Cum să ucizi puricii în mod natural

Aveți probleme cu puricii? Acest lucru se întâmplă din când în când la oamenii care au animale de companie. Dacă ideea de a folosi bombe fumigante sau insecticide pentru a scăpa de această ciumă te face nervos, vei fi fericit să afli că metodele naturale împotriva puricilor sunt de fapt mai eficiente. Cel mai puternic instrument pe care îl puteți folosi împotriva puricilor este vidul dvs., precum și produse de uz casnic sigure și naturale, cum ar fi bicarbonatul de sodiu și cojile de lămâie. Cel mai bun mod de a scăpa de purici pentru totdeauna este să folosiți aceste metode, ele sunt ușor și nu includ utilizarea chimicalelor.

pași

Partea 1
Tratează-ți animalul

Imagine cu denumirea Kill Fleas Natural Step 1
1
Dă-i animalului o baie naturală împotriva puricii. Primul pas pentru a vă trata animalul plin de purici este să-i faceți o baie. Ai putea să-ți iei animalul cu medicul veterinar să-i dai o baie chimică, dar dacă preferi să rezolvi această problemă într-un mod natural, încercați următoarele soluții pentru o baie de purici:
 • Pregătește o baie de rozmarin. Se toarnă apă peste două și jumătate de cesti de rozmarin proaspăt și se fierbe totul timp de o jumătate de oră. Se toarnă apa de rozmarin în 4 litri de apă caldă (un galon). În timp ce apa este încă caldă, aruncați-o pe animalul dvs. de companie.
 • Pregătiți o baie de apă de lamaie. Se fierbe cojile de 2 lămâi cu 2 cesti de apă timp de o jumătate de oră. Se toarnă apa de lamaie în 4 litri de apă caldă (un galon). În timp ce apa este încă caldă, aruncați-o pe animalul dvs. de companie.
 • Utilizați apă săpată Utilizarea unei soluții de apă și săpun lichid poate fi de asemenea eficientă. Îndepărtați cu atenție câinele sau pisica în apă caldă.
 • Imagine cu denumirea Kill Fleas Natural Step 2
  2
  Utilizați un pieptene de purici după baie. Soluțiile de baie vor fi ucis niște purici, dar tot trebuie să elimini ouăle. Achiziționați un pieptene anti-purice din magazinul de animale de companie și pieptește cu atenție haina de animale de companie pentru a elimina orice urme de purici.
 • Imagine cu denumirea Kill Fleas Natural Step 3
  3
  Tratați-vă animalul cu un parfum natural. Unele esențe și uleiuri naturale resping puricele, le puteți aplica direct pe câinele dvs. Pe de altă parte, anumite uleiuri rănesc pisicile, evitați să utilizați acest tratament cu pisica, cu excepția cazului în care medicul dumneavoastră veterinar a recomandat o anumită substanță. Iată câteva opțiuni pentru tratarea animalului dvs. de companie:
 • Ulei esențial de lavandă Puneți puțin pe gâtul câinelui și pe spate. Se spune că acest lucru ucide și respinge puricii.
 • Ulei de eucalipt Pregătiți un spray prin amestecarea a 5 picături de ulei în 1 cană de apă, apoi pulverizați complet câinele pentru a respinge puricii. Nu folosiți acest tratament pe pisicile voastre.
 • Spray de lămâie Se fierbe coaja de lămâie timp de o jumătate de oră și se umple o sticlă de pulverizare când amestecul se răcește, apoi pulverizează câinele. Acest tratament este, de asemenea, sigur pentru pisici.
 • Imaginea intitulată Kill Fleas Natural Step 4
  4
  Repetați până când pleacă puricii. Este foarte probabil că va trebui să vă scăldați, să vă pieptești și să-l tratați de mai multe ori înainte ca bătălia să se termine. Urmăriți-vă animalul și căutați semne de purici, planificați să vă scăldați câinele sau pisica o dată pe săptămână pentru a ucide puricii care se naște cu timpul.
 • Partea 2
  Curățați-vă și tratați-vă casa

