la departamentul agricol local.
  Imaginea intitulată Kill Kudzu Step 4Bullet1
 • Focul este un prim pas eficient înainte de aplicarea erbicidelor, deoarece curăță ușor suprafața unei frunze mari și fără a folosi alte substanțe chimice.
  Imaginea intitulată Kill Kudzu Step 4Bullet2
 • Imaginea intitulată Kill Kudzu Pasul 5
  5
  Achiziționați o cireadă de capre pentru a mânca kudzu dacă doriți pământ pentru a le găzdui. Caprele sunt hrănitoare și pot umbla cu ușurință pe pante. Aceasta este o modalitate firească de a ucide și de a controla kudzu și de a evita astfel utilizarea substanțelor chimice periculoase.
 • Trebuie să opriți zona pentru a împiedica caprele să se rătăcească în afara proprietății. De obicei, este nevoie de o varietate de garduri pentru a proteja eficient o proprietate Kudzu infestată abundent.
  Imaginea intitulată Kill Kudzu Step 5Bullet1
 • Dacă este necesar, repetați regenerarea, pentru a vă asigura că toate rezervele de amidon din rădăcini au dispărut.
  Imaginea intitulată Kill Kudzu Step 5Bullet2
 • sfaturi

  • Este foarte important să fii meticulos și persistent când încerci să ucizi kudzu-ul. Mulți oameni folosesc doar jumătate de măsură și se predau cu ușurință. Rețineți că este foarte posibil să controlați și să eliminați kudzu dacă sunteți persistent.
  • Dacă este posibil, controlați kudzu prin cosit frecvent la fiecare șapte până la zece zile în timpul sezonului de creștere. Nu puteți să vă abateți de la acest program și ar trebui să fie cosit cât mai aproape de pământ. Păstrați acest program pentru câteva săptămâni. Dacă încetați să vedeți că încercați să creșteți timp de trei săptămâni consecutiv, este posibil să fi fost îndepărtat, cu excepția cazului în care există semințe latente îngropate în pământ.

  avertismente

  • Citiți și urmați toate instrucțiunile atunci când aplicați substanțe chimice și le folosiți cu prudență. Fiți conștienți de riscurile pe care acestea le prezintă pentru flora și fauna.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să faci o plantă de floriCum să faci o plantă de flori
  Cum de a crește mobilitatea spermeiCum de a crește mobilitatea spermei
  Cum se fixează solurile de lutCum se fixează solurile de lut
  Cum să crească vița de vieCum să crească vița de vie
  Cum să scapi de coada vulpeiCum să scapi de coada vulpei
  Cum să eliminați bambusulCum să eliminați bambusul
  Cum să elimini gândaci japoneziCum să elimini gândaci japonezi
  Cum să elimini buruienile în grădinăCum să elimini buruienile în grădină
  Cum să elimini patogeni fără substanțe chimiceCum să elimini patogeni fără substanțe chimice
  Cum să eliminați bramblesCum să eliminați brambles
  » » Cum să omori planta kudzu

  © 2011—2020 ertare.com