Cum să omori furnicile de zahăr

Îndepărtarea furnicilor de zahăr este simplă. În primul rând, aflați unde intră în casa dvs. Apoi plasați o momeală lângă punctele de intrare ale furnicilor și în locurile în care le-ați văzut trecând. Antcii vor lua momeala în coloniile lor și o vor înghiți, ceea ce va ucide în mod eficient mânia. Puteți cumpăra o momeală comercială pentru furnici sau utilizați un insecticid mai natural.

pași

Metoda 1
Eliminați furnicile din zahăr

Imagine cu denumirea Kills Sugar Ants Pasul 1
1
Descoperiți unde furnicile intră în casă. Înainte de a rezolva problema furnicilor, va trebui să aflați cum intră în casă. Punctele comune de intrare sunt ferestrele și ușile. Fisuri sau găuri în pereți și podele sunt, de asemenea, locuri obișnuite unde furnicile pot intra într-o casă.
 • Imaginea intitulată Kill Sugar Ants Step 2
  2
  Plasați momeala în apropierea punctului de intrare pentru a otrăvi furnicile. Odată ce ați aflat de unde furnicile intră în casa dvs., va trebui să plasați momeala în apropierea punctului de intrare. Antcii o vor lua în cuibul lor, ceea ce va duce probabil la moartea coloniei.
 • Imagine cu denumirea Kills Sugar Ants Pasul 3
  3
  Asigurați-vă că geamurile și ușile sunt bine închise. Antrenele pot intra în casă prin uși și ferestre, deci este important să le păstrați închise cât mai strâns posibil. Sigilați găurile sau crăpăturile de îndată ce le descoperiți. Aveți grijă cu aceste puncte vă poate ajuta să evitați o infestare a furnicilor de zahăr în casa ta. De asemenea, puteți să vă păstrați casa fără furnici după ce le ucizi cu momeala.
 • Imagine cu denumirea Kills Sugar Ants Pasul 4
  4
  Curățați podeaua după fiecare masă. Menținerea pardoselilor fără deșeuri alimentare poate ajuta la prevenirea infestării cu furnici de zahăr. Mâncați sau aspirați mâncare și miezuri care sunt pe podea după masă. Apoi, mopați zona pentru a îndepărta reziduurile lipicioase.
 • Imaginea intitulată Kill Sugar Ants Step 5
  5
  Spălați după fiecare masă. Este important să țineți rufele de bucătărie și zonele înconjurătoare curățate. Mâncărurile murdare și deșeurile alimentare vor atrage furnici de zahăr. Prin urmare, încercați să curățați vasele și blaturile după fiecare masă. Dacă trebuie să lăsați mâncărurile murdare, asigurați-vă că le clătiți bine.
 • Imaginea intitulată Kills Sugar Ants Pasul 6
  6
  Scoateți gunoiul zilnic. Scoaterea gunoiului în fiecare zi va elimina posibilele surse de alimente pentru furnicile de zahăr. Asigurați-vă că scoateți gunoi cel puțin o dată pe zi. De asemenea, puteți folosi o cutie de gunoi cu un capac etanș pentru a ajuta la descurajare.
 • Metoda 2
  Utilizați remedii la domiciliu

  Imaginea intitulată Kill Sugar Ants Pasul 7


  1
  Ardeți furnicile cu acid boric și miere. Se amestecă cantități egale de miere și acid boric într-un recipient. Se amestecă într-o pastă. Așezați pasta într-un carton și puneți cartonul în zona în care furnicile intră în casă. Faceți o nouă capcană la fiecare două zile până când furnicile dispar.
 • Imaginea intitulată Kill Sugar Ants Step 8
  2
  Încercați să ucideți furnicile cu borax și zahăr. Se amestecă 1 lingură și jumătate de borax cu 1 jumătate de cești de apă și jumătate de ceașcă de zahăr. Umeziți câteva bile de bumbac cu soluția până când sunt saturați și plasați-le în capacele de sticlă în locurile în care ați văzut călătorii de mers pe jos.
 • Imaginea intitulată Kill Sugar Ants Pasul 9
  3
  Spretați furnicile cu oțet alb. Se adaugă cantități egale de oțet alb și apă distilată într-o sticlă de pulverizare și se pulverizează soluția direct pe furnici. Apoi, presărați soluția de oțet pe locurile unde furnicile intră în casa dvs. și pe căile care urmează. Acest lucru va ajuta la eliminarea traseelor ​​de feromoni ale furnicilor și le poate descuraja să se întoarcă.
 • Imaginea intitulată Kill Sugar Ants Step 10
  4
  Presarati sucul de lamaie pe furnici vizibili. La fel ca oțetul, acidul din sucul de lămâie poate ucide furnicile și elimină trasele lor de feromoni. Se adaugă patru linguri de suc de lamaie într-o sticlă de pulverizare de 230 ml (opt uncii). Spray soluția direct pe furnici pentru a le ucide, precum și la punctele de intrare și de trasee, astfel încât acestea să nu se întoarcă.
 • Metoda 3
  Utilizați insecticide comerciale

  Imaginea intitulată Kill Sugar Ants Pasul 11
  1
  Selectați o momeală etichetate pentru furnici. Dacă decideți să ucizi furnicile de zahăr cu o momeală comercială, asigurați-vă că pachetul afirmă clar că este vorba de furnici. Mometele uzuale uzuale includ abamectin, fipronil, sulfuramid, propoxur și acid orthoboric.
 • Imaginea intitulată Kill Sugar Ants Step 12
  2
  Urmați instrucțiunile cu atenție. Asigurați-vă că ați citit corect toate instrucțiunile din pachetul de momeală comercială. Dacă eticheta produsului vă recomandă să luați măsuri de precauție, cum ar fi utilizarea mănușilor atunci când manipulați momeala, respectați aceste instrucțiuni.
 • Imagine cu denumirea Kills Sugar Ants Pasul 13
  3
  Rețineți că aerosolii au un impact redus asupra cuibului. Utilizarea momelei, comercială sau naturală, este cea mai bună modalitate de a elimina furnicile din zahăr. Aerosolii pot ucide furnicile la contact, dar nu vor afecta populația rămasă. Dacă alegeți un insecticid de aerosoli, cum ar fi permetrin, bifentrin sau cyfluthrin, asigurați-vă că specificați că este potrivit pentru utilizare în interior.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa impiedicati furnicile sa manance alimente pentru animalele de companieCum sa impiedicati furnicile sa manance alimente pentru animalele de companie
  Cum să identificați furnici dulgherCum să identificați furnici dulgher
  Cum să identificați o furnică reginăCum să identificați o furnică regină
  Cum sa scapi de furnici in afaraCum sa scapi de furnici in afara
  Cum sa scapi de furnici cu scortisoaraCum sa scapi de furnici cu scortisoara
  Cum sa scapi de furnici in bucataria taCum sa scapi de furnici in bucataria ta
  Cum sa scapi de furnici in casa taCum sa scapi de furnici in casa ta
  Cum să oprești o invazie a furnicilorCum să oprești o invazie a furnicilor
  Cum sa elimini furnicile din ghivecele taleCum sa elimini furnicile din ghivecele tale
  Cum să elimini furnicile negreCum să elimini furnicile negre
  » » Cum să omori furnicile de zahăr

  © 2011—2020 ertare.com