  Imaginea intitulată Kill Fleas Natural Step 5
  1
  Spălați "patul" animalului dvs. de companie cu apă fierbinte. De îndată ce veți vedea că casa dvs. are purici, spălați imediat "patul" animalului dvs. cu apă foarte fierbinte pentru a ucide toți puricii și ouăle. Spălați alte obiecte pe care animalele de companie le-au atins, cum ar fi: jucării de pânză, perne, etc.
 • Imaginea intitulată Kill Fleas Natural Step 6
  2
  Spălați foile și celelalte obiecte din pat. Este posibil ca pușcuțele să se fi răspândit dincolo de domeniul animalului tău de companie, așa că și să speli totul altceva. Este posibil să trebuiască să vă spălați hainele, întregul pat (dacă animalul dvs. de companie se culcă cu dvs.), pernele canapelei dvs. și toate celelalte lucruri în care puricii ar putea trăi.
 • Imaginea intitulată Kill Fleas Natural Step 7
  3
  Aspirați covorul și mobilierul tapițat. Cu un aspirator puternic, aspirați covorul complet. Luați timp pentru a aspira întreaga suprafață mai mult decât o dată. Puteti, de asemenea, să vă aspirați canapeaua, tapițerii și covoarele tapițate. Utilizați accesoriul special al aspiratorului pentru a curăța și crăpăturile de pe plăcile de bază.
 • Sa demonstrat că aspiratorul ucide puricii. Acest lucru aspiră la puricii adulți și, de asemenea, la ouăle lor.
 • După aspirație, goliți sacul aspiratorului. În caz contrar, puricii își vor ieși din ouă, vor ieși din vid și vor infecta casa ta din nou.
 • Imaginea intitulată Kill Fleas Natural Step 8
  4
  Utilizați un tratament pe bază de bicarbonat de sodiu pentru covorul dvs. Acoperiți covorul cu un strat de bicarbonat de sodiu. Mergeți mai departe și utilizați mai multe casete. Lăsați coacerea să se înmoaie timp de cel puțin 4 ore sau peste noapte, apoi cu vid. Soda de copt usucă ouăle de pe covor și care ajută la uciderea următoarei așternuturi de purici înainte de a se naște.
 • Puteți folosi borax în loc de bicarbonat de sodiu pentru covoare. Asigurați-vă că ați aspirat bine după tratament.
 • Sarea este, de asemenea, eficientă și ieftină pentru a ucide purici. Utilizați-l în același mod ca și bicarbonatul de sodiu.
 • Imaginea intitulată Kill Fleas Natural Step 9
  5


  Răspândiți pământul de diatomie prin camerele dvs. Această pulbere este complet naturală și ucide puricele adulte (și alte insecte) prin exoscheletul lor atunci când merg pe partea de sus. Răspândiți această pulbere unde ați văzut puricii adulți. Lăsați-l timp de 24 de ore, apoi ridicați-l cu aspiratorul.
 • Imaginea intitulată Kill Fleas Natural Step 10
  6
  Utilizați un dezumidificator. Dacă casa ta este destul de umedă, dai climatul perfect pentru purici. Puteți face casa mai puțin ospitalieră folosind un dezumidificator pentru a face uscător de aer. De asemenea, puteți porni aerul condiționat, ventilatoarele sau încălzitorul, în funcție de sezon.
 • Imaginea intitulata Kill Fleas Naturally Step 11
  7
  Tăiați în mod regulat gazonul. Dacă aveți purici în casă, acestea sunt, probabil, și în grădina dvs. Ele se dezvoltă în iarbă înaltă, care le protejează de căldura soarelui și menține umiditatea mediului lor. Expunerea lor la soare este cel mai bun mod de ai ucide. Tăiați în mod frecvent gazonul, astfel încât iarba nu crește suficient pentru a da adăpost puricilor.
 • Imaginea intitulată Kill Fleas Naturally Step 12
  8
  Utilizați borax. Spray-o în zonele în care ați văzut puricii adulți în același mod în care ați face cu orice alt deodorant de covor. Lăsați-o să stea timp de 24 de ore și apoi se aspiră bine. Această metodă va ucide complet dăunătorul în câteva zile.
 • Partea 3
  Asigurați-vă că puricii stau departe

  Imaginea intitulată Kill Fleas Naturally Step 13
  1
  Dați oțet de mere animalelor dvs. de companie. Adăugați o lingură de oțet de cidru de mere în apa animalului de companie. Acest oțet este un agent natural de respingere a puricii și îi va ține afară odată ce infestația se va termina. Acest tratament este sigur atât pentru pisici, cât și pentru câini.
 • Imaginea intitulată Kill Fleas Naturally Step 14
  2
  Presărați-vă animalele de casă cu lamaie. Un spray de casă de lamaie este sigur atât pentru pisici cât și pentru câini și vă va ține animalele de companie să nu apară pentru purici. Spray-ți animalele de companie la fiecare câteva zile, așa că puricii nu vor intra în casă.
 • Imaginea intitulată Kill Fleas Naturally Step 15
  3
  Așezați spărturi de cedru în jurul casei. Mirosul cedrului este un alt agent de respingere a puricii. Puneți niște cioburi de cedru în apropierea locului în care beți animalele de companie, în patul de flori sau în alte locuri strategice pentru a împiedica puricii să vină.
 • Imaginea intitulată Kill Fleas Natural Step 16
  4
  Spray casa cu ulei de eucalipt. Dacă aveți o pisică, nu utilizați acest truc, deoarece pisicile sunt sensibile la eucalipt. Dacă nu este cazul dvs., pulverizați toate colțurile și crăpăturile casei dvs., covorul, sertarele și locul în care câinele dvs. dormește cu un amestec de ulei de eucalipt și apă pentru a împiedica puricii să vină.
 • Imaginea intitulată Kill Fleas Natural Step 17
  5
  Aspirați frecvent. Este posibil ca animalul dvs. de companie să aibă un puricător sau doi din când în când, dar acest lucru nu ar trebui să devină o infestare la scară largă. Dacă sugeți în mod regulat, veți ucide puricii înainte de a le putea reproduce.
 • sfaturi

  • Așezați un guler de purici pe aspirator. Cumpărați un guler de purici ieftin și puneți-l în sacul de vid. Înlocuiți-l lunar sau dacă ouăle de purici vor ieși și vor trăi în sac, reinfestându-vă casa.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se aplică Frontline (tratament pentru purici și căpușe)Cum se aplică Frontline (tratament pentru purici și căpușe)
  Cum să scapi de puricii mici de pisoi și de mame care alăpteazăCum să scapi de puricii mici de pisoi și de mame care alăptează
  Cum să scapi de puricii câinelui tăuCum să scapi de puricii câinelui tău
  Cum să scapi de puricii unei pisici foarte mici pentru a folosi unguente topiceCum să scapi de puricii unei pisici foarte mici pentru a folosi unguente topice
  Cum să eliminați puricii de la câineCum să eliminați puricii de la câine
  Cum să eliminați o infestare cu purici în casa dvs.Cum să eliminați o infestare cu purici în casa dvs.
  Cum să evitați mușcăturile de puriciCum să evitați mușcăturile de purici
  Cum sa faci cainele tau sa nu aiba puriciCum sa faci cainele tau sa nu aiba purici
  Cum se face un antipoll de lamaie în sprayCum se face un antipoll de lamaie în spray
  Cum de a face un remediu natural împotriva puricilor și căpușelor cu oțet de cidru de mereCum de a face un remediu natural împotriva puricilor și căpușelor cu oțet de cidru de mere
  » » Cum să ucizi puricii în mod natural

  © 2011—2020 ertare.com